Snart är allt klart

Fick precis ett sms om att mina varor har kommit, lycklig! 
 
Nu är det bara ett skrivbord och lite små saker kvar sedan är allt i mitt rum klart, för jag köpte nämligen en matta idag. Hur mysig som helst. Och imorgon kommer jag ju fixa med allt från ellos.
I'm superhappy!

First Impression- Vitamin E sink-in moisture mask

 
För några dagar sedan köpte jag denna ansiktsmask så jag tänkte göra en first impression på den. Än så länge så tycker jag att den verkar super. Jag har sovit med den två nätter av tre och jag blev faktiskt riktigt förvånad över hur bra den är. Jag hade lite skrovlig hud under min haka och det försvann under bara en natt med ansiktsmasken. Det är även stor skillnad på mina kinder, babyrumpa på hög nivå.
 
Så jag rekomenderar verkligen denna mask. Den är från The Body Shop och heter som sagt Vitamin E sink-in moisture mask som ni kan se på bilderna ovan. Masken kostade 195:- men jag tycker verkligen att den är värd det. 

Hösten är mysig trots allt

Sitter och myser framför Ravenswood tillsammans med en chailatte och några skorpor. Jag har städat in princip hela rummet så nu är jag värd en mysig stund.
 
 
 
 

So far so good

Denna dag alltså...! 
Jag var barnvakt åt Munde på morgonen. Sedan lämnade jag honom hos sin dagmamma för att själv gå hem och lägga mig med datorn. Och det var väl ungefär där dagen vände från bra till dålig. Jag låg alldeles för länge i sängen vilket resulterade i att jag fick sminka på  2 min, skita i håret som nu är afro, springa till köket för att värma en pizza, jag hann inte äta upp den så jag slängde ner den i en påse och sprang till bussen. Som tur va hann jag i alla fall med bussen så nu hoppas jag att resten av dagen blir bra. Jag ska nämligen träffa mamma och kolla på saker till mitt rum. Sedan ska vi till några andra småbutiker och kolla runt på lite av varje. Hoppas vi hittar något fint! 






Glasögon




Är helt ofixad, över 4000:- fattigare och dessutom passar jag inte ens i glasögon men förhoppningsvis ska jag slippa huvudvärk nu.


USA nästa

Hej på er! (och framför allt du Adde, tjatmoster haha)
Vad har jag haft för mig de senaste dagarna? Jo, jag har haft fullt upp. För det första har jag klippt ihop en film till skolan som tog lite längre tid än vad jag hade tänkt, typ 8 timmar tror jag. Men resultatet blev ändå skapligt.
 
Igår spenderade jag dagen i Linköping med mamma och en av mina bästa vänner Adrianna, eller Adde som jag kallar henne. (Ni hittar hennes blogg HÄR). Mamma och jag skulle till Ikea så jag passade på att träffa henne när jag ändå var i stan. Mysigt.
 
Sedan åkte, som sagt, jag och mamma till Ikea och shoppade lite saker till mitt rum. Vi hittade tyvärr bara småsaker, men bättre än inget.
Mamma...
 
Mössan, åh väskan.
 
Sedan när jag kom hem beställde jag även några saker till rummet från Ellos.se. "Det" jag beställde (som jag tänkte vänta med att säga) kommer passa in så sjukt bra. Rummet kommer bli såååå mysigt ska ni veta. Tänkte att ni får se allt när jag är klar med hela rummet, eller i alla fall klar med det mesta.
Där har ni faktiskt en anledning att fortsätta läsa bloggen, hehe. För det jag beställde har jag velat ha i halva mitt liv. Åhh, lycklig.
Ni kan få en liten ledtråd. Som många redan vet så vill jag mer än gärna bli hollywoodfru, fatta coolt att bo i USA. Min dröm. Och nej det är inget med USA-mönster, men mamma sa faktiskt såhär:
"Det är visst lite Hollywood om dig trots allt" Så ja, fabulous är ordet.
Nu har ni något att fundera på... Imorgon ska vi även till EM och MIO så vi får se om jag hittar något där också, måste ha en ny matta och framförallt ett nytt skrivbord. Pusss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag den 26 oktober

Hej gummor och gubbar! De senaste dagarna har varit hektiska, igår var jag med Sanna och Emma hela dagen. Vi spelade in vår dokumentär till skolan och allt gick inte riktigt som vi trodde. Det är verkligen sjukt svårt att agera när man väl står framför kameran! Så det blev väldigt mycket skratt, lite tårar, prestationsångest, irritation, stress, fyllda minneskort och tomma batterier. Men trots alla motgångar blev resultatet ganska så bra. Nu återstår det bara att klippa ihop det sista och det är nästan klart för jag satt uppe halva natten och jobbade med det. Orkar inte ha det hängande nu på lovet. För det är ju faktiskt det, lov. Äntligen!
 
