New in- Linköping

Idag har jag, min mamma och min syster Kajsa varit i Linköping och shoppat. Vi köpte några julklappar och lite till oss själva med såklart. Jag tänkte bara visa det jag köpt, känns lite riskabelt att visa julklapparna här haha.
Tre par trosor från ginatricot. Två par svarta och ett par blå för 149:-
 
En mörkblå och rosa ulltröja från Bondelid för 499:- org. 699:-
 
Sen köpte jag även en termosmugg från Ålens för 50:- (2 för 99:- Kajsa köpte också en) org. 69:-
Men den glömde jag ta bild på och jag orkar inte göra det nu hehe... Men den är i alla fall blå och blommig, ni kommer säkert få se den i något kommande inlägg.
Pusss på er!
 
 
 

Vill ha vinter och snö nu!

Dear Winter!
Come soon please.
Sincerely
Emma
 
 
 
 

I wish I were strong

 
 

Vilken dag...

Hej babes!
Nu är snart denna liiite för långa veckan slut. Ska bli sååå skönt med helg. Längtar till och med till att vakna imorgon. Ja, ni läste rätt! Jag längtar efter att vakna, det är såklart för att det är fredag: min favoritdag. Man har en hel helg framför sig, man kan fortfarande vara uppe länge och veta att man inte behöver gå upp hur tidigt som helst. Bästa känslan.
 
Idag däremot... Usch, allt har bara gått fel.
 
Började dagen med att tappa bort tiden 
Jag failade eyelinern för att jag just tappade bort tiden och blev stressad
Hann, som tur va, med tåget
Va i skolan 
Slutade 20 min innan tåget gick så det blev ganska stressigt
Har tur så jag hann precis med tåget
Tåget fick signalfel så det blev över en halvtimme sent
Jag missar bussen
Kollar upp när nästa går
Går upp till stan i 50 min
Kommer tillbaka till stationen och inser att jag läst fel på busstidstabellen så jag har missat bussen med 5 min...
Sitter och fryser tills bussen kommer för att inte missa den igen
Kommer hem, och det är väll här jag är just nu.
 
Tuff dag...
Tråkigt inlägg...
Men jag kanske har ett roligt inlägg till i helgen. Vi hoppas på det!
Ha det gött!
 
 
 
 
 

När allt är tungt är det tur att jag har er!

Taggat inför NP hela kvällen...! (Jag vet att det heter KP nu för tiden, men det låter så fail så jag kallar det NP fortfarande) Haha, nej men jag har tänkt på det i alla fall. Det är tanken som räknas. Vi ska ha det i engelska imorgon bitti och det är mitt svagaste ämne så ja, jag är nervös! Dessutom har jag inte tränat så mycket som jag borde, jag tror att alla känner igen sig i att skjuta upp saker. Varje gång...! Dock har jag tränat mer än de i klassen (tror jag, jag vet ju inte alla men jag känner mina klasskamrater ganska så väl vid det här laget) Så jag får gå dit, göra mitt bästa och nöja mig med det. Så är det, man kan inte vara bra på allt.
Pusss

Tuffa dagar korta nätter


Pusss vänner!


Helgerna är för korta...

Hej, då var det söndag. Söndagsångest, solsidan, plugg och mer söndagsångest.
Egentligen är det lite tråkigt att bara leva för helgerna. Det blir ju bara några få dagar per år. Men ändå gör man det.
 
Idag har jag inga större planer, precis som igår. Fast igår var jag hos Jossan på kvällen, vi snackade och kollade på en film som hette Stuck in love tror jag. Den var ganska bra faktiskt. Kanske blir något liknande idag om jag lyckas ta mig ur sängen. Blir såå lat när jag inte måste gå upp. Då ligger jag hellre kvar och myser framför en film eller något.
 
Sööt bild...
Pusss
 
 

Stuck in my heart

Hej, nu är det äntligen lördag!
Jag vaknade precis så jag tänkte ligga kvar och kolla på VD. Hann inte kolla på det igår. Jag kollade på Tsatsiki istället, så himla bra.
 
