Stockholm

Hejhej, här kommer ett litet inlägg från Stockholm. (Har knappt internet så kan inte skriva något längre)

Idag va vi på grönan, sjukt kul men jag åkte några som jag kanske inte hade åkt om jag hade varit klok! T.ex. Så har tilten satt sina spår, haha den var riktigt äcklig... ;) men annars så älskar jag att åka karuseller! Blir som ett litet barn.

Imorgon ska vi förmodligen åka in till Stockholm, vi ska kolla runt i lite butiker och så. Får se om jag hittar något snyggt. Så det är dags att jag kryper ner i min säng, om det bara kunde sluta snurra i huvudet så kanske jag till och med somnar. Fast det gör jag nog ändå! Är helt slut.

(Bilder kommer senare)


...

Är på så jävla dåligt humör för att mitt internet inte funkar... Ni har säkert märkt att jag inte har bloggar, så nu vet ni varför... Inget internet. Det jag ville säga var att imorgon åker jag och familjen iväg till Stockholm och eftersom mitt internet laggar så kommer jag inte kunna blogga... Ni får stå ut, haha. Kan trösta er med att jag ändå kommer fota massa så ni får se vad jag gjort efteråt! Bra va?


Kör en specialare!

Ligger i sängen och kollar på 90210 och eftersom jag just ligger ner blir ju datorn åt fel håll... (Ni känner säkert igen er) så idag ändrade jag på det! Jag ställde datorn på högkant. Haha. Det är lite mindfuck men det är inte lika jobbigt för ögenen.


Livet leker, eller?

Hejhej! Idag har det varit en härlig solig dag och som jag sa igår så valde vi att åka ut till landet för att sola och bada! Superhärligt! Vi åkte vattenskidor och ring, tyvärr så ramlade jag ganska rejält på vattenskidorna... Men det har gått över nu :)

Nyss var jag och övningskörde, det gick faktiskt riktigt bra! Fast det är ganska läskigt att köra inne i stan och på stora vägar...! Får nästan alltid panik när det är bilar bakom mig, jag blir liksom stressad... Men annars gick allt som sagt bra.

Hoppas alla har haft en superbas dag. Pussshej!


Dagen

Hello!
Idag har jag varit en liten arbetsmyra. Jag har nämligen jobbat både i trädgården och inne. Sedan körde jag lite till precis efter maten och nu ligger jag i min säng framför 90210 med frukt och glass. Awesome!

Imorgon ska vi ut till landet för att mysa, åka båt (ring och vattenskidor) och förhoppningsvis sola. Så snälla solen, imorgon får du mer än gärna visa dig.
Hoppas ni också njuter av sommarlovet!
😘


Övningskörde precis...

Jag var precis ute och övningskörde, det gick förhållande vis bra. Bara det att jag körde på en orm... Först blev jag ledsen och rädd för att det just var en orm. (Det är det absolut värsta djuret jag vet, jag är verkligen skit rädd...!😭) sen blev jag ledsen för att den troligen dog och sendan blev jag ledsen för att jag hade sett den, igen.

Jag behöver verkligen bota min rädsla, visst kan man få vara lite rädd men att vara så rädd som jag är kan inte vara bra. Måste jobba på det.

Ett litet tips till er som övningskör: kör inte samtidigt som ni gråter. Först och främst ser man nästan inget och sen är man inte lika koncentrerad heller.

Usch, jag vill bra glömma det, så nu blir det 5min-kola och 90210. Funderar även på att sätta på en film, Blue Crush om någon vet? Har sett 2:an men inte 1:an. Fel ordning, jag vet...
Pussshej!😘


Biiiilder


Smilisar

Förr hade jag smilisar på bloggen. Men efter uppdateringen på blogg.se hände det något... Detta gäller inte bara på min blogg utan på alla blogg.se-bloggar. Det är ganska tråkigt. Eftersom jag inte har en formelblogg så tycker jag bara att smilisar hjälper till med hur man känner sig. Om det är någon som vet hur man kan få tillbaka de kan de gärna få säga till mig! Annars tänkte jag faktisk börja använda mina smilisar från iphonen, emoji. De syns tydligen både i mobilen och på datorn. De är inte så snygga på datorn menmen.
😃😊😍😳😁😜😭😱😎😡😅🙈🙉🙊💩🏇🚙✌👍👎💇💅👋👏💃👊


How cute?

Jag tror jag dör! Sååå jävla söt han är! Det är Laila Bagge Walgrens son Liam på bilden, jag kan verkligen inte hjälpa det... Jag är typ kär i han, synd att han är så pass ung bara...


Älskar att vara ledig, jag har knappt några måsten!