Idag har jag varit iväg med familjen hela dagen. Vi var och köpte massor av saker, bland annat en Mac till Dan för han satte sig på sin gamla så den gick sönder. Smart. Vi köpte även, mat, godis, leksaker till Munde och lite mer. Dock var vi inte i några klädbutiker så jag fick inte med mig något hem, det kanske var tur det. 
Nu har jag precis ätit och sitter och kollar på Så Mycket Bättre, ganska bra faktiskt. Jag älskar verkligen Agnes så jag tror jag ska följa programmet eller i alla fall försöka se hennes uppträdanden.
 
Senare ska jag kolla på Vampire Diaries som äntligen kommit ut. Det kom aldrig ut igår... Vart super ledsen när jag hade tänkt att kolla och så fanns det inget att kolla på...! Aja, nu fick jag något till idag istället. Om jag orkar så ska jag se på någon film också, jag är ju typ den enda som inte har sett The Hunger Games... Jag har typ sett alla filmer, filmfreak som jag är. Men faktiskt inte den. Fast den hör inte riktigt till den gener som jag brukar kolla på så det kan ju vara därför. 
 
Hoppas ni alla har en bra helg och framförallt kommer ha ett bra lov.
Pussshej!

Till Sanna

(Bara för att du ber så snällt gumman haha)
Dagen har som alla andra onsdagar varit lång och tråkig. (Live: bussen höll precis på att krocka, braaaa!) 
Vår samhällslärare vill typ att vi ska gå med i ett ungdomsparti som en uppgift i skolan, what? No way! Haha.
Vi hade bokredovisning i svenska, det gick faktiskt bra. 
Sedan hade vi engelska, vi tränade massor hörövningar. Shit vad svåra vissa är, några är lätta men typ försäljare... Babblar på i 120 km/tim, haha. Fattar nada.
Sedan fastnade jag och Agnes i 20 minuter tillsammans med vår engelsklärare och en till. Vi snackade om lite av varje så det passade perfekt med min buss. 

Så ja nu sitter jag på bussen. När jag kommer hem ska jag se PRETTY LITTLE LIARS SOM HAR KOMMIT UT OCH JAG ÄR SÅÅÅÅ ÖVERTAGGAD😍
GUD! Love it...

Sedan måste jag plugga lite för vi har prov imorgon, men det gör inte så mycket för sedan är det lov. Yay! 
Kämpa in i det sista nu! 
Orkar typ inte platta mitt hår längre...
Pussshej!


Bildbomb (mini)








Pusss på er!

Det var bättre förr...

Satt precis och kollade igenom mina gamla inlägg och insåg att jag faktiskt har haft min blogg i över ett år. Sjukt ju, visst har jag tagit några pausar men ändå. Ett år. Om jag ska vara ärlig så var mina inlägg bättre förr... Jag delade med mig av fler bilder och sånt. Vad har hänt? Fakta: jag har blivit lat. Ops. Och det hjälper ju inte att säga att jag ska bättra mig för det händer ju inte så mycket. Men lite har faktiskt hänt, jag har försökt att ta fler bilder med kameran. Förhoppningsvis har ni märkt det. Ska försöka att bli ännu bättre, mitt mål är att sluta ta med mobilen och gå över till kameran helt men det är ju så smidigt med mobilen... 
 
Idag har jag inte gjort något, inget. Förutom mina naglar då. Jag har suttit vid datorn med ångest för att jag inte har något annat vettigt för mig. Ja, welcome to my life. OCH, jag har gjort en upptäckt! För er som (precis som jag) legat gråtandes under de senaste nätterna över att chokladen kommer utrotas, kan jag nu meddela... IT'S NOT TRUE! Chokladen är odödlig, typ. Thank you google. Varför har ingen jävel googlat på det? Jag gjorde det i vilket fall och nej den kommer inte att ta slut, möjligen kommer chokladen att öka i pris men inte ta slut. Det är inte som olja, man kan ju liksom odla fler kakaoträd (vet inte vad de heter...) Så nu kan vi alla sova bättre om nätterna igen. Ännu en gång kan vi konstatera att man inte ska tro på allt som står i tidningar. Och vi får väl tacka gud för det för vad skulle ett liv utan choklad vara?
Om ni själva vill läsa artikeln så finns den HÄR.  
 
