Colleen Ballinger my love

Jag vill så så gärna gå på Colleen Ballingers Miranda Sings show när hon är i Stockholm nästa vecka men ingen vill ju följa med. Kommer bli så ledsen när jag ser Colleens vloggs i efterhand... Inte så värst för att jag missar Miranda utan för att jag missar Colleen, älskar henne. Ingen som vill med eller? Kommer fan gå själv annars haha.

Summer drinks + treats

Detta är helt klart något som jag kommer testa i sommar! Är det bara jag som blir så sjukt sugen på den där glassen? Och de där drinkarna skulle ju inte heller sitta helt fel en härlig dag med fina vänner. Längtar så mycket efter lite varmare väder, det är inte ens en vecka kvar till juni och det känns som november... Men vi får hoppas att det är som man säger. "Varm vår - kall sommar. Kall vår - Varm sommar."

Jag har ju för fasiken glömt att uppdatera er om att jag gick och köpte mig en MacBook Pro Retina för ett par veckor sedan. 20 000 *vink vink* Men jag är så så nöjd. Först grät jag bokstavligen över att jag hade köpt den, hade sådan ångest över att den kostade så mycket och att jag inte riktigt gillade den. Fattade inget av den och kände mig allmänt lost när jag försökte göra något. Vi är fortfarande inte riktigt bästisar men vi är på god väg. Det tar ju ett tag innan man lär sig en helt ny dator. Jag är den typen av person som kan alla snabbkommandon på PC och vet exakt vart allt är osv. Så därför känner jag mig fortfarande lite lost eftersom jag inte kan lika mycket på mac. Jag lär mig nya saker varje dag så snart är vi nog oskiljbara. Jag är helt amazed över skärmen. Den är så jävla fucking bra, det finns en bild ovan där ni kan jämföra. Är helt in love med den. 
 
 

Bilder från veckan

Lite så mina veckor ser ut. Jag umgås med familjen och jobbar, that's It.
 
I fredags firade vi förskolansdag och även att vår förskola fyllde 7 år på jobbet. Det var väldigt roligt att hitta på något lite extra. Jag och en annan långtidsvikarie fick vara B1 och B2 från bananer i pyjamas. Aningen påtvingat från min sida, tycker sånt är så jobbigt men det gick bra. Vi kramades massa med barnen, så delade vi ut frukt och så hade vi lite diskussioner om att vi var vi eller hur man ska säga (?) Barnen listade ganska snabbt ut vilka vi egentligen var haha. Sen fick barnen uppträda på en scen, så duktiga alla var, ingen hade kunnat få upp mig på en scen när jag var i den åldern. Jag var nog det blygaste och försiktigaste barnet ever när det gällde sånt! Så jag var verkligen imponerad. Sen hände det lite annat kul också men jag slutade kl 13 så jag gick hem och tog helg istället, avnjuter den för fullt kan jag säga.

Instagram

Två av mina absolut favorit konton på Instagram, Meghan Rienks och Kenza Zouiten. De postar båda så fina bilder att man bara vill hoppa in i bilderna och bo där. Jag skulle så gärna ha en liknande profil som de har men jag lever inte det livet så det är bara att ge upp haha. Ska i alla fall försöka bättra mig på att lägga upp bilder för att jag är väldigt dålig på det... Vill bli bättre så jag kan kolla tillbaka och se vad jag har gjort osv. Sen kanske man inte ska posta 7 bilder om dagen på sina ben i en säng men när man faktiskt gör något kan det ju vara kul att lägga upp något vilket jag inte gör. Ska bättra mig så fort jag har en fin bild hehe.
 
 

Fan vad bra- Jakob Karlberg

Den här låten sitter som klistrad på min hjärna, fan vad bra den är ;) 

Bjuder på lite Ellen dagen till ära

Efter ett långt pass som det jag har haft denna dag är det så mysigt att krypa ner framför Ellen och bara skratta. När dessutom J.Lo är med blir det ännu bättre. Får egentligen lust att kolla på någon bra komedi men med tanke på att det är en dag imorgon också så skippar jag nog det.

Gripsholms världshus

Hallååå! Det var ett tag sedan. Så vad har hänt sedan sist? Jo, jag har jobbar som en tok. Men det är inte det ni sett på bilderna ovan utan min helg. Denna helg (från fredag kl 13 till söndag kl 01) var jag nämligen på Gripsholms världshus med hela släckten på pappas/Zandras sida. Det var så mysigt. Vi firade Zandras pappa som fyllde 60 år med god mat och massa överraskningar under hela gårdagen. Det var supertrevlig men idag är jag helt slut, vi gick ju inte direkt och la oss klockan 8 om man säger så. Så idag har jag en slappdag framför datorn (inte mer än rätt med tanke på det sugande vädret) för imorgon börjar en ny jobbvecka och då måste jag vara pigg så jag kan vara på samma nivå som kidsen. Så därför ska jag återgå till min datot och Vampire Diaries nu (vi ska inte ens börja prata om att Nina Dobrev ska sluta, jag är så ledsen över det så jag säger bara don't get me started...) 

Kajsa 18 år!

 

RSS 2.0