Godnatt

Ohhej... Är så trött att jag varken vet ut eller in... Men som tur är finns det bot så jag ska krypa ner nuuu!

Idag har jag varit i skolan som alla andra vardagar... När jag kom hem skulle jag plugga men jag var typ svimmfärdig så jag kom ingen vart! Inget blir bra när man är trött. Så får ta det i helgen. Vi har sååå mycket just nu...

Lite bilder på, ja? Något!


IPhoneskal

Jag har haft en tuff dag! Är mer död än levande efter allt plugg...! Ska titta på ett avsnitt av One Tree Hill och den hoppa ner i sängen.

Föresten!!! Jag tittat runt lite på IPhoneskal, under både dagen och kvällen. Jag måste säga att jag typ vill ha alla! Sååå fina de är! Jag är ju helt beroende av mina skal. Skulle tro att jag har kanske mellan 10-15 minst. Men man kan ju aldrig få för många, right? Får se om jag köper något.

Lägger upp några av de finaste.
Om ni vill hitta skalen så kan ni klicka HÄÄÄR!

Puss och kram!


Hallå ja

Idag har det varit en låååångdag! Tisdag är nästan den värsta dagen... Då tänker säkert många vadå tisdag? Måndag är ju värst! Fast nej det tycker inte jag, måndag är första dagen efter helgen och det är roligt att träffa alla igen men tisdag då har man redan träffat alla (det är fortfarande roligt såklart men ni fattar) och det är ändå bara andra dagen i skolan...

Efter skolan har jag pluggat svenska. Skulle vara skriva lite kortfattat men jag fastna så jag skrev och skrev och skrev haha. Sen läste jag lite till svenska snabbt men kl var redan 21 så då fick jag springa ner och nu sitter jag och kollar på "House" det var länge sen men sååå bra det är då! Ska fortsätta kolla nu! Hoppas ni har det bra, pusss


Måndag igen då!

Hej, det har varit en lång dag! Började 8 och slutade 17... Kulkul! Bara för att det var långdag så unnade jag mig en fika, hehe! När jag kom hem var allt kaos. Min lillebror Munde var dålig och skrek hela tiden och hade tydligen gjort det i en timme, vi tror att han skrek för att han hade ont i magen. Eller det vad det han sa i alla fall! Han hade feber och hostade jätte mycket också så mamma och Dan ringde 1177 och de fick en tid kl 7 imorgon men han slutade aldrig skrika så de åkte till akuten med stackarn..! Jag får de när de kommer hem, hoppas det inte var något allvarligt!

Nu har jag precis ätit och fixat lite detaljer på mina naglar, tatueringar. Det gick verkligen inte bra... Båda blev sneda och den ena syns knappt. Titta själva.. Satte dit en svala på den ena bara för att det skulle se rakare ut, men det blev inte heller bra! Får helt enkelt öva ;)


Saker jag älskar och saker jag hatar!

 
Hej, för er som kollat in på bloggen mer än en gång förhoppningsvis redan märks, så har jag bytt header! Min andra bara försvann och jag har den sparad hos mamma... Jaja den får duga sålänge ska nog göra en ny i veckan.
 
Nu tänkte jag köra saker jag älskar och saker jag hatar. Jag hade planerat att jag skulle ha ett inlägg med produkter också men så blev det inte så nu kör jag en mix med allt-i-ett. För de hör ju till de saker jag älskar och hatar så.. Nu kör jag....
 
ÄLSKAR:
 
1.Mina högtalare och min bas, de ger världens bästa ljud! Jag använder de till både film, musik osv. Värsta party känslan ;) Min mikrofon kan också få hänga med på ett hörn. 
 
2. Min "finn-salva" haha, men alla har ju finnar (unga jallafall) och nu har jag hittat en bra produkt som verkligen hjälper! Man ser verkligen hur finnarna krymper och tillslut försvinner. Stark rekommendation! (Finns i starkare för er som har mycket finnar)
 
 
3. Mitt torrshampoo, ren kärlek! Jag är helt beroenda av det! Tyvärr är det inte det billigaste torrshampoot men det är värt varenda krona. 
 
4. Mitt blommiga skal, tycker om det jättemycket och använder det typ 24/7. Det har lite att göra med att det typ är omöjligt att ta bort men ändå ;) 
 
5. Min kamera, Canon 600d. Den tar superfina bilder och jag känner att jag utvecklas med den hela tiden.
 
HATAR:
 
1. Hatar kanske är ett starkt ord men ogillar då? De är ju typ synonymer så skitsamma. Meeeen.. HM:s nagellack, jag tycker inte att de är ett dugg bra. De torkar aldrig, är som en deg och om en liten flik lossnar följer resten av nagellacket med.. O.o
 
2. Detta är också ett finnmedel, med det funkar inte överhuvudtaget... Har nästan motsatt effekt.
 
3. Haha det är också mot finnar! HAHA ni kommer tro att jag har finnar över hela kroppen men nej det har jag inte ;) Men det är ett täckstift, de ska alltså täcka finnarna samtidigt som de behandlar de. Funkar inte på mig, de är fel färg så jag ser helt fläckig ut, det typ försvinner direkt och finnarna ser precis likadana ut när man tar bort sminket!
 
