Det är dags för fredagsmys!

Det jag (för första gången) sov med igår var... Smink haha! :D Även om jag kommit hem mitt i natten har jag alltid tagit bort sminket men igår orkade jag faktiskt inte! Jag hade gått upp tidigt för att jag skulle till skolan. Sen började jag min praktik 12 och slutade inte förens 21:30... Usch och sen skulle jag upp tidigt idag också... :( Så jag är helt död nu kan jag ju säga! Ska bli skönt med långledigt! Jag är ledig tills på tisdag, så 3 dagar. Måste tyvärr plugga massormassormassor... Men ändå! Sovmorgon här kommer jag! Ska även kolla på lite filmer, som vanligt hehe! Jag är nog väldens största filmälskare! Framför allt romantiska drama komedier, åååå!Funderar på att tipsa om lite filmer faktiskt! Inte filmer som de flesta har sett typ Twilight utan bra men ganske udda filmer, jaja ni får se! Kanske lördag? Kanske söndag? Vi får se!

Min dag har som sagt varit jobbig och seg, men nu är jag äntligen hemma i Katrineholm men tacos och fredagsmys! Min kväll blir som vanligt på fredagarna, följer tv4s program från 20:00 till typ 23 (något). Det är ju Xfactor, Gustafsson tre trappor (sådär) och Modern family! KVÄLLEN ÄR FULLBOKAD! Med mig i soffan lär jag ha min lilla syster Clara, OSTBÅGAR, något gott att dricka och sen kommer nog minst min pappa upp till Gustafsson han typ älskar det, haha!  Jag kommer säkert (som vanligt somna)! Nu ska jag äta puss hej!

En bild ut genom mitt fönster, vi har skapligt med snö i vilket fall :D

 


Säger inget mer..!

Godnatt! Nu är jag så döööö trött att ja verkligen är död! Berättar imorgon, för min dag har varit sjukt lång och om jag ska vakna imorgon måste jag lägga ifrån mig mobilen nuuu! Inatt kommer jag sova med ???????? För första gången! ;) Berättar imorgon puss hej!

Random photo!


@praktiken

Kom precis fram till praktiken efter en lektion på skolan. Min lärare hade ganska mycket att göra men jag tror jag fick den hjälp jag behövde nu för stunden! Träffa även bästa Sanna på spårvagnen. Vi har praktik i samma hus, tyvärr inte på samma avdelning men vi kanske ska ta lunch tillsammans. Vi får se! Men nu ska jag ut i kylan... Usch

Bild från skolan bara för att! Haha...


Om jag inte somnar snart hinner jag inte ens somna!

Nu väntar sängen efter en långdag! Har äntligen tagit de där proverna som jag skulle! Hoppas den där läkarjäven blir glad nu.. Haha! När vi var på vårdcentralen hitta vi även en spontan sjuksköterska (som även varit min mammas arbetskamrat) så hon gav mig gardasil! Så nu har jag äntligen tagit den första sprutan. Gjorde inte alls ont visst det sved och så men som jag precis sa till min syster som tyckte den gjorde jätteont... Tänk på de barn som blir omskurna! Jag tror inte att de skulle klaga på en liten spruta!

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till skolan vara med på en frivillig lektion (behöver lite hjälp) och sen till praktiken! Blir en jättejätte långdag... Slutar halv 10, oh shit... Så nu måste jag verkligen sova! Puss hej!


Väckarklockan

Min väckarklocka gör mig alltid besviken... Dessutom har jag en jullåt som larmsignal, all I want for christmas is you. Myslåt! Längtar till julen grymt mycket! Komsikomsi, men nu är det ju snart första advent så nu kommer det gå fort! Om det bara kommer lite eller gärna mycket snö skulle jag bli super duper glad! Puss hej, nu blir det praktiken...


Hej och hejdå tisdag...

Sååå, då var denna tisdag också slut! Tiden går sjukt snabbt när man är ledig... Om det ändå vore tvärtom! Gjorde nästan allt jag skulle göra, bara en liten sak jag inte orka... Men det åkte in en heldel data och tv tid också, ops... Men nu ska jag sova för jag börjar kl. 7 och vill inte se helt förjävlig ut på första riktiga arbetsdagen! Bjuder på lite bilder från dagen :D Godnattt folks!


Vilken härlig dag...

Godmorgon! Nu startar vi denna underbara dag!!! usch... det är kallt, regnigt, blåsigt och lerig ute... Det sägs ju att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder! Men det är inte sant... Ni ska se ut, bläää helt... Tur att jag ska vara inne och plugga men ändå jag slipper bli blöt... Nu blir det varma mackor och Vampire Diaries innan jag ska sätta igång med min lista!


