Babblar...

Hej på er! 
Nu är jag tillbaka från Barcelona, eller vi kom tillbaka i söndags men jag har inte haft någon ork att skriva. Jag har varit död och dessutom har jag haft Munde sedan i måndags för att mamma och Dan har varit i Stockholm så jag har inte direkt fått mycket vila. I alla fall, jag tänkte slänga upp ett inlägg och massa bilder imorgon eller på fredag. Jag har många fina bilder från första dagen då vi in princip åkte runt och kollade på hela Barcelona. Det är sjukt vad fin staden är! Dock är både jag och Adde lite besvikna på shoppingen... Lite fick vi båda med oss hem men inte var det mycket. Jag slänger nog även upp ett haul inlägg någon dag. Det brukar uppskattad haha!

Idag har jag varit på vårdcentralen med min hals. De flesta vet att jag en längre tid har haft problem med hosta vid träning. Mina tonsiller i halsen är mega stora men det verkar inte bara vara det som är problemet utan enligt det springtestet jag gjorde idag har jag även ansträngningsastma... Kul! Jag har inte fått någon diagnos än men det märks om de väljer att sätta det eller om jag ska fortsätta utredas. Och ja det är det jag gjort idag. Jag var på vårdcentralen i några timmar så jag hann inte så mycket annat. Inte för att jag hade orkat göra något haha... 
Just nu sitter jag i min mysiga pyjamas och kollar ifatt youtube medan jag fixar naglarna. Det får bli en riktig myskväll ikväll! 
En av de få saker jag köpte i Barcelona.
Pusss


Måndag

Hallå peps!
Mina dagar går i ett. Ser knappt någon skillnad på de om jag kollat tillbaka haha. Idag har jag varit på stan och växlat pengar till Barcelona och så köpte jag reseflaskor för schampo och balsam samt handdesinfektion, lika bra nu när ebola finns överallt... Jag tror seriöst att jag har fått det var och varannan dag, jag är seriöst livrädd för att få det.

Efter stan åkte jag hem, åt lite och sen åkte jag till Jossan för att ha en mysig filmkväll idag igen. Vi kollade på shrek 2 och åt tårta samtidigt som vi pillade varandra i håret. Bästa känslan haha! Och ja, det var den dagen. Har seriöst inget att skriva... Detta kan inte ens vara roligt att läsa. 

Imorgon blir det förberedelser inför Barcelona och allt vad det innebär. Jag ska bland annat packa. Tagga, tagga, tagga! 
Jag har föresten glömt att visa er håret. Det är typ 20 cm som är borta, inte riktigt men nästan och det känns kan jag säga. Det är superskönt men lite konstigt, jag minns inte när jag hade så kort sist. Men det känns som sagt bra, är nästan sugen på att klippa lite till men nej det ska jag inte göra. Då kommer ångra mig haha. 

Nu ska jag krypa ner och sova!
Pusss
 

Födelsedagsfirande

Hej babes! 
Ikväll har jag haft en städ- och myskväll. Först städade jag mitt rum och efter det gick jag till Jossan som firade mig i efterskott! Jag fick ett halsband av henne och så ska vi även gå på bio snart så det kommer bli superkul. Dessutom hade hon gjort jättefint när jag kom till henne med brasa, ljus, tårta och muffins. När vi hade ätit lite av det gick vi upp och gjorde tacos och satte oss och kolla på shrek. Jag hade glömt vad rolig den är. Vi satt och skrattade åt nästan allt, barnfilmer i mitt hjärta haha.  


Tack för ikväll gumman, älskar dig!
Pusss


Överraskningsfest för Emma

Hej på er! 
Igår överraskade vi Emma som ska till USA om två veckor med en fest. Tror verkligen att hon uppskattade det! Det blev lite kaotiskt ett tag men i det stora hela hade vi jättekul! 
Sanna, jag och Agnes gav henne en bok med bilder och minnen vi har tillsammans. 




Vilka fina vänner jag har alltså, älskar dem så mycket. Jag kommer sakna Emma som bara den när hon är borta. Det är tur att dagens teknik finns så man fortfarande kan hålla kontakten. 
Pusss på er allihopa och tack för igår!  



Annabelle...

Hej snyggingar!
Igår var jag på bio med några av mina favorit tjejer. Vi såg filmen Annabelle och den var ju mysig... Usch. Mycket scener som man hoppade till och skrek i. Låg mest på stolen med bena i luften för att varken se eller höra. Men jag sov i alla fall ganska bra inatt till skillnad från när vi hade sett The Conjuring. Tror inte att jag sov bra på en vecka. Det var i alla fall jättekul att träffa tjejerna. De är saknade. 

Idag har jag varit ute och fotat med Jossan lite. Vädret är inget bra och träden är inte så fina längre men men. Några bra bilder blev det nog i alla fall, jag ska kolla genom de lite senare! 