 
4. Min upp- och nerfällbara sminkborste. Den har i och försäg varit bra men nu på senaste tiden har den börjat stickas! Ajajaj... 
 
5. Mina pads, Det står klart och tydligt att de inte ska ludda men de gör de.. får ludd på både ansikte och naglar och det vill man ju inte ha! 
 
Hoppas alla haft en bra helg som jag?! pusss
 

Saker om mig, Emma Vinell

Jag ÄLSKAR att sjunga. Gör det hela tiden, men det går inte att sjunga seriöst inför andra så jag passar på när ingen hör. (Gick inte att rotera..)

Jag är expert på att få dåligtsamvete.

Jag har lärt min katt hundtricks ;) Typ sitt, snurra osv.

Jag får panik att mina skolarbeten ska försvinna så jag sparar de 200 gånger med olika namn...

På en vanlig skoldag tappar jag min penna 64315 gånger..!

Jag gråter till nästan varje film speciellt de som är sorgliga. Värst är det med Disneyfilmer! Monster inc...
-Buuuu..
-Misse..
Assååå


Jag gillat att gå ute själv på kvällarna för att tänka och smygtitta in hos folk, hehe!
 
Jag har svårt i de flesta ämnena i skolan.. Framförallt grundämnena... Så jag måste kämpa jättemycket för att få bra betyg...

Jag älskar att ha fina naglar och att göra fina naglar.

Det tar 1,5 timmar för mig att fixa mig ordentligt till skolan! Tvätta ansikte 5 min, Håret tar 30 min, sminket 15min, välja kläder, ta på kläderna och smycken 15 min, äta (inte så ofta tyvärr.. Har svårt att äta på morgonen) 20 min, gå till bussen 5. Sen tar det säkert 10 min för den sista touchen haha. Jag brukar korta ner det till en timme genom att inte äta och lägga fram kläder kvällen innan!

Jag stressar mig till söms nästan varje natt... Pga skolarbeten

Jag kan inte sova med strumpor..
Det har hänt att jag legat i flera timmar utan att kunna somna och så kommer jag på att jag har strumpor och på 10 sekunder sover jag..

Det måste vara kallt, mörkt och tyst för att jag ska kunna somna.
Jag älskar att hoppa i hopp med skidor! Det får mig att känna mig levande, eller något sånt?

Jag gråter till allt..! När jag är arg, glad, ledsen, nervös, stressad och när jag skär lök haha

Ett av mina härligaste minnen är när jag och Jossan cyklade till Marby för att nattbada vid typ 2 på natten. Det var midsommar, vi hade haft världens mysigaste dag med frukostpicknick på ett berg, firande vid midsommarstången, grillat.
            När vi kom fram bytte vi om och sprang ner till vattnet. Vattnet låg alldeles stilla. Allt var bara så härligt! 50 meter bort var det en fest med jätte hög musik så vi badade till musiken. Kändes lite busigt på något sätt, sen cyklade vi hem och hade typ bara åkrar och hästhagar omkring oss. Hemma satte vi oss i soffan och mumsade i oss godis och sånt! Så himla härligt! Det måste vi göra om hjärtat mitt!

Jag har aldrig fuskat på ett prov.

Jag är datoroberoende, som de flesta ungdomar.

Jag är bra på att skämma ut mig/göra bort mig.
 
Jag har jättelockigt hår! Fast det vet de flesta nu men första gången jag hade det i skolan va det många som typ blev chockade haha..! (Gammal bild)

Filmrecension-Dreamer Inspired By A True Story

Har inte bloggat (som jag lova..) och jag tänker inte komma med någon ursäkt ;) Så tänkte köra en snabb filmrecension innan jag hoppar i säng! Kom precis hem från ett kalas och är ganska trött + att jag känner mig lite mör efter all tårta! ;) Nu sitter jag i min älsklings pyjamas och lyssnar på Mojje och Mimmi (Mimmi Sanden, you know) älskar barnlåtar :love:
 
Dreamer Inspired By A True Story
Det var ett tag sedan jag såg den men efter att ha kollat trailern känner jag mig helt gråtfärdig igen. Första gången jag såg den grät jag som bara den! Det är en utav de finaste filmerna mellan människa och djur som jag någonsin sätt. Lassie kanske kommer litelite före ;).
Filmen handlar om en otrolig galopphäst som har blivit tränad av en man/pappa. Pappan har länge haft dålig kontakt med sin enda dotter Kyle, men efter mycket om och men får hon följa med honom till jobbet för att se hästarna springa och för att umgås med sin pappa. Under loppet ramlar hästen Dreamer som han tränar ihop och bryter benet. Pappan kan inte avliva hästen framför Kyle så han väljer att köpa hästen trots att han egentligen inte har råd och han förlorar sitt jobb. Hemma hjälper de Dreamer upp på bena igen. Från början tror man att Dreamer knappt kommer kunna gå men så är inte fallet! Efter några veckor är hon på bena igen och man får följa Dremers och Kyles relation samt hur de tillsammans tränar för att Dreamer ska kunna tävla igen.
 
