London haul
Detta är det jag köpte i London. Jag tänker inte ta några detaljerade foton på varje plagg utan ni får väl zooma in på bilderna ovan om ni är väldigt nyfikna. Jag är i alla fall nöjd med det jag köpt för jag är ganska petig av mig men jag lyckades ändå hitta lite saker som jag ville ha. Dock har jag redan ångrat mig angående en tröja bland annat, haha. Typiskt mig...

HotelletHur fint var inte vårt hotellrum? Eller suite/lägenhet snarare! Det var hur fräscht och fint som helst, jag har aldrig bott på ett sånt fint hotell utomlands. 

Sista dagarna i London

Dag 3

Dag 4
Dag 5
Det var det! Nu är vi hemma i Sveriges igen. Det har varit en väldigt lyckad resa trots att det va väldigt kallt. Ni ser ju på bilderna vad vi gjorde de sista dagarna men jag tänkte skriva lite kort ändå.

Tredje dagen var vi på Brittish Museum, jag och Kajsa hoppade upp på ett av de stora lejonen (Kajsa fick hjälp av en annan turist för att komma upp dog av skratt haha), sen matade vi några ekorrar som var väldigt tama och såg big ben. 

Fjärde dagen var vi och kollade på buckingham palace, shoppade och avslutade med en musikal som heter Billy Elliot. Jag älskar musikaler och denna var verkligen jättebra! Skrattade och grät om vartannat. Om ni har möjlighet rekomenderar jag er att se den.

Femte dagen och alltså den dagen vi åkte hem var vi i hide park och kollade speakers corner där vanliga människor står och pratar om något (politik och region är ganska populärt) sen shoppade vi lite till innan det var dags att åka till flygplatsen där vi shoppade lite till. 

Som jag skrev så var hela resan väldigt lyckad. Älskar London så mycket, jag vill tillbaka nu direkt. Fast det är väldigt skönt att sova i sin egen säng även om jag faktiskt jobbar natt och kommer ligga på en liten extra säng men men. Imorgon kommer jag i alla fall få sova i min säng igen.

Shopping
Idag har vi varit och kollat i butiker. Älskar att shoppa men jag får panik över hur mycket folk det är så jag har mest gått och undvikt folk känns det som. Varje gång någon ber en att flytta sig lite eller att man själv ber någon att flytta har jag egentligen lust att smälla till han eller hon. Inte egentligen för att jag blir arg utan för att jag typ får panik. Känner mig lite klaustrofobiskt faktiskt. Usch. Men det har i alla fall varit en bra dag, jag hittade inte så mycket men det har varit kul att kolla runt. Vill dock redan lämna tillbaka två saker men jag vet inte om det går, jag får forska vidare på det!

Första dagen i London
Första dagen i London har varit superbra trots att vi inte hade sovit något och att vi nästan missade planet... Jag tycker att vi lämnar det där. Om jag ska berätta om allt kommer jag inte få någon sömn inatt heller. Man kan säga att vägen till London var intensiv. Men nu är vi i alla fall framme och väldigt slitna. 

Idag har vi bara åkt runt och försökt göra en del saker som stod med på vår lista med saker vi vill göra och besöka. Vi bockade faktiskt av ganska mycket! Vi har varit i The Shard vilket var fantastiskt! Det är där alla utsiktsbildetna kommer ifrån, vi var där från att det var ljust till att det blev mörkt och förändringen som skedde över staden var som sagt helt fantastisk.

Sedan har vi även gått omkring en hel del och bara kollat runt. Vi var bland annat inne på ett museum och såg kända tavlor vilket var lite roligt faktisk. Ni ser ju mycket på bilderna också (även om de varken är särskilt bra eller många) och just nu vill jag bara sova så att jag överhuvudtaget kommer upp imorgon. 
Pusss

SkoterkörningIgår var jag, Kajsa och pappa ute och åkte lite snöskoter när det äntligen låg kvar lite snö på marken. Det hela slutade med att vi körde slut på bensinen och fick gå hem haha. Som tur var vi inte så långt hemifrån, dock var pappa tvungen att gå tillbaka med en bensindunk och köra hem skotern... Men innan det hände var det i alla fall lika kul som vanligt. Jag älskar att köra och komma upp i fart, framförallt när jag kör själv! Blir så glad av det och trots att kylan biter i ansiktet kan jag inte låta bli att le och ge ifrån mig glädjetjut när det guppar till så man flyger i luften eller när man kör så fort att det känns som att skotern ska välta i kurvorna. Det är en så befriande känsla att köra. Hoppas bara snön ligger kvar så man kan åka fler gånger. Känns tyvärr lite tveksamt på den fronten men man får väl drömma. 