Nä nu ska jag ta tag i mitt liv, jag sätter mig framför tv:n istället...! Juste, ikväll är det ju tv-kväll! Solsidan har säsongspremiär, lika så Hellenius hörna och sedan är det ju partaj som vanligt. Som sagt tv-kväll, med mycket humor. Det ser jag fram emot. 
Hoppas att alla har haft en fin helg och att ni inte har alltförmycket söndagsångest. Hang in there, det är bara en vecka kvar till lovet. 
 
Om man ändå såg ut som denna kvinna... Hon sjunger sjukt bra, hon är skådespelare och ser jävligt bra ut. Varför fick hon allt och jag inget? 

 
Pussshej!

Veckans lack

Blev inte supernöjd med naglarna inför veckan... Rött, tråkigt, klassiskt. Nja, det är fint men tanken var att jag skulle ha glitter på en nagel men det fuckade ur. Så nu har jag vanligt rött. Det är som sagt fint men å andra sidan blir man väldigt begränsad i klädvalet. Det måste ju passa liksom. 
Får se om jag lägger till någon snygg detalj senare.
Pussshej! 

Höstens stickade

Det finns sååå många snygga slickade tröjor just nu. Och man behöver ju faktiskt inte ha en vanlig svart stickad alla dagar i veckan (typiskt mig) när det finns så många lite annorlunda stickade tröjor. Några exempel:
Jag gillar de alla och önskar jag hade tillräckligt med pengar så jag kunde köpa allihop. Men det har jag tyvärr inte så jag får nog nöja mig med en eller kanske två av dem eftersom de är ganska dyra. Har inte exakt koll på vart de kommer ifrån, men jag vet att de är från antingen oddmolly, Ellos.se eller nelly.com. För de är de sidorna jag har varit inne på hehe.
Pussshej!

Längtar tills imorgon

Dagen har varit bra. Varit i skolan som vanligt. Sedan gick jag och Sanna på stan i en kortis, vi köpte bland annat godis. Men jag ska inte äta det förens imorgon! (2 dagar i veckan vet ni). Det går faktiskt skapligt bra, visst jag har världens jävla sug och blir deprimerad varje gång jag ser någon äta choklad men det går bättre än någonsin! Är faktiskt stolt över mig själv. Emma C har faktiskt varit ett av skälen till detta. Hon har hela tiden sagt "du kommer aldrig att klara det...!" Så istället för att ta åt mig så har jag tänkt "fan heller att hon ska få rätt" hah.

Passar perfekt.

Under kvällen har jag tittat ganska mycket på tv. Först såg jag Bergs bärbara talkshow och efter det såg jag på blacklist. Och seriös blacklist var SJUKTBRA. Det rekommenderar jag starkt. Bästa på länge. 

Såå vad händer imorgon? Imorgon ska jag köra jag en favorit i repris, jag ska ut och gå, bada, titta på film och äta något gott. Älskar fredagar. 
Natti.



Happy Wheels

Haha, seriöst! Den senaste timmen har jag bara tittat på massor av Happy Wheels videos. Det är faktiskt riktigt jävla roligt.Testade även att köra själv men jag blev så frustrerad så jag slutade... 
Älskar när han sjunger "fly on the wins of love" och "NO YOU CAN KILL MY SON BUT NOT MY BIKE". Haha, seriöst jag dör!
Enjoy.

Nära och kära

Väldigt gamla bilder som jag hittade i en mapp. Världens bästa vänner.

Älskar parodier på "Wrecking ball"

Hej mesar.
Idag har jag varit i skolan (standard att jag alltid skriver det. Why?).
Jag hatar onsdagar... Vårt schema på onsdagar suger:
 
GYMNASIEARBETE
 
SAMHÄLLSKUNSKAP
 
LUNCH
 
VÅRD
 
SVENSKA
 
ENGELSKA
 
Nice... Haha, finns värre dagar men idag kändes det bara som att vi satt av tiden. Den enda lektionen som vi faktiskt engagerade oss i var engelskan då vi hade typ prov... Så då gäller det att man är vaken. Dock sov jag nästan eftersom jag knappt fick 4 timmars sömn inatt. Men jag tror att det gick skapligt i alla fall.
 
