Lite glädje

Blir så glad när jag ser denna musikvideo! Otroligt härlig energi rak igenom. Molly är så duktig.
Jag ligger faktiskt hemma och är sjuk. Jag har ju varit så otroligt trött på min hals och mina lungor men det har faktiskt varit väldigt lugnt på den fronten från januari och fram (ta i trä). Däremot är det min kära mage som strular nu. Orkar inte. Något fel är det. Har ont i magen och allt vad det innebär och nu när det börjar kännas bättre efter två dagars sängliggande har jag fått feber också... Hoppas på att det är influensa eller något och inget allvarligare. Det löser sig väl. 

3 saker

Jag tänkte härma Andrea Hedenstedt lite och köra 3 saker. Jag har dock inte läst hennes än för jag skulle bli liiite för inspirerad, får läsa inlägget efter så jag inte kopierar rakt av.
 
 
3 saker jag ser fram emot
 
♡ Åka till Göteborg och spendera kvalitetstid med världens bästa Adrianna.
♡ Vår och sommar, gud vad jag längtar efter lite värme.
♡ Att få barn och familj.
 
3 saker jag gillar
 
♡ Min dator.
♡ Smink.
♡ CHOKLAD!!!
 
3 saker jag inte gillar
 
♡ Att vara sjuk.
♡ Tidiga mornar.
♡ Idioter.
 
3 saker jag vill
 
♡ Äta godis.
♡ Åka buss på kvällen men musik i öronen. 
♡ Skaffa en hund.
 
3 saker jag borde
 
♡ Börja träna.
♡ Lyssna på min kropp.
♡ Äta bättre och nyttigare mat.
 
3 saker jag kan
 
♡ Göra mina ögon helt vita.
♡ Framåtvolt (på studsmatta).
♡ Fota relativt bra.
 
 
3 saker jag inte kan
 
♡ Crawla.
♡ Dölja känslor.
♡ Ha det stökigt.
 
3 saker jag pratar om ofta
 
♡ Jobb.
♡ Att jag är trött.
♡ Motvilligt: vad jag har för planer för framtiden.
 
3 saker jag önskar mig
 
♡ Bättre kondition.
♡ Att jag vet vad jag vill göra med mitt liv. 
♡ Ett vidvinkelobjektiv till min system kamera.
 
3 saker jag blir lugn av
 
♡ Ett städat rum.
♡ Titta på film/serie.
♡ Yin yoga.
 
3 saker jag blir stressad av
 
♡ Framtiden.
♡ Höga ljud.
♡ Bada i hav/sjöar. Tror på riktigt att en haj eller något ska äta upp mig. 
 
3 saker som jag ska göra i helgen
 
♡ Sova.
♡ Kolla på melodifestivalen.
♡ Spendera tid med mamma.
 
3 saker jag har gjort i veckan
 
♡ Sovit för lite.
♡ Slagit i tån väldigt många gånger???
♡ Spenderat tid med massa härliga barn.
 

Parneviks

Måste bara tipsa om en sjukt bra serie som jag sent omsider upptäckte häromdagen. Parneviks! Ni som inte har sett den: IN OCH KOLLA DIREKT! Alla avsnitt finns både på TV3 och Viaplay (som jag upptäckte lite sent efter att jag sett alla avsnitt med massa reklam i... Reklamen hade jag kunnat skippa om jag hade kollat på Viaplay istället). Programmet handlar kort sagt om familjen Parnevik och olika svenska gäster som kommer och bor hos dem i deras lyxhus. De är världens härligaste familj, jag vill också komma och bo hos dem. under helgen har jag sett klart alla program som finns ute. Jag både gråter och skrattar om vartannat. Älska älska älska.

Greys Anatomy

Nu är jag i full gång med Greys igen, jag är i mitten på säsong 11. Jag tog en månads paus för jag blev så jävla sjukt hemskt fucking otroligt ledsen pga att ett par i serien gjorde bråkade och mådde dåligt vilket ledde till att de gjorde slut. Jag var och är så otroligt ledsen över det. Det känns som att det är jag som har varit med om det på riktigt. Bara för två veckor sedan gick omkring med en klump i magen och så fort jag blev själv börja tårarna rinna. Helt sjukt haha. Låter som jag är en psykopat, vilket jag kanske är(?) Men jag blir så otroligt påverkad av denna serie, jag har aldrig blivit så berörd på det sättet av en serie. Visst gråter jag och är ledsen heeeela tiden (Emma style) av serier och filmer men det har varit tillfälligt. Om jag har sett något sorgligt eller hemskt och varit ledsen över det så har jag bara varit ledsen ett kort tag och sen har det gått över. Nu sitter jag lite halvt och gråter bara av att skriva om det... Och så var det i över en månad. Dessutom slutar ju oftast allt bra i serier och filmer men inte i Greys... Ställer mig istället frågan om något någonsin gått bra i Greys(?) Hatar att jag älskar denna serie.
 
Så vad säger du doktorn? Är det något fel på mig?

RSS 2.0