 
Ska inte avslöja för mycket, men ni kan ju kolla på trailern! Den är sevärd, det kan jag lova. Perfekt film om man bara vill mysa ner sig i soffan. Funkar för alla åldrar osv.
Filmen får 4 Emma av 5.
 
   
 
 
 
 
 

Men hallåååååå

Hejhopp! I helgen kan ni förvänta er massa kul! Här kommer en lista på allt jag tänkt lägga upp:

- Saker om mig
- Filmtips/om jag orkar gör jag en recension
- Bilder, ska ut och fota imorgon
- 5 favorit saker, 5 saker jag inte gillar
- Tips på produkter (krämer osv.)

Det låter väll bra? Hoppas jag hinner allt ! Har inte mycket att plugga i helgen! OMG IT'S F*CKING INCREDIBLE! Har bara lite att läsa + repetera en grej! Känns döööösköt.

Idag har det varit en ganska ovanlig fredag! Dagen började men hjärt- och lungräddning som ni såg (haha Voldemort). Sen hade vi oförberett prov... Tacktack! Gick förhoppningsvis bra ändå. Efter det gick vi till maten och åt raggmunk. Mums! Sen hade vi matte och det var väl det enda normala! Eller normalt?!? haha vår nya mattelärare fick inte plats på tavlan så han ritade på väggen istället! Han (läraren) ger oss ingen tid att plugga själva, men jag behöver det för att lära mig så jag satt efter vi hade slutat. Jag väntade ändå på pappa som snackade med min gamla svensklärare. Föresten sa hon något som fick mig tänka (ja jag har en hjärna) jag va med min svensklärare och min gamla svensklärare i deras personalrum och så snackade vi om den senaste svenska uppgiften. Den jag snackat om de senaste månaderna... Den var sjuuukt svår så sa jag att min nuvarande svensklärare inte skulle ta mer uppgifter från min gamla (känner att det börjar bli krångligt!) då sa min gamla typ: men känner du inte att du utvecklats? Och när jag tänkte efter så har jag lärt mig jättemycket! Om meningsuppbyggnad, upplysningen och om litteratur. Så den var nog ganska lyckad ändå. Hoppas bara att jag får ett bra betyg!

Nä men det var en lyckad dag! Så nu ska jag somna med ett leende på läpparna, haha jag kommer somna på en sekund! Ligger med ett öga öppet och det andra stängt... Snacka om trött!
Godnatt!


Hjärt- och lugnräddning


Glad tjej, hej

Hejhopp!!! Jag är faktiskt riktigt glad! Det var ett tag sedan, eller jag är ju glad men sönderstressad också... Nu är jag bara glad!(i alla fall idag) Vi hade så grymt kul idag framförallt på sista lektionen! Vi skratta så vi nästa kissa på oss! Kan ju berätta lite snabbt.

Vi letade böcker inne på vårt bibliotek i skolan (klassen men det var bara jag, Emma C, Julia C och vår svenska lärare kvar+några till) så berättade jag för Julia om en bok som jag läste för ett tag sedan. Jag viskade typ
-Den handlar om en tjej om har lite mysigt med sin lärare.
Då kom vår svenska läraren och undrade vad, så sa jag samma sak till henne och då hörde Emma också vad jag sa och så började hon skratta och sa en annan lärare (som att det skulle vara han) då sa jag
-haha Emma... Osv.
Så sa vår svenska lärare med helt seriös röst
- Gillar du honom eller?
så började hon + alla andra skratta sen massa mer! Sedan efter ett tag sa Emma:
- ska vi gå?
Jag:
-du kanske vill gå några trappor upp?
Emma:
Va?!
Svenska läraren:
- ja du kanske ska gå 3 trappor upp och in i ens personalrumet? (där läraren satt)
Hahah Emma blev skrattsur och gick medan jag, vår lärare och Julia satt kvar och skratta! Osv. Osv. Massa mer som vi typ dog lite smått av ;) ni kanske inte fattar men det var döööroligt!
Tack för en finfin dag! Saknade några sjuklingar men ändå!

Nu blir det hem, fika och mysa ikväll :)


Sverige va det ja! Svinkallt...

Jag har varken öron, fingrar eller tår kvar! Tåget var lite sen så jag frös halvt ihjäl.. Stod bara ute i typ 11min men det räckte :(

Vad har jag haft för mig de senare dagarna då? Jo i tisdags var vi i Romme! Döööö kul, lite kallt bara men solen sken och det blåste nästan inget! Så det var en härlig dag. På resan upp sov jag halva vägen, jag blir helt groggy av mina åksjukstabletter... Samma på vägen hem, var inte riktigt med i huvudet.. Fast jag mår hellre dåligt av tabletterna än att jag mår illa och måste kräkas!

Igår var det en sämre dag.. Emma var sjuk och det var vi andra 3 i skolan också... Jag mådde verkligen skit! Kändes som att jag fortfarande var påverkad av tabletterna! Helt yr, ont i huvudet och magen.. :( kände mig mer som ett lik än en levande människa. Agnes mådde också skit så hon gick hem! Blir lite orolig för henne, hon vet inte om hon slog i huvudet i Romme men hon har ont i huvudet och mår illa osv. Tänk om hon fått hjärnskakning :o Det hoppas vi verkligen inte!