Tjejkväll


Igår var två av mina tjejer här hemma, vår USA-brud saknades dock men hon fick vara med på Skype i alla fall. Vi lagade tacos (det är vår paradrätt haha), pratade och kollade på den nya Beckfilmen. Det var riktigt mysigt att umgås med dem. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna...

Ikväll är det mys som gäller, jag körde in mamma och Dan till något i stan förut och så köpte jag med pizza till mig, Kajsa och Munde. Just nu sitter vi alla tre och kollar på Toy Story med godis och chips trots att vi nästan sprack av pizzan. Mys på hög nivå. 

Gossip GirlJag är sååå glad just nu! Jag älskar Gossip Girl så mycket och nu har jag alla säsonger! Jag har velat ha boxen så länge men när jag har kollat runt efter den har den kostat 599:- (eller något liknande) så jag har aldrig tyckt att det har varit värt det... Men igår hittade Agnes boxen på Elgiganten för 249:- och gissa vem som illa kvickt gick in och beställde den!? Elgiganten har tydligen något så man kan reservera produkter från butiken och hämta ut det inom 24 timmar så jag var och hämtade ut den tidigare idag. Väldigt smidigt må jag säga. 
Jag är som sagt jättejätteglad och så fort jag kollar klart på One Tree Hill blir det att kolla om hela Gossip Girl! Tagga, tagga, tagga!

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt Albin då hans förskola var stängd. Clara var också hemma så vi passade på att ta med Albin ut för att åka lite pulka nu när det kommit lite snö. Tyvärr gick det sådär... Det var inte tillräckligt mycket snö för att det skulle gå att åka skapligt fort så Albin ville hellre leka i lekparken så då gjorde vi det istället.

Annars har jag inte gjort så mycket idag.  Jag hade ju Albin till halv 6 så det var inte så mycket kvar av dagen men jag har hunnit kolla på Pretty Little Liars som kom ut idag! Jag är så taggad på att det äntligen ska börja komma ett i veckan igen. Dock vill jag nästan att det ska ta slut, känns hela tiden som att slutet är nära och att man ska få reda på vem som är A men då kommer det något annat som gör att allt börjar om igen. Jag älskar verkligen serien men jag tycker det är jobbigt att behöva vänta i och med alla pausar som görs hela tiden...

Sedan har jag även hunnit med att blåsa 500kr på filmer och serier idag haha... Köpte tre av mina favoritfilmer samt hela min favoritserie i en box. Bilder kommer när jag får hem det i brevlådan. 
Nu ska jag kolla in youtube en sväng och sen blir det kanske ett avsnitt av One Tree Hill innan jag lägger mig. 


Puss

Mina mål för 2015

Jag vill sätta upp några mål för det här året. Inga nyårslöften för de skiter sig alltid, därför känns mål bättre. Inga löften om vad jag ska göra utan mål om vart jag vill se mig själv om ett år.
 
I slutet av 2015 vill jag se tillbaka på året och vara glad, riktigt jävla glad. Jag vill även se tillbaka på 2014 och känna samma sak men jag vet inte riktigt om jag gör det. Jag har väldigt mycket som jag är glad och tacksam över när jag tänker tillbaka på året som gått men jag vill att 2015 ska innehålla fler såna tillfällen än vad 2014 har gjort. Egentligen kan man säga att jag vill börja om på nytt. Nu börjar det låta som en depphistoria men det är det inte meningen att det här ska bli. Jag känner bara att jag vill bli den bästa versionen av mig själv och det kanske tyvärr inte är det bästa för alla andra men i slutändan vet jag att det kommer bli bra. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar men jag vill helt enkelt bli en bättre människa mot mig själv, mot andra hoppas jag att jag redan är en bra människa även om alla kan bli bättre såklart. För det första ska jag stå upp mer för mig själv, jag känner mig ganska ofta överkörd och jag måste bli bättre att säga ifrån och veta att jag gör rätt även om den andra personen i fråga tycker jag har fel. Om jag inte gör det vet jag att det blir jag som blir sårad och det får vara nog med det nu.
 
