Öland

Nu drar vi i familjen till Öland tillsammans med halva Zandras släkt. Kommer bli jätteroligt! Hoppas bara att vi får skapligt väder.


Professional Nail Corrector Pen- Essie

Hej, tidigare idag hittade jag en produkt som verkar SUPERBRA! Det är en nagellacksbortagningspenna (oj det var ett långt ord) Produkten heter Professional Nail Corrector Pen från Essie. Jag funderar starkt på att köpa den. Jag är nämligen väldigt bra på att måla utanför när jag målar naglarna... I vanliga fall tar jag en tops med lite borttagningsmedel, men det blir nästan aldrig bra. Antingen får man inte bort allt eller så kommer det ludd på det nymålade nagellacket... Därför tycker jag att denna penna verkar vara en sjukt smart idé.
Om ni också blir sugna på den finns den HÄR för ordinariepris 220:- men just nu är den dessutom på rea så den kostar endast 160:-  
 

Laura: fickan från havet

I Måndags lånade jag boken Laura: flickan från havet av Carolina Gynning på biblioteket. Jag har inte läst någon av hennes böcker innan, jag visste inte ens att hon hade skrivit något annat än en självbiografi. Jag ska ge den en chans, får hoppas att den är bra. Den ska tydligen handla om tsunamin i Thailand så den verkar vara intressant, det är bara att hoppas på det bästa! Egentligen brukar jag bara läsa böcker om jag måste men jag kände för att läsa något under sommarlovet.
 
Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut, Vanessa äger och styr över Glory, Sveriges mest framgångsrika magasin, medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.
Julen 2004 reser tvillingarna och deras föräldrar till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. När föräldrarna dör och Vanessa försvinner under tsunamin, faller det sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Efter alla år i skuggan av den fantastiska Vanessa, kan Laura äntligen stiga fram som den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om bara inte hemligheten drabbat henne.
Hennes imitation av Vanessa är nästintill perfekt  men det finns de som misstänker att allt inte står rätt till. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? När märkliga människor från det förflutna dyker upp tvingas Laura inse att hon inte vet allt om sin perfekta tvillingsyster. Långt därifrån. Hennes bedrägeri börjar bli farligt för henne själv, men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.
 

Rise and shine...!

Pappa väckte mig nu... Vi ska jobba i trädgården hela dagen och uppenbarligen menade han verkligen hela dagen!
P-A-P-P-A J-A-G H-A-R S-O-M-M-A-R-L-O-V
Men det är väl bara att släpa sig upp och ur för att hjälpa till! Kan det inte bara komma en prins på sin tappre springare och rädda mig? Plz...
 
Några gamla bilder som jag och Clara tog för över ett år sedan, får sommarkänslor när jag ser de.
 

New in- musik

Hola people!
Tänkte dela med mig lite av några nya låtar som har tagit plats på min nya spelista #sommar. Jag går nämligen knappt någon stans utan musik i öronen, jag har faktiskt till och med mobilen med mig in i duschen! Ofta sätter jag på spellistan Låtar jag gillar att sjunga sedan är konserten igång kan jag lova. Av någon anledning sjunger jag mycket bättre i duschen ;) I vilket fall! Tänkte som sagt dela med mig av 2 låtar som från och med idag finns med på min spelista.
 
Den första låten är Love again av Zara Larsson. Låten släpptes idag och jag var en av de första att lyssna in den. (Det var bara 3 visningar innan mig) Hehe. Jag gillar redan låten jättemycket och musikvideon får mig att tänka på mina underbara vänner!
 
Den andra låten är Say something av Austin Mahone. Det var Agnes som tipsade mig om den låten för några månader sedan men det är först nu som den fick ta plats på min spellista. 
 
Båda låtarna får mig att känna sommarkänslor och det är just därför de finns på spellistan #sommar, logiskt va?
Hoppas alla har haft en underbar dag i det "härliga vädret"

Ghost Whisperer

Nu ligger jag i min säng och tittar på Ghost Whisperer, jag har precis ätit mat så det passar utmärkt med lite tv medan maten smälter. Det var grillad mat trots att det regnar (smaka grillat i alla fall).