Just nu har jag inga planer för dagen, ganska skönt ändå. Om jag lyckas få tag på Jossan kommer vi säkert ses. Kanske följer med henne till stallet eller något. Jag var faktiskt med henne i trosdags. Vi hoppade med både Manne och Cocke, så jäkla kul! Var typ hundra år sedan jag hoppade. (ordentligt). Cocke är både större och yngre än Manne så Jossan kunde hoppa väldigt högt, hon tror att det var det högsta hon någonsin hoppat. Men vi vet inte riktigt, det fanns nämligen ingen märkning på hinderstöden. Men det var upp till min armhåla i alla fall, Kanske 125-130 eller mer (jag är 171cm). Vi har ingen aning egentligen. Kul var det i alla fall. 
 
Kommer ni ihåg den här låten?
Den var med i Tsatsiki, minnen!
Pusss!

I'm a princess

Har glömt att visa det jag köpte till rummet på ellos.se.
Jag köpte en sänghimmel för 799:- och en sängkappa för 299:- (Fick fri frakt och lite rabatt så jag fick det för ca 1000:- Värsta kapet)
Älskar båda två! Känner mig som en prinsessa om kvällarna, sjukt mysigt.
Pusss

Smink- haul

Hej babes!
Nu kommer äntligen den efterlängtade haulen med allt smink jag köpt på sista tiden och det är en del. Jag har samanlagt lagt ner runt 2200:- på smink denna månad. Ops... I fredags var jag på Make Up Store och blev sminkad. Det var min födelsedagspresent, så jag hade 1000 att handla för men man kan ju inte gå där ifrån utan att köpa MASSOR så det kostade liiite mer. Det går inte att låta bli! Och igår var jag på HM och shoppade lite.
 
Det jag köpte var:
 
FACE MIST STOCKHOLM
Det är en återfuktande spray som även fungerar som primer. 195:-
 
 
DUAL FOUNDATION STOCKHOLM
Ett packat puder, väldigt lätt så jag gillar det skarpt. 269:-
 
 
REFLEX COVER- DARK STOCKHOLM
En concealer. 269:- 
 
 
BRUSH- EYESHADOW MED STOCKHOLM
En borste till concealern, funkar även till ögonskugga.110:-

EYEPENCIL- VANILLA STOCKHOLM
145:-

TRI BROW STOCKHOLM
Ögonbrynsfärg. 195:-
 
 
BRUSH- ANGEL 110 STOCKHOLM
En ny snedskuren borste, perfekt till ögonbryn.
 
MAX FACTOR MASKARA
179:-
 
ISADORA EYELINER
99:-
 
ÖGONFRANSBÖJARE
Behövde verkligen en ny! 39.50:-
 
Det var allt, jag är väldigt nöjd med allt. Känns skönt att ha lite nytt och fräscht i sminkväskan.
Pussss!
 
 
 

Och... där slutade det för oss.

Idag lägger vi nog alla huvudet tungt mot kudden. Jag talar självklart om matchen... Vi var bra men Ronaldo är snäppet vassare. Så är det bara. (Vågar man ens gå in på facebook?)
Men nu ska vi inte hänga läpp för det, jag tycket faktiskt att vi stod på oss ganska bra, Zlatans frispark var riktigt snygg och vi kämpade på riktigt bra. Och som min mamma sa, "vi ska vara glada för 1994". Ett år att minnas.
 
Nu låter det som jag är största fotbollsfanset men det är det sista jag skulle kalla mig själv. Kollade inte ens på hela matchen. Jag satt framför fest hos Bagge Wahlgren istället, sååå bra! 
 
Hur har er kväll varit? Om man bortser från matchen alltså! Min har varit helt okej, inget plugg för min del. Var barnvakt åt Munde mellan 18.30 och 21.30 för mamma var iväg. Så jag hade fullt upp, han är ett litet monster.
 
Söta unge!
Pusss på er!
 
Psss... Imorgon runt lunch kommer en haul!

Minnen

Åh... Hittade ett gammalt program som jag älskade när jag var liten "Clifford den stora röda hunden". 
Minnen.



