Isa Tengblad

Har lyssnat på Isa i flera år nu, men det är först nu som hon verkligen visat vad hon går för. Hennes röst är to die for.

Ellen´s 1,800 Memories

Älskar denna kvinna sååå mycket!

Blue sky

Samma visa idag igen (om man tar bort den jobbiga delen med kursprovet). För idag har jag nämligen legat ute i solen och degat, sååå skönt att det börjar bli så varmt ute. Det blåste dock ganska mycket så jag låg med en filt över kroppen. Men det var ändå mysigt. Ska snart ut igen, tog en paus för att kolla på Gossip Girl, träna och duscha. Vi har köpt en träningscykel så jag satte mig på den med datorn framför mig, har ingen aning om hur långt jag cyklade kan ha varit allt mellan 3-8 km (tror jag). Men jobbigt var det allt.
 
Nu ska jag ut i solen och låta håret torka, sen ska jag förmodligen in till stan och fika med mamma och Munde.
Pusss
 
 

Vädret People

Hej på er! Idag har det varit både en jobbig och en riktigt härlig dag. Dagen började med hjärtklappning då vi hade muntligt KP (Kursprov). Usch, jag hatar verkligen att hålla föredrag. Det är på riktigt det värsta jag vet... Men nu är det i alla fall gjort och jag är ändå stolt över mig själv. Jag har gått från den som sitter och gråter, skakar och håller en kompis i handen (bokstavligt talat. Det har hänt och jag har typ kvar det som ett traumatiskt minne. Usch hah) till att faktiskt våga stå där själv och ändå känna att jag överlever. Förr skämdes jag för att jag inte vågade men nu känner jag att jag ändå var modig som ändå gjorde det även om jag grät, jag hade lika gärna kunnat skolka om jag hade velat. Även om det inte gick suuuper idag känner jag att jag gjorde så gott jag kunde. Alla andra som också hade tal var också väldigt modiga och duktiga.
 
Efter det åkte jag till stan, köpte en dricka och lite naturgodis och satte mig och väntade på bussen i lite mer än en timme. När jag kom hem satte jag mig i solen och bara njöt och det tog kan jag lova! Jag fick två röda kinder och en brun mage, resten är fortfarande vitt haha. Jag tänkte inte att det tog så mycket så jag sket i att ta bort ett plåster som jag hade på magen så nu har jag en vit rektangel på magen. Haha fail, skojar inte när jag säger att det syns väääääldigt mycket. Hoppas bara att den försvinner...!
 
Nu ska jag ut och sätta mig i solen igen (under ett parasoll denna gång) och läsa en bok. Mys.
Gjorde mig en mumsig smoothie och drack en god och kall dricka medan jag solade.
Pusss

Veckans lack- flower power

Hello darlings! Veckans lack är det sista på läääänge. Jag ska ut på praktik på torsdag och därefter är det korta omålade naglar som gäller. Det känns faktiskt väldigt tråkigt. Nu är de vår vill man ju ha fina målade naglar i en härlig färg som påminner om jordgubbar och glass? Inte sant?
 
Denna vecka valde jag i alla fall ett grålila lack och sedan gjorde jag två blommor på både tummarna och på ringfingrarna. Jag blev faktiskt nöjd, precis lagom mycket på naglarna. Klassiskt men ändå detaljrikt. Precis som jag vill ha det och det vet ni förmodligen vid det här laget, haha! 
Vad tycker ni? Fint? Fult?
Pusss

En runda på stan

Hej, idag åkte jag från pappa till mamma för att fira lite påsk hos mamma också. När jag kom till Norrköping mötte mamma upp mig och vi passade på att gå en snabbis på stan. Det var bland annat erbjudande på mitt puder från Make Up Store så jag köpte ett även om det jag redan har kommer hålla ett tag till. Sedan var vi inne i några butiker och bara kollade runt, provade massa och mamma köpte bland annat kläder och leksaker till Munde samt några enkla linnen till sig själv. Det enda jag köpte i klädväg var några strumpbyxor på Lindex. Jag måste hålla i mina pengar till studenten!
Strumpbyxorna kostar 69:- | Pudret kostar 100:- månaden ut (ord. 249:-) | Den vita ögonskuggan (som jag kommer highlighta med) kostar 149:-
 
