Natti (snabbinlägg)

Bra start på lovet!
Massa påskägg, härliga människor, presenter osv. Imorgon blir det mer påskmat..! Kommer rulla fram efter denna vecka!

https://cdn1.cdnme.se/3574212/6-3/pic_515775169606ee6fc718b16f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3574212/6-3/pic_51577547e087c348c818b003.jpg" class="image">


Påsklov

Hej!
Nu är det påsklov, F-I-N-A-L-L-Y!
Har ganska mycket bokat med familjen och med vänner och så, så det ska bli kul. Idag hade vi en ganska kort dag för att vara oss. Vi slutade redan klockan 14:30. Dagen startade med engelska, sen hade vi mentorstid och sen istid. Var väll inget speciellt direkt, ganska skönt. På engelskan satt vi och jobbade med en text, sen snackade vi bara om lite av varje på mentorstiden... Onödigt! På istiden gick jag och Julia C upp och hade svenska, skulle först gå forever alone men lyckades dra med henne! ;) Vi fick jobba i lärarrummet för att de målar om men det var ganska skönt att sitta i en mjuk soffa istället för att sitta på en stenhård stol + att de lärarna som sitter där inne är väldigt sköna ;'D (Ska föreställa en skrattande gubbe...)så vi hade det ganska roligt! I ALLA FALL! sen hade vi matte i 1,5 timar och sen fick vi gå hem! Sista lektionen sket vi i, haha vår lärare var med på det asså!
 
Efter skolan åkte jag och Sanna ner till stan och jag köpte massa godis, sanna med för den delen men det var inte till henne utan till hennes pojkvän (suresure), bara utifall att man inte får något i påsk. Efter det tog jag bussen hem, hämtade min lillebror hos dagmamman och sen satte vi oss (hela familjen) ute i solen och fikade med massa kakor och glass :) Mysigt! Sedan dess har jag bara kollat på tv och ätit av godiset, mumsigt! Nu vet jag inte vad som händer under kvällen, mer tv? Promenad? (skulle träna men hittar inte min sport-bh...) Plugga matte..?  vi märker väll! 
Hoppas att alla har en superbra start på påsklovet! Pusss
 
Snyggaste outfiten på länge! Tur att man bor på landet, för ingen bryr sig.
 
Mums!
Played with my camera!
 

Carpe diem- yeah right? Heard about school?

Hej alla grada och underbara!
Nu är sista punkten struken för dagen och jag skickade precis in det sista arbetet! SKÖNT!
 
Specialpedagogiks upg. med sannapanna
Mattestöd
Förklaringsmodeller
 
Det var inte så små upg. heller ska ni veta så det är en sten som lättar från mitt hjärta!
Nu ska jag ofixa mig och krypa ner framför datorn och Pretty Little Liars, vilket ska bli härligt! Gick precis upp från soffan i källaren hehe men ändå! Har sett på Familjen annorlunda (love that program) men jag lääängtar ändå efter min säng och bara tanken på att vi har sovmorgon imorgon gör det bara ännu mer frästande! Sååå jag ska väl sätta igång!
 
Imorgon blir det precis som idag en halvdag, tror vi har en, två eller tre lektioner och sen har jag utvecklingssamtal så jag kommer nog ändå hem ungefär samma tid som vanligt. Aja har inte så mycket att göra ändå, vad jag vet i alla fall!? Bara mattemattematte som är svårtsvårtsvårt... Blir nog lovskola så jag hinner ikapp allt eftersom jag var sjuk och så... Imorgon ska jag föresten vara med älsklingen mig (Jossan) får se vad vi ska hitta på? Prata?
 
Men aja, nu ska jag som sagt ofixa mig! Pusss hej hoppas alla haft en super dag trotts skolan!
(Vår söta framsida! Vi förväntar oss ett stort jävla A nu!)
Puss bebis!
 