På övriga lektioner har det varit:
läs de sidorna och svara på frågor, diskutera det, lalalaalalallalalallalal... Men å andra sidan har jag skrattar väldigt mycket, blev röd som en tomat. Det är mina babes förtjänst. Har alltid sååå roligt med de, kissar typ på mig.
 
Idag skrattade vi bland annat åt denna video: 
Sjukt kul.
 
Sedan skrattade vi även tillsammans med några av våra lärare (inte för att det är viktigt att jag säger det men jag har inget annat vettigt att skriva om).
Först kom vår engelsklärare fram till oss när vi satt och skrattade åt videon. Då tog hon fram sin mobil och skulle visa något som hon hade dött av garv av. Vi fattade inte det roliga med hennes video så det blev bara "empatiskratt" men ändå, haha. Sedan skällde hon ut oss på låssas men vi trodde det var på riktigt så då skratta vi åt det.
Sen lura vi en lärare att vi hade köpt en bulle till henne fast det egentligen var vår engelsklärare som hade gjort det. Så vi skrattade åt det. (Vilken humor...!) OCH mitt i allt skratt hittar min engelsklärare en hundralapp som jag fick hehe. Jag har inga pengar så det passade finfint. Om jag skulle varit hon hade jag tagit den själv, haha. Men i alla fall, vi var i vilket fall på skratthumör hela eftermiddagen och jag fick lust att berätta om det. Ganska misslyckat oh rörigt om ni frågar mig. Kommer mer "lyckade" inlägg framåt helgen! 
Pussshej!
 
 

Life.

Är på dåligt humör, känner mig febrig och är väldigt snorig... Tänkte plugga lite förut men jag hade för ont i huvudet så jag sket i det. Ska gå och lägga mig direkt efter svenska Hollywoodfruar så hoppas jag på att jag mår bättre imorgon. 

Idag har jag varit i skolan, på stan med mamma och bestämt vilka glasögon jag ska skaffa. Blev ett par svarta vanliga, så på måndag ska jag beställa glas till de (dvs. jag ska göra ett syntest). Efter det tog jag, mamma och pappa en fika på lindals. Vi behövde prata så nu har vi bestämt lite om framtiden. Skönt. 

Pussshej!

Bananglass

Som många vet så försöker jag, mer än någonsin, att bli av med mitt sockerberoende. Jag kämpar verkligen mot suget som blir bara större och större. Imorgon har det gått en vecka utan godis på vardagarna. Jag får äta på helgerna dvs. lördag och söndag. Men jag kan göra undantag. Som till exempel denna helg när jag sov hos Jossan, då valde jag att äta fredag och lördag istället. Men det är trots det tungt. 
 
Jag behöver något. Jag har testat med frukt men jag klarar inte av att hålla det på en bra nivå så det leder till att jag får magkatarr... Så nu försöker jag hitta andra alternativ. Detta recept hittade jag på nätet förut. Det är ett recept på nyttig glass och allt man behöver är bananer. Så jag har faktiskt gett det en chans, så just nu står det "bananglass" i frysen.
 
1. Ta två, eller fler bananer. Stycka de och lägg in de i frysen.
 
2. Låt de stå i en till två timmar. Sedan tar man fram de och mosar de med hjälp av en assistent eller en mixer.
 
3. När bananen är skapligt mosad kan man tillsätta valfria ingredienser om man vill. Jag tillsatte både hallon och lite kokos.
 
4. Mosa ihop allt ordentligt tills det blir en smet. Sedan ska man hälla över allt i en burk med lock och ställa in allt i frysen.
 
5. Då är allt klart, bara att vänta på att man ska få smaka sin glass.
 
Återkommer med om den var god eller inte pussshej!
 

Veckans lack


Vad tycks? De blev tydligen lysande om man tog med blixt haha. Men jag blev ganska nöjd faktiskt. Hoppas det sitter kvar ett tag bara! 
Pussshej!