Efter lunchen började jag känns mig lite bättre och sen fortsatte det så enda tills jag kom hem. (Sanna mådde nog också bättre, det verkade så i alla fall). När jag kom hem kom det gäster efter typ en halvtimme för att fira Albin som fyllde 1 år :) efter tårta och allt började jag må lite sämre igen. La mig i soffan ett tag, sen när alla hade gått gick jag upp för att hitta någon bra bok till skolan (svenska) vet inte vad jag ska välja!? Tror det får bli en med Katarina von Bredow (tror hon stavas så) men problemet är att jag har typ läst alla hennes böcker! Hon skriver otroligt bra, kan verkligen rekommendera alla hennes böcker framförallt syskonkärlek och som jag vill vara.

Nu ska jag gå av tåget och bege mig upp till skolan! Hejdåååå
P.s bilder på allt haha ;)


Oooyay

Imorgon ska jag till Romme med skolan och såklart bästa Agnes och Emma :D tyvärr ska inte Sanna med... Annars hade vi varit kompletta!

Alarmen är ställda och kläderna ligger framme! Nu gäller det bara att få lite sömn också! Godnatt ;)


Söndag nu igen..

Hej!
Söndagsöndagsöndag... Även om man är ledig är söndagen (i vilket fall för mig) en av de sämre dagarna i veckan! Man tänker bara på att det är skola nästa dag.. Är det bara jag som känner så? Idag är precis som varje söndag, pluggdag! Har inlämning + prov imorgon så det känns lite sådär eftersom jag hade fullt upp i veckan. Vi hade 2 inlämningar i svenska så jag har liksom inte börjat..! Måste skynda på lite nu va? klockan är redan13. Det är bara att sätta igång! Ska bara slänga ihop en spellista och koppla in telefonen i högtalaren så är allt fixat och klart.
 
På förmiddagen har jag bara degat framför datorn, åt lite ostbågar och drack coola som efterrätt till frukosten, haha.. Mums! Hakuna matata! Föresten verkar alla börja med det uttrycket nu! Det var ju mitt :( Eller okej Timon och Pumbaas men sen lånade jag liksom det från dem, hehe. Jaja har väll inte patent på ordet men ändå! ;) 
(får se om det blir några smilisar? för det har tydligen hänt något så mina smilisar syns inte längre...)
 
Aja jag har inte så mycket att komma med... Time toooooooo start! I LOVE SCHOOL!
 
Lite bilder från veckan :)


 
 
 

Tjejkväll

Hejhopp! Nu sitter jag med godis och coola framför One Tree Hill! :) Mina fina flickor har precis åkt hem. Agnes, Sanna, Emma och jag hade en heldag med allt möjligt igår! Efter skolan åkte vi och gymma på friskis. Skönt att träna lite, det var ett tag sedan ;) Sen gick vi och handlade allt vi behövde till kvällen, det blev taccos och massa frukt, godis och läsk. Sedan drog vi hem till mig för att laga mat. Alla var nog helt utsvultna efter träningen så det var nödvändigt! ;) efter mat och prat med mamma (haha det rimma) fixade vi fram sovgrejer och hade lite film mys. Vi tittade på "det brinner" så himla bra film man tröttnar aldrig på den :love: Filmen slutade kanske vid halv 2 så då ofixade Agnes och jag oss för att sedan krypa ner. Sanna och Emma hade redan somnat under filmen haha! Sen idag väckte ett odjur (Munde/lillebror) oss vid typ 8... Tack duuu! och vid typ halv 10 började vi städa undan allt och så åt vi frukost.

Lyckad kväll om ni frågar mig! Idag blir det städa och kanske plugga lite så jag inte behöver plugga hela dagen imorgon! I eftermiddag ska jag träffa Jossan, najs :) får se vad vi hittar på vår relation är lite speciell, haha lite som denna bild ;)

Föresten tycker jag att ni ska lyssna på denna låt! Den gick på repeat under nästan hela träningen, den är inte så ny eller jo för mig är den det haha! Men den riktigt bra, jag gillar Olly Murs också så det gör bara låten bättre :) När jag inte lyssnade på den tittade jag på tv i mobilen! För då tänker man inte på att man blir trött, tv + träning = stark rekommendation! Men ni kan ju skippa de roliga programen... Det var jätte pinsamt för jag tittade på Anaginashow har redan sett alla program men jag började skratta endå och de brevid mig började titta så då låtsades jag som att jag hosta haha jag dör... så pinsamt! 


Förlåt...

Har sjuuuuukt mycket just nu så det ända ni får är denna korta text och bilder!

P.s hade tråkigt när jag pluggade så jag målade mina läppar med en tuschpenna hehe ;)


Fail...

Ska bli bättre på att blogga känner ja så jag kör en snabb uppdatering nuuu!

