The Golden Year

Jag har precis fått hem en bok som jag velat läsa ett tag. Det heter The Golden Year och är skriven av Amanda Schulman och Hannah Widell. Den handlar lite om att man ska rensa ut det dåliga i sitt liv osv.
Jag är väldigt spänd på att läsa den för jag känner igen mig väldigt mycket i båda författarna. Jag har lyssnat på deras podd i år och det var där idéen skapades så det känns extra roligt.
 
Hoppas den är bra, om inte annat är den väldigt fin så jag kan ju alltid ha den som prydnad haha.
Pusss

Gossip Girl

Hej på er!
Jag vaknade inte förens 12 idag... Mår dåligt över att jag vaknade så sent. Jag hade ställt klockan på 10.00 men jag måste ha somnat om för sedan vaknade jag inte förens Albin kom och sa att det var mat. Fast jag var uppe sent och kollade på Gossip Girl så det är inte så konstigt att jag somnade om. Nu har jag i alla fall kollat klart på det. Så sorligt. De sista avsnitten bestod mest av tårar från min sida. Grät för att det var hemskt, sedan grät jag av glädje och sen grät jag lite till bara för att typ. Har lusta att se om serien direkt igen! Älskar den så mycket!
 
Jag hatar verkligen när man kollat klart på en serie. Det är som att det blir ett tomt rum där serien fanns tidigare. Jag vet att det kanske låter töntigt men det är så himla sant. Jag lever i serierna.
Ni som inte har sett Gossip Girl. Sätt er och kolla direkt... Det är en order.
Pusss
 

Ariana Grande- Honeymoon Avenue

De senaste dagarna har jag lyssnat mycket på Ariana Grandes Album Yours Truly från 2013.
Favoriten är helt klart Honeymoon Avenue.

Vingåkers Factory Outlet

Hej på er!
Idag har jag varit på Vingåkers Factory Outlet med delar av familjen. De hade ganska mycket snyggt men tyvärr var det väldigt utplockat bland storlekarna... Jag hittade både två snygga linnen från Odd Molly och en snygg höstjacka från Tiger Of Sweden men alla små storlekar var slut. Så det var lite surt. Speciellt när det gäller jackan, den var supersnygg. Aja, kommer säkert hitta någon annan snygg jacka till hösten längre fram (jag vet att jag är konstig men jag vill att det ska bli höst nu. Bara tanken på att få klä sig snyggt och kunna sitta hemma och mysa inne i värmen med tända ljus får mig att vilja spola fram tiden).
 
Nog med det jag inte köpte och till det som jag faktiskt köpte. Hittade som sagt ganska mycket snyggt men jag tog det lugnt ändå, är stolt över mig själv. Det jag köpte var bara ett par mjukisbyxor från Puma för 199:- och ett par örhängen från Snö för 99:-
Pusss
 

Allt eller inget...(måste bli bättre på att hålla mig kort)

Hej!
Vad har hänt? Jag bloggar två dagar i rad! Sinnes! Jag vet att jag alltid säger att jag ska bli bättre på att blogga men det skapar bara press på mig och så bloggar jag inte överhuvudtaget istället. Jag driver ju ingen superstor blogg direkt så jag känner att jag från och med nu bloggar jag när jag känner för det! Förhoppningsvis blir det oftare än det har blivit de senaste veckorna. Det jag brinner för är kläder och smink mm. och det kollar jag på mycket på Youtube. Därför funderar jag på att lägga upp det jag köpt osv. i videosar istället för bilder för det skulle jag personligen tycka var roligare. Jag får se hur jag gör, har velat göra youtubevideos ett tag men det känns pinsamt på något sätt. Vi märker! Vad skulle ni tycka om det? Tror att det kan vara en lösning på fler inlägg.
 
Idag har jag städat hela dagen. Pappa tyckte jag var tråkig som inte var ute så mycket men jag som har light hypokondri har mått dåligt över att mitt rum här hos pappa varit så stökigt. Det har kanske inte sett så stökigt ut men det har känts smutsigt så idag blev det storstädning. Jag rensade lådor och hyllor, bäddade rent i sängen, slängde ut min gamla dator, damma, dammsög, skrubba väggar, ristade mattan osv. Och vet ni! När jag rensade bland böckerna ramlade ett kuvert ut så jag öppnade det och där i låg ett kort med 500kr i. Gissa om jag blev glad haha. Det var ett gammalt födelsedagskort från pappa så tack igen pappa.
 