Can't Wait

Socialast i stan... Jag har väldigt mycket just nu! Igår satt jag hela dagen och hela natten med en svenska uppgift, men inte hjälpte det...! Jag är inte klar på långa vägar. Jag suger på svenska, inte suger men det tar jävligt lång tid för mig att bli klar med en uppgift och det är riktigt jobbigt. Jag skulle vilja att det gick som en dans på rosor som uttrycket säger. Och nu när jag ändå kom in på det, borde inte en dans på rosor göra jävligt ont? Rosor har ju taggar typ överallt och det borde minst sagt kännas om man faktiskt dansade på dem. Är det bara jag som tänkt på det? I vilket fall kan man nästan säga att nästan alla mina uppgifter i alla ämnen går som en dans på rosor, inte så bra alltså om man utgår från min princip...
 
Men inte ska jag deppa ihop! Min glossybox kommer i nästa vecka! Vet ni hur mycket jag längtat? Övertaggad, ja hej det är jag!
Månadens box är dessutom en Dagmar box, how nice?
Can't wait...!
 
Pusss Emma
 
P.S Veckans lack har fortfarande paus i och med att jag lite spontant gjorde gelénaglar. D.S
 
 
 

Gårdagen

Igår var jag på student kickoffen tillsammans med Adde, det var jättekul. Framförallt att träffa Adde, det var ett tag sedan. Det enda som hade kunnat göra kvällen ännu roligare var folket. Vi kände inte så jätte många, men i övrigt var det som sagt kul. Kort sagt kan man kalla det "kunskapåterträff". Det var väldigt många där från min gamla klass. Annars var det som vanligt, några var för fulla, andra normalt berusade och så fanns det de som man inte vet vad de fått i sig! Jag förstår inte folk som håller på att strula runt med alla...? Usch...!
Vi såg två tjejer som stod och dansa med tre killar och de juckade, strulade och jag vet inte vad med alla, de bytte hej vilt... Ae, mår typ illa av att se sånt. Men det är ju deras liv så jag ska inte lägga mig i, haha.
Hoppas ni också hade en bra kväll! 



Haha han tittat in i kameran!
Fick för mig att lägga gurkan på ögonen istället för på mackan... Why...?
Pussshej!


Dagens påhitt

Hej babes! 
Nu sitter jag på tåget till Norrköping, var lite rädd att jag skulle missa det men det blev snarare tvärtom så jag hann frysaihjäl innan tåget kom. 
Vi är av någon konstig andledning lediga idag, det var vår mentor som sa att vi inte behövde gå. Så jag ska faktiskt ta en sminklektion på make up store, ska bli riktigt kul! Sen ska jag gå en stund på stan och se om jag kan hitta någon snygg topp som jag kan ha på mig ikväll. Ska på student kickoffen med Adde och jag har inget att ha på mig. Blir väl svarta jeans (standard) och förhoppningsvis något snyggt till. Ska i vilket fall bli kul, framförallt att hänga med min saknade pingla! 
Fixade naglarna igår, är supernöjd!
Pusss

Allt kommer att bli som vanligt

Hej alla gubbar och gummor, jag vill bara säga att allt kommer att bli som vanligt igen från och med nästa vecka. Jag har märkt att ni har märkt att (haha, whaaat?) jag har missat några viktiga punkter. Eller viktiga och viktiga vet jag inte, men jag har fått lite klagomål på bland annat att jag slarvat med veckans lack. Men på söndag kommer det upp helt som vanligt. 

Så vad har ni gjort i veckan då? Jag har faktiskt beställt glossybox för tre månader! (För er som inte vet vad det är så är det en låda med skönhetsprodukter som skickad hem till en varje månad) 
Jag är verkligen supertaggad inför det och jag kommer självklart visa er vad jag får. Jag har velat ha det i evigheter men jag jag aldrig tagit tag i det (typiskt mig). Men i måndags när jag skulle visa Sanna deras sida beställde jag det faktiskt! Så nu är jag väldigt otålig och övertaggad på att min box ska dimpa ner i lådan. 
Vardagslyx på hög nivå, tänk att få ett paket fyllt med härliga produkter varje månad! (Bara det att jag betalat men det är snart glömt) om ni blir sugna på att beställa boxen kan ni bara söka på glossybox på Google, det finns för både män och kvinnor. Bra va!