Har pluggat hela kvällen men det går knappt framåt... Har gjort ca hälften av frågorna så det blir att kvicka på nu! :bigeyes:

Nu har jag hoppat ner i min säng med nymålade naglar, de blev jättefult... :thumbdown: kolla själva! Älskar att ha fina naglar men jag skakade :o av någon anledning så allt gick åt helvete.. Nagellacket var gammalt och klumpigt, som jag sa skakade jag, trött, stressad och så hade jag ingen tandpetare så jag klippte en topps i två delar och gjorde prickarna med den och min bedömning blir... Usch! Haha Jaja jag får måla om imorgon eller något! Puss och godnatt på er nu :love:


Hallå bland äppleträden

Hejhopp! Då sitter man på tåget hem för att sedan sätta igång med att plugga... Lagom när jag nästan var klar med första svenska upg skulle vi få en ny som ska vara inne nu på torsdag... har jobbat med den första sedan... Vet inte, men säkert 4 månader... Så de i klassen som ännu inte har börjat! Lycka till.

Annars har dagen varit bra, eller konstig har den varit! När jag gick ut insåg jag att det hade och fortfarande snöade... Så jag blev lite orolig att tåget skulle vara försenat men som tur va så var det inte det! När jag kom till Norrköping gick jag till spårvagnen och började åka upp mot skolan. Och eftersom det tydligen Inte var min dag spårade spårvagnen ut pga all snö! Lyckat.. Så där stod vi! Chauffören försökte att backa (vilket man för övrigt tydligen gjorde bak i spårvagnen, så alla fick lite smått panik när spårvagnen åkte utan chaufför! Haha) men sen sa de att de inte kunde fortsätta så då var det bara att börja gå! :( (för er som inte kommer ihåg så säger jag det igen: DET VAR SNÖSTORM! :thumbdown: Så jag såg väll ut som en snögubbe när jag var framme vid skolan.. Jag blev bara 5 min försenad som tur var men jag var inte den enda! Tror vi var 10 i klassen idag, varav 3 kom försent och 3 kom precis när jag kom! ;)

Vi fick träffa vår nya engelska lärare idag också! Jag tyckte att hon verkade snäll men hon pratade bara engelska... (Inte egentligen) så sen i slutet snackade vi lite och det kändes jättekonstigt att vi pratade på engelska ;) jag blandade lite men hon svarade på engelska så då blev det ännu konstigare haha!

Nu ska jag gå av om några minuter så ska ta på mig jackan och lite så! Sååååå hejdå!!!


smile for the camera

Har precis beställt 100 bilder :D de kommer inom 5 dagar så nu taggar vi! Tänkte sätta upp några på väggen och några ska jag bara ha och titta på :love: haha nej men får se vad jag gör med de som blir över! Jag vet att jag vill hänga ett i skåpet och sen ska jag ge bort några. Är jag inte snäll ;) hehe, men nu ska jag sova! Blev försent... Ska upp om 5,5 timmar! Åååå så slutar vi 16 och så måste jag plugga järnet när jag kommer hem också :bigeyes: snälla skjut mig nu snälla! Usch för livet ibland och imorgon är det måndag också.. Kan det bli värre? Ja det kan det! Har 2 inlämningar i svenska på torsdag :( åååååå nä nu ska jag sova och aldrig mera vakna...


Goooodmorgon

Idag hade jag ställt min kl. på 10:00 och jag gick upp strax därefter. Jag hade så ont i halsen så det första jag gjorde var att ta lite varm choklad med russin, mums! Tog chokladen och satte mig framför datorn och One tree hill, har verkligen fastnat för den serien! :love: Känner också att jag har ont i bena sedan skidåkningen igår..! men det är ändå skönt med lite träningsverk så man känner att man har tränat! :thumbup:
 
Idag ska jag göra lite av varje. Städa, beställa foton + almanacka, packa till pappa, läsa en upg. och göra/börja på en ny. Så jag har fullt upp! Inte som igår, vet inte vad jag gjorde? Jag färgade en häst.. inte på riktigt men jag redigerade på datorn ;) Haha titta!
Snyggt! hehe... Nääää nu ska jag ta tag i mina sysslor! Puss hej!

Nu kallar sängen på mig!

Usch vad trött jag är! Ska bli så skönt att krypa ner i sin EGNA säng efter ev vecka hos Jossan. Visst det har varit kul men näää just nu slår inget detta haha ;)

Det var egentligen bara det jag ville säga! + att jag tycker ni ska kolla in bilden här nedanför! Det är läskigt att se att folk gör vad som helst för "likes" eller "gillningar" och vadå våldtagen av denna man?!?! Visst han är väldigt kraftig men vad har det med saken att göra? Är det trevligt att bli våldtagen av en smal eller!? Jag tycker han ser hur snäll som helst ut! Det börjar verkligen bli överdrivet med alla bilder på våra sociala nätverk... Gilla hit och gilla dit! Annars kommer din mamma dö eller så kommer hon (läskig person på bilden) vara i ditt sovrum inatt osv. Var tog statusarna och de "självtagna" bilderna vägen? Vill inte veta vart vi tillslut kommer att hamna..! Usch säger jag bara...

