Skönhets haul

 
Hej på er. Igår fick jag min glossybox och ett paket från lyko.se så jag tänkte visa er vad jag köpt.
Jag köpte även ett halsband från ur&penn men jag glömde fota det så jag tar med det i en collective haul någon gång i framtiden. Det var i alla fall ett enkelt silverhalsband med ett hjärta. Köpte det bara för att jag ville ha kedjan.
 
Från Lyko.se köpte jag...
Ett schampo och balsam från Bed head och Tigi. Älskar deras produkter och detta ska dessutom vara perfekt för brunetter och rödhåriga samt vara ett lite mer exklusivt något. Så jag är spänd på att testa det.
Ord. pris 1100:- rabatterat pris 299:- (vadå kap?!)
 
I månadens Glossybox fick jag...
Först vill jag bara säga att jag verkligen avgudar färgerna. Fräsch och snyggt. Blev sugen på att kombinera de på mina naglar. Hm... Kanske har en idé.
 
1. Det jag fick (skriver fick fast jag betalar) var en rengöringssvamp från Karmameju. Jag testade den igår och min första reaktion var läskig. Men det verkade faktiskt riktigt bra, huden blev väldigt mjuk för stunden och jag har läst att efter en veckas användning ska den ha gjort massa bra saker med ens hud. Jag har läst massa bra om den på nätet så jag hoppas att den kan passa mig. Om ni är intresserade kan ni läsa mer HÄR ganska konstig är den i alla fall, det ska tydligen vara en växt.  
 
2. Sedan fick jag en tandkräm från Oral- B. Tyckte det var lite konstigt att det kom i min glossybox men aja, den verkar i alla fall bra.
 
3. Den blå flaskan är ett spraybalsam från Revlon. Har testat det och det luktar väldigt fräsch och håret blir super lent. Och vem vill inte ha lent hår?
 
4. Sedan fick jag ett brynvax. Jag har vetat ha det så länge. Har haft ett från typ HM tror jag och jag gillade det inte, bryna blir så hårda... Men av detta blev de mjuka fast ändå så stannade de kvar. So far so good.
 
5. Sist och faktiskt minst, Porefessional från benefit. Har vetat pröva den sååå länge, alla säger att den äger och jag kan bara hålla med! Den döljer porer super bra, jag ha inte testat hur bra den är som primer men jag tror inte att jag kommer bli besviken. Om jag gillar den ska jag nog köpa den i originalstorlek. Synd att benefit inte finns i vanliga butiker, älskar det märket.
 
Det var allt, jag fick några rabattkuponger på bland annat Bellbox också, och rabatt är alltid trevligt. Jag är ganska nöjd med månadens box och jag är ganska säker på att jag ska börja en ny prenumeration (detta var nämligen min sista box).
 
Ha en trevlig helg nu. Vi hörs säkert men jag vill inte lova något, jag mår inte så bra så i första hand ska jag fokusera på att bli frisk.
Pusss
 

Back to school

Hej på er! Idag är jag i skolan, jag mår inte så bra men jag kände att jag inte kunde missa våra lektioner så jag tvingade mig hit. Har fortfarande huvudvärk och känner mig allmänt hängig men det är bra att kämpa på. 
Vi har en ganska lång dag idag, tror vi slutar halv 4. Sen blir det hem till sängen, ni anar inte vad jag längtar.
Men nu blir det lunch och sedan fortsätter dagen...
Pusss



Rökning

Skönt att ha henne tillbaka. Clara är en av de alla vloggare som det gått bra för och av någon anledning är det de som det går bra för som slutar att göra videos. Say what? Fast jag vet ju varför. De blir erbjudna jobb osv. Kul i längden men när man sitter på tisdagskvällen för trött för att plugga och kollar youtube vill man att någon ska ha lagt upp en rolig video men nej. Det händer inte så ofta som jag skulle vilja. Too bad. 
Men nu på sistone har bland annat hon börjat lägga upp videos igen, och då bland annat den ni förmodligen ska eller har kollat på (eftersom jag länkat den åt er).
Älskar i alla fall hennes kommentarer i videon "gratis är gott". Haha. Har saknat henne så ska bli kul att få se henne i mello.
 