Ser du stjärnan i det blå?

Hallå! Ser du stjärnan i det blåååå ta en titt så ser du tvåååå!!! (Fick för mig att blå och två rimma på hallå?!? Det gör det väl lite också?) Jaja jag vet ärligt inte vad jag snackar om... Men hallå! Efter min dåliga start på denna dag, har det faktiskt bara blivit bättre! Jag har städat, skrivit schema och pluggat... Det kanske inte låter så kul men om man jämför med min morgon så var de det! Har mycket att göra imorgon med... Läger upp en bild på några av de sakerna, godnatt!


Movie time, Tristan & Isolde

Hej, idag började jag som sagt i hemtjänsten.. Man kan väl säga att dagen inte riktigt gick så som jag hade önskat! Det började som varje morgon med att jag inte ville gå upp, sen fixa jag mig och gick till bussen. Var kanske vid hållplatsen kl. 6:44 och bussen skulle gå kl. 6:46 så det var ju lugnt! Men tror ni att det kom någon buss eller? Nej det gjorde det inte... Jag och min granne (vad han nu heter?) stod där i 40 minuter men ingen buss kom, tillslut kom det en buss som brukar gå 7:17 så jag var i stan kl. 7:45 och jag skulle börjat kl. 7.30! Lyckat, första dagen och allt. När jag väl kom fram sa jag som det var att min buss inte hade kommit, sen visade de mig runt och jag fick mitt schema. Det tog kanske 10 minuter allt som allt. Kul. Så det var bara att gå ut i kylan för att vänta på nästa buss hem. Stod ute i kanske 45 minuter sen kom jag på att jag kunde åka ner till resecentrum, så det gjorde jag. Sen gick tiden snabbt så jag var hemma runt 10 kanske.
 
Nu har jag precis ätit en varmmacka och kollat på Tristan & Isolde underbar film, tyvärr är den ganska sorlig så man gråter en hel del haha :( Senare ska jag plugga med svenskan... usch, men jag känner att jag måste bli på bättre humör så jag ska se vad jag kan göra åt saken! Ska även kolla över mitt nya schema och se om jag behöver ändra något och sist men inte minst så ska jag kanske till vårdcentralen för att ta några prover men vi får se hur det blir! ;)

Vart tog helgen vägen?

HEEJ!!!
Min helg har gott dööfort...! Fredag till lördag sov jag hos bästastevännen Josefine (Blogg- föresten är det jag som tagit header bilden, hihi) Först åkte vi in till Coop för att köpa lite snacks och godis. Sen åkte vi hem till henne och kollade på xfactor. GUD vad söt och cool hon Awa är!!! Skulle precis skriva att hon är så liten och har en sån stor röst, men sen kom jag på att hon bara är 2-3 år yngre än mig... haha. Efter xfactor vet jag faktiskt inte vad vi gjorde, vi typ kollade på tv till typ 00:30 eller något, sen cykla vi lite bl.a. ner till kyrkogården, creepy.. men det var ändå fin på något sätt! Det var tända ljus överallt och vi tände också ett för hennes mamma. Sen cykla vi hem igen och ofixade oss. Vi somna nog ganska så direkt, jag minns inte riktigt men sen när vi vaknade åt vi frukost och sen fota jag henne. Finaste vännen! Jag kom hem kanske 12 eller något sen städade jag lite och vi fixade upp min nya byrå. Det tog sjukt lååååångtid... sen myste vi (Familjen) ner oss i soffan framför Along came Polly... med glass såklart! Tror jag sett den innan men ändå, det var ett bra avslut på dagen. Sen städade jag lite till och kröp ner i sängen för att läsa lite bloggar. SUPER INTRESSANT LIV JAG HAR! ELLER HUR? HAHA! Nu sitter jag och lyssnar på A Thousand Years på repeat, älskar den låten just nu! Hörde den när vi var och såg Breaking Dawn super fin låt! Nu ska jag äta lite framför Williams lista, plugga.., träna och sen blir det nog solsidan :D Imorgon går jag ut i hemtjänst... Hoppas det går bra men känner mig lite nervös... Önska mig lycka till!  

Haha, bästa dagen!

