Studenten

I onsdags gick jag min sista dag på praktiken och det känns helt overkligt om jag ska vara ärlig. För några månader sedan sa vi i klassen "när praktiken är slut tar vi studenten" och nu är vi typ där (bara två prov kvar men annars så). Det är två veckor kvar, två små veckor varav en av dem är studentveckan. Jag är verkligen framme, slutet av skolan, början av livet eller vad man nu kallar det. Och allt är svart. Jag vet inget just nu. Jag vet inte vad jag vill göra med livet. Jag vet inte ens hur jag ska ta reda på det. Hur ska jag, en 18 årig tjej, veta vad jag ska göra med livet? Jag vill inte ens ta studenten. Känner bara att pressen ökar för varje dag som går. Det känns inte som att jag kommer kunna njuta av att ta studenten för fem öre. Jag kommer gråta. Jag vill inte lämna mina kompisar eller lärarna. Det är med de som jag känner mig trygg. Självklar kommer jag träffa mina vänner även efter skolan men jag kan med all säkerhet säga att jag inte kommer träffa alla i min klass och vi har ändå setts nästan varje dag i tre års tid. Samma sak med lärarna, vissa har vi haft alla tre åren och nu ska vi bara sådär aldrig mer ses. Nog för att jag har några lärares nummer men jag kommer ju inte direkt ringa de och fråga om de vill ta en fika haha! Jag hoppas bara att den känslan jag har just nu går över för jag vet inte om jag ska bita ihop och vara glad eller skita i allt och vara ledsen. För det är så jag känner mig. Ledsen. Det är så mycket som går förlorat i och med studenten när man tänker på det. Usch, jag orkar inte ens skriva om det och nu blev detta ett inlägg som kanske egentligen inte borde publiceras. Haha jag är glad för att jag tar studenten, det är jag. Men som jag svarar alla som frågar angående den så har jag, precis som många andra jag pratat med, blandade känslor. Jag mår dåligt, samtidigt som det är en enorm befrielse. Men jag känner mig inte redo än. Skulle gärna gå ett par år till i skolan. Livet går så fort, jag har ålderskris vid 18 års ålder... Bra Emma braaa. Nej, jag får se till det positiva men det är svårt när jag bara ser negativt just nu. Fast klockan är ju halv tre på natten och jag sitter och lyssnar på depplåtar så det kan ju bero på det också haha. Nej, nu ska jag lägga mig i min säng och sova.
Pusss

Last Weekend

Hej Babes!
Förra helgen var underbar. Den började i fredags med grillkväll som jag redan sagt. Sedan på lördags morgonen åkte vi på min låssaskusins konfirmation och efter det åt vi hemma hos dem men mitt i allt var jag tvungen att rusa iväg för att jag skulle till Linköping. Jag skulle nämligen träffa Adde, Madde och Agnes för en mysig kväll. Vi åt massa god mat, pratade och kollade på film. Jag och Madde sov kvar hos Adde medan Agnes åkte hem för att jobba dagen därpå. När vi vaknade skulle Madde iväg på balträning och Adde och jag gick på stan ett tag innan jag skulle hem. Jag hittade ett par skor som jag ska ha till studenten och en vit bh. Sen hade jag beslutsångest om en väska. (Jag och min ångest...) Jag ville ha den för att den var klassisk och väldigt snygg men samtidigt ville jag inte ha den för att den var i skin och för att den var så dyr (ord. 995:- rabatt 200:-) och i och med studenten kände jag att jag inte hade råd så efter mycket om och men drog Adde ut mig ur butiken haha. Dock köpte jag den igår haha. Jag och mamma var på stan så mamma erbjöd sig att betala halva så det blev 419:- eller något för mig. Inte så farligt för en skinnväska som kommer hålla i flera år. Och eftersom den är så pass klassisk (visar bild senare) kommer den hänga med i modet och om jag skulle tröttna på den är det bara att hänga undan den och sen ta fram den igen när jag känner för det. Jag är i alla fall nöjd med mina köp. Tror jag slänger upp en collective haul nästa vecka, beror lite på hur mycket vi har i skolan. Alla andra är typ klara medan vi som precis slutat vår praktik (idag) har ett ton kvar... Fuck! Aja, kötta till slutet som jag brukar säga.
Jag hade på mig en blommig klänning från Topshop.
 
Världens finaste Tilda.
 
Mina bakelser till mamma på morsdag som var i söndags.
 
Har haft en underbar helg som sagt! Hoppas ni också haft det, vädret har i alla fall varit toppen.
Pusss

Stockholm

Hej!
För några veckor sedan var jag i Stockholm för att kolla på musikalen Priscilla. Och den var verkligen bra, skulle rekommendera alla att kolla på den men den visas inte längre... Men jag kan i alla fall bjuda på lite bilder från den.
Observera att det snöar på bilden. Vi blev ganska chockade eftersom det var maj, haha.
 
