Mot Stockholm......med mamma och Kajsa. Där väntar det shopping som vanligt och massa mys. Vi åker ju upp några gånger per år och det är alltid lika roligt. Så nu hoppas vi på att huvudstaden har massa bra shopping att erbjuda. 

Solen


Fler dagar som denna tack. Sådant skönt väder det har varit idag. Vi har nästan varit ute hela dagen på dagiset och det har varit svettig kan jag ju säga. Härligt fast svettigt. Imorgon blir det mer jobb i solen. Ja, det är det som händer i mitt liv just nu. Väldigt intressant liv må jag säga. Nu ska jag med mitt intressanta liv återgå till tv:n.

VårkänslorDet är vår i luften. Barnen på dagiset har börjat springa runt i tjocktröjor och det är ljumna vindar som blåser. Så härligt. Känner verkligen att solen gör allt så mycket lättare. Min hjärna är helt screwed up för tillfället men jag mår så mycket bättre en solig dag än vad jag gör en mulen dag.

Just nu sitter jag framför Lets Dance på jobbet och längtar hem. Jobbade först på dagiset och nu hemma hos pojkarna. Inga härliga pass här inte. Gillar mina jobb men det kan bli för mycket. Pojkarna är i alla fall duktiga och sover. Det finns risk att jag också somnar snart...

Påskfirande

Idag har vi firat påsk här hos pappa och släkten här, det var mysigt som vanligt trots att jag inte kände mig på topp. Jag satt mest i en fåtölj och vila, sociala jag. Imorgon bär det av mot mamma så ska vi fira påsk där. Gillar i vanliga fall högtider men i år känns det jobbigt. Jag har mycket som snurrar i min hjärna just nu, vad jag ska göra i sommar och höst bland annat. Jag jobbar mer än heltid fram till mitten av juni och om jag ska åka iväg i höst så vill jag inte jobba in i det sista utan umgås med familj och vänner istället. Jag vet inte om jag skrivit det på bloggen men många vet ju redan att åka till USA har varit min plan jättelänge. Jag har ju sagt att jag ska bli hollywoodfru i evigheter men ett steg i taget haha, jag måste ju komma dit först. Just nu planerar jag att gå i mammas fotsteg och bli au pair. Det är också något som jag velat bli i evigheter men jag vet inte om jag har modet. Hmm... Det är så otroligt svårt. Hur ska jag kunna välja vad jag vill göra i höst? Hur ska jag kunna välja vad jag vill bli? Jag kan inte ens välja viken chokladkaka jag ska köpa. Jag kan helt seriöst stå och välja i en halvtimme. Har något av en beslutsångest så det heter duga. Så det snurrar för fullt, jag tänker konstant på det och jag vet varken ut eller in. Vi får se hur jag gör. Jag behöver bestämma mig, om jag bestämmer mig vet jag att jag kommer må mycket bättre.

Flätor

Älskar att ha små flätor i håret som en liten detalj. Jag har oftast utsläppt hår för att jag trivs mest med det men det kan samtidigt bli lite tråkigt att gå runt med samma frisyr hela tiden. Så att göra en lite fläta någonstans ger ändå en liten twist. Är jag inte helt wild and crazy eller? Haha. Nej men en fläta i luggen eller någon annan stans i håret tycker jag är jättefint, både inbakade och vanliga flätor. Ska nog börja köra mer på det spåret nu i vår och sommar. Det är också väldigt skönt att få bort håret ur ansiktet så det är ett plus för oss som inte tris så bra i tofs.

RSS 2.0