Har så fartfyllda dagar nuförtiden

Hej snyggingar!
Nu känns det verkligen som höst ute, det är mörkare om kvällarna, friskare luft och bladen börjar ta färg. Och då kan man tänka att jag som längtat efter hösten skulle vara nöjd men icke. Ikväll började jag gråta för att jag längtar så mycket till vintern och julpyntningen. Haha, ja jag är sjuk! Jag tjuvstartade med julmusik förut i alla fall, något som jag för övrigt lyssnar på året runt men extra mycket när det börjar bli höst och vinter (dvs. mörkt och kallt). Det är inte direkt så att jag ligger ute och solar om somrarna med jullåtar i öronen även om det skulle kunna förväntas från mig haha. I alla fall så får jag nog nöja mig med hösten i några månader till.
 
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har fixat lite bland mina filmer på datorn och även kollar på en medan jag låg i badet. Jag älskar att bada men det gör inte min hud... Jag vill ligga i badet i timmar men det skulle inte funka om jag vill ha hud kvar på kroppen. Och ja det var det jag gjort idag. Har så fartfyllda dagar nuförtiden. Imorgon ska jag jobba 3 timmar och efter det ska jag till mamma och vara barnvakt. Blir mycket barnpassning imorgon alltså!
 
Nu ska jag kolla en film och sedan sova så jag orkar ta mig upp imorgon.
Världens sötaste unge. Älskar han trots att han kan vara en riktig pain in the ass ibland.
Pusss
 

Tjejkväll I Ryd

Hej på er!
Vi hade det jättemysigt hos Sanna i torsdags. Vi åt som sagt tacos och sedan kollade vi på en skräckfilm och Big Brother. Sen gjorde vi oss i ordning lite och la oss i sängarna och kollade på en till film. Socialt haha. Nej då vi snackade en hel del, vi är ju trots allt tjejer. Så det var kul att prata med mina tjejer lite, vi hade en del catching up to do om man säger så! Synd att inte Agnes var med bara...
 
Sen gjorde vi inte så mycket mer. Sanna var tvungen att gå och lägga sig med hennes hund som var orolig på övervåningen och Emma och jag låg uppe halva natten och garvade åt hur fula vi var. Blev en del dubbelhaks-selfies till Sanna haha. På fredagen stannade jag hos Sanna till ca 13 sen åkte jag direkt till Katrineholm och åt tacos för tredje dagen i rad haha... Börjar bli aningen trött på tacos kan jag säga!
 
Nu ska jag kolla ett tag på Youtube och sedan krypa ner. Hoppas alla har haft en bra lördag! 

Pusss

Lite så jag känner haha...

Pusss


Mysväder

Hej på er! 
Just nu sitter jag på mirumgalleria. Jag är nästan lite trött på att kolla i butiker hela tiden. Känns som det är det enda jag gjort den senaste veckan och det är ju inte direkt så att de får in något nytt heller. Så jag bestämde mig för att sätta mig och vila i några minuter. 

Imorse eller ja halv 12 (imorse för mig haha) körde jag in mamma och tre av hennes kompisar till stationen. De ska åka på någon Ålandsbåt så de skulle ta en buss till Stockholm först. Vi hade en timme på oss men ändå blev de stressigt! En av mammas kompisar var sena, det var vägarbete i stan som resulterade i kö och när vi äntligen var framme visade det sig att bussen gick från andra sidan av vägen. Jag fick köra rally kan jag säga! Ni som vet hur Norrköpings resecentrum ser ut vet att det finns en A, B och C zon för bussarna där inte bilar får köra men där körde vi in i världens fart och parkerade framför bussen som precis skulle åka. Det var på håret att de hann med haha. Kaos som vanligt! 

Efter den lilla resan kände jag att de var ovärt att åka hem för att jag skulle nämligen åka till Sanna kl 14 med Emma och egentligen Agnes men Agnes blev sjuk stackarn så det blir bara jag, Sanna och Emma ikväll. I alla fall så då tänkte jag att jag kunde fördriva 1,5 timmar i stan istället för att åka hen men Sanna fick jobba över så det blev en timme till i dötid för mig. Det är såklart mer synd om Sanna men det är ganska tråkigt att bara vänta också haha.