Hoppas alla har en härlig påskdag i solen!
Pusss

Mitt hår

Hej, alltså jag skäms lite över bilderna jag är på väg att lägga upp... De är såååå dåliga men jag lovade ju att visa er så här kommer två bilder på mitt hår. (Att jag aldrig kommer ihåg att ta med mig systemen...) En före och en efter jag klippte mig... Halva håret är borta typ. Det känns både hemskt och skönt på samma gång, jag behövde verkligen klippa mig! 

Jag har samma kläder på mig så enklast är nog om ni jämför med tröjan. 
Pusss

Mamma Mia

Åhh, har precis kollat klart på Mamma Mia The Movie. Love it. Man kan inte låta bli att le när man ser den filmen, man kan inte låta bli att gråta heller för den delen. Den måste nog också hamna under min lista på bästa filmer. För det första: Amanda Seyfried är med (love her), för det andra man blir superglad, för det tredje det är massa sånger vilket betyder rys och sångstund för mig vilket jag älskar. Sjunga är verkligen något som jag gör hela tiden (har jag fått höra haha) så att kolla på en film eller till ett tv program med massa bra låtar är farligt att göra med mig om man vill höra tv:n. Samma visa varje fredag till Lets Dance... Mamma försöker att inte säga något men tillslut ber hon mig vara lite tyst för att hon vill höra. Kan dock inte sjunga seriöst när andra lyssnar så jag förstår att folk inte orkar att lyssna på mig.
 
Nu ska jag sova det har varit en lång dag med Klippning, färgning av hår, körlektioner, påskfirande och sjungande. Berättar och visar allt, kortfattat, imorgon! 
Pusss

The Ellen Show

Avslutar kvällen med ännu ett klipp. Jag har lagt ut många klipp på sista tiden jag vet men det får ni leva med haha. Någon som vill åka till USA med mig och kolla på Ellen??? När jag flyttar dit kommer jag vara stammis på hennes show! Love her.


Cat and dog

Känns som att både katten och hunden är typiska exempel för sin ras haha.

Bump to Buzz

Bland det gulligaste jag har sett!

Myskväll


Igår mös jag in lovet med mina fina tjejer. Vi kollade på massor av skräckfilmer i och jag höll på att dö. Jag skulle passat bra i en skräckfilm så som jag såg ut efteråt, haha. Maskarna hade nämligen runnit en hel del...! Det var i alla super trevligt, mys mys.
Pusss

Dear John

Vet ärligt inte hur många gånger jag har sett Dear John. Det är helt klart min favoritfilm (haha, jag har till och med en tavla i mitt rum på Amanda och Channing eller Savannah och John är det väl i detta fall). Om du har en film som du kan kolla på 100 gånger i rad utan att tröttna förstår du mig förmodligen. Jag bara älskar den. Idag han jag knappt starta den innan tårarna kom och sedan grät jag konstant i över en och en halv timme. Dessutom gråter jag som med hela kroppen, det kommer inte bara några tårar utan allt ur hela kroppen släpps ut vilket resulterar i skakningar. Haha, det låter ganska sjukt när man läser det. Men det blir som en urladdning för mig och ibland är det skönt. Nu ska jag muntra upp mig lite genom att kolla på top model.
Pusss

