Nyklippt

Kort blev det... Men jag har saknat att ha U-form och uppklippt hår så då blev det som det blev eftersom jag hade helt rakt slut innan. Hon som klippte mig var tvungen att ta en bit för att jag skulle få det som jag ville. Jag har lite ångset över längden, men samtidigt känns det skönt att det är fräscht och förändrat. Nu är det bara färg kvar. Vet inte om jag vill gå lite ljusare pga att jag tappar så mycket hår av att färga det konstant och om jag går lite ljusare så kommer inte min utväxt att synas så mycket. Men vi får se, jag trivs med min färg, samtidigt som jag vill göra något annat. Vad tror ni?

Midsommar

Jag hade en härlig midsommar trots vårt härliga sommarväder. Först åkte jag på brunch med släkten och sen var jag där tills puddingen ovan slutade jobbet och kom till mig. Sen fortsatte det härliga, vi hade en mysig kväll med grillning (som resulterade i bränd kyckling haha...), mycket prat, film och blomplockning sent på natten. Kort och gott så hade vi det jättemysigt. Älskar denna kvinna sååå.

Lördag
Idag har jag jobbat med dessa grabbar. Det var ett 11 timmars pass så jag är helt slut nu. Har inte någon rast och de är inte lugna i en sekund så det blir ganska intensivt haha... Idag har vi i alla fall äventyrat lite i det härliga vädret, de blir genast lite lugnare när vi är ute. Är så glad över att jag fick med mig dem ut och bort från tv:n. De klagade väääldigt mycket men jag vet att de hade kul, vi badade, spelade minigolf och lekte i en lekpark bland annat. 

Nu ska jag hem till mamma och fira Munde som fyllt 5 år (!) att han redan blivit så stor. Imorgon blir det kalas för honom så det lär inte bli en lugn stund imorgon heller. 

Årets första dopp

Idag var det dags. Efter en varm och svettig dag på jobbet cyklade jag och Clara iväg för att hoppa i vattnet. Det är aningen sent för mig att ta det första doppen, jag brukar vara i redan i maj men med tanke på vädret som varit och att min fritid in princip varit lika med 0 så sköts det upp. Det var i alla fall härligt i vattnet, inte alls så kallt som jag hade förväntat mig. Jag skulle tippa på att det var ca 17 grader i vattnet. Vi var i ett tag och njöt men sen simmade en fisk på mig och både Clara och jag fick panik och kastade oss till stegen för att komma upp haha... Så kan det gå. Hoppas bara att vädret håller i sig så inte det första doppet även blev det sista. 

Ett steg i rätt riktning


Äntligen börjar det bli lite sommarvärme. Det är fortfarande för kallt men det går i rätt riktning, idag satt vi till och med ute i trädgården och åt utan stt frysa. Halleluja! Vill att det ska säga pang boom och sen är det sommar. Jag har liksom fortfarande termos på jobbet vissa dagar, det är juni för fasen... Någon där uppe jävlas ju helt klart med oss.

Livet rullar på

Jag är så trött just nu, jag jobbar som en arbetsnarkoman just nu (ofrivilligt). Jag har en vecka på över 60 timmar denna vecka. Gillar mitt jobb med alla barn, speciellt dagar som det är sol, men jag känner att det ska bli härligt med lite semester snart. Dock så sommarjobbar ju alla mina vänner... Men jag känner att jag behöver lite ledigt nu när jag jobbat över heltid ett bra tag. Funderar seriöst på att dra utomlands själv haha. Skulle vara såååå skönt att bara få vara.
 
I helgen hade jag i alla fall en riktig familj och vänner helg. I fredags spenderade jag eftermiddagen och kvällen med finaste Agnes F. Vi pratade, grillade och pratade mer. Tycker det är skönt att bara kunna vara med någon utan att egentligen göra något, bara ha varandra som sällskap och känna att det räcker. På lördagen tog jag och familjen en sväng till stan och köpte lite saker till trädgården bland annat. Efter det hoppade jag in i bilen, plockade upp Madde och Agnes J och åkte till Linköping och Adde (och och och...) Vi åt ute och bara pratade, har så fina vänner. I söndags åkte jag, mamma och Munde till Kolmården. Det blev en mysig men dock något blåsig dag. (Kort och koncist min helg). Säger bara: fler helger som denna tack! 

RSS 2.0