Nu sitter jag i bilen på väg hem till pappa. Kommer väl inte hända så mycket idag, ska övningsköra lite ikväll men annars inget. Nu börjar det ju faktiskt bli fint väder också så jag tror att jag ska passa på att vara ute lite också! 😍


Ett ord, ett enda ord... Intensivt

Herre min Gud! Tack för att denna dag är slut, eller nej hon är vist över 00, klockan alltså! Det är just "hon" som har varit mitt problem idag...

Det började vid busshålplatsen. Min mobil dog precis innan jag skulle hoppa på bussen till stallet. Kul. Först tänkte jag inte riktigt på konsekvenserna av min mobils döende. Men sedan började jag tänka.

"Hur ska jag veta hur mycket kl. är?"
"Tänk om jag missar bussen hem! Då kommer jag inte kunna ringa någon!"
"Tänk om jag ramlar av Manne när jag rider, tänk om jag gör mig illa och så kommer jag inte kunna ringa till någon!"

Aa ni fattar! Egentligen var det bara det första som var problemet. Jag skulle ju anpassa tiden i stallet så att jag skulle hinna med en buss hem. Hur skulle jag kunna göra det utan klocka? När jag väl kom till stallet kom jag på att det finns en klocka där, men tror ni att den funkade eller??? NEJ såklart att den inte skulle göra det... Så där stod jag med en död mobil, en buss att passa och en otålig häst. Kunde livet varit bättre?

I alla fall, jag startade radion i hopp om att de skulle säga hur mycket kl. var. Och mycket riktigt! Fast de sa inte direkt vad jag hade hoppats på dvs: kl är 18.52 utan de sa strax i 7... Men efter lite mycket om och men lyckades jag ta mig till bussen i tid. Fattar fortfarande inte hur jag lyckades. För när jag precis skulle gå insåg jag att Manne inte kunde ha sin grimma för att han hade ett sår så då var jag tvungen att komma på en lösning på sisådär 2 min... Men jag lyckades med det också! (Tror jag, det märker vi imorgon)

Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft, det har ju trots allt varit underbart väder!
Puss på er.
 


Känner mig naken

Hej mina fina!
Som rubriken lyder... Jag känner mig helt naken. De senaste veckorna har jag inte haft något nagellack för att mina naglar var så slitna. De såg verkligen ut som skit... Men nu är de på bättringsvägen (dock väldigt korta men ändå) så snart kan jag börja måla dem igen. Äntligen! Det är ju min nr:1 hobby så ;)


Made by me

Jag lyckades! (Eller det blev skapligt i alla fall). Det tog ganska lång tid och jag är inte helt nöjd med storleken på tofsen men jag tycker ändå att jag lyckades i det stora hela. Får se om jag gör någon mer i framtiden ;)


Stora tofsar

Idag ska jag ge mig på att göra stora hårsnoddar. Jag tycker att det är väldigt snyggt och man kan nästan använda det som ett smycke. Jag har redan några tofsar + en silvrig järngrej som var ganska populärt för några månader sedan. Men idag hoppas jag att jag lyckas göra några fler härliga tofsar.


Mina fina

Hej!
Som ni vet var mina tjejer och hälsade på mig tidigare den här veckan. Vi hade det super mysigt med sol, bad, grillning, snacks, godis osv. Tänkte bara lägga upp några bilder.
Det måste vi göra om tjejer.
 

Back in time

I onsdags var jag Jossan och familjen ute i Arkösund för att bada och lyssna på Patrik Isaksson (tror jag att han heter). Det var i alla fall jättemysigt, framförallt i slutet då Jossan och jag låg på ett berg med varsin glass, lyssnade på Patrik och njöt av den härliga utsikten.
 
 
 
 

Färga ögonfransarna

Hej på er!
Häromdagen färgade jag mina ögonfransar. Jag har gjort det en gång tidigare och jag tycker att det är ett väldigt lät knep för att se lite fräschare ut.
 
Nu på sommaren orkar man inte fixa lika mycket som man gör på vardagarna under skoltiden. Det måste ni väl ändå hålla med om! Jag låter i alla fall min hud och mitt hår vila då jag varken sminkar mig eller plattar håret under sommaren. Så för att jag ändå ska känna mig liiite fräschare så lägger jag på lite färg på fransarna. Innan jag färgade de såg de ut såhär:
och nu ser det ut såhär:
Jag tycker att det är skillnad, de kanske inte är kolsvarta men jag tycker ändå att det gör så mycket med lite själv.
 