Igår hade jag en riktig myskväll med Jossan, vi åt tacos (som vi för övrigt ska göra idag också) och kollade på film. Mys mys! Dessutom är vädret så mysigt just nu. Jag vet att många tycker att det är skitväder ute men jag kan inte hjälpa att gilla det. Sååå mysigt att bara gå under ett paraply och höra regnet. Om några veckor tycker jag nog inte att det är lika kul hah. 

Nae, nu ska jag resa på mig och börja dra mig mot bilen. Sätter mig nog där resten av tiden haha.
Pusss 

Liten Haul Igen...

Hej på er! 
Tänkte visa vad jag köpt idag igen haha. Får sluta gå på stan, fast jag behöver faktiskt det mesta som jag köper.
Idag skulle jag egentligen köra mamma till sjukhuset i Linköping men hennes läkare blev sjuk så vi gick på stan här i Norrköping istället och jag hittade lite som vanligt.
Ett par kängor från Vagabond. Jag lämnade tillbaka de jag köpte på Boozt för att jag inte tyckte de var så sköna. De här är däremot super sköna! Dock är de luddiga på insidan vilket jag inte gillar i kängor men jag får strunta i det för jag älskar hur de ser ut på utsidan, klassiska fast ändå små detaljer. De kostar 1200:-
 
En hårinpackning som verkar jättebra. Kan återkomma med hur den var efter jag testat den. Den kostar 199:- Ord. pris 399:-
 
Värmeskydd som ska hjälpa till med att hålla håret rakt. Hoppas på att denna är bra för så fort det regnar eller är fuktigt ute vill inte mitt hår hålla sig rakt längre... Den kostar 129:-
 
En Color Tattoo från Maybeline i metallicbrun. Jag har redan testat den och jag tycker att den är sjukt bra! Den sitter som berget och ger en naturlig fast ändå lite speciell look. Den kostar 99:-
 
Det var det jag köpte idag. Ska försöka hålla i mina pengar mera, men jag mår som bäst efter lite shopping så det är svårt! Plus att jag som sagt känner att jag behöver mycket av det jag köper. Hoppas ni ha haft en bra dag!
Pusss

Matte Top Coat


Resultatet av det matta nagellacket jag köpte igår! Jag blev riktigt nöjd med hur det blev så jag kommer lätt göra om det snart igen. Nästa gång ska jag nog försöka experimentera och försöka göra med både glansigt och matt nagellack. Vi får se hur det går. Jag ska även testa med någon annan färg på baslacket även om jag inte tror att det kommer bli lika snyggt som med svart. Vi får la se med det med!
Pusss

Haul Från Linköping

Hej på er!
Idag har jag varit i Linköping, mamma skulle på ett kalas med Munde så jag passade på att träffa Adde. Vi gick lite på stan och fika, inget speciellt men det var jättekul att träffa henne! Tyvärr går det ofta för lång tid mellan gångerna. Och ni som känner mig vet att jag sällan går på stan utan att få med mig lite hem... Så jag tänkte bara visa vad jag köpt.
 
Två vanliga t-shirts från Crocker för 199:- Jag tror att båda kommer passar riktigt bra med ett stort halsband, några snygga jeans och ett par boots. Halsbandet på bilden var förresten det halsbandet jag fick av mamma i födelsedagspresent som jag glömde ta bild på.
 
Sedan köpte jag både en skrubb och en tvål till ansiktet från Clinique för 280:- och 195:- Mina gamla har varit slut ett tag nu...
 
Ett matt top coat från O.P.I för 150:- Har velat ha ett i evigheter!
 
Tofsar från bikbok för 19:- Bästa tofsarna!
 
Och sist och även minst en eyeliner från Maybelline för 99:-
 
Hoppas ni haft en bra dag!
Pusss

Mina födelsedagspresenter

Hej på er!
Jag tänkte visa er vad jag fått i nittonårspresent. Det här inlägget är nåågot försenat men bättre sent än aldrig, hehe... Jag visar inte precis allt utan jag har fått lite små saker som bland annat strumpor, godis, pengar, nagellack och ett jättefint halsband som jag trodde jag tog en bild på... Dvs sånt som jag använt och ätit upp!
 