 
 

@Skolan

Tjena hallå hej! Nu är jag på skolan forever alone... Sanna skulle kolla på någon film som hon missat så jag väntar på henne för vi måste jobba med vårt grupparbete! Men jag är duktig och pluggar med annat så länge ;)
Vi har nämligen utvecklingssamtal så de som inte har det får jobba med rester eller gå hem! Men jag ska på matte stöd ikväll så det är lika bra att stanna, och Sanna ska fan i mig följa med om jag så ska dra henne.
Nää nu ska jag återgå till plugget, pussss hej!


Dop

Mina inlägg kommer aldrig upp... Men aja! Nu har jag varit på dop! Det var super fint och jättemycket gott fika, jag åt så jag mådde illa efteråt, haha!
Men jag fotade ju så vi får hoppas att jag fick några fina foton på kameran. Vi får se för jag satt inte så bra så det var svårt att få rätt vinkel + att det var en mikrofon i vägen...

Nu ligger jag framför tv med Clara och "fångarna på fortet" hemma hos de som hade dopet! Mys! Ska snart äta lite till, med risk att jag spricker ;) sen blir det bara att åka hem och sova!
Hoppas ni har/haft en bra lördag! Pusss


Mysmorgon

Mysmys!
Morgonen börjar med Sofiasänglar, godis och kissemissen!!! Senare blir det dop, ska nämligen fota och så! :D

Ps. Bilder från Albins nya rum!


Skolan tar livet av mig...!

Hejhej! Nu är jag precis hemkommen från skolan, eller inte precis men för typ 1 timme sedan ;) Det första jag gjorde va att duscha en riktigt varm långdusch, skönt nu när man är sjuk och har allt annat att tänka på samtidigt... Sen har jag bara ätit lite och nu ska jag ta en liten paus med "Pretty Little Liars" + polly-godis, sen blir det att plugga järnet för imorgon har vi medicinporv. Uschfyblä. Men man ska tänka positivt... det kommer gå bra! eller...? Just nu, (eller aa alltid) har vi mycket i skolan och denna vecka är inget undantag. Vi har prov imorgon, två inlämnings upg., massor av matte, en engelska upg + massor frågor till en text och 2 böcker som ska läsas (har kommit långt i en och inte börjar med den andra...) och detta är utanför lektionerna för sen har vi liksom massor på lektionerna också typ svenska grammatik som man aldrig har hört talas om! WTF var min första reaktion sen blev jag bara deprimerad... Aja vi går ju i 2:an så jag antar att det ska var så här...? I WANNA DIE...
 
Så här såg jag ut idag:
(fast jag hade utsläppt hår)
Topp: Bikbok//Tröja: gina//DR:M jeans//Halsband: Urochpen//Örhängen: Glitter//Ring: London
Pusss
 
 

Halleluja

Dagens ord: halleluja.
Men usch... Jag la ut ett inlägg igår! Eller jag trodde det i alla fall men nejnej... Jävla telefon/blogg.se-appen... Nääää nu ska jag sova, pussss


-> City med mitt hjärta!

Hej, har inte uppdaterat på typ 3 år... Det har varit väldigt mycket med allt så jag har varit ganska ledsen och jag orkar inte förklara mer, du får väl smsa eller något om du måste veta ;)

Idag har jag varit på stan med Jossan, tänkte inte köpa så mycket men nu är det bara 47kr kvar på kontot så det gjorde jag tydligen... ;) men det var skönt att tänka på annat och få lite shopping-terapi.

Söta...

Fika uppe på kupolen.

Allt jag köpte.

Mitt vanliga torrshampoo, superbra! Finns att köpa på hårvårdsbaren för 119:-

HM:s strumpor, 80:-

Örhängen från glitter, 60:-

Örhängen från glitter, 70:-

Trosor från ginatricot, älskar de! 3 för 129:-

En snygg sommartop från bikbok, måste säga att jag älskar den och speciellt eftersom den bara kostade 99:-

Vanlig grå tjocktröja från cubus, min gamla är söndertvättad... och nu när man ska börja använda skinjacka är det både skönt och snyggt att ha en tjocktröja under! Den kostar 199:- 

Enkel ring från kicks, 60:-

Mitt vanliga puder från kicks, 85:- (ord. 100:-)

Så ser tröja ut på, jag tycker att den passar ihop med en kofta också. För det kanske är lite för kallt utan just nu i alla fall!