Om en ca en timme tänkte jag ta en PW så att jag kan sova ikväll. Igår kunde jag nämligen inte sova vilket kan bero på att jag inte gjorde mycket mer än såg på tv. Hehe. Så jag hoppas på att lite motion kan hjälpa mig sova.


90210


De senaste dagarna!

Hello! De senaste dagarna har jag varit med mina bääääata och saknade vänner, Adde och Agnes. Först gick vi alla på stan (måndag) sen var Adde tvungen att åka hem för att hon ska till Italien i 6 fucking veckor... Avundsjuk. Så Agnes och jag handlade lite sen åkte vi hem till mig och myste utan henne! Vi kollade på tsunami filmen "The impossible". Den var bra men väldigt hemsk...

Sen dagen efter (igår) solade vi och badade hela dagen. Agnes åkte hem vid 19:20 så vi hade ytterligare en heldag tillsammans, kulkul. Efter det kollade jag på "allsång på Skansen" och sedan på 90210. Sedan hände det inte mycket mer. Nu ska jag åka till pappa, Pussshej!


Orkar inte röra mig...

Tjeeeeena!
Jag har inte gått upp ut sängen än, hehe. Eller jo, jag har duschat och ätit frukost men jag kröp ner igen direkt efter. Nu ligger jag med mitt godis som Kajsa och jag köpte igår. Vi cyklade nästan 1,5 mil för att få det... Fast nu i efterhand var det helt klart värt det! För det är så skönt att bara ligga och ha datorn i knät tillsammans med lite godis! Känslan att inte ha några måsten! Halleluja! Haha, men jag har inga planer idag så det blir nog att ligga kvar ett tag, sen ska jag gå en promenad innan jag lägger mig igen. Får se om jag hittar på något annat men just nu känns det inte som det!

Nu ska jag fortsätta kolla på VD, snart klar med alla säsonger som finns så snart blir det att börja på någon ny!
(Som bilderna visar: jag köttar i mig massa sötsaker!)

https://cdn1.cdnme.se/3574212/6-3/pic_51c6e0279606ee60e6d1e699.jpg" class="image">


Min midsommar

Glad midsommar i efterskott! (Om man kan säga så) min midsommar spenderades med Jossan, det var väl ganska kul men vi skulle kunnat haft det bättre! På kvällen hade vi det i och för sig ganska bra, vi nattbadade och kollade på en rolig film. Mysigt!

Nu ska jag dra mig hemåt och mysa ner mig i min säng innan jag måste hjälpa till i trädgården...
Pussshej!


New in- igen

Idag var jag på stan med Jossan. Blev lite nytt till garderoben igen.

Tiger Of Sweden jeans, jag älskar verkligen mina ljusa Tiger jeans så jag köpte ett till par som är lite mörkare. Det är alltid bra att ha jeans, det är typ det enda jag använder till skolan så det passar perfekt till hösten. De skulle kostat 1400:- men det var rea så jag fick de för 700:- Värsta kapet. 

 

Bh och trosor för 160:- det är en likadan bh som den jag köpte häromdan, bara i en annan färg (tyckte om den så mycket så jag satsade på en till även om den inte var på rea). Btw, älskar att ha matchande underkläder!



Ett vitt linne med nitar. Det är mycket snyggare på kan jag ju upplysa er om! Det kostade bara 75:- på rean, ytterligare ett kap.

 

Ett par shorts, jag som lovade mig själv att inte köpa mer shorts men de kostade bara 50:- och jag blev kär direkt. 

Nu är jag fattig...

Pussshej!

 

 


Kompisar på nätet

Jag har sett på denna serie minst 10 gånger (utan att överdriva) seriöst sjukt bra, haha! Jag älskar "barn- och ungdomsprogram" och Disney ska vi inte ens prata om!


Dagen...!

Hejhallå!!!
Idag har det hänt mycket fast ändå inget. Jag gick upp kl. 09.30 för att hjälpa mamma med Munde. Han skulle till dagis och mamma kan inte ha hand om han själv (efter hennes operation). Efter vi lämnat honom gick jag hem och åt frukost och tittade på The Vampire Diaries. Sen insåg jag att det var fint väder så jag gick ut för att bättra på brännan, tyvärr blev jag lite röd istället.
Egentligen skulle jag varit men Jossan men den stackarn ramlade med moppen så nu har hon sår över hela kroppen... Lider med dig gumman.