Höst

I förrgår sov Jossan hos mig. Precis när jag skulle gå och lägga mig ringde hon och frågade om hon kunde sova här och självklart kunde hon det så hon kom, vi kollade på en film (som tog 100 år att välja för att vi har redan sett allt, haha) sedan la vi oss och sov.
 
När vi vaknade åkte vi och handla inför kvällen och när vi kom hem fixade vi oss inför vår fotodag. Det är så fina färger ute just nu så vi passade på innan alla löv blir bruna och slemmiga... Vi fotade enskillda bilder, tillsammans och bilder med Manne. Blev tyvärr inte så nöjd med resultatet men det gör inte så mycket.
Endel bilder har lite konstigt ljus men så kan det vara ibland haha. Älskar bilderna på Jossan och Manne, hatar de på mig men det bjuder jag på.
 
På kvällen myste vi framför idol, fan att George åkte ut. Är det ett skämt eller...? Jag blev jättearg och ledsen. Dessutom fick jag reda på att en hund som jag känner väldigt väl dog igår så då blev jag även jätteledsen för det också... Det blev några tårar under kvällen. Men hon var väldigt gammal, nästan 17år vilket är ganska ovanligt bland hundar. I människoår blev hon 119år, så ja ni fattar att hon var gammal. Så det var ändå lite skönt för henne att få somna in, då man faktiskt sett på henne att hon inte varit tipptopp det senaste året. Men det är ändå väldigt tråkigt. Om vi i familjen är borta umgås jag mer med hundar och barn än vad jag gör med de vuxna, haha. That's me! Så det känns som sagt tråkigt.
 
Idag ska jag plugga lite, jag måste skriva ett tal. KUL... Sedan ska jag umgås med min familj, förmodligen kolla på någon film eller något annat kul. OCH så ska jag se första avsnittet av Vampire Diaries säsong 5 som har kommit ut! Ni skulle sett min reaktion när jag insåg att det fanns ute, hade totalt glömt bort att det skulle komma ut nu så jag blev helt hyper och jätteglad. Jossan bara satt och kollade på mig medan jag hoppade av glädje! Älskar det så mycket! Så det måste jag också kolla på idag, typ nu!
 
Ha en underbar helg, Pussshej!
 

Time to ZzzZZzz...

Efter en lång dag behövs det mycket sömn, framförallt nu när jag är sjuk! 

Bilder från Jossans och min fotodag imorgon! 
Pussshej!

Mår lite sådär just nu...

Hej! Idag vaknade jag med både huvudvärk och träningsvärk så att jag typ skrek när jag tvingade mig ut sängen. Usch. Men vi skulle på studiebesök så det var bara att gå upp. Tog några tabletter och det hjälpte ändå mot huvudet. Skönt.

När jag kom till stan mötte jag Sanna och vi åkte upp till skolan en kortis innan vi skulle till studiebesöket. 
Precis innan vi gick på spårvagnen kom det fram en tjej och frågade om vi ville smaka de nya vitamin well smakerna. Min var ändå skapligt god, fast cola är mycket bättre haha.

Sedan gick vi till brandstationen och lyssnade på en föreläsning. Efter det gick jag ner till stan och köpte lite godis tills på lördag och så hittade jag även några småsaker på Cubus. Shopaholic.

Jag köpte ett par söta sockor för 59:-


Och en topp. Ni vet en sån man hade innan man hade bh. Hah. Jag älskar att vara utan bh när jag är hemma men samtidigt vill ha något, så jag tror att den kan bli perfekt! Den kostade 79:-

Så nu har jag ca 10:- kvar denna månad haha bra...



Det suger att vara förkyld

Eh... Aa... Igår fick jag damp på att min näsa rann hela natten så att jag inte kunde sova. Idag ska det inte få hända igen, jag har proppat näsan full med bomull hah. Undra om jag ens kan somna med det...

Pussshej!

Bloggens statistik

I dagsläge brukar det ligga runt 10 unika och ungefär 20 sidvisningar varje dag här på bloggen. Det är lite olika boroende på hur mycket jag bloggar och så. Ja, ni kan ju se själva. För ett tag sedan hade jag +20 under unika och mellan 40-50 sidvisningar varje dag men det har gått ner från sommaren och tills nu, vilket jag förstår. Jag har inte så mycket att blogga om och trots det tittar ändå några in titt som tätt. Jag tycker att det är ganska så bra ändå, eftersom det är ganska glest mellan inläggen. Dessutom länkar jag inte bloggen så det är ju verkligen unika läsare som står under unika, haha.