 
Hela Stockholmsvistelsen var jätterolig! Vi gick på stan, åt på restaurang och bara umgicks. Får se om det kommer en haul med det jag köpte både där och det jag köpt sedan dess. Det märks.
Pusss

Grillkväll

Hej. Nu är jag tillbaka på riktigt. Det är dags att jag tar tag och skriver ordentliga inlägg med bra bilder för annars är det varken kul för mig eller er. Blogga är något som jag gör för både min och mina vänners skull. Jag tycker det är så kul att kolla tillbaka på gamla inlägg, men hur kul är det om det är en mobilbild med lite text? Det är roligare med lite ordentliga inlägg, det behöver inte vara mycket text för det orkar varken jag eller ni läsa men lite mer bilder ska jag nog kunna ordna. Är bara en sån mes framför kameran, gör bara massa grimaser hela tiden... Får ta och sluta med det. Men då vet ni i alla fall! Ni kan förvänta er lite mer av mig hädanefter. Däremot kanske jag inte kommer att blogga varje dag, det kommer inte funka om jag ska försöka lägga lite mer tid på inläggen. Men jag ska göra mitt bästa!
 
Idag kom som sagt Jossan och grillade med min familj och en kompis till Kajsa. Mamma hade lite ryck i slutet men annars var det super mysigt. Är sååå glad att jag har henne alltså, min andra halva, min syster, min bästa vän. Älskar henne så mycket. Tack för att du finns och för att du är min one and only! ♡
Pusss

Sommar

Hej på er, de sista dagarna har verkligen varit underbara! Igår var det superfint ute men tyvärr hade jag lite feber under natten så jag valde att vara inne nästan hela gårdagen. Idag däremot har jag varit ute i nästan två timmar (än så länge). Jag solade i en och satt och lyssnade på fredagspodden i en. Då satt jag typ i skuggan för att det verkligen brände på kroppen... Resten av dagen ska jag bland annat:
  1. Städa toaletterna
  2. Städa mitt rum
  3. Planera min student (och allt vad det innebär)

Efter det ska jag grilla med familjen och kanske Jossan. Så det blir nog mysigt! Men föööörst mina sysslor...

 Pusss

 

 

Låter videon tala


Grillkväll

Igår var vi iväg och firade min pappas tjejs pappa (haha, rörigt men ni fattar säkert ändå). Vi grillade och hade trevligt med god mat. Allt var sååå gott! 
Förrätt- ostpaj

Huvudrätt- kött, potatis, chilisås, sparris i bacon och sallad.

Efterrätt- jordgubbstårta och godis

Nu kanske ni förstår hur gott det faktiskt var. Mums! Och vi hade som sagt väldigt trevligt med allt från allvarliga diskussioner till skratt och skrik. 
Här kommer några fler bilder från gårdagen som tyvärr är tagna med mobilen.


Hoppas ni också har några härliga kvällar nu när det börjar kännas att sommaren är på väg!
Pusss 

Ellen in the Movies

Dör så roligt hon är... haha!
(Kommer försöka blogga mer från och med nu, det har bara varit sååå mycket på sistone.)

Haul

Hej på er! Det var ett tag sedan jag bloggade på riktigt. Jag har helt enkelt varken haft lust eller tid. Jag är ute på praktik vilket innebär lååånga arbetsdagar så jag orkar knappt hålla ögonen öppna när jag kommer hem... Och det första jag tänker på är inte direkt att blogga. Nu är jag i vilket fall ledig så jag tänkte visa er några saker som jag köpt i veckan.
 
En ny rakhyvel inför sommaren och jag är helt kär i den. Den har typ inbyggd rakgelé så det känns knappt att man rakar sig så den kan jag starkt rekommendera. Den kostade 239:-
 
Sedan beställde jag några grejer från en sida som heter Fyndiq.se. En Powerbank som man kan ladda telefonen med. Den kanske inte är av högsta kvalité men den duger bra åt mig. Den kostade 79:- Sedan köpte jag en bumper för 29:-, en laddnings sladd för 39:- och fyra skydd till mobilen.
 
På Jfr.se köpte jag en nagelbandsolja från O.P.I för 39:-
 
Köpte även ett fint blommigt skal för 99:-
 
På hårvårdsbaren köpte jag ny hårfärg, som alltid haha. Båda för 199:- och en Morocconoil för 359:-
 
På MQ köpte jag en tröja för 299:- Tyckte den var väldigt somrig, dock är jag lite osäker på färgen men den blir säkert bra.

Det var nog allt, känns som jag glömt något haha. Jag har i alla fall köpt mycket som jag behövde fast ändå inte. Måste spara inför studenten samtidigt som jag vill ha allt i butikerna. Går liksom inte ihop...
Pusss

How...?

Jag förstår inte hur han kan gå från att vara sprallig och konstig till att på en sekund bli helt fokuserad och spela piano som en gud. Sjukt är ordet! Man måste bara älska honom, haha. Dööör!

RSS 2.0