Just nu försöker jag välja en profilbild till Facebook. Hatar den jag har nu men jag är egentligen inte så nöjd med någon av de bilder som vi tog igår på vår fotodag... Men de är ändå bättre än den jag har!

Nu ska jag gå och fixa lite glass till Jossan. Det behöver hon!
Pussshej!


Första riktiga sommarlovsdan

Wiee! Nu är det sommarlov på riktigt och jag har haft en fullproppad dag. Började kl. 8 då jag gick upp och fixade mig, jag skulle nämligen till min läkare. Kul... Men i alla fall så följde mamma med så efter vi var klara på sjukhuset åkte vi ner till stan. Jag fick faktiskt med mig ett par örhängen, som jag förövrigt köpt tre gånger nu.... Jag lyckad alltid tappa de. Jag fick även med mig lite glass som vi tog med hem och mumsade på i solen.

Nu snart ska jag gå och hämta Munde och vara lite med honom. Sen ska jag träffa min mupp så får vi se vad vi hittar på! Tänkte bada men vet inte om det är lite för molnigt för det... Vi märker!
Pussshej!


New in

Nu har jag sagt bra länge att jag ska göra ett new in inlägg, så här kommer det!
Jag har tyvärr inte bilder på precis allt men nästan. Dessutom har jag nästan ingen koll på de enskilda priserna men sammanlagt blev det över 2000:- så ni får väl gissa lite.
 
Från HM:
Jag har beställt hem massor av kläder från nätet, egentligen skulle jag bara beställa en klänning men det blev liiiite till...
Tre stycken borstar till ögonen
Världens härligaste mjukisklänning! Jag bokstavligt talat bor i den!
 
Detta hittade jag på rean för 80:- sammanlagt, ett riktigt kap.
En vanlig vardagsklänning. (den egentliga andledningen till min beställning)
 
Två ganska korta linnen, ett i vitt och ett i rosa. Alltid bra att ha.
En vanlig vit långärmad tröja, BASIC.
En vit piketröja, tycker det är supersnyggt att rida i så tänkte ha den i stallet.
ROSAAA short, lite stora men annars gillar jag de jättemycket.
Detta är till Munde, han har fyllt år så då beställde jag till honom när jag ändå skulle beställa.
 
Från Cubus:
 
En klänning som jag skulle haft på min avslutning men det var sååå dåligt väder så nu tror jag att det får bli min midsommarklänning istället.
Ett nagellack, superhärlig färg om ni frågar mig. Fick nästan samma färg av Jossan + ett blågrönt. Min älskade vän vet vad jag gillar!
 
Från Lindex:
En bikinitop med volanger. Dock ser brösten mindre ut, haha, men jag gillar den ändå. Underdelen köpte jag på stadium för 100:- 
 
Från Ur och Pen:
 En klocka, ganska enkel och passar till det mesta.
 
Detta är nog inte så intressant men jag hade en bild på den så varför inte? Det är en blomma som jag och 3 till gav till vår lärare, hon var verkligen värd den. Hon blev så glad att det kom tårar så det var ju kul att hon uppskattade den. 
 
Jag tror att det var allt! Hoppas alla har en superbra start på sommarlovet!
Pussshej!
 

Ny design

Hejhej!
Som ni kan se har jag ändrat min design lite! Nu har jag istället denna bild som header:
Det är en bild jag tog igår, lite sommrig sådär! Sen har jag även bytt ut bakrindsfärgen till rosa osv. Mycket rosa nu.
 
Jag har faktiskt under de senaste veckorna blivit beroende av rosa, fråga mig inte varför för jag har ingen aning... Tycker bara om färgen helt enkelt. Det har jag i och försig alltid gjort men nu vill jag helt plötsligt ha allt i rosa! Helst ska det vara ihop med mörkblå, som är min andra favoritfärg, de passar superbra tillsammans! Aja nog om det!
 
Egentligen är jag inte så nöjd med designen men den får duga sålänge. Jag hade ju frost som header och det passar inte under dena årstid.
 