Tänkte att det kunde vara lite roligt att veta haha.
Pussshej!

New in

Dagens inköp.
 
Benvit stickad tröja från stadium 300:-
"En sak" (haha, vad heter det?) som man har IPhonen i när man tränar också från stadium för 150:-
Halsband från HM för 70:- Jag har länge velat ha en tjock kedja men de finns typ bara i guld och jag använder aldrig guldsmycken så när jag hittade detta så blev jag väldigt glad.
Pussshej!

Smoothie

Idag har jag som sagt varit på stan och tränat med Jossan. En bra dag än så länge. Efter att man tränat känner man sig typ som stålmannen eller något haha. Störst, bäst och vackrast. I alla fall så vill jag gärna äta något nyttigt men ändå gott efter jag har tränat och det räcker inte bara med en frukt så idag gjorde jag mig en smoothie. Mums!
Den jag brukar göra är både supergod och nyttig, två flugor i en smäll.
 
1. Ta fram ett glas, sked, gaffel, hallon, banan och blåbär.
 
2. Lägg ner hallonen och blåbären i glaset och ställ in de i mikron (ganska låg värme, om man inte vill ha en varm smoothie).
 
3. Mosa banan och häll i det i de ljumna hallon och blåbären.
 
4. Häll i lite naturell yoghurt. (Det funkar även med fil). Blanda.
 
5. Om man vill kan man ha på lite müsli, nötter eller frön. Jag valde att ha på solrosfrön.
 
Färdig.
Den är supergod, det kan jag lova.
Pussshej!
 
 
 

Stan och gym med bästis





Visar er vad jag köpt senare! 

Värd att se

True shit om Miley Cyrus...
"Oh no... I've seen pictures on magazines. I can't even talk about that..."
Det finns väldigt många mer klockrena kommentarer i videon! 

Veckans lack

Trodde ni att jag hade glömt er? (Förmodligen inte men det lät bra att säga det...)

Varje söndag lägger jag upp veckans lack men eftersom jag är ledig idag så tänkte jag att jag lika gärna kunde måla de idag. Dessutom bakade jag och Clara bullar igår kväll och det tog längre tid än vad vi hade planerat så det slutade med att hon gick och la sig och jag fick göra klart de själv... De blev inte så snygga men goda blev de faktiskt! 

Så idag tog jag bort mitt dip dye lack och målade på en silverrosa färg. Och inte nog med det! Jag la till caviar på mina ringfingrar. 
Vad tycks? 
(Måste säga att det ser bättre ur irl.)  
Pussshej!


Imorgon börjar mitt nyttigare liv

Började dagen med mysmusik, älskar vissa av Louis Armstongs låtar

Pluggade.

Sedan åkte vi till Zandras föräldrar som precis kom hem från Turkiet. Vi tog en fika och vi de gav alla godis och lite mer, super snällt. Jag fick daim och två ringar.


Tackar!

Imorgon ska jag göra en fredagsrepris, ska ut på morgonen, bada och lite sånt. Imorgon börjar även mitt godisförbud på 
vardagar. Denna gång ska jag inte ge upp (även om det är sjukt svårt eftersom jag är så beroende...) Första veckan nu är det okej med läsk men sedan ska jag försöka undvika det med. Önska mig lycka till!

Kommer ni ihåg den här låten?

 
Pussshej!

Älskar att fixa naglar!

Hej på er!
Dagen har flygit förbi och nu sitter jag i min säng och kollar på film. Det fick bli filmen som går på 4:an, Valentine's day. Jag har resan sett den typ 700 gånger (vet inte varför jag bara kollar på filmer jag redan sett) men den är i alla fall bra och värd att se. 

Under dagen har jag fixat min syrras naglar, hon ville ha glitter så det blev glitter! 

Jag spexade även till en av mina tummnaglar, haha snyggt va?

Det är typ det jag gjort. Det har verkligen varit en ruskig höstdag så jag har knappt varit ute... Men just att det är så ruskigt gör det ännu mysigare att ligga och titta på film! 



Pussshej!

Wonderful life

Dagen blev nästan som planerat.



Morgonpromenad i härligt höstväder, hur fint som helst!



Ett härligt bad tillsammans med en av mina favoritfilmer, Monte Carlo. Älskar Selena Gomez. Både som skådespelare och som sångerska, och för all del så är ju hennes utseende gudomligt!




