Bara Massor Av Mys

Hej på er!
Idag har jag haft en riktig mysdag/kväll. Först kollade jag på bio med Munde, vi såg disneyfilmen flygplan 2 och alla som känner mig väl vet att jag älskar Disney. Fast egentligen är jag inte så jättemycket för typ bilar och flygplansfilmerma utan mer för Frost, Trassel, den lilla sjöjungfrun, björnbröder osv. Men det var kul ändå!

Nu på kvällen lagade jag tacos till familjen och efter det mös (heter det så?) vi ner oss i soffan framför kristallengalan. 
Efter det har jag bara legat i min säng och kollat youtube.

Kort sagt en härlig dag! 
Pusss 



Haul

Hej på er!
Jag har köpt ganska många saker de senaste dagarna eftersom lönen har kommit så jag tyckte det passade bra med en haul. Jag har bara köpt saker jag behöver till i höst och vinter. Det finns ju såklart att hitta billigare än det jag gjort men jag gillar kvalité för då håller det längre och är skönare att ha på sig så därför kostade allt ganska mycket. Det tre första sakerna jag köpt är från Boozt och resten är från stan här i Norrköping.
En rosa och vit kofta från Odd Molly | 1695:-
 
Ett par Ugg Australia. Jag har vetat ha ett par äkta jättelänge för vem vill inte gå runt på moln? De ser inte helt ut som på bilderna, skorna är i samma färg som de är högst upp på kanten av skon | 2199:-
 
Ett par svarta kängor från ecco. Mina kängor gick sönder förra vintern så det var dags för ett par nya | 1400:-
 
På MQ köpte jag en svart höst/vårjacka från STOCKH LM, det var verkligen nödvändigt har ingen ordentlig. Jag har släntrat runt i min skinnjacka i 3 år nu... Tyvärr gör sig inte jackan helt rätt på bilderna. Den är svartare än vad den ser ut på bilden | 1499:-
På Åhléns köpte jag en stickad tröja från WERA Stockholm. Den är väldigt fin på för att den sitter ganska nära kroppen fast ändå inte, det är väldigt svårt att förklara! Den är i alla fall svart, vit, rosa och grå och har dragkedjor | 499:-
Sedan var jag tvungen att köpa ett par hörlurar för att mina Iphone glappar och de är de enda bra jag har. Så jag köpte ett par rosa Happy Plugs på Clas Ohlsons | 299:-
Det var det. Jag kanske även ska berätta att jag valt att strunta i att visa allt jag köpt under sommaren. Jag har skjutit upp det väldigt länge och nu orkar jag inte! Vet ni hur svårt det är att fota kläder, smink och sånt? Testa så ska ni få se haha.
 
Hoppas ni gillade haulen nu ska jag kolla på någon film eller youtube!
Pusss
 

Förra fredagen

Hej på er! 
Idag är det exakt en vecka sedan jag firade Jossan och jag insåg att jag inte skrivit något om det. Inte för att det finns så mycket att skriva men ändå. 
Vi sov i alla fall i tält för att avsluta sommaren och det var precis i tid. Nu är det ju svinkallt på kvällar och nätterna. Vi kollade på film, åt godis och bara hade det allmänt mysigt. Sedan gick vi ut och la oss på en klippa och kollade på stjärnorna, lyssnade på mysmusik och bara pratade. Allt var supermysigt. Älskar dig hjärtat! 


Pusss

Roligaste veckan i mitt liv

Hej på er!
Då är jag arbetslös, bara det ordet låter deprimerande. Jag ska  börja söka jobb och skriva CV och personligabrev idag och imorgon. Inte så kul men om man vill ha ett jobb så är det ett måste.
Just nu saknar jag skolan mer än någonsin. Jag saknar till och med mattelektionerna. Haha. Men det är väl bara att ta tag i sitt liv eller byta identitet och flytta till Uruguay och börja om på nytt. Tror jag hoppar Uruguay men något som jag vill göra om på nytt är studentveckan. Roligaste veckan i mitt liv! Har så många fina bilder och ännu fler konstiga bilder från den veckan. Bland annat en kille som har fullt med sugrör i håret, han hade typ affrokrull så sugrören fastnade väldigt bra och uppenbarligen finns det på bild i min kameraalbum haha. Sjukaste veckan!
Pusss

@Work


Det är bara skit på tvn så jag myser under en lejonfilt och bara njuter av att man äntligen kan ha filt utan att svettas ihjäl. Hoppas det är lika svalt imorgon när jag ska sova!
Pusss