Haha Emma C i ett nötskal (love you babe)


Bilderna är från en app som heter bitstrips, den är faktiskt riktigt rolig! Man gör sig själv, hittar sina vänner och gör bilder. (Jaaa men det där lät ju verkligen jätteroligt... Hah, det är faktiskt kul så om ni har en timme eller två över kan ni ju kolla in appen!) 
Pussshej!



Mitt liv går i ett just nu...

Hej och förlåt...! 
Jag har fått kritik för mitt dåliga uppdaterande och jag förstår er! Däremot hoppas jag att ni förstår mig när jag säger att det är mycket med allt. Skola, hemma och... eh... Ja, det var nog det... (Jag vet att jag överanvänder punkter... Jag vet...)
Men jag ska kompensera er på något sätt jag lovar!

Men nu är klockan mycket och jag ska till skolan, surprise! Så det ska jag lista ut någon annan dag!
Ha det bäst liten häst. 
Pusss
Ehm, yes. That's me, I think...?

 

Detta är en rubrik

Hej på er, det var ett tag sedan känns det som. Det kanske det inte alls var? Eller? Men jag har i vilket fall haft fullt upp. Så är det när man går i skolan. Men nu har jag tagit ledigt. Vi har nämligen kompledigt imorgon, skönt. För några veckor sedan var vi på studiebesök utöver den tid som var avsatt för skolan. Så den får vi som sagt: igen nu, eller ja imorgon. 
 
Ja ni, under veckan har jag... Ja haha, varit i skola. Alltså seriös, vad ska jag skriva? Har inget liv så, hah. Det har jag förövrigt bevis på, eller hur Adde?
Men ja det var nog allt, jag har pluggat, haft nationellaprov kursprov (varför bytte de ens namn, låter bara fucked up nu...) och haft medley all by myself. Det gör jag förövrigt nu också, sjunger alltså (ABBA-låtar in my heart). Plugga orkar jag inte göra haha. Fast jag har egentligen inte tid till att sjunga för jag ska nämligen vara barnvakt åt Albin vilken sekund som helst.
 
Men apropå att sjunga! Jag vet att jag tydligen gör det hela tiden, haha. Pappa och mamma brukar alltid be mig att vara tyst tillslut, hur ska jag ta det? Och idag hade jag tydligen sjungit högt på toaletten i skolan, jag tänker inte ens på det och det är faktiskt lite läskigt. Det enda Emma sa var att jag sjöng och att det var en på toaletten bredvid. Ops... Aja, man måste bjuda lite på sig.
 
Förövrigt så bjöd vi på oss idag, vi visade nämligen upp vår film. Haha, skratta och skaka om vartannat. Men vi fick mycket positivkritik från alla så det var kul. Jag har även fått mycket positivkritik för håret, så det känns också kul eftersom jag var så osäker från början. Så det är jag tacksam för, även om jag knappt vågar duscha haha. (Ska fixa bättre bilder på håret i helgen, de som jag la upp häromdan ser ju förjävliga ut) 
 
Nä ni, nu får det duga om mig! Hur är det med er då? Är det bra, jag får väl hoppas det. Och om inte får ni:
H A D E T S U P E R D U P E R B R A N U , O K E J ?
Pusss på er!
 
 

Jag tror jag dör

Jag kommer aldrig mer kunna säga någon av följande meningar utan att skratta... Haha!



@skolan...

Första dagen i skolan är snart avklarad! Skulle vilja säga att jag ska gå hem och mysa sen men nej, jag har saker att göra. Kul. Men vid 10 ska jag i alla fall se fest hos Bagge Whalgren eller vad det heter. Men först kanske det är bra att ta sig hem. Får se om jag kör hem sen när pappa slutar, beror lite på hur mörkt det hinner bli... Jag har inte kört på 3 veckor så känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Har kört i mörker förut men inte så långt. Aja, det brukar gå bra ändå.

I alla fall så färgade jag håret igår igen, det blev mycket bättre än första gången och det är väll tur det. Nu är det mörkare och inte blaskigt som det var tidigare. 

Dåliga bilder men ni ser lite i alla fall! 
Pusss!