Färgmedlet jag använder är COLORAN SVART för både ögonfransar och ögonbryn. Det finns i de flesta butiker, jag köpte mitt på kicks men det finns även i vanliga klädbutiker.
OBS! Var noga med att läsa på hur du ska använda produkten innan du sätter igång med färgningen.

Hej finisar!

Det är superkul att se att statistiken har gått upp! Ni har blivit bättre på att kommentera också, så nu ska jag också bli bättre på att blogga.
 
Idag har jag som sagt varit och klippt mig. Har tyvärr igen före och efterbild men jag några på hur det blev.
(ursäkta kvalitén)
Än så länge känner jag mig väldigt nöjd. Skönt med hela toppar, ser mer välskött ut eller vad säger ni?

Lunch med bästa mammi!


PLL

Bloggar mer imorgon, ville bara informera er om att alla som inte tittar på Pretty Little Liars måste börja göra det nu! Okej visst man mår dåligt av vissa program (för att det är så jävla sjukt) men samtidigt är det sååå bra! Är helt kulven...


Tågstationen

Nu står jag på tågstationen och väntar på mina fina! De kommer om 4 minuten så jag behöver inte vänta länge till. Sedan ska vi åka hem till mig en snabbis innan vi ska iväg för att bada och sola!



Godnatt!

Hej på er!
Efter en dag av hårt slit ska jag krypa ner i sängen. Har städat hela övervåningen dvs toaletten, garderoben, mitt rum, mini-vardagsrummet och hallen. Det är mindre att städa nu efter att Kajsa flyttade upp och förstörde min sköna ensamhet men det är som sagt mindre att städa.

Imorgon ska jag upp skapligt, ska städa poolen och sen runt 12:30 ska jag dra iväg för att hämta mina flickor på tågstationen. De kommer hit för att bada, sola och mysa. Ska bli sååå kul! För sen ska de båda iväg på semester så då kommer vi inte kunna ses på ett tag... Så imorgon hoppas vi på att väderleksrapporten stämmer för i sånna fall ska det bli strålande sol! Kan inte bli bättre :))))
Puss på er!


Lite random bilder

En tråkig dag som denna gör jag saker som jag annars inte gör. En sak jag gör titt som tätt är att jag tar ett snack med Siri! Och idag började jag skratta riktigt rejält! Kolla bilden nedan så förstår ni!

Lägger upp några andra random bilder också, bara för att liksom!


Övningskör

Precis tillbaka från min andra tur i bilen. Inte ett enda motorstopp, lite skakig gick det ibland med annars bra. I sluter körde jag till och med en bit i trafik. Kissade nästan på mig men ändå! ;)


Dåligt väder = inget att göra

Hello, som rubriken lyder: jag har inget att göra... Ska övningsköra senare :) men fram till dess har jag inget, inget alls. Funderar på att tvätta en av bilarna för att tjäna lite pengar!


Bruuuum

Inlägget som kom nyss skulle kommit runt 14... (Bara så ni vet)

Idag övningskörde jag för första gången!!! Gick faktiskt ganska bra, ska ut lite imorgon också. Fick bara 2-3 mototstopp och körde inte på en endaste person! Haha. Det enda negativa var att jag fick kramp i bena av att trampa på pedalerna...
Bromsa, hitta dragläget, glida fram, bromsa, hitta dragläget osv. Herre min Gud.

Sedan trodde jag att jag skulle dö, det gick ändå ganska bra när jag körde så vi åkte iväg lite försiktigt (innan var vi på en parkering) så jag fick köra några meter på en väg mellan de olika parkeringarna och där var det massa väggupp! Men som tur var va det ganska lätt, det svåraste är att hitta dragläget, få en mjuk start och bromsa mjukt. Men det går om man bara tar det lugnt. Att blinka kolla och växla gick också ganska bra dock fokuserade vi inte direkt på det men ändå.

Pappa tyckte också att jag var ganska duktig i alla fall så sa han det! Roligt var var det i vilket fall! (det tyckte pappa också) Han tyckte att det roligaste var när det kom en buss. Jag blev såklart lite rädd när jag såg den och bromsade vilket han tydligen tyckte var kul eftersom det visade sig att bussen skulle någon annan stans! Haha. Aja nu ska jag sluta babbla.
Hoppas att ni haft en bra dag, Pussshej!


Nu drar jag ut till sommarstugan för lite sol, bad, vattenskidor och ringåkning!


Outfit

Jeansjacka från Ginatricot | klänning från Marine Sweden | solglasögon från RayBan | vita converse | armband och fotlänk från Grekland


Sommarlov

Hej, nu sitter jag på tågstationen och väntar på tåget. Det är en hel timme kvar...

