Roligaste på länge!

(Har varit ganska sjuk, därav är det lite glest mellan inläggen... Förklarar i helgen)
Herregud! Älskar hennes reaktion! Efter att hon har försökt att skrämma mig hela dagen (utan resultat) lyckades jag äntligen skrämma henne! Några av er kanske vet att jag älskar att skrämmas, men man måste vara försiktig! Ibland bli de lite fööör rädda..!  
P.s Om det inte går att se får ni helt enkelt ladda ner appen! Btw, kolla in apan! Hur söt som helst, aww.

Sjuk... Och alla dessa krav!

Hej, de senaste dagarna har jag varit sjuk... Inte kul! Har seriöst aldrig haft så ont i magen! Ajajaj... Vid några tillfällen trodde jag till och med att jag skulle dö, typ.

Jahopp, jag legat i min säng, sen jag jag legat lite till osv. Ja ni fattar! Med mig i sängen hade jag min vetekudde, min dator och mina två kompisar nedan. Tillsammans har vi kollat på ca 10 filmer och en hel del avsnitt av one tree hill. (Jag överdriver inte! På riktigt, jag lovar och svär) men man får titta på filmer när man är sjuk. Egentligen borde jag plugga men hur bra bli ett arbete när man mår skit? Inte så bra va? Nej..! Så jag har inte pluggat något och förhoppningsvis är mina lärare förstående, ska nog inte ha alltför höga förhoppningar. Det brukar vara typ såhär:
- Hej, jag har varit sjuk några dagar är det något viktigt jag missat? (Jag)
- Ja det är det alltid! (Läraren)
- Aha okej, vad är det då? (Jag)
- Det ligger på din mail, det skulle varit inne igår! (Läraren)
- Okej, men jag har ju varit sjuk..? (Jag)
- Och? Du får väl plugga ändå? (Läraren)
- Jag har varit medvetslös(bara ett exempel hehe), så jag kanske kan få några extra dagar...? (Jag)
- Det spelar ingen roll! Något skulle du kunnat åstadkommit! Du kan få tills ikväll. (Läraren)
- Aha okej förlåt, du får den så fort jag är klar. (Jag)
-Ikväll! (Läraren)

Det är såklart olika beroende på lärarna, men det är ungefär så det brukar låta! Lärarna tror att vi alla elever är robotar eller typ vampyrer som klarar allt utan att varken sova eller äta!

Har ni någon gång hört: lärare är också människor.
Det har jag och jag vill bara säga: vi elever med!

Det jag vill komma till är: när man är sjuk, ska man bara tänka på att bli frisk. Inget annat. Punkt slut.
Pussshej!


Dagen...

Hejhej! Nu sitter jag och kollar på lets dance, gooo Maria och Oscar! Hehe, men okej... Jag älskar Maria men om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att de andra borde komma till finalen..! De är mycket bättre.

I alla fall, min dag har inte varit inte så bra. Dagen började med svenska, jag jobbade tyvärr inget... Vilket jag ångrar nu efteråt :( Sen hade vi psykiatri och det var då min magkatarr började...!
Efter psykiatrin hade vi matte i typ 15 min (sen skulle vår lärare rätta KP)
Efter vår lilla håltimme skulle vi ha muntligredovisning men jag mådde riktigt dåligt vid det laget så jag gick hem...
Hemma tog jag några tabletter och lite nyponsoppa sen la jag mig och sov till två filmer så nu mår jag mycket bättre!

(Några bilder från veckan)


Sorry...

Sista gången jag säger att jag ska bättra mig! Från och med fredag kommer jag blogga som vanligt. Har så mycket med allt, både skolan och hemma, så det är därför! Vill inte ta upp allt här men ja det är bara för er att respektera, punkt slut. Men i alla fall så kommer jag säkert slänga upp lite bilder här och där! Bättre än inget!

Nää nu ska jag plugga klart och sedan krypa ner framför OTH!


INFO- sociala medierna

Okej, jag vet att jag knappt bloggar längre... Jag ska bli bättre (som jag alltid säger btw) men jag ska i alla fall försöka!
 
I vilket fall så är jag aktiv på andra sätt så ni kan ju följa min vardag på:
 
Instagram - Emmavinell
Snapchat - Emmavinell
Vine - Emmavinell
Facebook - Emma Vinell
VideofyMe - Emmavinell
 
Aa ni fattar, sök på Emmavinell på de flesta sociala medierna så brukar jag ploppa upp! Jag är sällan sen med att prova något nytt!
 
Föresten så har säkert inte alla hört talas om Vine! Det är ganska nytt så det är okej att inte veta vad de är! Tänk er instagram (det är illa om man inte vet vad det är... så därför tänker jag inte förklara) fast med videosar! Låter det inte frestande?!?! Det är faktiskt jätteroligt, man lägger ut korta och oftast ganska roliga klipp på 4-6 sekunder som de som följer en sedan kan se. Precis som instagram! Under den senaste veckan är det sjukt många som har skaffat det så snart har det inte undgått någon. Känner mig faktiskt lite stolt att jag har haft det i över 2 veckor, haha! Men i vilket fall, skaffa det, följ mig, så följer jag tillbaka!
 