Nu ska jag kolla idol och bara mysa! Ariana Grande var ju där och det sög att inte jag också var där... Jag lyssnar ganska mycket på henne för att jag tycker hon är otroligt begåvad och har bra låtar så jag är faktiskt lite sur på alla andra som fick se henne haha. 
Vilka gillar ni mest i idol? Jag älskar både Lisa, Mollie och Josefine sen gillar jag några till men det är de jag håller mest på.

Pusss



Dagen på dagiset

Hej på er! 
Jag är så sjukt trött efter dagen. Somnade inte förens 02 och skulle som sagt upp 05 så det blev inte mycket sömn för mig. Jag ska ju jobba imorgon också så ska krypa ner snart så jag orkar med morgondagen. 

Jag älskar verkligen att jobba med barnen, alla är så mysiga och jag har verkligen blivit poppis vilket i och för sig är lite jobbigt också. Blir tillfrågad om att sitta överallt på samma gång vilket inte går och så har jag blivit ett klätterträd. Allt är sååå mysigt men ibland blir det för mycket men det är ju självklart inte barnens fel utan mitt eftersom jag inte säger ifrån ordentligt. Men det lär man sig med tiden, just nu känner jag ju knappt barnen så jag vet inte hur jag ska säga till. Kan inte ens allas namn än haha.  
Men ja, nu ska jag kolla en snutt på bästa Zoellas vlog och sen sova.
Godnatt mina babes!
Pusss

Måndag

Hej babes! 
Det har varit en bra dag idag fast ändå inte... Man kan väl säga att det inte hade varit en bra dag om jag inte hade gjort det bästa av den. Jag vaknade av att jag hade ont i magen och frös så jag bestämde mig för att bada och kolla på vampire diaries. Alltså kan vi bara ta en tyst minut och tänka på att vampire diaries säsong 6 äntligen har kommit ut. Som jag har längtat!
Jag åt i alla fall frukost i badet, den bestod bara av en hallon och banan smoothie men ändå. Sen gick jag upp och cykla till Ica för att köpa choklad. Det är livsviktigt för mig dygnet runt haha. 

Efter det har jag städat, sökt ett jobb och kollat några avsnitt av Big Brother, jag ligger några avsnitt efter. Jag har haft en filmperiod den senaste veckan och varken haft tid eller lust att kolla på serier men nu är jag i alla fall snart ifatt. 

Annars har det inte hänt så mycket idag.  Imorgon däremot blir det jobb från 07-16 och likaså på onsdag. Det blir bra, bara jobbigt att gå upp vid 05... 
Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother.
När ingen orkar laga mat haha.
Pusss 



Inatt somnar jag med ett leende på läpparna

Hej på er!
Idag har jag två roliga nyheter att berätta. Den första är att jag fått min IPhone 6! Så nu blir det mer bilder och uppdateringar om jag hittar något att blogga om. Mitt liv utspelar sig ju mest hemma men ändå haha. Den andra nyheten är att Adrianna och jag äntligen bokat en Barcelonaresa! Vi åker onsdag den 22 och kommer hem söndag den 26. Det kommer bli så kul! Kanske inte lika kul för plånboken men det kommer det vara sååå värt.
 
Vi ska ju såklart inte bara shoppa, eller? Haha, nejdå! Vi har bestämt oss för att åka runt med en turistbuss någon dag och kolla sevärdheter sen vill vi kolla runt i staden, stranden och eventuellt gå ut någon kväll. Bara staden i sig verkar väldigt mysig. Jag har alltid velat se Barcelona och nu ska jag äntligen få göra det!
Pusss

En dag på stan

Hej snyggingar!
Tänkte bara titta in en snabbis såhär mitt i natten. Idag har jag varit på stan med mamma. Mamma släppte loss på Make Up Store så nu har hon en helt ny sminkgarderob. Själv köpte jag inget (är stolt haha). Jag tog ett prov på en en fondation som jag nog ska köpa vid ett annat tillfälle men inget annat. Däremot beställde jag en telefon, en IPhone 6. Min har fått spelet de sista dagarna och håller inte ens laddningen i två timmar om jag är ute. Den har haft dålig batteritid i ett år så det var välbehövligt, synd bara att telefoner ska vara så dyrt. Men det blir nog bra i slutändan. Jag får tänka lite som mamma sa "det är ändå något du kommer använda varje dag" och det är ju sant. 

I alla fall kommer jag förhoppningsvis blogga mer med bra bilder i och med att kameran äger i jämförelse med den jag har nu (IPhone 4s). Jag hoppas och tror. Allt blir ju roligare i bättre kvalité! 

Nu ska jag krypa ner så jag kan komma upp innan lunch imorgon haha. 

Pusss och godnatt! 


I brist på annat

Pusss

RSS 2.0