Igår träffade jag Agnes. Vi gick på stan och avslutade med ett Friskis och Svettis pass ute i folketspark (tror jag). Det var en lyckad dag! Tyvärr har jag inga tränings skills, så jag skämde mest ut mig...! "Livet som Emma Vinell" men i övrigt var det bra, Agnes och jag sjöng nog mer än vad vi tränade. Haha.

På kvällen eller snarare natten (runt 1) fick jag en snap från Jossan. Hon kunde inte sova, vilket jag förstår. Hon var nämligen helt ensam och hörde tydligen massa konstiga ljud, vem skulle inte blivit rädd? Så jag gick upp ut sängen slängde på mig en tjocktröja och ett par flippflopps och gick och hämta henne. Sedan kröp vi ner i min säng och snackade lite sen somnade vi nog ganska så direkt.

Nu på morgonen gjorde vi inget speciellt, vi åt frukost och kollade på en film och sen åkte Jossan hem och jag packade ihop en liten väska till pappa. Så nu sitter jag som sagt på tågstationen.

Bilder på gårdagens outfit:
Kofta Hm | linne JC | shorts crocker | halsband urochpen | skor svarta converse


New in

Hej, de senaste dagarna har jag varit med Jossan. Igår var det helt underbart väder så vi gick upp skapligt (kl. 10) vi hade bestämt att vi skulle åka till Marby för att bada och sola hela dagen. I kylväskan hade vi jordgubbar doppade i choklad, vindruvor, mellon och lite att dricka. Det var sjukt gott!
Sedan låg vi och solade och badade enda till kl. 16.

Idag har det, tvärtom mot igår, varit ruskväder hela dagen. Så Jossan och jag tog bussen till stan för en shoppingrunda. Fick med mig en hel del välbehövliga saker (även en del onödiga saker men det är ju så roligt att shoppa):
 
En benvit kofta från HM för 199:- (älskar den<333) 
 
En svart kofta från HM för 199:- (välbehövliga koftor)
 
En svart långklänning från Veromoda för 100:- (fynd)
 
Hårinpackning från Hårvårdsbaren för ord. 179:- men den var på rea så 129:- (också välbehövligt! Men det räcker inte med en inpackning, jag måste verkligen klippa mig...!) Den kan jag föresten rekommendera till er med småslitet hår! 

Genomskinliga tofsar från Glitter för 20:-
 
Glasnagelfil från Hårvårdsbaren för 59:- (på Hårvårdsbaren köpte jag även en deo men jag glömde ta bild)

Tyghörlurar från kjellochkompani för ord. 149:- men de var på rea så 100:-
 
Sedan fick jag några sminkborstar av mamma som hon hade köpt till mig :))))
 
Sedan gick vi på bio, vi såg Dumma mig 2 i 3D. Den var faktiskt riktigt rolig men det var lite pinsamt för det var bara 7-12 åringar + deras föräldrar och vi. I Love Disney!
 
Och en sockekergris som jag är, köpte jag självklart godis! MUMS.
Pussshej!
 
 

Info eller något...?

Ville bara säga att bilderna från semestern är lite försenade... Min dator är dum i huvudet hårddisken så jag kan inte föra över bilderna än... Ska försöka lösa det så fort jag kan!
Pussshej!


Dagens

Idag har jag på mig ett linne med nitar från hm, ett par jeanshorts från crocker och mina vita converse.
(Egentligen kommer jag bara ha på det tills jag kommer hem till mamma, sen blir det nog myskläder igen)


Veckans "planer"

Hejhej, nu ligger jag i hängmattan och försöker bestämma om det är moln eller inte moln på himmelen. Jag tror att det är tunna moln men som sagt: jag kan inte riktigt bestämma mig... Ni kan ju ta en titt själva. (Bild nedan)

Idag hoppades jag på strålande sol (eftersom väderapparna sa det igår) men just nu ser det lite tveksamt ut! Så jag får se hur mina planer på att sola går.

Senare i eftermiddag ska jag ta tåget till mamma, har inga stora planer för veckan bara några lösa. Jag tänkte träna med Agnes, bada och sola på tisdag förhoppningsvis (if the sun shows up) sen ska kanske Jossan och jag gå på bio och på stan en snabbis (jag har endel ärenden). Det var det, egentligen är inget bestämt men jag hoppa på att det mesta blir av för jag har nämligen inga andra planer. Och om jag känner mig själv rätt kommer jag bara ligga i sängen annars...!
Pussshej!


Mums!