Apropå rökning. Jag skulle påstå att jag aldrig rökt. Mår sååå dåligt att bara gå förbi en som röker och om jag av någon anledning 'tvingas' stå bredvid en rökare håller jag andan så gott det går.
Men varför sa jag påstå tänker ni. Och ja, jag påstår att jag aldrig rökt. Eller jag har aldrig dragit ner rök i mina lungor. ALDRIG. Men däremot har jag haft rök i munnen i ett försök att göra en rökring. Jag trodde att det var lätt så jag skulle väl bevisa det för mig själv och resten av gänget så jag gjorde ett försök (det gick inget vidare... Det är väldigt svårt ska ni veta) 
Om ni vill påstå att jag har rökt då så får ni. Jag vet själv inte vad jag tycker. Jag har frivilligt satt en cigarett i munnen men för det första var jag inte nykter (låter som att jag försöker bortförklara mig) och för det andra bjöd hon (återigen "gratis är gott"). Men jag tycker att det är lite jobbigt eftersom jag vill kunna säga att jag aldrig rökt för att jag är så emot det. Men samtidigt borde jag inte bry mig, hallå i munnen! Haha, orkar inte med mina egna tankar. 
 
Ha en bra dag. Själv ligger jag hemma och är sjuk. Huvudvärk och ingen sömn passar inte med skolan så idag har sängen och jag en date tillsammans med massa serier och glass. Dock mår jag bättre tack vara tabletter men känns inte som att skolan hade varit en bra lösning ändå. (observera att jag är en person som i vanliga fall går till skolan med feber. Varför bortförklarar jag mig hela tiden. Idag är jag hemma punkt slut.)
Pusss

Dagens köp- Clinique

Hej hur mår ni? Jag mår helt okej, har väldigt ont i huvudet men annars är det bra. Haha, första meningen påminde mig om när man brevväxlade "Hej namn. Hur mår du, jag mår bra." Haha. Saknar nästan att få riktiga brev. Kommer så väl ihåg mina brevvänner, Alexia, Emma, Wilma och allt vad de hette. Eller heter blir det väl? Har bara kontakt med en och det är Emma. Härlig tjej. (Ska stalka de andra på Facebook bara för det).
 
Tillbaka till ämnet, dagens köp. Idag var jag en snabbis på stan, 10 minuter kanske och det var väldigt stressigt kan jag tala om. De har tydligen ändrat bussarna... Eller så är det jag som har dålig koll efter de ändringar som de gjorde i december (förmodligen). 
 
I alla fall (lyckas komma ifrån ämnet hela tiden) idag köpte jag en av mina standard köp. Nämligen min ansiktskräm så jag tänkte att jag kunde tipsa er om den. Jag använder mig av Cliniques serie när det kommer till min morgon- och kvällsrutin, tror jag sagt det förut. Jag är oftast väldigt nöjd med de. Just nu när min hud är torr som en skorpa är jag inte sååå nöjd om jag ska vara ärlig. Jag måste använda en komplementkräm för att min hud ska bli mjukare. Men det funkar, för jag kan inte hitta någon bättre och det är bara fläckvis i ansiktet som jag behöver använda en annan kräm.
 
Under somrarna älskaaaar jag Clinique mer än något annat (förutom glass och allt annat som hör till sommaren. Åh jordgubbar...) Så det kompenserar vintern. För er som har torr hud som jag kan jag starkt rekommendera denna ansiktskräm, jag har extremt torr hud så bli inte rädda för att jag måste använda komplement (jag är lite mycket speciell). Den finns självklart till normal och fet hy också men jag kan inte yttra mig om de då jag inte har prövat de. Men denna kan jag som sagt starkt rekommendera. Allt i serien utom ansiktsvattnet, det är för starkt för oss med torr hud (vi behöver ren fukt, där kan jag förövrigt rekommendera Clarins, super härligt märke framförallt när det kommer till ansiktsvatten). 
Dessutom är det en ny formula som tydligen ska ha mer verkande effekt så förhoppningsvis är denna bättre än min tidigare. Uppdaterar er om jag känner någon skillnad. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att min huvudvärk försvinner. Hatar att ta tabletter men det verkar som att det får bli en till kvällsmackan... Ha det bäst mina fina.
Pusss
 
 
 
 
 

Flashback 2013

Tänkte köra en flashback 2013 eftersom det, som alla redan vet, är 2014. Har inte valt ut så många minnen, utan jag har valt ut de som betyder något för mig. Tyvärr har jag inte fotat så mycket i år (med systemkameran alltså) så jag har määäängder med betydelsefulla minnen som jag inte kommer att få med i detta inlägg. Och framförallt så kommer jag inte få med alla mina underbara vänner, både i och utanför skolan.
 
