I'm back

Hej på er, yes jag har återuppstått från det döda. Om man bara följer bloggen så verkar det i alla fall som det eftersom jag inte bloggat. Jag gillar verkligen att skriva här och trodde verkligen att jag skulle ha tid att göra massor av roliga inlägg nu när det är lov. Jo men det har ju hänt också! Haha. Sanningen är den att jag är helt slut. Jag är körd i botten, eller jag var det. Det var så mycket i skolan de sista veckorna så jag var helt utslagen inför lovet. Nu är det mycket bättre men de första dagarna kändes det som att jag hade blivit påkörd av en lastbil. Jag var sååå trött och ville sova hela tiden, dessutom hade jag ont i hela kroppen också (dock så var det träningsverk men ändå). Men nog om det nu är det bättre och jag njuter av lite ledighet även om jag vet att jag måste plugga massor innan skolan drar igång igen...
 
Jul har passerat och min jul har varit jättebra. Jag har umgåtts med nära och kära, fått fina presenter och ätit lite för mycket julmat. Det är så det ska vara när det är jul. Jag hade inte tänkt att visa vad jag fått i julklapp, tror inte att det är så stor efterfrågan för det heller då de flesta redan vet. Lite kort, jag har fått mycket som jag ville ha och mer därtill så jag är inget annat än glad.
 
Nu är vi alltså i mellandagarna, jag har gått på rean två gånger men helt ärligt tycker jag inte att det var så mycket att ha. Det jag köpt på rean kan jag kanske visa er i något inlägg, vill ni det? Hittade bara några saker som var på rean, men desto mer saker till ordinarie pris... Typical me. Mest saker som jag alltid köper men det kanske kan vara kul att se ändå, har en del saker som jag kan tipsa er om också. Kan nog bli ett trevligt inlägg. Får se när jag kan ha tid att få in det. Idag ska jag nämligen iväg till mina kusiner och sedan ska jag till Jossan. Ska bo hos henne ett tag för hennes pappa dissade henne och åkte till Thailand, haha. Får se hur länge jag sover där, blir nog ett tag. Han ska vara borta i tre veckor men så länge hade jag inte tänkt att sova där. Jag skulle längta hem och jag vill vara hos pappa på lovet också.
 
Men fram till nyår i alla fall, förmodligen lägre. Vi ska fira det nya året tillsammans så det är ingen idé att åka hem innan det. Dessutom är det inte alls långt kvar, nyår är på tisdag och idag är det lördag. Det är sjukt vad tiden går fort. Jag tar studenten snart, oh shit...! Vet inte om jag vill lämna skolan. Kommer sakna allt samtidigt som det kommer bli skönt. Kan köra ett eget inlägg om det en annan dag för detta inlägg är redan för långt. Haha. Hoppas det är bra med er och att ni haft en härlig jul så hörs vi förmodligen snart. (Om jag inte timar min nästa återuppståndelse med Jesus dvs. i påsk haha).
Puss på er.
 
 

New in- Nelly.com & Glossybox

Från nelly.com har jag köpt:
En tröja från Jacqueline de yong för 129:-
Perfekt vardagströja till ett par svartajeans.
 
En nyårs- och julklänning från oneness. Satt inte helt perfa men nästan så den kommer bli super!
Den kostar 399:-
 
Sedan har jag även fått månadens glossybox (den tidigare var specialbeställd)
Orkar inte ta ensamma bilder på dessa produkter.
Det första jag fick var en volymkräm till håret från d:fi, ska testa den någon dag. Inte för att jag behöver volym men ändå. Sedan fick jag ett par lösögonfransar från Ardell, de är tydligen värdens mest köpta så de är säkert bra. Nästa produkt var en maskara från it's so b!g, den var helt okej. Sedan var det ett blodrött nagellack från Nails inc London, superhärlig färg. Love it! Den sista produkten var en lip och eye lift från Renu, den ska tydligen ta bort mörka ringar och så.
 
I allmänt är jag ganska nöjd med denna boxen med, inte lika nöjd som med den förra men den kostade ju mer så det är ju inte så konstigt. Dessutom fick jag två värdecheckar på d:fi produkter, niceee.
 
Pussss
 

Glossybox- jul och nyårsboxen

Alla Produkter jag fick i denna box. Värde 900:-
(Alla produkter är i originalstorlek).
 