Påsklov

Hey babes! Usch och fy... De sista dagarna har varit såå jobbiga, man kan säga att jag har haft fullt upp. Idag hade vi både kursprov i fyra timmar följt av en muntlig redovisning. Egentligen skulle vi även haft ett prov i religion men vår lärare fick reda på att vår dag redan var så sjukt jobbigt så hon strök provet (ska pussa hennes fötter). Kursprovet gick i alla fall skit rent ut sagt. Så fort det handlar om KP är det som att min hjärna slår om och presterar dåligt. Aja, det är inte på liv och död i alla fall. Därefter gick redovisningen okej, det kunde gått bättre men jag är nöjd med både min och Sannas insatts (du är bäst gumman). Efter det hade vi en ganska slapp religionslektion med in princip bara diskussionsfrågor. Fast det var ändå svårt, jag tycker det är så svårt att förklara. Vi pratade om donation som jag absolut är för men jag tror att det kom ut som att jag är emot, haha. Jag tycker bara att tanken på att exempelvis min mamma ska begravas utan sina organ är konstig om ni förstår vad jag menar? Jag är fortfarande för det men det känns på samma gång främmande på något sätt. Jag vet att det räddar liv och det är därför jag är för men jag vill på samma gång att min mamma ska ha kvar sitt hjärta när man begraver henne. (Hemskt att skriva om sin mammas begravning...) 
 
Nej nu stryker vi allt skolsnack, fast jag måste säga att jag har varit bra på att blogga om annat i veckan. Nu har jag i alla fall påsklov, skönt. Jag ska inviga det med en Ben & Jerry's i min säng framför Dear John. Som jag har längtat efter att bara få vara. 
Pusss

Turturduvorna i top model

Om man som jag stalkar Top Model har man sedan länge haft ett svagt vetande om att det varit något på G mellan Ellinor och Kevin. I kvällens program fick man det ännu mer bekräftat. De har båda tillkännagivit det via sina instagrammer och bloggar men det har inte synts så mycket i rutan. Däremot har det funnits en del "bakom kulisserna" på tv3:s hemsida men det har som sagt inte visats direkt i rutan förens ikväll. Är de inte supergulliga tillsammans?
(Klicka på bilden så kommer ni till klippet).
 
Pusss

Days like this

Dagar som denna vill jag gråta men en Ben & Jerry's i min säng framför Dear John men icke. Skolan kommer i första hand och det får mig att vilja gråta ännu mer... (Ben & Jerry's hade jag i alla fall). Orsaken till att jag vill krypa ner och gråta är för att jag är en riktig vädermänniska, jag tar åt mig av vädret. Är det dåligt väder, som enligt mig är en dag som denna, blir jag på dåligt humör. Så är det säkert med många men jag tror typ att det är mitt fel eller något för jag blir arg på mig själv för att det regnar och så tror jag inte alla är. Doesn't make any sense I know... Min dator har fått en hel del smällar under kvällen då jag tar ut mina känslor över den, hehe.
Pusss

Småååå detaljer

Uttrycket "det är detaljerna som gör hela looken", eller jag vet inte om det är ett uttryck men man brukar i alla fall säga det, passar ypperligt även på naglarna. Detaljerna gör naglarna. Som ni vet kan jag inte hålla mig från mina naglar, när jag inte är helt nöjd lägger jag till små saker hela tiden och tillslut blir det för mycket istället... Det hände nämligen precis, haha. Jag var inte nöjd med helblanka naglar så jag la till mintgröna prickar på mina ringfingrar och blev väldigt nöjd. Men trots det tänkte jag "hade det inte varit coolt om jag hade rosa prickar i de mintgröna prickarna?" och så gjorde jag det. Men det blev som sagt fööör mycket och det såg bara konstigt ut så jag gjorde om naglarna och tog bara mintgröna prickar och  blev återigen nöjd. Jag tycker det är supergulligt att bara ha något litet som sticker ut från det vanliga. Vad tycker ni? 
Pussss

Veckans lack- fabolous

Jag bestämde mig precis för att blogga extra bra i veckan som kommer. Inga superlånga inlägg och inte bara om skolan. Ska försöka hålla mig kort och bra. Återigen så suger jag på att förklara... 