Haha! Dagen i skolan har varit toppen! Saknar verkligen alla fina vänner, så därför tycker jag att vi ska skita i andra halvan av praktiken! Vi har skrattat, ramlat, gråtit, sjungit och skrikigt! Alltså en helt vanlig dag. Kanske inte för alla men så är det för oss! Har verkligen världens finaste vänner i klassen! När jag sluta på kunskap trodde jag att mitt liv var slut, för att alla skulle till olika gymnasium. Men nej verkligen inte! Visst saknar jag mina "kunskaps" vänner sjukt mycket men de jag har nu är också helt underbara! Just nu känner jag att jag inte vill ta studenten! Jag kan gå i skolan hela livet bara jag får göra det med samma klass! Visst hatar jag allt pluggande som typ tar livet på mig men det kan jag stå ut med, för jag har även några härliga lärare som hjälper mig så ja jag har inte mycket att klaga på.. Förutom att jag kanske valde fel linje! Skulle inte rekommenderar den till de som inte riktigt vet vad de vill, men om man vet att man verkligen älskar gamla människor och att torka bajs! Då kan ni välja vård och omsorg HAHA! Men det är bl.a. det vi gör på våra praktiker... Kanske inte det roligaste, right? Menmen snart är vi tillbaka, tar Jullov och bara har det mysigt! Precis som jag ska ha det nu. Ska ta på mig mys kläder och äta godis, mums!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3574212/images/2012/pic_50af9396e087c32e7d4b4b9f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3574212/images/2012/pic_50af9396e087c32e7d4b4b9f.jpg" class="image">


Breaking dawn

Nu står vi utanför bion och väntar på att få komma in, samtidigt som vi mumsar godis! Vi är skapligt taggade kan jag ju säga!


Torsdag

Hej nu sitter ja på bussen efter en ganska så tuff dag! Började med nationella prov i engelska, uppsats! Det gick sådär... Sen fortsatte det med muntliga och ja vad ska man ens säga? Vi skratta och prata svenska! Usch vill bara hem och glömma det! Men nu blir det bara bättre och bättre, har precis varit på stan med saknade Sanna. Först åt vi, gick på stan och som vanligt kan jag inte stå emot alla underbara kläder så det blev en maskara 149kr, en shorta 149kr och ett spets linne 89kr. Kommer inte ha några pengar kvar för julklappar! Förra månaden hade jag 7900kr men sen köpte jag 2 par jeans, en vinterjacka, puder och 2 sminkborstar och det kosta tillsammans 6000kr och ja... Nu har jag kanske 500kr om jag har tur! Men som Sanna alltid säger man lever bara en gång! Efter stan gick vi till hemtjänsten (andra halvan av praktiken) så nu vet jag hur dags och var jag ska vara på måndag! Ett steg i rätt riktning! Men nu när jag kommer hem ska jag byta om, gå en kort promenad, kanske dusch och sen blir ser Breaking dawn! Så jag kommer nog somna lycklig trots allt! Kommer kanske bilder sen för just nu funkar det inte...


Sista dagen på "halva" praktiken

Idag var det sista dagen på ena halvan av praktiken, Skönt! Bara 3 veckor i hemtjänsten kvar... Saknar konstigt nog skolan, lärarna och framförallt kompisarna! När jag kom hem tog jag en powerwalk, duscha och plugga... Är ganska så nervös inför nationella i engelska! Men som sagt jag gör så gott jag kan. Efter det gick jag ut för att prata med Jossan. Men det var ganska kallt så vi gick in, målade naglarna och beställde biljetter till BREAKING DAWN PART 2! Tagga! Älskar twilight filmerna sååå mycket.

Just nu kollar jag på "berg flyttar in", efter det ska jag hänga upp tvätten och sen ska jag gå och lägga mig!
Godnatt sovgott, bjuder på en bild på mina tänder! Ingen tandställning :D


@Praktiken

Nu sitter jag helt död efter att ha ätit min matlåda! Skönt att jag får gå hem snart, det är bara ca 40 min kvar! Sen slipper jag detta stället för alltid (hoppas vi) visst är de flesta snälla och så men man kan ju säga att det finns en och annan käring... Men när jag kommer hem har jag ganska så fullt upp eftersom jag ska lägga mig skapligt. Vi har NP imorgon, heldag... Hatar NP och att det är på engelska gör det inte direkt bättre. Jag har alltid haft svårt med engelska men jag ska göra så gott jag kan mer kan jag ju inte göra...


Gamla Modellbilder

Tänkte länka lite gamla fotoinlägg!
Modellbilder på min lillasyster Kajsa - HÄR
Modellbilder på min lillasyster Clara - HÄR
De länkade bilderna har bättre kvalitet!

Haha, bara för att...

Hej, alla glada och underbara!
Bara för att jag sa att jag skulle ta en bloggpause så gör jag inte det längre! Men jag kommer heller inte skriva lika långa inlägg, dels för att jag inte orkar helt enkelt och för att det inte är så kul för er att läsa inlägg på 3 sidor... Så nu kör vi igen! Wieeee


RSS 2.0