Tröjan.

Tröjan.

Typ en salva mot finnar.

 

 


Busunge

Så kan det gå när man lämnar brorsan med godis... Kolla blicken!


Fortfarande sjuk...!

Hejhej jag är som rubriken lyder fortfarande sjuk... I torsdags hade jag nästa 40 graders feber och sen blev det litelite bättre på fredagen. Nu lördag söndag är det mest halsen och hostan som är jobbig... Varje gång jag hostar blir jag helt yr! Usch fy blääää... Vill bli frisk ingen! Annars är det okej, har haft ganska mycket näsblod om någon ville veta? Haha Usch!

Just nu mår jag ändå okej. Känner mig sjuk men det går väl också snart över, går fortfarande på tabletter så jag slipper ändå det mesta utav värken. Har förstås lite i ryggen men vem får inte det om man har legat i sängen 4 dagar i sträck? För det är typ det enda jag gjort, sovit. Sen har jag kollat ganska mycket på tv/dator också så hela Pretty Little Liars är slut... Började ju kolla på det i veckan, sjukt ;)

Aja nu ska jag återgå till mitt vilande! Puss hej!


Sjuk

Jag är typ aldrig sjuk och hemma... Men nu är jag det! Annars brukar jag alltid gå till skolan med en väska fylld av tabletter men jag sov typ en timme inatt för att jag mådde så dåligt så jag stannade hemma. Så nu ligger jag i min säng framför Pretty little liars. Började kolla på det i förrgår och i den här takten kommer jag hinna se på hela säsongen idag!

Nu ska jag krya på mig med lite av varje! Så ja kan gå imorgon. Puss och kram.


Morsningkorsning

Nu sitter jag på tåget mot pappa efter en vanlig ganska tråkig dag i skolan. Har med min fetmaväska också.. Skoldatorn bidrar inte direkt positivt i detta fall! Men i alla fall så ska jag få träffa min nyopererade brorsa. Allt har gått bra och så men ändå.

Får se vad jag hittar på ikväll? Ska plugga lite med svenskan men efter det vet jag inte... Blir nog titta på tv eller något liknande ;)

Lovade ju massa bilder med de är på datorn.. Med de kommer ikväll :)


Hejarklack

Rubriken skulle bli "hejhallå" men det blev tydligen hejarklack? Haha, i alla fall HEJ. Måndag heter det va? Inte roligt men ändå inte veckans värsta... Min värsta dag är nog tisdagar... Tänk på måndag är det kul att träffa all igen och sen på tisdag har man liksom träffats efter helgen men det är ju såååå långt kvar till helgen... (Fast vi har sovmorgon men om man räknar bort det) Känns som jag redan skrivit detta någon gång men jag orkar Inge bry mig ;)

Vad har jag gjort idag? Inget intressant! Först hade vi håltimme för min skola är SÄMST på att ge ut information... Och man undrar ju ibland om de som styr stället har några hjärnceller överhuvudtaget... Vi sitter utanför mattesalen och väntar och väntar, tillslut går några bort till rektorn som har sitt kontor 20 meter bort kanske? Så säger hon att han är sjuk. Men okej tack för det! För det första: Är det svårt att resa på sig så vi slipper sitta och undra? Gör det andra: vi skulle ju kunnat ha sovmorgon om de skulle kunnat lägga ut på hemsidan när lärare är sjuka och inte har någon vikarie? Hallå lever på på 1800- talet eller 2000- talet...?

Sen hade vi i alla fall idrott och jag köttade på, haha jag är verkligen ingen som står och halvt ser på utan jag är i alla hörn på samma gång! Hoppas det inte är jobbigt för de andra bara, för jag gör det ju bara för att jag älskar att idrotta. Tyvärr har jag ju slutat alla sporter jag tränat... Aja. Förresten så fick jag A på mitt idrottsprov! WOOPWOOP! Glad osv. Sen hade vi psykiatri och vi gjorde en upg. Som jag faktiskt blev klar med på lektionen, jag brukar alltid vilja finslipa hemma men när vi fått dator går allt mycket snabbare.