One piece

Hej på er! 
Då sitter jag på jobbet igen och idag har jag bilen för att mamma och de äntligen kommit hem! Den lilla bilen som jag skulle åka i medan de var borta gick ju typ sönder direkt så jag har cyklat och åkt buss vilket har funkat men man blir så bekväm när man har körkort så jag har tyckt att det har varit ganska besvärligt. Men nu är det som sagt slut på det. Dock har jag ju bara två nätter kvar efter denna så det hade ju inte varit hela världen att cykla eller åka buss de nätterna också men ändå. Det blir nog McDonalds toast imorgonbitti för att fira haha. Var så hungrig för några timmar sedan så jag åt upp min frukost... Ångrar mig lite men å andra sidan är det inte kul att vara hungrig. 

Nae, nu ska jag återgå till var det nu var jag gjorde. Jag skulle bara titta förbi. Ni kan få se min nya one piece också apropå inget. Dock är det en mobilbild men den duger nog. Tycker den är superfin, älskar att den är grå och diskret men ändå har vita detaljer. 
Pusss

Lördag

Hej på er! 
Då var det lördag och äckligt kvavt även om det drar sig mot höst. Nu menar jag inte att det börjar bli kallt utan att det börjar bli svalare och framförallt mörkare ute. När jag började jobba natt var det nästan ljust hela natten men nu är det mörkt vid ca 23 och ljusnar inte förens 04. Ganska stor skillnand. 
Jag har ju som sagt längtat efter hösten (dock har jag ingen aning om vad jag ska göra...) så att vakna och nästan frysa på morgonen är underbart. Dessutom köpte jag en till One Piece (ni får se den när jag orkar fota haha) lite spontant så jag längtar efter att krypa ner i den framför en bra film med ljus och godis. Åh vad mysigt det kommer bli! 
Förra hösten med min babe

Pusss

Tisdag

Hej på er!
Idag har jag varit i stallet för första gången på sjukt länge, jag har helt glidit ifrån ridningen. Fast det gör inte så mycket jag kan ju ta upp det i framtiden om jag skulle vilja! Det var i alla fall mysigt att umgås lite med Manne (häst). Jossan har lämnat mig för Barcelona så jag tog han en dag medan hon solar sig röd.

Just nu kollar jag New Girl. Jag har sett några få ansnitt av det när det gick på tv men nu har jag bestämt mig för att kolla på det på riktigt eller vad man ska säga(?) Jag behöver en "gör dig glad serie" och den är verkligen rolig så den passar nog bra som back up medan jag letar efter någon som kan ersätta Gossip Girl. Några förslag? 
Nu ska jag fortsätta kolla på New Girl, började precis och är redan på 4e avsnittet haha. 

Pusss

Hallå där

Hej på er! 
Det här med kontinuitet är något jag tydligen aldrig kommer förstå mig på men som jag har sagt kommer jag bara blogga när jag känner för det och gör jag just nu! För tillfället sitter jag på jobbet i en fåtölj som knakar och knarrar så fort jag rör mig. Sjukt jobbigt... Klockan är ju inte ens 01 så det är över sex timmar kvar innan jag slutat och allt jag kan tänka på är min säng och choklad. Två saker som för övrigt alltid är on my mind. Allt jag har nu är en liten yoghurt för resten av maten glömde jag hemma... Vi får se om jag överlever. Annars är det bra. Det är mysiga barn och just nu sitter jag och en annan personal och kollar på någon film. Kommer inte ihåg vad den heter men det är någon actiondrama. Jag är mer för typ komedier och romantiska filmer pga att jag fattar nada när det händer för mycket på samma gång, typ han jobbade med han förut men sen gjorde han så och då hände det och bla bla bla. Jag är ansiktsblind när det kommer till filmer så jag förstår inte haha. Det finns säkert någon som förstår mig(?)

Vad har hänt sen sist då? Jo, inte så mycket! Jag har jobbat, sovit, träffat kompisar, badat, festat och ja sånt man gör på sommaren. Dock har jag varit dålig på att sola. Känner mig blekast i världen fast det vet jag ju att jag inte är men ändå. I och för sig är det kanske bättre för kroppen. Får se om jag lägger mig en stund imorgon, ska ju trots allt vara ca 30 grader. Fast det är nästan för varmt om man inte har en pool och obegränsat med kalla drinkar. Får se hur jag gör! Nu ska jag jobba vidare (kolla vidare på filmen haha) och ni ska få njuta av några bilder som jag tagit de senaste veckorna. Kvalitén är väl inte direkt den bästa men det får duga!








Pusss

RSS 2.0