Ska försöka blogga mer nu när jag har tid, det är ju som alla vet SOMMARLOV! 
Pussshej!
 
 
 
 

@tåget

Nu sitter jag på tåget mot skolan. Det känns faktiskt lite ovärt men men.. Vi har nämligen bara 15 min lektionstid idag, men jag har planerar att gå på stan också så förhoppningsvis är det värt det. Att betala 196:- (det är det tåget kostar) för 15 min svenska hade jag inte gjort annars!



Vlogg???

Funderar på att göra en videoblogg/haul där jag visar lite av det jag köpt, får se hur det blir! Bilderna på kläderna blev nämligen ganska dåliga...


Sista veckan i skolan nu dåå...!

Sitter på tåget hem och äter godis! Jag som faktiskt börjat bli bättre, det var på tiden att mitt beroende vände... Men det är för att jag ska hem plugga... Har nämligen prov på onsdag och jag har inte börjat, standard. Men det går säkert bra, min lärare sa att jag inte behövde prestera så högt för att behålla mitt betyg och varför jobba mer än nödvändigt???

Förövrigt fyller Munde år idag! GRATTIS TILL HONOM!!!
Jag kan inte förstår att han reda är 3år! Tiden går så fort.

https://cdn1.cdnme.se/3574212/6-3/pic_51b5b2439606ee49bef1277d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3574212/6-3/pic_51b5b267ddf2b30f0a15d5bb.jpg" class="image">


Finfin dag!

Hejhej!
Idag har jag haft en finfin dag. Först va jag i stallet, underbart! Har verkligen saknar ridningen, jag vill inte låta skolan ta den ifrån mig... I sommar ska det bli ändring på det!

Efter stallet åkte jag hem och fixade till mig lite för att åka in till stan och träffa Agnes. Och eftersom jag hade Munde så fick han följa med! Vi åt glass och gick på stan, fick med mig en fin klänning, ett nagellack, ett förstoringsglas till Munde och lite till. Tänkte att jag lägger upp bilder på allt när det jag beställt kommer hem, då kan jag köra ett helt inlägg på det jag köpt.
Pussshej!


Stallet

Hejhej!
Nu sitter jag utanför stallet i denna värme. Det är verkligen härligt. Manne stå i skallgången och blir skodd så jag tänkte passa på att blogga lite.

Nu är det snart sommarlov, så jävla skönt. Jag hade inte klarar en enda vecka till, då hade jag gått in i väggen eller något. Nu har jag bara två saker kvar i skolan, en inlämningsuppgift som jag ska göra klart idag och ett prov i historia. Förhoppningsvis slipper jag att göra historiaprovet, det är nämligen en chans att höga sitt betyg, och jag är redan nöjd med det jag har och dessutom har jag ingen ork kvar! Så jag håller tummarna så jag kan få slippa.

Efter att Manne blivit skodd ska jag rida ut på en skrittur, har verkligen saknat ridningen så det ska bli kul! Sen ska jag som sagt åka hem och plugga. Imorgon däremot ska jag inte röra något som har med skolan att göra! Först ska jag till stallet runt lunch, sen ska jag och Munde (är barnvakt) åka in till stan för att träffa Agnes. Vet inte vad vi ska hitta på men något roligt blir det väl! Sen har jag inget mer bestämt, sova! Det är förövrigt typ det enda jag ska göra på hela sommaren. Jag har inget jobb, bara lov och det kanske är det sista som jag har. Sen i 3:an ska man väl jobba eller fortsätta med högskolan. Men nu ska vi ta ett steg i taget, först gymnasiet!

Förresten så beställde jag lite kläder och så från H&M häromdan, skulle beställa en klänning men det blev typ 12 saker till, haha! Standard. Nu behöver jag bara en eller två bikinisar och ett par ballerinor (och lite till men de är inte så viktigt), sen är jag helt utrustad för sommaren! Visar det jag köpt sen när det kommer.

Nää nu ska jag gå in och se hur det går för Manne. Pussshej!


Plz...

Ignorera hela förra inlägget... Jag sov när jag skrev det!