I alla fall, veckans lack! Denna vecka körde jag silverglittriga naglar rakt av. Om jag ska vara ärlig glömde jag mina nagellack hos mamma så jag var tvungen att åka ner till stan och köpa ett. Söndagarna är ju "måla naglarna dagen" och vad gör man inte. Haha nej, jag hade självklart några lack hos pappa också men inget som jag var sugen på och eftersom vi ändå skulle till stan passade jag på att köpa ett nytt lack. (Jag erkänner än en gång att jag suger på att hålla i mina pengar Sanna. Speciellt när det kommer till nagellack, haha)
Detta är i alla fall resultatet

Dåliga bilder eftersom jag inte använder min kamera... Men man ser i alla fall. Idag blev jag faktiskt riktigt nöjd. Det är ett diskret lack som passar till allt samtidigt som det sticker ut lite. Dessutom finns det inte en enda bubbla! Jag vet inte om det är lacket eller mina naglar som blivit bättre men nöjd är jag i alla fall.
Pusss

Hur jag än gör slutar det alltid med godis i handen

Hej my dear friends. Åh blev sugen på att se Dear John när jag skrev dear... Kanske blir lördagsfilmen(?) Vi får se. Igår var jag ledig och jag var verkligen ledig. Vaknade runt halv 10 och låg i sängen till straxt i 11. Sedan runt 12 gick jag ut på en härlig promenad med fredagspodden i lurarna och solen i ögonen. Jag kände att jag verkligen behövde det. Det är få personer som får mig att skratta och gråta på samma gång men Hannah och Amanda i fredagspodden lyckas. Jag mår som bäst efter att ha lyssnat på de ett tag, jag vet inte exakt varför men jag känner igen mig sååå mycket i de och när de peppar varandra peppar de även mig (typ). Nu kom jag lite of track känner jag.
 
Under promenaden tog mitt sockerberoende över kontrollen och jag kom tydligen till ICA och vilken tur jag hade. Visakortet låg som av en slump i jackfikan, haha. Nej planen var faktiskt att köpa godis till helgen för jag tyckte inte att chokladkakan jag redan hade räckte och jag hade tur. Godiset på ICA kostade bara 29kr/kg, lucky me!
Godiset smakade i alla fall super, åt upp nästan hälften framför letsdance (Go Kenza och Benjamin). Jag tycker det är lite orättvist att Patrik den lyckstolpen får stanna medan många andra bra måste lämna. Aja, det är bara en tävling. Efter letsdance kröp jag ner i min säng framför Det regnar köttbullar 2 men jag orkade inte kolla så länge så jag pausade och kollade på resten idag. Den var faktiskt bra, älskar barnfilmer.
 
Just nu är det ett litet frågetecken över resten av dagen, jag ska bara ta det lugnt tänkte jag men frågan är vad jag ska hitta på...? Vill gå ut något eftersom det är sådant härligt väder men frågan är vad jag ska göra ute. Jag hittar säkert på något med Clara eller Albin. Kanske hoppar lite studsmatta. Hoppade faktiskt lite igår och det var riktigt kul men ovant. 
 
Hoppas alla har en bra helg även om det är många som gör högskoleprovet. 
(Gårdagens outfit till ICA haha. Jag gjorde världen lite mer rosa)
Pusss

Blown Away

Jag kan på riktigt inte ens säga hur frustrerad jag är... Jag fattar inte hur han lyckas och det gör mig galen! Jag har suttit två centimeter från skärmen, jag har spolat tillbaka och pausat snabbt (ni vet när man trycker söner mellanslagstangenten för att man trycker så fort). Men ändå är jag helt blown away och det gör mig frustrerad. Så han den här trollkarlen kan ju slänga sig i väggen. Ellen däremot, hon är alltid lika skön. Den människan måste man bara älska!
Pusss