Så detta är alltså typ allt jag fick av min familj och släkt och jag är supernöjd över allt!
En plattång från ghd och gud så bra den är. Heaven för mig och mitt icke samarbetsvilliga hår. Den har en unik design med värmenät för att plattången ska hålla värmen genom hela håret, böjbara och rundade plattorna för att minska slitningen och att håret ska fastna och en snygg design.  Vill du ha en plattång som verkligen gör sitt jobb ska du köpa denna. Låter som att jag är sponsrad haha. Den enda nackdelen jag kan hitta är att den är dyr men man får verkligen vad man betalar för (enligt mig i alla fall). Min är köpt på hårvårdsbaren men jag vet att den finns i nästan varje elektronikbutik.  
 
Ansiktsmask | Sminkborste | Världens bästa deo | hårinpackning
 
Ett objektiv till kameran som jag fullkomligt älskar. Jag fick även en lins till som sitter i objektivet.
 
Ett presentkort från Åhléns laddat med 700:- Åhléns har verkligen allt så det är perfekt.
Tack för alla fina presenter om ni läser detta.
Pusss

Dagis

Hej på er!
Idag har jag varit och hälsat på ett dagis här i Katrineholm. Det var väldigt kul att träffa lite barn, det var egentligen bara skönt att komma bort från hemmet haha. Barnen var supergulliga mot mig, jag har blivit kramad, jag har gått runt med barn i varje hand, båkad om för att jag gjorde så fina hjärtan och legobussar haha, blivit väldigt svettig i och med allt spring, fått trösta dem vilket jag vart lite chockad över faktiskt. Har tröstat minst tre olika barn och det uppskattades visst. Jag tänkte att barnen kanske skulle vilja gå till sina ordinarie fröknar men nej även jag passade bra vilket känns riktigt bra. Och apropå fröknar så har jag blivit kallad fröken hela dagen vilket tog ett tag att vänja sig vid, haha. Jag fattade inte att de pratade med mig när de sa fröken, kändes väldigt konstigt att bli kallad det men samtidigt bra för då känns det som att de skulle lyssna på mig om det skulle behövas. Så att jag inte bara är deras kompis. 
 
Om jag skulle sammanfatta hela dagen har den varit riktigt bra! Känns som att jag skulle trivas som fisken i vattnet om jag väl får komma in lite i det. Jag har alltid varit mycket omtyckt av barn och jag har alltid dragit mig till de yngre. Jag kommer ihåg för några år sedan då vi var på semester och jag blev bästis med en femåring, hennes mamma tyckte nog kanske att det var lite kostigt att hennes dotter var vän med en som var typ 14år. Men jag tror även att jag var omtyckt av henne. Kändes nästan som att hon tyckte synd om mig för att jag fick spendera min semester ritandes haha. Men jag har inget emot det, jag älskar barn. Nu kom jag bort från det jag tänkte skriva. I alla fall, jag verkar i alla fall vara omtyckt av även dessa barn och för mig är det huvudsaken. Kan nog kanske bli något av det här!
 
Det känns som att jag har mycket nytta av att jag alltid har haft småbarn kring mig när det kommer till att jobba på dagis. Jag vet hur man tröstar ett barn när hen är ledsen och hur man får hen på andra tankar osv. (hatar att skriva hen men nu får det bli så) Har mina småsyskon att tacka för det.
Självklart är det inte en bild på de barn jag umgicks med utan den är tagen från Google.
Pusss 

Hösten är här


Jag har länge sagt att jag längtat efter hösten och nu när det äntligen börjar bli mörkt och kallt njuter jag verkligen! Jag gick precis ut och satte mig i bilen och jag kände verkligen den friska luften. Dessutom är det mörkt ute och vem gillar inte att luta huvudet mot den svala rutan, lyssna på lite bra musik och kolla ut? Hur mysigt som helst! Jag älskar hösten.

Har inte så mycket att skriva

Hej på er!
Jag har varit på sånt dåligt humör de sista dagarna och det är aldrig kul. Känner hur det kokar i kroppen över minsta lilla grej och jag är verkligen inte den som lätt blir sur annars. Men det är väl bara att ta nya tag.
 