-

Nu har jag fått en tillsägelse att jag ska blogga så då krystar jag väl fram ett litet inlägg!

Min dag.. Jo var ska man börja, vi kan hoppa över den första delen och gå direkt till när vi skämde ut oss totalt. När Emma och jag var på väg ner till cafeteria träffade vi en lärare (samma som i förra inlägget). Hon frågade om vi var på väg ner till mösspåtagningen i aulan vilket vi då inte var. Hon sa att vi fick det om vi ville så det blev ändrade planer. Vi tog med oss Sanna och Agnes och gick till aulan för att se på. Där inne var det fullt med både elever och lärare (tyvärr missade vi att alla elever hade studentmössor i knät dvs. Alla var treor). Så när de började sjunga och satte på sig mässorna var vi fyra de enda eleverna utan. Herregud säger jag bara! Dessutom var vi längst fram i aulan, så vi flög ut ur aulan illa kvickt och visste knappt vart vi skulle ta vägen! Det var ganska pinsamt måste jag säga och de andra lärarnas blickar när de såg oss smita ut, haha! (Vad fan gör ni här inne?)

Det var den första delen av dagen. Sedan hade vi engelskaprov, det gick ändå okej. Trodde det skulle vara svårare, inte för att det inte var lätt men lättare än vad jag förväntade mig. Hoppas jag får E i alla fall. Sedan hade jag prov i psykiatri, det gick däremot super! Alla rätt, yay!

Efter det var det bara svenskan kvar, vi gick igenom vårt grammatikprov. Hade seriöst ingen aning om vad jag skulle få, men jag fick B så det var ju bra!

Från det att jag kom hem har jag haft Munde, egentligen behövde jag plugga men mamma opererades idag så ingen kunde ha han så då fick jag ställa upp?

Känner att jag inte vet vad jag skriver så heeeejdå!
P.s Agnes somnade typ sittande, haha omg vad söt hon är!


För att göra en lång historia kort...! Yeah right!

Hej på er!
Helgen har varit sådär.. pluggat ganska mycket och så. Bara tanken på att det är måndag om sisådär en halvtimme får mig att vilja dö... Var som många redan vet sjuk hela förra veckan (vilket jag förövrigt lovade att berätta om... Sorry, jag har så mycket jag vill men så lite tid... Om man bara kunde pausa tiden) så vi kan väl ta det kort.
 
Förra fredagen gick jag hem för att jag hade magkatarr. Det hade jag tills lördag morgon sen försvann den (är jag mobbad om jag vill döpa min magkatarr?!?!?) I alla fall lördagen var riktigt härlig, den spenderades med först med mamma och Munde på stan. Shoppa lite kläder till Munde och jag köpte min älskade men dyra ansiktskräm, den kostar 500:- och det är 125ml i den... sick! Sen åkte jag hem och hamnade hemma hos Jossan. Där va det massor av folk för hennes brorsa hade massa kompisar på grillkväll. Så vi bestämde oss för att ha en riktig tjejkväll. Vi drog iväg med moppen till coop för att köpa massor av godsaker, sen drog vi hem till mig och hade filmmys och girltalk utomhus mitt i natten. Älskar den kvinnan asså! Allt var super helt enkelt.
 