Ha det bra nu så ses vi i cyberrymden! Okej det lät töntigt...
Pussshej!

Tävling


Tävling

Tävling- skogslottens ryttarförening
(Fotade)


Tävling Skogslotten 2013-05-11


Tävling- Skogslottens Ryttarförening

Bilder från tävlingen kommer senare ikväll och imorgon kommer en liten "visning" på det jag köpt den senaste tiden!
Pussshej!

Imorgon->inlägg

Håll ögonen öppna!


Ja, vad ska man säga? Jag älskar er tjejer!

Min dag började inte så bra... Först kunde jag inte välja kläder! Det gick bara inte, jag tror jag hade på mig hela garderoben innan jag var klar! Det fick bli ett par svarta jeans, en vit stickad tröja, jeansjacka och mina vita converse. Tror dock att jag kommer svettas ihjäl då det ska bli 21 grader men jag tycker att det är lite förtidigt att ha shorts i skolan och dessutom har jag jävligt vita ben.

Efter att jag valt kläder plattade jag håret och tog på lite maskara. Tror tror typ att det är första gången jag bara har lite smink i skolan haha. Sen skulle jag börja gå mot bussen som ska gå 8.47 men den kommer alltid typ 8.52 men nej inte idag... Den åkte förbi mig 8.46 och det var ingen idé att springa så nu står jag här och väntar på nästa buss som skulle kommit för några minuter sen. (Jag kommer bli sen) så jag har smsat mina tjejer och de skulle backa upp mig om läraren sa något, haha. Ni gör mina dagar! :'D

Hoppas att ni får en skön dag i solen!


Jag är en fattig tjej med dyr smak...

Just nu vill jag ha allt... Men jag nöjer mig inte med något halvdyrt utan skitdyrt ska det tydligen va... Produkten håller i och för sig längre, alltså det är bättre kvalité men ändå jag är en fattig student ;)

Den senaste tiden har jag letat ballerinor, jag vill verkligen ha lite sommrigare skor nu till vår och sommar. Men som jag sa, jag har dyr smak så vi får se vilka det blir. Jag ska gå på stan någon dag i vecka för jag har några ärenden att uträtta, så då får vi se om jag hittar några skor! Dock har jag ofta problem med att hitta skor, jag har väldigt smala fötter och vader så allt passar tyvärr inte...
Btw, jag ska ställa undan vinterskorna i veckan och ta fram mina vita converse, mina svarta har jag redan använt en längre tid men nu börjar de bli dags för de vita att komma ut ur garderoben (haha, ut ur garderoben!) så jag har ju ändå sommarskor, men jag vill ha mer!
I LOVE SHOES (vem gör inte!?)

Nae nu ska jag sova sova sova! Känns som att det är det enda jag gör nu förtiden! Halva dagen har jag legat i vår hängmatta och lyssnat på musik och den andra halvan har jag hjälpt pappa med allt möjligt...! Men imorgon blir det inget sova, har nämligen matteprov på måndag så jag måste plugga järnet!
Usch fy blä!
Godnatt på er! Pussss


Lyckligt slut

Hejhallååå!
Under eftermiddagen och kvällen har jag hunnit med mycket! Jag kom hem vid kanske16.30? Kommer knappt ihåg men sur och arg var jag i alla fall... Det är nämligen en av mina lärare som beter sig jävligt illa mot de flesta i klassen (alla utom hennes favorit elever...) Men som tur var muntrades jag upp av både min lillasyster Clara och hennes kompis + Albin, så det gick över ganska så snabbt. De ville tydligen leka med mig men jag var tvungen att plugga lite först så det fick vänta. Så jag sprang upp till mitt rum för att göra klart min uppgift, sen var det mat efter två timmar och efter det har jag bara haft det riktigt mysigt med två söta flickor.
Först hoppade vi studsmatta, berättade spökhistorier (kan inte direkt säga att de var läskiga men ändå) och efter det kollade vi på en film tillsammans med fredagsmys. Känner att det var precis vad jag behövde, lite avkoppling.
 
Nu ska jag ligga i min rosa, mjuka, varma, sköna, härliga säng med choklad och se om jag hittar någon bra film. Har inga problem med att se två filmer i rad, det är en baggis ;) däremot vet jag inte om jag orkar hålla mig vaken... Det har varit en tuff vecka så mina ögonlock är fyllda med sand eller vad man nu brukar säga? Jag märker ju om jag somnar eller inte! Jag har i alla fall inga som helst planer på att gå upp ur sängen förens imorgon vid typ 12.00, hehe (bara i nödfall). Har flera små lösningar så att jag ska slippa röra mig! Jag har ett glas, min tandborste och tandkräm bredvid sängen så jag ändå ska kunna borsta tänderna. Sen har jag en potta under sängen så jag ska kunna uträtta mina behov. Haha, nej ingen potta men det kanske skulle vara en idé? Ja, jag får tänka på saken.
 
God natt nu alla fina! (Tycker att den här låten passar bra som ett avslut på denna vecka)
 
 
 
 
 

RSS 2.0