Miriam Bryant - One Last Time

Ingen kan väl missat Miriam Bryants tolkning av Sista Morgonen i Så Mycket Bättre. Hur jävla fucking bra? HUR JÄVLA FUCKING BRA??? Denna har gått om och om här hemma sedan i Lördags. Jag älskar den. Helt magisk.

Molly

Idag är det 2 månader sedan min fina lilla Molly försvann ifrån mig. I nästan 9 år var hon hos mig så det känns otroligt tungt att hon inte finns länge. Saknar henne något otroligt och det jag ofta störde mig på hos henne, som att hon väckte mig med sitt pipande mitt i natten, är det jag nu saknar allra mest. Det är ingen som väcker mig på nätterna, ingen som piper när jag kommer hem och ingen som ligger och sover på min mage. Det är otroligt jobbigt att tänka att jag aldrig kommer att få träffa henne igen. Hon har varit med mig från att jag var 11 år till att jag var 19 år, från barn till tonåring och till vuxen. Hon är otroligt saknad och kommer alltid att vara det. 

I Love Musicals
Igår kväll var jag och mamma på I Love Musicals med Helen Sjöholm och Peter Jöback (och några mer sjukt duktiga artister som jag inte kommer ihåg namnen på). Underbart! Jag har letat biljetter sen i somras men det har varit slut i alla städer på hela turnén sedan länge... Men tillslut lyckades jag hitta platser. Inte de bästa men inte de sämsta heller. Är så nöjd över att jag fick gå i alla fall. Enligt mig är de två av Sveriges bästa röster. Satt och njöt hela konserten. Mamma tyckte också att den var bra men inte så som jag haha. Hon tyckte att den var lång och det funkar inte riktigt med hennes armar och nacke. Hon får ont. Och jag förstår henne för den var lång, den var hela 4 timmar!!! Det trodde vi inte när vi satte oss där haha. De sjöng och sjöng och sjöng. Det var en underbar kväll som jag kommer bära med mig länge! 

Same Old Love


RSS 2.0