Som hjälp för att klara av det första målet ska jag läsa The Golden Year av Hannah Widell och Amanda Schulman. Jag köpte den för länge sedan då de är mina förbilder men jag började aldrig läsa den, jag ville vänta på rätt tillfälle och det känns det som att det är nu. Det leder oss in på det andra målet. Jag vill börja läsa igen. Jag saknar att läsa, jag gjorde det mycket förut innan skolan tog över. När jag började gymnasiet hittade jag inte tiden (även om den fanns). Det enda jag läste var det som stod i skolböckerna. Gymnasiet var verkligen tufft för mig och jag vet att det är det för alla men jag kämpade verkligen som en galning och lyckades gå från grundskolan och ha mest E:n (eller G:n var det ju på den tiden) till att ta studenten med mest B:n och A:n men ändå är jag inte helt nöjd vilket är rent ut sagt korkat. Jag fick stipendium för att jag hade bäst betyg av vår linje 2014 men ändå är jag som sagt inte nöjd. Alla andra är stolta över mig men inte jag. Och det tar oss till mitt tredje mål. Jag vill lära mig att vara stolt över mig själv och det jag åstadkommer. Jag har väldigt stora krav på mig själv och det är väl bra men jag måste vara nöjd även om jag inte alltid når hela vägen. Jag har alltid haft det svårt i skolan. Men under gymnasiet pressade jag mig till max och det vet mina vänner och framförallt mina föräldrar. Det är de som sett mig skrikandes och gråtandes framför skolböckerna och sett hur jag kämpat. Och det gav resultat, bra sådana också och det är därför jag ska vara stolt. Jag ska bli bättre på att vara stolt över mig själv för just nu känner jag mig inte ens nöjd över den största förbättringen jag gjort. Korkat som sagt.
 
Det här blev typ en depphistoria i alla fall... Det kan ha att göra med att jag lyssnar på deppmusik men men. Jag tycker i alla fall det är rimliga mål för 2015. Upp till bevis!
 

NEW YEAR’S RECAP LIST

Jag har sett att många svarar på en rad med frågor nu när 2015 har startat. Så jag tänkte hoppa på tåget och svara på några av de frågorna som cirkulerat de senaste dagarna.

 

Beskriv året med tre ord. Studenten, vänner och problem.

 

Bästa köpet? Hm... Det måste vara mina Nike Air Max eller min telefon tror jag. Jag köper så mycket som jag älskar men om jag ska se till vardagen måste det nog vara något av de ovanstående.

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Hur ska jag kunna välja det? Jag lyssnar på musik hela tiden men jag lyssnar inte på samma låtar så länge då jag tröttnar väldigt fort. Så jag tänkte skriva några artister istället, Ariana Grande, Ed Sheeran, Sia, Tove Lo och Zara Larsson är nog de jag lyssnat mest på.

 

Vem har du umgåtts med mest? Om man bortser från skolan så har jag umgåtts väldigt mycket med Adrianna framförallt efter studenten. Vi reste ju bland annat till Barcelona tillsammans och om man räknar snapchat kan jag inte minnas en enda dag utan att vi har pratat. Love you bestiiii.

 

Har du haft ett förhållande under 2014? Nej.

 

Vart reste du under 2014? Barcelona. 

 
Vilka ser du som de största händelserna under året? Studenten helt klart. Även om jag faktiskt inte ens ville ta studenten var hela studentveckan helt grym.

Vad var extra dåligt med året? Min kropp. Den vill inte alltid som jag vill.

 

Har du blivit bättre på något? Ja det hoppas jag haha. Inget jag kommer på men att söka hjälp kanske. Även om jag drar ut på det har jag ändå gått till läkaren med mina problem.

 

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Reste själv. Jag har rest utan mina föräldrar förut men aldrig utan vuxet sällskap tidigare.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina underbara vänner (Adrianna, Agnes J, Josefine, Madelene, Sanna, Emma, Agnes F) som jag alltid vet var jag har.


Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Leva livet. Man är bara ung en gång så jag ska ta tag i mig själv och faktiskt göra något som jag vet att jag inte kommer kunna göra på samma sätt senare i livet. Jag syftar framförallt på att resa. Jag vet inte vart planet landar än men det är upp till mig själv att ta reda på. Jag har ju alltid sagt att jag ska bli en hollywoodfru så det kanske jag ska ta tag i haha.

 

Tror du 2015 kommer bli bra? Ja det tror jag. Upp till bevis säger jag bara.

 

Vad kommer du sakna från 2014? Skolan. Jag har en hatkärlek till skolan och nu när man jobbar förstår man verkligen hur bra skolan var. Framförallt så saknar jag alla mina fina vänner som jag inte har samma tid för längre...

 

Vad önskar du att du gjort mer? Rest.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder.

 

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Uppleva mer, haha. Känns som att jag bara pratar om att resa. Men jag har redan 3-4 resmål planerade. Hoppas det blir fler!


God jul och gott nytt år!

Min jul var så mysig och bra på alla sätt och vis! Trevliga stunder med släkt och familj och jag fick massa fina paket bland annat en resa till London (vi åker om 12 dagar) så jag känner mig verkligen sååå nöjd med hela julen.
Mitt nyår spenderades med Adrianna och Josefine. Vi var på en fest hos en gemensam kompis så det var kul. Egentligen tänkte jag inte skriva så mycket utan bara visa bilder från jul och nyår. Tyvärr är det lite begränsat med bilder från både jul och nyår men ni får se det jag hittar.

Julen hos mamma
Julen hos pappa
Nyår med babes


Pusss


RSS 2.0