Annars händer det inte mycket just nu. Jag jobbar på samtidigt som jag njuter av sommaren. Kommer inte åka någonstans i sommar för att jag just jobbar. Mamma och familjen där ska åka ner i Europa och pappa och den familjen ska till Gotland men jag kan inte följa med. Kajsa min syster kan inte heller följa med pga. jobb så vi har tagit små mini semestrar där vi båda kunde följa med. I veckan var vi på skarasommarland vilket var väldigt kul men jag har fortfarande värk över hela kroppen... Sedan har vi även varit i Stockholm och shoppat. Köpte en del saker jag velat ha länge (Massa smink och ett par hängsleshorts). Kanske visar er allt det i en collective haul. Kommer inte orka visa allt jag köpt sen jag slutade visa er men jag kanske visar det jag är mest nöjd över. Låter inte det bra. Om jag gör det, blir det nog i en video när jag kommer till mamma.
 
Imorgon blir det nog en ganska lugn men ändå rolig dag. Vi ska nog försöka hitta på något. Pappa och jag pratade om att antingen åka till Vingåkers Factory Outlet eller till Eskilstuna. Själv röstar jag på att shoppa. Haha, sa ju att min sjukdom kommit tillbaka... Det var det första jag tänkte när jag hittade pengarna förut "Åh, nu kan vi låtsas att Glossyboxarna bara kostade 200kr, så nu kan jag unna mig något mer". Makes sense...
 
Får se vart vi tar vägen imorgon. Nu ska jag mysa ner mig i min säng framför Gossip Girl. Jag har bara 6 avsnitt kvar av hela serien...
Pusss

Shopaholic Emma Is Back

Tja snyggingar då är mitt gamla jag tillbaka... Shopaholic Emma. *vink, vink*
Har tagit det lugnt med shopping både före och efter studenten för att spara pengar. Men idag gick jag tillbaka till mitt gamla liv dvs. jag köper det jag vill och det jag mår bra av. Det är faktiskt så att jag aldrig mår så bra som jag mår efter ett bra köp. Men om jag köper något som för mig verkar onödigt får jag direkt ångest... Men annars mår jag som en prinsessa. Dock har jag inte lika mycket pengar som en prinsessa, vilket kanske är tur för nu har jag ändå en gräns. Märkte redan av att pengarna gick åt när vi var i Stockholm härom veckan och idag flög ca 1100kr iväg bara här hemma. I Stockholm låter jag mig själv kasta mina pengar vilt omkring mig men idag har detta skett via datorn. Idag köpte jag två saker som jag vet att jag kommer må bra av och en som jag hoppas att jag kommer må bra av.
 
Vi börjar med de två sakerna som jag vet, det är:
En halvårsprenumeration på Glossybox. Har saknat mina boxar som kom en gång i månaden och nu är de tillbaka. Dock kostar det ju en del men jag vet hur glad jag blir när jag ser de i brevlådan och alla behöver glädje här i livet. Om du funderar på att testa Glossybox kan du klicka HÄR så får jag lite pluspoäng om du beställer.
 
Den andra saken jag köpte var en bok, "The Golden Year" av Hannah Widell och Amanda Schulman. Jag har säkert nämnt att jag älskar deras podcast Fredagspodden och det var i den de skapade fenomenet "The Golden Year" och jag tyckte att de hade så himla rätt i det de sa så jag kände att det var mer än rätt att jag skaffade boken så den kommer förmodligen i brevlådan någon gång nästa vecka.
 
Det tredje köpet, det som jag är mest osäker på är en dagbok. Eller det är en vanlig bok fast med tomma sidor. Jag fick ett spontant ryck och ville börja skriva dagbok igen. Gjorde det som liten och har hört att det är bra att skriva ner saker så man bearbetar de. Dessutom skulle det vara så kul att läsa när jag blir äldre. Dock är jag tveksam till om jag verkligen kommer göra det... Jag måste försöka för jag tror att det skulle vara en bra idé att skriva ner det som man varken vill eller vågar säga till någon annan istället för att hålla det inom sig. Vi märker. Hoppas jag gör det för den boken var betydligt dyrare än den riktiga boken jag köpte... Värt!
 
Hoppas ni alla har en härlig sommar!
Pusss

Sommarjobb

Hej! 
Då var första riktiga natten på jobbet avklarad. Snart i alla fall, jag slutar om en halvtimme. Natten har varit lugn och trots det har jag varit ganska pigg vilket är skönt. Men nu längtar jag efter sängen. Ska bli så skönt att krypa ner och sluta ögonen! Annars händer det inte mycket i mitt liv. Eller jo, jag ska väl se till att ta körkort inom kort så det håller jag på med för fullt! 

Ville bara ge er en kort uppdatering på livet och jag lyckades i alla fall med att hålla det kort! Nu ska jag fixa det sista innan jag slutar! 
(Ser helt konstig ut men man kan inte förvänta sig annat av en som varit uppe i nästan 24h)
Pusss

RSS 2.0