Min fina vän och tvilling

Hej på er eller snarare hej på dig Adrianna!
Har lite halvt blivit tvingad att blogga medan hon är i duschen. När hon är klar ska vi kolla på Pretty Little Liars tillsammans fast på avstånd. Hon kollar hemma hos sig och jag kollar hemma hos mig fast vi diskuterar avsnittet efter och under om det skulle behövas. Och som många redan vet så kräver Pretty Little Liars en hel del diskussioner för att det är så fucked up. Men det är det jag älskar med serien, så fort man tror att man är A på spåret händer det något som visar på motsatsen och pekar ut någon annan istället.
 
Sedan tyckte även Adrianna att jag skulle skriva lite om henne då jag själv inte tyckte att jag hade något att skriva om här på bloggen, så då gör jag väl det. Adrianna eller Adde som jag ofta kallar henne är en av mina närmsta vänner. Vi har känt varandra i sex år om jag inte räknar helt fel, och vi har stått varandra nära sedan dess. Från början kallade vi varandra för "tvilling" för att vi är födda samma dag med tre timmars mellan rum och för att folk av någon anledning tycker vi är lika. Det är inte alltför sällan folk frågar om vi är syskon. Det hände senast under studentveckan och vi tycker alltid att det är lika läskigt eftersom vi just är födda på samma dag. Hon än nog min "borttappade" tvilling trots allt. 
 
Men kort och gott är hon som sagt en av mina finaste vänner och jag älskar henne så mycket. Vi har så många minnen tillsammans. Jag satt precis och försökte hitta bilder till inlägget, eftersom din dusch nu tagit liiite mer än en kvart, och det finns hur många bilder som helst. Allt från när vi precis började lära känna varandra tills idag. Jag vill aldrig förlora dig som vän så lämna mig aldrig! Okej?! Du betyder helt enkelt för mycket för mig.
 
Pusss

Studentpresenter

Då tänkte jag visa det mesta jag fick i studentpresent av släckt, familj och vänner eftersom jag fått några förfrågningar på att lägga ut det. Utöver det jag har bilder på så fick jag en dator från Acer, en tavelram med massa bilder, godis och kakor (de känner mig), ca 2000:- och en resa till Barcelona. (Hur nice är det inte?!)
 
 
Tack sååå mycket till alla som var där och firade min student och tack för alla fina presenter. Det betyder jättemycket för mig att ni ville vara där!
Pusss

Studenten

Hej på er!
Det var ett tag sedan, jag har haft fullt upp med student osv. och därför har jag valt att inte blogga.
Nu har jag i alla fall tagit studenten och enligt de flesta är jag alltså vuxen. Känner mig verkligen inte vuxen än...
Jag tänker inte gå in på studenten något vidare, det jag kan säga är att studentveckan är en av de roligaste saker jag varit med om. Minnen, minnen, minnen och glömska... Själva studenten och utspring var kanske inte det roligaste jag varit med om, försökte hålla inne tårarna och lyckades helt okej (det kom efteråt och lär komma ännu mer i höst). Jag kunde inte sluta tänka på att vi i klassen och alla lärare inte skulle ses mer. Så sorgligt. Kommer komma en gång i veckan för att hälsa på lärarna och så kommer jag tvinga hela klassen att följa med!
 
Jag kommer som sagt inte förklara allt som hänt in i minsta detalj, då det skulle ta sin tid, utan ni kommer istället få tyda det själva genom bilder.
 Finaste ur klassen och finaste läraren.
 
Lärarmiddag

Blandade bilder från veckan
 
Allt var kort sagt superkul! Tack till alla som var med under veckan!
Pusss

Jobbar natt

Hej babes! 
Just nu sitter jag på mitt kommande sommarjobb (ett korttidsboende för barn och ungdomar). Jag har en introduktionsnatt så jag ska veta lite vad som gäller tills det att jag börjar jobba på riktigt. Och inte har det hänt mycket... Fast det är ändå skönt! Det känns som att jag kommer trivas när jag vant mig lite. 
De två jag går med verkar supersnälla så det känns bra. Barnen som jag träffat hittills är sååå söta att jag dör! Så det känns också bra, lite långtråkigt bara och nu har jag ändå mobilen. Vågade inte ha den först fast de sa att det var okej så nu sitter jag och försöker roa mig med massa spel. Det går sådär... Springer nog efter mina hörlurar snart så kan jag kolla på film, det gör hon som sitter bredvid mig. Fast jag känner mig ändå lite tveksam över det. Känns som att de kommer ta mig oseriöst, haha. 
Annars går tv:n i bakrunden men det är bara skräp såhär dags. Så med största sanorlikhet blir det någon film eller youtube. 

Hoppas ni sover gott! 
Pusss 

RSS 2.0