Bara massa ordbajs

Hej, veckan har gått lika fort som vanligt. Hinner knappt med att leva. Förlåt för att jag inte bloggat men det blir så när jag har mycket runt omkring mig... Utan att dra upp allt från veckan kan jag snabbt rabbla upp min dag. (Gud vad roligt tänker ni. Yes ni läste rätt, jag har gått och blivit tankeläsare)
 
Började skolan kl. 8.10 med att prata om döden, roligt ämne. Jag erkände min hypokondri för mig själv haha. Nej men jag tror att jag har alla sjukdomar och idag tyckte jag att jag passade in på "näradödensymtom" (sa det inte så högt men jag tänkte). Låter stört jag är ju inte nära döden men cancer, blindtarmsinflammation och halsbölder det är jag säker på att jag har!
 
Efter den lektionen hade vi mentorstid och istid dvs individuellstudietid- vi får jobba med vad vi vill. Och den tiden spenderade vi tillsammans med en av våra lärare. Duktigt tänker ni (tankeläsarkunskaper) men icke... Vi satt på hennes arbetsrum och skrattade åt lite av allt möjligt. Värdens bästa och skönaste lärare! Efter det begav vi oss till maten och sedan hade vi två lektioner, psykologi och religion. Psykologin är ganska kul men religionen kan ju gå och ta sig någonstans, Sanna och jag somnade typ och jag tror inte vi var ensamma.
 
NUU efter allt mitt babbel kommer vi till den jobbiga delen av dagen. Först sprang jag iväg för att hinna till en arbetsintervju och den gick helt okej tror jag. Kändes som det i alla fall men o andra sidan har jag inget att jämföra med så det kanske gick åt helvete. Efter intervjun hade jag tid över innan jag skulle iväg och köra på trafikskolan så jag tänkte att jag kunde gå på stan en stund. Ingen bra idé så här i efterhand... Lider som många redan vet av en sjukdom som kallas shopaholic så det hela slutade med att jag fick springa till körskolan med en väska som innehöll bland annat choklad, en dricka, ett torrschampo, två packet hårfärg och en borste. Detta gick på nästan 500:- Hur lyckas jag...? Jag som måste hålla i mina pengar inför studenten och allt vad det innebär men så fort jag kommer in i en butik är det som att allt mitt förstånd försvinner! Haha. Är det bara jag?
 
Kanske inte låter som en tuff dag men jag var nervös för både intervjun och körlektionen (hade en ny lärare men han var sååå mycket bättre än min gamla så nu känns det bara jättebra). Det har helt enkelt varit en tuff vecka med plugg och allt annat utöver skolan. Den sista meningen ni lästa hade räckt som en förklaring... Det kunde jag sagt när de som intervjuade mig frågade vilka mina starka sidor var "jag är bra på att skriva väldigt långa inlägg om ingenting, jag är helt enkelt bra på att ordbajsa".
    
Näää nu tar jag helg, har sååå många program att kolla på så det passar perfekt. Ligger efter på allt inom tv världen så det blir en bra aktivitet för helgen. Kommer väl bli lite plugg också men jag ska försöka att slappna av lite också, kanske umgås lite med syskonen eller något annars kommer det sluta med att jag lägger mig i sängen och gråter (standard när jag mår dåligt eller är stressad).
Men daaaaaaaaaah, kan jag bara avsluta eller? Seriöst inlägg osv. (slänger in något lite roligare senare, har ett videoklipp på G. Är så frustrerad)
Puss hej leverpastej!

Cats React

Dör så söta, älskar "tonåringarna" de typ river stället. Tyvärr tror jag bara att det är jag som tycker det är kul, jag brukar ju kolla på alla deras react videos så det var faktiskt lite kul att de typ gjorde ett aprilskämt av programmet haha. Mest för att katterna är söta men ändå.
 
Är det någon som blivit lurad idag? Jag har, så vitt jag vet, inte blivit lurad. Däremot har jag sett en del på både Facebook och i tidningarna.
Pusss

RSS 2.0