Polly, iskallt vatten och 90210. Har det jättebra! Det enda som skulle kunna göra kvällen bättre är om mina dyra favorit shorts kom fram. De blev tvättade och sen gömde de sig... Misstänker min syrra men de kan lika gärna råkat hamna i någon annans garderob. Hoppas de kommer fram annars kommer jag börja gråta (jag är seriös, känner mig ganska så gråtmild)


Sommarväder

Nu är jag redo för att köra bil! Tidigare idag gick pappa och jag kursen, rätt bra faktiskt, så nu väntar vi bara på pappas handledarepapper sen är vi 100% redo.

När jag kom hem åt jag mat sen la jag mig på studsmattan och solade. Clara var inte långt efter och sedan varade vi mellan studsmattan och poolen i ett par timmar.

Nu ligger jag i sängen framför 90210 och funderar på om jag ska gå till ICA? Det är några km men jag är desperat efter choklad! Får se hur jag gör.

Hoppas att alla har en härlig dag, det är verkligen sommarväder så tycker synd om alla som måste vara inne och jobba.
Pussshej!


@bilen

Nu sitter vi i bilen. Jag och Clara har sovit en bra bit, i en jävla konstig position kan jag ju säga för min nacke är typ av... Men det var skönt ändå, man blir så sjukt trött av de åksjuke tabletter som vi tar, jag skulle kunna sova upp och ner i ett träd. Sömntabletter typ.

Nu har vi stannat för att äta lite, alla är nog lite små hungriga.


Positiv överraskning

Efter en superhärlig solnedgång och middag på strandresturangen är jag äntligen i sängen! Maten var verkligen jättegod och utsikten var underbar. Tyvärr tänkte jag inte på att ta bilder med mobiler så ni får se bilderna i efterhand.

Till den positiva överraskningen: jag hade på mig lite smink under kvällen som bestod av pyttelite fondation, puder, brunpuder och masskara. Inte så mycket smink men ändå så jag kände mig fräsch. När jag sedan tog bort det blev jag ganska glad. Jag var brunare utan smink! I vanliga fall brukar man se röd, blek och allmänt ful ut efter att man tagit av mig sminket men nej icke idag. Tvärtom, fräschare och brunare! Men tro nu inte att jag är jättebrun för det är jag verkligen inte! Jag är lite små brun, min syster (Kajsa) är brunare fast hon har fuskat genom solarium. Det är fusk enligt mig, jag var nära att pröva (jag blev nästan tvingad av en kompis, haha) men nej, känns bara onödigt. Visst vill jag vara brun men det är verkligen inte sååå viktigt för mig!

Nu ska jag stoppa i öronpropparna och sova (det är nämligen ett jävla liv på nätterna! Två småbarn, två hundar varav en snarkar och två andra personer som också snarkar! Och jag som inte kan sova om det inte är helt tyst, haha första natten sov jag max en timme!)
Pussshej!


Sista dagen på Öland

Hej, idag är det inget härligt väder. Det är molnigt och ganska kallt när blåsten ligger på så idag är jag bara runt stugan och tar det lugnt. Clara och jag har tittat på en film och senare ska vi troligen spela äventyrsgolf, äta ute och ta ett nattdopp. Låter det inte ganska mysigt? Nu ska jag in och hjälpa till med maten och byta om till något annat än mjukisbyxor.

På söndag kommer det troligen massa bilder här ifrån, både från stranden och djurparken. Bra va? Hoppas jag hinner, ska nämligen iväg men jag tror att jag hinner ändå!


Jul. 03, 2013

Hatar när detta händer... Hela inlägget försvann... Helvete! (Jag förkortar det lite)

Dagen har spenderats på stranden, lite brunare blev jag nog! Om inte annat blev jag röd på kinderna, som vanligt...

Nu ligger jag och läser men jag ska dra mig mot köket och ta hand om de minsta, Tindra 7mån och Albin 1år, det låter nämligen som att de är lite styriga.


Strandfoton i solnedgång

Som rubriken lyder, jag kom precis hem från stranden. Vi har fotat härliga bilder i solnedgången. Jag tänkte visa er mer bilder när jag kommer hem (i helgen) men här är ett litet smakprov. Bilderna är tagna med mobilen på kameraskärmen, därav den dåliga kvalitén.


Semester stek

Tjena mittbena! (Nej gud vad töntig...) Jag tänkte lägga upp några semesterbilder. Jag har faktiskt fått en ny bästis! Han heter Bengt och är en kamel. En väääldigt närgången kamel.


Stranddag + shopping

Just nu ligger jag i min säng i stugan och vilar. Vi har haft en härlig stranddag och även en bra mini shoppingdag. Jag köpte en klänning, ett par foppatofflor + Hello Kitty grej till och några tofsar. Och förresten! Jag får inte glömma godiset (en hel del godis)!


RSS 2.0