Bio- Mockingjay
I måndags var jag och Adrianna på bio och såg Mockingjay (äntligen). Filmen var superbra och det skadar ju inte att det finns en hel del ögongodis i filmen! 

Kan ni föresten fatta att det är mindre än en vecka tills det är julafton?! Shit, tiden går fort! Jag har knappt några julkänslor. Och det beror helt klart på att det inte har kommit någon snö... Det enda som får mig att tänka i jul banor är att man ska köpa julklappar och att det är så fint pyntat överallt. Jag älskar julen men utan snö blir det knappt jul enligt mig... Jag håller tummarna att det ska hinna komma lite snö!

Tredje hjuletEmma som för tillfället spenderar ett år i USA hade en pratstund med Molly häromdagen. Hur söta är de inte? Inte annat än att man blir lite avundsjuk på Emma, jag vill också sitta i Mollys bur och prata med henne. Molly verkade i alla fall gilla det, likaså Emma. Jag vet att Emma älskar Molly och om man ska ta bilderna att döma så är kärleken besvarad haha. 

Julbak

Hej babes!
Det var några dagar sedan nu. Jag har verkligen inget att skriva om... Jag gör liksom inget om dagarna. Antingen jobbar jag eller så är jag ledig och typ bara sitter framför datorn. Men jag ska försöka att göra små kortis inlägg lite oftare. Tänkte även prova något nytt inom några veckor så stay tuned... 

Men i lördags gjorde jag faktiskt något! Först jobbade jag hela dagen med "my boys" som jag kommer kalla de här. Efter det åkte jag till Agnes där hon och Adde var i full gång med julbak! De hade redan bakat pepparkakor men jag hann i alla fall vara med och baka knäck. Det var mysigt att träffa de även om det bara va för några få timmar för min del. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna. Känns som jag inte träffar några vänner längre, jag har jobbar ganska mycket på sistone och när jag är ledig är jag helt slut eller i Katrineholm så det blir svårt. Jag har inte ens träffat Jossan på flera veckor och saknar henne något enormt... Får våldgästa henne någon dag. Men hon har ju skola och häst också så det gör det ju inte lättare att få ihop det. Pusss

Youtube top fem

De flesta vet hur beroende jag är av Youtube, kollar i snitt 3 timmar per dag... Like I said BEROENDE... Jag älskar det så sjukt mycket så vad passar bättre än att dela med mig av mina favorit youtubers? Gud vad intressant för er haha. Men jag tycker att det är roligt så jag kommer göra det ändå, hoppas ni också gillar det.
 
Zoe Sugg (Zoella) ligger högst upp på min lista och har för den delen gjort det i flera år. Finns en miljard anledningar till varför jag älskar henne men om jag skulle skriva om alla mina fem favorit youtubers i detta inlägget skulle det bli ett sådant inlägg som inte ens jag orkar läsa igenom så det struntar vi i och så lägger jag upp en video med varje youtuber så kan ni helt enkelt välja vilka ni vill se om ni nu vill se några. Jag rekommenderar starkt att ni gör det, det blir förhör på måndag.
 
Meghan Rienks (MeghanRosette) ligger strax under Zoe, hon är så sjukt rolig och det märker man helt klart av i denna video! Jag skrattade mig igenom hela videon.
 
Alfie Deyes (PointlessBlogg) Tar tredjeplatsen. Jag började kolla på han mellan ett till två år sedan för att han blev tillsammans med Zoe och nu älskar jag han. Är de inte super söta tillsammans?
 
Colleen Ballinger (PsychoSoprano och MirandaSings) måste hamna på nästa plats, jag skrattar mig genom nästan alla hennes videos, både de som hon med flit gör sig rolig på med Miranda (hennes karaktär) och de som hon bara är sitt roliga jag i.
 
Ingrid Nilsen (MissGlamorazzi) tar sista platsen på denna top fem lista och det är inte så dåligt. Jag skulle lätt kunna göra en top 50 med tanke på hur många jag älskar men det orkar jag inte. Jag måste dock erkänna att det känns som att jag är otrogen mot de jag följer, ni får helt enkelt gå in på min kanal och kolla genom de jag prenumererar på (haha, jag är största tönten). Ingrid är i alla fall framförallt en skönhets youtuber så för er som gillar smink är hon perfekt! Men hon gör även inredningsvideos och matlagningsvideos.
 
Hoppas ni gillade någon av videosarna annars får ni gå på Youtube och leta er fram själva. För det är det som är så bra med Youtube, det finns något för alla!
Pusss

RSS 2.0