 
EuPhidra Conditioning Lipstick
Ett läppstift i nude. Har länge velat ha ett läppstift i denna färg så jag blev jätteglad över det. Läpparna känns väldigt mjuka efter användning. Pris 129:-
 
Oxyplex by Bodyography Professional Cosmetics
Pearlescent Eye Colour
En pärlfärgad ögonskugga, jag kommer använda den till både kindben och ögon för jag tycker att den passar perfekt till båda. Pris 149:-
 
So Susan Cosmetics
Water-Based Pure Luminizer 
En glansig kräm som kan liknas vid en highlighter. Jag kommer använda den under ögonbryn, kindben och vid amorbågen dvs. på samma sätt som jag använder min highlighter. Pris 269:-
 
 
Absolute! Perfume Stick
En parfym. Har aldrig sett parfym i sådan form men den funkar faktiskt riktigt bra, kanske inte riktigt värdens godaste doft men den var väldigt fräsch. Pris 99:-
 
Butter London
3 Free Nail Lacquer-Vernis
Ett neutralt nagellack, nästan lite pärlfärg på den med. Den är väldigt glasig och fin så jag gillar den starkt.
Pris 165:-
 
 Philip B African Shea Butter
Gentle & Conditioning Shampoo
Ett schampo som vårdar håret. Luktar väldigt fräscht. Ska testa det senare ikväll. Pris 125:-
 
Pusss
 
 

True shit


Det börjar närma sig

Då var julen snart här, imorgon är det endast 11 nätter kvar som de sjunger i den populära Lucia sången lusse lelle. Ni som har något innan för pannbenet förstår alltså att det är Lucia imorgon. Jag ska tyvärr inte kolla på något Luciatåg tror jag inte i alla fall. Jag och min familj var och kollad på Albin och hans dagis Luciatåg igår så det får duga. Annars är jag faktiskt något av en julfantast. Jag gillar allt med julen och vill gärna göra allt som hör där till.
Dock så har jag faktiskt inte firat advent på riktigt än, det är lite tråkigt faktiskt. Jag tror att vi kör på en riktig adventsfrukost på söndag och jag ska tända ljuset punkt slut. Haha.
 
Ni får ha en riktigt bra Lucia, det ska jag ha för jag är ledig eller nja det är väl dumt att säga... Jag har ett ton med upg:er tills nästa vecka som måste göras... Men det är bara att kämpa, denna vecka var något extremt men jag vetefasen om inte nästa kommer bli värre. Denna vecka hade vi tre muntliga redovisningar, nästa har vi också tre och ett prov + massor av annat också såklart... Jullovet kommer verkligen i sinom tid!
Pussss

Mitt hjärta orkar snart inte mer...

Dagen har innehållt mycket stress. Det hela böjade med vädret, det var så mycket snö på vägen så pappa och jag blev förenade. Sedan hade jag engelska muntligt, och det är typ det värsta jag vet. För engelska är mitt värsta ämne och muntligt är det obehagligaste jag vet. Hjärtat slår i 120, jag börjar skaka och frysa som om jag var ute i 40 minusgrader. Fast mina vänner säger att jag ser lugn ut så det är väl positivt i alla fall. 
 
Sedan hade vi en muntlig till (plus en igår så 3st på två dagar... Inte okej). Och sist men inte minst. Nu har kag körlektion, Gud alltså. Mitt hjärta kommer sprängas. Om jag bara kunde lära mig att hantera min nervositet! 
Det önskar mig jag i julklapp.
Pussss


Zara Larsson- Bad Boys Today Remix

 
Zara Larssons nya remix på låten Bad Boys hittar ni på min youtubekanal. Ni kan även passa på att följa mig, hehe.
Pusss

Victoria's secret

Värdens gulligaste Sanna är tillbaka från London och hon hade med sig en pressent. Thank you sweetie!
Every girls dream. Love them.
 

Veckans lack (NYTT)

Jag trivdes inte med den mörka rosa så idag bytte jag till en silver-ljusrosa färg. Blev ganska nöjd, dock så är jag väldigt trött på mina gelénaglar... Det blir typ en knöl på nageln, sjukt fult... Vad tycker ni om färgen?

Pussss

December

Äntligen är det december! Tyvärr är det ingen snö ute och det verkar som att det kommer dröja några veckor till innan det blir vitt överallt... Jag har längtat i flera månader så jag börjar bli otålig! Varje morgon hoppas jag att det ska ligga ett vitt snötäcke utanför mitt fönster men det är bara regnigt och grått. Därför tänkte jag lägga upp några gråa bilder bara för att.

Pusss
 
 

Veckans lack



Filade till mina naglar och kastade på ett rosa lack, kanske lite för somrigt men jag kände för en stark färg. 
Pussshej!

Glossybox- November

1. XXL Volyme torrschampo. 2. Moisturizing för torr hud. 3. Ler ansiktsmask. 4. Loriflames bästsäljande masskara. 5. En högpigmenterad svart ögonskugga. (Ni får läsa vart de är ifrån själva, haha)
Pusss

RSS 2.0