Nä nu ska jag sova! Munde lär väl väcka mig skapligt och jag behöver min skönhetssömn!
Godnatt, pussss :love:


Vad är det för fel på mig? Haha

Haha, Sara (en kompis i klassen) skickade ett meddelande till mig, där stod det att jag var bäst men hon var bättre... då svarade jag: (bilden)

Visst det kanske är något fel på mig men livet blir roligare då ;)


Yxbacken

Se upp i backen!!! Annars får du 20 hål i nacken, eller något? ;)

Idag har jag varit i yxbacken med Jossan. Vi gick upp vid 8 och så fixade vi oss lite (inget smink såklart) sen gick vi hem till mig och åt frukost + att jag hämtade mina skidor. Vi var i baken vid 10 kanske? Och nu har jag precis kommit hem! Det var jättekul! Har inte åkt skidor i år. Eller inte den här säsongen kanske jag ska säga. Det är inte så att man får börja om från början när man inte har åkt på ett tag, men man får ta det skapligt lugnt de första åken! Vilket vi knappt gjorde men vi lever båda två! Haha, jag ramlade 2 gånger också... inte när jag åkte utan när jag stod stilla. Standard..! Jossan gjorde samma sak! (Asså ramla när hon stod stilla) ;)

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen titta lite på One Tree Hill :love: plugget får vänta tills imorgon! Känner mig ändå i fas. Har bara en mening kvar på den ena upg. (Jag menar det! haha måste bara omformulera mig...) Och på den andra hinner jag i veckan ;) det löser sig! Jag är duktig på att lämna in upg. i tid! :thumbup: Det händer nästan aldrig att de kommer in senare! Kanske om man varit sjuk eller så men som sagt aldrig annars! Men i helgen kännde jag att jag behöver roa mig lite också. Vilket jag precis gjort! Älskar att åka skidor :love:

Hoppas ni också har en bra helg och att ni inte pluggar ihjäl er! För det känns ju onödigt! :thumbdown:

P.s lägger upp massa bilder från dagen. Kolla in gangster hoppet! ;) haha jag tror att jag är en gangster fast jag egentligen är en liten pissmyra ;) haha wtf?!


Skola med polarn!! Haha

Hejhej! Dagen har varit bra! Hade vanliga lektioner på förmiddagen och sen på eftermiddagen fick vi träffa vår nya mattelärare! Han verkade väll okej, men han hade lite konstiga förklaringar :thumbdown: men har var rolig i vilket fall! ;)

Nu sitter jag framför One Tree Hill, börjar faktiskt gilla det :) men jag ska inte titta på det hela kvällen! Får se vad jag ska hitta på :question: jag kanske ska vara med Jossan i vilket fall ett tag för jag har alla mina grejer där! Vet inte om vi ska sova? Men sånt märker man ;)

Lite bilder från dagen! Mina fina vänner :love:

SNYGG frilla eller vadå?!?!?


I Hate you...

Shosan brorsan! Eller något?
Jag har kanske inte varit den bästa på att blogga men skolan har ju börjat så jag spenderar ju mina dagar där!
 
Idag har det inte hänt något speciellt.. ELLER JOOO, jag har fått en ny kudde :love: Älskar kuddar! Dock var det en "sovkudde" om ni fattar vad jag menar? Men annars typ inget.. Vi hade lektioner helt som vanligt, halkade runt lite imellan... Kändes som jag skulle slå ihjäl mig hela tiden.. Men jag lever trotts allt! Haha en rolig och tråkig grej hände också ;) Igår fick Emma C klippa upp sitt lås på skåpet för att hon glömde sina nycklar i sin jackan som hon låste in i skåpet. Idag hade hon med sig ett nytt lås, så hon la in allt i skåpet och låste. Sedan när hon skulle låsa upp visade det sig att hon hade med sig fel nyckel! Herregud vad lyckat... Så det var bara att hämta vaktmästaren så att han fick klippa upp hennes skåp igen! Då passade även en annan i klassen på att klippa upp sitt skåp också ;) 3 lås på 2 dagar haha!
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis sätt första avsnittet på One Tree Hill, tyckte faktiskt att det verkade ganska så bra! så jag ska ge det en chans :) Jag kanske hinner se ett till men vi får snart gäster och då ska vi äta mat och lite så sen ska jag åka till Jossan, jag ska sova där som vanligt så vi får se vad jag hinner. Aja nu ska jag hjälpa mamma lite pusssss 
 
P.s har inga roliga bilder på datorn... Imorgon! 
 

@skolan

Nä nuuu skrev jag ett inlägg som försvann så nu skriver jag bara lite fort!

Förstadageeeen i skolan och vi bara sitter! Egentligen har vi kompletteringstid men vi har inget att komplettera ;)

Ochhhhh jag gjorde ju mina naglar igår! (Som jag sa, eller?) Jaja, jag tänkte bjuda på en liten bild! :love:


Gooooodmorgon

Hola!
Igår hade jag en myskväll med Jossan! Vi åt jättegod mat som hon lagat åt oss :love: sen åt jag frukt och hon ostbågar samtidigt som vi kollade på Harry Potter! Låter det inte mysigt? :) sen gick vi och la oss vid typ 10, kommer inte ihåg när jag la mig så tidigt sist..? Men det är bra att hon håller koll på mig ;) men sen vaknade jag tyvärr runt två och så kunde jag inte somna om... Inte kul! Somnade kanske vid 4 och sen var vi tvungna att gå upp vid 7 för hon hade skola... Själv cyklade jag hem och sen dess har jag varit med bästa lillebror!

