Zoe and Alfie

Älskar dessa två något enormt, det är så mycket relationship goals över dem så jag vet inte vad. Skrattar alltid så jag får kramp i magen av deras videos och denna har något speciellt. Så kolla på ni så är ni snart lika fast som jag.

Mysak

Älskar denna knasiga katt något otroligt. (Hur tråkigt är det inte att man behöver vinterkläder...? Sommaren år 2015 kommer gå till historien)

Livet på landet

Några skapliga dagar har vi i alla fall fått, även om planen är att fly landet för lite värme så fort som möjligt. Gårdagen spenderades först på jobbet och sen så fort jag hade slutat (17.30) så åkte jag ut till landet. Det blev både båt och ringåkning, sen grillade vi och hade en mysig sångstund. Perfekt avslutning på en arbetsvecka. 
 
Idag har jag varit helt död. Jag gick upp och satte mig framför datorn till lunch. Sen la jag mig i hängmattan med Fredagspodden i öronen och halv slumrade. Det var faktiskt väldigt mysigt för solen var framme en stund och värmde mig. Vår hängmatta hänger mellan två äppleträd så solen kom genom bladen om ni vet vad jag menar (?) så när jag gungade värmde den olika delar av kroppen genom löven. Väldigt intressant haha, det var i alla fall väldigt väldigt mysigt. Sen har jag bara städat och tvättat. Kul kul. Nu blir det en film och lite serier tror jag. OCH choklad, det är ju trots allt lördag. Inte för att andra veckodagar har hindrat mig annars haha. 

Blåbär

Blåbärsplockning med barnen på dagiset.
 
Det var ett tag sedan jag bloggade, jag har inte så mycket att skriva om så då kommer jag helt enkelt ur det. Så vad har jag haft för mig sedan sist? Jag har varit i Göteborg och Liseberg med fina vänner och jag har varit med mamma och shoppat lite i Stockholm. Det var typ det.
 
Nu är jag igång och jobbar men sen blir det semester igen. Först blir det en resa med världens bästa vän, vi har inte bestämt vart men det kommer bli av så fort vi bestämt vart. Det lär dock ta tid då vi båda lider av grov beslutsångest. Sen blir det Falsterbo som varje sommar, jag har varit där i hela mitt liv men de sista två sommrarna har jag inte kunnat följa med pga jobb... Men i år sa jag nej till jobb och ja till Falsterbo. Och slutligen blir det Grekland, Rhodos, med Pappa och släkt och familj här. Så Augusti och början av September kommer bli väldigt hektiskt på ett bra sett. Taggad som aldrig förr. 

Semester

 
Det här med att ha semester... Skönt men jag saknar jobbet haha. Tror att jag mest saknar att göra något ordentligt om dagarna. Det har varit jättejätte skönt att bara vara hemma, kolla på serier och spendera tid med familjen men dagarna blir ganska tradiga. Dessutom har vädret varit en blandning av vår och höst och inte sommar så det hjälper ju inte direkt... Jag vill sola och bada, åka och ta spontana nattdopp, tälta ute i skogen och kolla på stjärnorna medan man lyssnar på musik och myser vid en brasa. Det är saker jag vill göra. Nu ska jag inte bara skylla på vädret för många av mina vänner jobbar så jag är ganska ensam i regnet. Vi försöker ses så mycket det går och vi har ändå lyckats de sista dagarna. I söndags träffade jag Adrianna, Madeleine och Agnes. Vi plockade jordgubbar, hade det bra i solen och grillade. Imorgon ska jag även och bada med Adrianna, nu när sommarvärmen äntligen verkar smyga sig fram. Och sist och verkligen inte minst så ska vi alla fyra åka till Göteborg i helgen! Vi ska gå på Liseberg, shoppa och bara ha det härligt. Det kommer bli så så så kul. Taggar järnet.  

RSS 2.0