Sen var det dags för en föreläsning, fattar ärligt inte varför den var nödvändig... Men vi fick tillbaka våra upg.er Efteråt och jag blev ännu gladare! Först fick jag A och sen ett C. Kunde kämpat mer på den ena men vi har haft såååååå mycket så jag är ändå nöjd eftersom det varit stressigt... Sen var det mattestöd och jag känner mig lite säkrare på några grejer men annars inget! Roligt inlägg... Men imorgon kommer massa bilder! Lovar, pussss hej då :*


Söndag

Gud! Helgerna bara flyger förbi... känns som det var typ en timme sedan jag satt på matteprovet som vi hade i fredags! Varför? :(
 
Vad har jag gjort idag då? Ja ni det är inget roligt, började dagen med mys i sängen med Munde vi kollade på lite tv och åt godis. Eller jag åt godis och han frågade vad jag tuggade på, haha. Men han blev rastlös och gick ganska snart efter det och jag började kolla på Sofias änglar som har startat igen. Älskar det programmet det är så fint! Men egentligen tror jag att det är lite fel tid att kolla på det, man blir så berörd så man sitter och gråter och gråter och gråter och just nu behöver jag vara glad :) Efter det gick jag upp och pluggade lite och sen laddade jag ner en film som inte heller var riktigt rätt gener för mig just nu, den var helt okej men många kända och bra skådisar men det var lite av en skolfilm. Alltså den var lite "mellan raderna" vet inte vad det kallas när det gäller film? Men svårförstådd var den, men man fattade i slutet även om det var lite luddigt. Det är mitt nya ord föresten, luddigt! Jag har märkt att jag använder det ganska ofta hehe. I alla fall så har det inte hänt något mer, skulle iväg till en modell grej men nej så blidde det inte! Sen har jag gjort en omelett, ätit glass, målat naglarna och fixat en tavla till Munde, jag målade och klippte osv. jag hade lovat honom att jag skulle göra det så det var ju självklart :)
 
Aja ska krypa ner och tänka på min intressanta dag för jag somnade jättesent igår så jag räknar med att det ska ta någon timme att somna så det är lika bra att krypa ner tidigt... pusss hej då.
 
Saknar er :'(

Mittinattenplugg

Heeejj, detta börjar ju bli standard! Förra helgen satt jag också mitt i natten och pluggade... Rolig vana? Nej, skulle inte tro det! Aja det är på nätterna ja pluggar bäst för då är jag piggast ;) sitter och gör en powerpoint till specialpedagogiken, för imorgon kommer jag inte ha tid... Men jag tror ändå att jag ska krypa ner snart så jag kan gå upp skapligt! Pusss


Tävling

Godmorgon!
Nu sitter jag i bilen men Jossan och hennes pappa och Manne står i transporten med massa mumsig mat. Jag ska som jag skrev igår med och se Jossan tävla, alltid lika kul :)
Hoppas det går bra för henne, men det gör det säkert. Hon ska bara starta i en klass så det lär inte ta hela dagen.
Ikväll vet jag inte vad som händer! Ska kolla på melodifestivalen men annars ska jag bara vara med familjen, får se om jag hinner plugga något men det beror lite på när vi kommer hem från tävlingen ;)


Fredag nu dååå

Hejhej! Nu sitter jag på bussen hem och blev precis omkörd av 5 polisbilar! Okej Norrköping vad händer?

Det var inte det jag skulle komma till men i alla fall... Idag är det fredag som alla redan vet och ni som inte visste det får en glad överraskning. Efter skolan gick jag på stan med Sanna. Jag ville hitta ett fodral till den nya skoldatorn, men nej istället blev det ett IPhoneskal, 3 nagellack och godis. Men aja...
Min fredagskväll ska spenderas men Jossan, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men antar att det slutar med mys framför tv:n. Sen ska jag sova hos henne för på lördag ska hon tävla men Manne (hennes häst) så då ska vi upp tidigt. Sen har jag inte planerat mer! Ska plugga som vanligt men annars inget, inte för att det kommer bli tid över men i alla fall. Puss hej, trevlig helg ;)


RSS 2.0