Håret ser lite annorlunda ut



Håret vänner. Ville att det skulle bli mörkare så ska troligen tona det igen. 

Idag gäller det!

Hej babes! Idag gäller det, jag har dragit hit Agnes som ska vara mitt stöd genom detta. Jag ska färga/tona håret mörkare. Hon är påväg just nu men jag är lite orolig för att hon är på fel buss. För hon smsade nämligen innan bussen skulle gå att det var en fullis på bussen och nu svarar hon inte... Vi märker. Jag ska i vilket fall åka upp till hållplatsen så får vi hoppas att hon kommer med den bussen. 

Pusss 


Dear John

Vädret gör mig deprimerad. Så är det bara, som tur var hämtade mamma mitt paket från ellos förut. Blev väldigt nöjd, så det piggade upp mig lite. Tror jag visar er resultatet ikväll/imorgon. Många har redan sett vad det var i, haha. Kunde inte hålla mig! 
 
Imorse kollade jag på filmen Dear John som är en av mina favoritfilmer, jag läste nämligen klart boken igår så jag tänkte titta på filmen i samma veva. Funderar faktiskt på att läsa om den, för jag läste den på engelska så om jag läser den igen tror att jag lär mig mer. Vi märker. I vilket fall är filmen grym, precis som boken. Jag tror jag grät mer än halva filmen. Den är så sorlig. (Haha, började gråta nu med. Wtf, är det med mig idag?) Jag har faktiskt till och med en tavla från filmen på min vägg, är inte det tillräckligt mycket bevis på att jag verkligen älskar filmen? Haha. Det är som med Sanna och Titanic. (Har jag inte rätt Sanna?) I vilket fall, om ni letar efter en mysig låt till höstmörkret som man kan gråta till kan jag verkligen rekommendera denna:
Älskar och har alltid älskat den.
Blir inte ni så? När ni ser en film börjar man lyssna på låtarna från den. Sedan slutar man lyssna efter ett tag (som med alla låtar) men nästa gång man ser filmen är låten minst lika bra igen. Inte så bra förklarat men ni fattar kanske ändå. Så är det för mig i alla fall, så nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på låtarna från filmen med massa godis och bläddra igenom elloskatalogen.  
Pussss på er!

För att bli färgblinda på riktigt. I det ögonblicket kommer vårt land bli en ett land som ger alla samma chans. Det är dags nu.

Ett litet klipp ur en artikel i expressen. Det är verkligen sjukt att vi här i Sverige är ett så rasistiskt land. Vi borde skämmas. Hur många hävdar inte att de inte är rasister men i själva verket har de förutfattade om människor som inte kommer här ifrån? Är inte det att vara rasist? Jag känner ganska många och jag kan själv erkänna att jag varit rädd för personer som inte såg ut som jag, det var när jag var mindre. Och än idag blir jag rädd om jag möter en mörkhyad man i mörkret. Men det är det som är skillnaden mellan mig och rasister, jag är inte rädd för färgen på skinnet utan jag skulle vara lika rädd om det var en vit, gul, grå, svart eller vad det nu finns för färger, som jag mötte i mörkret. Jag skulle fortfarande vara rädd, precis som jag var när jag var liten. För alla. Inte för hudfärgen.

Självklart får alla tycka vad de vill men jag tänker inte hålla med. Däremot får man inte agera hur man vill och framförallt inte agera utifrån hudfärg. Men det skiter folk i. Jag är inte och kommer aldrig bli rasist. Vi lever i ett så bra land, varför kan vi inte dela det med andra? Bara för att de har en annan hudfärg? Sjukt...
 
When I born, I black 
When I grow up, I black 
When I go in Sun, I black 
When I scared, I black 
When I sick, I black 
And when I die, I still black 

And you white fellow 
When you born, you pink 
When you grow up, you white 
When you go in sun, you red 
When you cold, you blue 
When you scared, you yellow 
When you sick, you green 
And when you die, you gray 

And you calling me colored? 
 
Dikten säger mycket. Om ni vill läsa den artikeln som fick mig att agera lite, haha, så hittar ni den HÄR.
Love.
 
 
     

RSS 2.0