Men under natten hände det något med min mage... Jag vaknade av att det gjorde så jääävla ont i centrala delen av magen, trodde på riktigt att jag skulle dö. Har aldrig haft så ont! Så jag for upp ur sängen för att hämta en hink (då jag hade så ont att jag trodde jag skulle kräkas) och Jossan låg bredvid utan ett ont anande. Jag tog hinken, en ipren och la mig ingen. När inte det hjälpte tog jag satts och hämtade min vetekudde, sen la jag mig igen bredvid en nu rädd Josefine som trodde jag var magsjuk och att det skulle smitta. Låg och krampade under jag vet inte hur länge men sen lättade smärtan lite, thank you ipren I owe you one. Så Jossan och jag gick upp och åt pannkakor innan hon åkte hem. Sen låg jag hela söndagen, måndagen och halva tisdagen. På tisdags eftermiddagen åkte vi till vårdcentralen, eftersom smärtan bara lättat lite, jag fick lämna prover och tre olika läkare kände på min mage. Tillslut sa de att vi skulle åka till akuten för att det kunde vara blindtarmen. Så mamma och jag åkte in till akuten och fick ändå snabbt komma in trots all kö. Där inne satte de nål och tog ytterligare massor av prover. Det kom några som kände på min magen igen och aa you name it. Blablabla. Jag låg på akuten i kanske 4 timmar, sen kom det tillslut in några läkare som sa att jag hade några alternativ. (Vilka det var får ni bara gissa, hehe) Sen tyckte de att det var bra att jag sov över på barnavdelningen så de skulle kunna observera mig under natten vilket jag inte var sååå sugen på, jag ville bara hem till min säng. Så mamma sa att hon var sjuksköterska och att vi skulle åka in om jag blev sämre så vi fick åka hem. Tack och lov. Sen var jag hemma onsdag, torsdag och fredag. Jag blev bara bättre och bättre hela tiden som tur var. Så jag skulle troligtvist gått till skolan i fredags men alla våra lektioner var inställda så det hade ju varit lite tråkigt att bara sitta där forever alone.
 
Apropå i fredags! Det var sjukt pinsamt. För att göra en lång historia kort (den andra blev visst lång):
Häromdan råkade jag skicka ett sms till en lärare där det stod något om att jag låg på akuten. Det var inte riktigt min mening, pinsamt. Men i alla fall så visste hon att jag var sjuk. Sen hörde hon av sig i torsdags om en sak och då sa jag återigen att jag var hemma och sjuk. (Hon visste alltså att jag var sjuk även då). På fredagen sjukanmälde jag mig också trots att alla våra lektioner var inställda (Why? I don´t know...) Istället satt jag hemma och pluggade med svenskan men jag tröttnade ganska snabbt och bestämde mig för att åka till pappa. Jag och en kompis bestämde också att vi skulle ta en glass innan mitt tåg gick vilket vi också gjorde. Men på väg till Mc Donalds och glassen stötte vi på en viss person. Ni kan ju gissa vem... Samma lärare som jag smsade med... Seriöst av alla personer, och av alla dagar. Min första reaktion var:
- OJ, hej.. Emmm du har klippt dig!
Haha, jag blev helt chockad. (Jag visste nog knappt vad jag hette i den stunden) Hennes svar på det uttalandet var:
-Är inte du sjuk och borde ligga i sängen?
och jag svara:
- Nej jo eller nej, vi hade inga lektioner.
Jag lät så skyldig trots att jag inte var det och Agnes som vid det här laget hade fattat att det var en lärare kunde inte hålla sig för skratt så hon vände på sig och halvt gick iväg. Jag såg att hon skrattade så det blev svårt för mig att inte börja skratta jag med.
 
Så där stod jag men min lärare när jag var sjuk (men jag var ju typ frisk, kände nästan inget från magen) och berättade hela historian om jag och akuten och hela faderullanlej. Dessutom skakade jag nog en hel del då jag fortfarande var chokad och inte riktigt visste vad jag skulle gör för att inte börja skratta precis som Agnes, då hade vi nog inte kunnat sluta och det hade blivit ännu jobbigare. Men tillslut hade jag nog fått fram mitt budskap och eftersom hon är en supersnäll förstående lärare dömer hon mig inte, hon litar på mig (hoppas jag).
 
Så ja det var det, min korta historia blev ganska lång ändå... Men nu ska jag sova! Jag har sovmorgon imorgon för att vi bara har en lektion på hela dagen, men det är lika bra att jag somnar nu för jag lär ändå vakna runt 6 för att solen är morgonpigg. Men alla fall, lägger upp lite bilder imorgon så ni kan ju hålla utkik om ni vill!
Pussshej!
P.s hade en liten diskussion men pappa och hans tjej om KIK. Hon sa att det egentligen borde heta Shik (som man säger det alltså) för K och I blir tillsammans shhhh ljud men då sa jag (smart som jag är) okej okej, ni är svenskalärare visst, så nu ska jag gå och shissa dvs. kissa (precis så sa jag det inte men typ). Helt plötsligt fanns det vissa undantag, haha. Vet inte poängen men nu ska jag för sista gången sova....

RSS 2.0