Nu blir det frukost och filmen "The switch" eller "pappa på burk" som är den svenska titeln! Har redan sett den många gången men en bra film kan man se mer än en gång, right..? Den är en mysfilm så den är bra att vakna till! Dessutom är det min sista dag på lovet så att ta en mysdag är mer än rätt! Men det är inte bara mysa på listan! Jag ska träna(om det går nu när det har kommit snö), duscha med inpackning x2 och fixa mina naglar! Tidningsnaglar ska det bli :love: så det är väl lika bra att börja!
Pusss


Alla ska vi dö...

Deprimerande rubrik va? Haha, hade ingen bra på lagret!
 
MEN HALLÅ!
Nu har jag precis (2 timmar sedan) kommit till mamma! Har kollat klart på en film och ska snart sätta igång med att byta om. Tänkte ta en snabb promenix (jag menar snabb på båda sätten! Snabb=Kort tid + Snabb=Gå fort, EN POWERWALK HELT ENKELT) innan jag duschar och gör mig klar till Jossan. Ska sova hos henne i en vecka typ som sagt! + hemma hos mig också men alltså vi ska sova med varandra som ett riktigt par! :love:  Haha, ae ska hinna packa och allt så jag ska väl ge mig ut i den mörka januari natten eller något..? :bigeyes:
Hejsvejs

Problembarn

Plz..! Jag vill bara sova! Har seriöst problem att somna! Ligger bara och tänker i flera timmar... Och nej jag tänker inte skriva allt jag tänker för det är ganska så sjuka grejer haha lovar! T.ex. Jag låg i en snöhög och grät! Wtf!? :bigeyes: sen kom "en" (haha, orkar inte skriva vem) och tog med mig hem till sig, så somnade på hennes soffa och så vaknade jag typ två dagar senare! :S Ja ni hör ju själva!

Nääää nu drar jag till soffan och ser om jag kan somna där! Annars!?!? Är det någon som vet hur man trycker sådär på huvudet så man somnar :question: snälla kommentera dååå! Fast just nu känns det som jag är den enda som är vaken men ändå!

Att somna är föresten inte mitt enda problem...


One Direction och Justin Bieber

NUUUU... är äntligen videon klar! (100 år senare om man frågar Agnes) Haha... egentligen är videon bara ett bevis på att jag inte har något liv...
NJUT... SÄMRE HITTAR DU INTE
 
Det kan inte bara vara jag som har tänkt på detta! One Direction sjunger om Justin Bieber överallt i sina låtar! Hallå?!?! Sättet du slänger med ditt hår! Jag hann bara nudda dig sen var jag en BELIEVER! Vecken under dina ögon när du ler osv! DET MÅSTE VARA SÅÅ! ONE DIRECTION ÄR JUSTIN BIEBER FANS! HAHA, eller så är det helt enkelt bara jag som är helt störd!

-

Hejhoooo, det tog visst lite längre tid än vad jag trodde! Håller på att göra en video. Tror inte att den blir så bra menmen ;) tålamod mina vänner! Snart kommer mitt lilla avslöjande!
Pusss


HELLOOO

Godmorgon eller godmiddag kanske jag ska skriva? ;) Idag vaknade jag inte förens 12:30!!! Jag minns inte när jag sov så länge sist?! Jag brukar alltid ställa min klocka på typ 10. För "vanliga" tonåringar kanske det är normalt att vakna efter 12 men inte för mig hehe!
 
Idag ska jag faktiskt avslöja en sak...! Inte om mig men om några utav världens just nu största kändisar! Jag har bevis som jag själv har tagit reda på! Men det tar vi lite senare! Sug på karamellen ni ;)
 
Random pic! Vad gör jag egentligen?!

ZzzZZzZzzz...

Orkar inte längre... Vill verkligen bara sova! :(


Det är dags för "lördagsgodis"

Hej alla glada och underbara! Denna dag har varit en chilldag, eller..? Har pluggat hela dagen och jag är faktiskt klar med min uppsats!!! Nästan i vilket fall, såååå skönt! Ska bara läsa den några gånger och då brukar man alltid hitta något som behöver ändras! Menmen nu är allt på rätt plats.

Kvällen har jag tillbringat men familjen, ett sällskapsspel och godis, hihi! :) Just nu sitter jag själv framför en film, den verkar helt okej! The other women heter den. Den handlar om en tjej som förlorat sitt barn i spädbarnsdöd eller vad det heter..? :( Efter filmen ska jag nog bara göra mig i ordning så jag kommer i säng skapligt! Har blivit seeeent nästan alla kvällar efter nyår och nu när skolan börjar måste man ju isäng skapligt... Apropå säng! Haha nej men hela nästa veckan ska jag bo hos Jossan. Myspys! Hennes pappa och bror är bortresta så det blir bara vi, troligen ska vi bo lite hos mig med för då slipper vi laga mat hela tiden ;) Lata som vanligt!
Puss hoppas ni haft en bra lördag!

P.s blev inte framsidan snygg!? Är faktiskt nöjd med böckerna haha ;)


Godmorgon folks

Hejhej, hoppas ni gillade bilderna?! Det var många bilder som var samma fast med olika effekter ;) men som sagt blev jag inte så nöjd så det fick duga!