Nybadad och fräsch gick jag ner och gjorde amerikanska pannkakor. Love it.


Mätt och belåten (läs spyfärdig) kollade jag klart på filmen och sedan gick jag och hämtade Albin, Clara följde också med.


Sedan åkte jag, Clara, Albin, Zandra och pappa ner till stan för att handla och för att köpa skor till Albin och Clara. Jag passade även på att springa in på hm för att köpa några svampar.


Tänkte göra dip dye naglar på både Clara och mig inför veckan. Fick en ide om att det skulle funka med sådana svampar och det gjorde det, skapligt i alla fall. 



Sedan hjälpte jag till med maten och läste lite i körkortsböckerna som pappa inhandlade idag. 


Nu sitter jag framför idol och får massage! Älskar Sandra, George, Erik, Matilda, Mirjam och Elin. Jag vill att Sara ska åka ut, gillar verkligen inte hennes röst. Bara för det gick hon vidare först av alla... Fan då! Bara mina favoriter går vidare så är jag nöjd, hehe.

Hoppas att alla haft en lika härlig dag som mig! Pussshej!

Enjoy life

Hej på er! Idag har jag varit ledig, eller aa ledig och ledig... Jag har ju pluggat en massa (för det var vi tvungna att göra om vi ville vara lediga, annars var det skola som gällde) men annars så har jag varit ledig. Jag är ledig imorgon med, ska plugga lite då med men jag har en hel del andra planer också.
 
Tänkte börja dagen med att ta en powerwalk/joggingrunda runt kl. 8. Sedan när jag kommer hem ska jag krypa ner i vår jacuzzi och lyssna på härlig musik eller kolla på någon mysig vinter film. När jag är klar i badet ska jag ta på mig massa kläder och bara mysa tillsammans med en härlig frunch, tänkte att amerikanska pannkakor blir bra! Sedan lär jag behöva plugga lite för sedan ska jag iväg för att hämta Albin på dagis, tänkte ta en sväng förbi affären när jag ändå är iväg. Det är ju trots allt fredag och jag har knappt ätit något sött de 3 senaste dagarna. Det kanske låter lite men för mig är det mycket. Sedan när jag kommer hem ska Clara och jag baka bullar, det är ju kanelbullensdag imorgon visste ni det? Förhoppningsvis så kommer vi smaka på de också, men vi väntar nog tills alla i familjen är på plats. Sen kanske jag pluggar lite till innan vi ska laga mat och fixa med allt innan idol börjar, sedan är det bara att sätta sig i soffan med fradagsmyset. 
 
Jag har en härlig dag att se fram emot! Tänk på det ni när ni sitter i skolan eller vad ni nu gör imorgon.
Pussshej!

Ledig


Sitter och pluggar en massa... Men jag är så trött så jag knappt kommer någon vart.

Torsdagsmys




Myser i soffan framför 112 på liv och död.

Poppis i klassen

Hej, peps! 
Dagen har varit bra, började med engelska och en positiv överraskning! Sist jag träffa min engelsklärare sa jag att det börjar bli tråkigt på engelskalektionerna för att vi bara arbetar i boken. Det blir för långtradigt vilket leder till att många skolkar osv. Dessutom skulle vi haft ett sjukt stort prov nästa vecka. Men när vi kom till lektionen sa hon "vi skiter i allt, bränn upp boken! Stryk provet, jag håller med om (här tittade hon på mig haha) att det jag börjat bli tråkigt så nu kollar vi på film istället". Så det var precis det vi gjorde haha. Det var som att en stor sten lätta från mitt hjärta! 

Sedan på eftermiddagen sa jag som skämt till min lärare "kan vi inte strunta i att skriva den uppgiften och göra ett prov istället?" Och hon sa ja! Haha, blev pussad och kramad av flera klasskamrater haha, och Emma och jag körde en dubbelemma "hoppdunk" hon hjälpte ju såklart till med att övertala vår lärare! Så skönt!

Jag var poppis idag känner jag! 

Dock var jag sammanlagt tvungen att vänta på pappa i nästan 5 timmar... Möten osv. Kul... men jag tog och pluggade samhäll (har prov imorgon så ni kan ju gissa vad jag gör jag nu...) under den tiden! 
Dagens outfit.


RSS 2.0