Det händer inte så mycket om dagarna just nu. Kollar lite jobb, städar osv. Kul liv. Saknar bara skolan och framförallt det sociala umgänget med mina tjejer... Och det är väl därför jag inte bloggar så mycket, jag gör inte så mycket så det finns knappt något att skriva. 
 
Jag har ju glömt att visa er vad jag fick i födelsedagspresent kom jag på nu, det kommer upp ikväll. Tänker inte fota varje liten grej men det mesta i alla fall!
Drogar dessa just nu, de är så sjukt goda!
Pusss
 

Porträttbilder med Clara

Hej på er!
Jag fick bland annat ett nytt objektiv till kameran i födelsedagspresent så jag drog med mig Clara ut och fotade lite i helgen. Tyvärr hade jag knappt något batteri men några bra bilder blev det allt och jag kan bara säga att jag redan älskar objektivet! Man kan ställa in så man får ljusa härliga bilder med riktigt suddig bakgrund vilket jag tycker ger en härlig känsla i bilden. Löv it! Visar resten av mina presenter i helgen, vet att vissa är nyfikna haha.
Pusss

Om, om och om igen

Hej på er!
Idag har jag inte gjort så mycket, mina dagar går i ett nu för tiden. Hatar att inte göra något, jag blir så rastlös och det får min katt lida för haha. Nog för att jag vet att han älskar mig mest i familjen (min bebis) men nu börjar jag nog antingen sjunka eller öka på den listan, jag vet inte riktigt. Umgås med varandra gör vi i alla fall. Mysak som han heter har alltid följt efter mig vart jag än går och det räcker med att ropa på honom så kommer han (han är mer som en hund än en katt). Men han vill ju inte vara med mig heeela tiden vilket jag vill så nu har han börjat gå iväg från mig när jag är lite för på så jag vet inte riktigt vem jag ska hänga med på dagarna.
 
Idag har jag i alla fall varit på stan i två timmar, jag köpte inget mer än lite godis till ikväll. Bra jobbat för att vara mig. Och apropå min Shopaholic har jag börjat lyssna på en ny podd. Jag kom på att jag haft några avsnitt nerladdade i några dagar men aldrig kommit igång och lyssnat. Podden heter En Economistas Podcast och är med Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius och handlar in princip att lära sig hur man blir en economista och inte en Shopaholic och det behöver jag lära mig haha.
 
Resten av dagen (eller ja kvällen blir det ju) ska jag hänga med mina one and onlys dvs min dator och tv. Det är Idol, Big Brother och Paradise Hotel. Efter det blir det Youtube eller något, det beror på om några laddat upp videos. Jag har nämligen precis kollat klart på mina prenumeranter... Det brukar lösa sig.
 
Här har vi en annan liten parvel som brukar spendera tid med mig.
Pusss

Min födelsedag

Hej på er och grattis till mig (och dig också Adrianna)!
Jag har haft en underbar dag! Började med sång och paket (visar er lite nästa vecka). Sedan åt vi lunch på pizza hut vilket var supergott! Efter maten gick vi lite på stan och jag köpte en tröja från bondelid. Sedan kom morfar och hans särbo hem till oss och firade mig så jag fixade en tårta och lite fika. Efter det åt vi middag trots att alla var proppmätta, det blev fläskfilé, klyftpotatis och sås och Ben & Jerrys till efterrätt vilket föll mig perfekt i smaken. Sedan har vi bara myst framför tv:n och nu ligger jag och kollar på gårdagens big brother avsnitt. Imorgon fortsätter firandet hos pappa!

Pusss

Middag

Hej på er!
Igår var jag på middag/kvällsmat med några i "släkten". Det var riktigt kul att umgås lite och jag är inte den som säger nej till pannkakor. Riktigt gott kan jag lova! 

Albin och Tindra hans kusin är så söta tillsammans! Det pussas och kramas hela tiden.




Pusss


Prank Call- Niki And Gabi

Som den Youtube-addicted jag är tänkte jag att det var dags för ett youtubeklipp!
Pusss

RSS 2.0