Idag har jag inget planerat! Det ända är väl att jag vill åka och köpa lördagsgodis, hehe ;) Annars inget! Ska nog försöka plugga något... Ååå jag orkar inte.... Jaja nu ska jag släpa mig ner till duschen! Hejdåååå

P.s finfin bild... Helt yrvaken, inget smink, konstigt hår osv. Fattar inte varför jag lägger ut sånna bilder!


Fotodag-Brinnandebok





 
 

Tripp till "stan"

Helloooo, idag vaknade jag ganska sent! Inte kul... Hade bestämt att jag skulle plugga men jag har ingen motivation (har jag aldrig men man måste ju ha något att skylla på! ) så plugget tar jag imorgon, eller dagen efter det. Herregud vad jag skjuter upp det! Föresten är herregud ett ord som jag använder 24/7, jag har märkt det på den senaste tiden för att min lillebror härmar allt man säger och han går också runt och säger herregud! Så gulligt :)
 
Som rubriken lyder: Jag följde med pappa, Zandra och Albin ner till "stan" (vet inte riktigt vad det är O.o) men jag lämnade in en check på 300:- så nu är jag lite rikare, YAY ;) Sen fick jag ett ljus av pappa :D Älskar ljus! Annars tror jag inte det var så mycket roligt ;) Hittade lite snygga tavlor och några snygga kuddar, jag vill ha en stor tavla i mitt rum hos mamma ;) och kuddar!!! Det kan man aldrig få för många av!
 
I vilket fall så tänkte jag ladda upp lite bilder på mig och min allra käraste vän! Det kommer i nästa inlägg ;) Najsbajs!

Hej alla barn nu är det barnprogram

Hej, ååå nu har jag hoppat ner i min säng! Ska bli skönt att sova om jag nu kan somna... För det första sitter min lillasyster vid sin dator och fiser, usch :O och för det tredje har jag vänt på dygnet... (Var det bara jag som märkte att "det andra" försvann?)

Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder från min och Jossans "coola" Fotodag, vad sägs om det? Tror tyvärr inte att det blir så coola bilder för jag blev verkligen inte nöjd... Det är dåligt ljus eller inte dåligt men jag skulle vilja ha en mörkare bild! Det skulle framhäva elden mycket mera! Jaja vi har bestämt att vi ska göra om det någon gång så då ni! Då blir det coola bilder, det kan jag nästan lova! Men imorgon blir det i vilket fall bilder på oss :)

Nu tänkte jag lägga upp lite random textbilder, haha ;) Godnatt på er!


Mot Katrineholm

Nu sitter jag på bussen mot resecentrum för att sedan ta tåget till pappa.

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag vaknade runt 10 av att mådde illa så jag duschade och sen kröp jag ner igen. Men nu mår jag bättre! Får se vad jag ska hitta på hos pappa, måste plugga någon dag också... Får nog bli imorgon :( usch, men det är lika bra att ta tag i det!


Ops...

Jag har verkligen vänt på dygnet..! Nu är kl. 04:04 och jag är inte ett dugg trött! Men jag vill sova! Skolan börjar om mindre än en vecka :O Jag måste vända tillbaka nuuu! Ååå herregud, kom just på att jag ska till pappa! Kommer se förjävlig ut på tåget! Haha godnatt på er eller ska jag säga godmorgon? Pusss


Cool Fotodag

Hej alla underbara! Förlåt för att jag inte har bloggat ;) Det har liksom varit fullt upp från nyår och framåt. Tänkte ta allt på en gång (SUPERINTRESSANT! eller..?) Under nyår var jag med mina älskadeeeeevänner. Vi tog det lugnt! Eller lugnt vet jag inte haha, men lugnt om man jämför med andra i vår ålder! Vi tittade på skräckfilm men snacks, lagade egen pizza, snacka osv. En riktig myskväll! Vid tolvslaget gick vi upp till ett "minigärde" för att titta på fyrverkerierna och skåla in det nya året. Man kan väl säga att det gick sådär! Det blåste så mycket så att tändstickorna slocknade hela jävla tiden... och allt sluta i en massa skrik och skratt! Jaja.. Sen efter 00:00 drog vi hem för att hämta pulkor och en snowracer för att sedan gå till en backe! WIEEEEE, så himla kul! Sen när alla var sådär lagom kalla och blöta gick vi hem för att bädda i ordning och sätta igång Rosa the movie med snygga Wille!
Ååå! BLABLABLA.. Vi somna runt 05 kanske? Hade inte sån bra koll på klockan ;) På nyårsdagen stanna Adde till typ 15 och Agnes till typ 18 och vi gjorde inte något speciellt, vi umgicks helt enkelt! 
 
Idag har jag haft cool fotodag med Jossan men mitt kamerabatteri dog... lyckat?! Men några bilder blev det + att vi tog med min mobil :) Vi tog när vi höll i brinnande böcker ;) Jag och min idéer!
Det kommer kanske fler bilder när jag laddat över bilderna från kameran ;)
 
Nu sitter jag och äter mumsig glass samtidigt som jag lyssnar på lillamelodifestivalen. Det är läskigt att man fortfarande kan texterna :O Hoppas ni har det bra puss :D
 

Gott nytt år!


RSS 2.0