Bara för att ta ett exempel: när Agnes och Adrianna var hos mig i Katrineholm och vi badade, solade, åt, kollade på film och ja ni vet allt det där som man drömmer om nu när det är vinter. Även om jag är dement och urgammal så kommer mina minnen med de tjejerna alltid finnas inom mig. Älskar de så mycket. Precis som jag älskar alla andra fina människor som står mig nära. Så ja, med det sagt så kör vi väl igång.
 
Vinter. Jag var i sälen med släkt och familj.
Tidig vår. Albin började ta sina första steg, kommer ihåg att jag blev varm genom hela kroppen av hans glädje när han faktiskt insåg att han gick alldeles själv. Nu kan man knappt få stopp på honom.
 
Vår. Tindra döptes (min låssaskusin skulle man kunna säga).
Vår. Har varit på en hel del hoppträningar och...
Hopptävlingar med Jossan under året som gått.
Värdens finaste vän och häst.
Tidig sommar. Har haft mängder med fotodagar med Jossan under året. Alltid lika jobbigt och kul på samma gång.
Tidig sommar. Jag har ägnat en hel del tid med mina ko-kompisar.
 
Sommar. Jag var på Gotland med detta härliga gäng.
 
Och om det är något jag sakar från sommaren så är det stranden, solen, maten och tiden med vännerna.
Sommar. Albin växte och blev ett riktigt busfrö. Något som han fortfarande är och förmodligen kommer vara ett bra tag till.
Höst. Åter igen en av våra fotodagar och detta känns så typiskt oss. Båda står och tar bilder på sig själva. Haha.
En dag att minnas.
 
Vinter. Jag, kajsa och Munde försökte ta en bild att ge bort till några i julklapp. Det gick sådär, det snöade för mycket, vi hade ett paraply över kameran som blåste iväg hela tiden, Munde grät för att han var kall så vi var tvungna att locka han med choklad för att han skulle sluta gråta. Och trots allt blev alla bilder fula.
 
Vinter. Har egentligen inte tagit så många kort nu i vinter. Tråkigt när jag tänker efter. Älskar ju att fota. Men detta är i alla fall jag som mosar Munde för att han... Ja, han är Munde helt enkelt!
Det var det jag tänkte bjuda på idag. Ha en fortsatt bra tisdag, köp dig något onödigt eller gott bara för att du kan. Strunta i konsekvenserna. Du är helt klart värd det. 
Pusss.

Veckans lack- sparkling

Hej, detta är ett lite försenat inlägg angående veckans lack. Ni får förlåta mig för jag hade sååå ont i huvudet igår så jag kunde verkligen inte drista mig till att blogga. Inte ens Ipren hjälpte. Ja, då förstår ni att jag faktiskt inte kunde. Men nu sitter jag och tittar på tv med Munde så jag tänkte passa på att blogga. Mamma är nämligen sjuk så jag har "Munde duty".

Veckans lack är lite åt det fräckare hållet. Hittar inte rätt ord men jag antar att man kan kalla det fräckt. (Ni får än en gång ursäkta kvalitén... Från och med denna vecka kommer bildernas kvalitén bli bättre) 

Som ni ser på första bilden har jag använt mig av två av mina nyaste nagellack. Det ljuslila och det glittriga samt mitt vanliga O.P.I top coat. Som förövrigt äger, och som jag alltid säger: det är snyggare i verkligheten. Glitter glänser på ett annant sätt då och det är en klarare färg på lacken. Det kan ju vara mobilen som gör att det inte ser så snyggt ut, så det kan vara en idé att börja använda min system mera. Hehe...
Hoppas ni ser lite i alla fall. 
Pusss


Girls just want to have fun

Vet att jag alltid skriver detta men det är så jag känner. Äntligen helg. 
Gårdagskvällen spenderades med massa babes från klassen. Det var väldigt kul, vi ses tyvärr väldigt sällan utanför skolan så det var mysigt. Vi lagade lite mat och snackade massa skit hela kvällen. Pappa kom och hämtade mig lite över tolv så det blev inte så sent, men jag var helt utslagen ändå. Kom väl hem runt halv 2, låg lite med mobilen i sängen (ni fattar vad jag menar) och sen somnade jag med min gosiga katt som tydligt visade att han hade saknat mig.

Idag händer det inte så mycket under dagen. Just nu sitter jag framför youtube, älskar att bara sitta och kolla på massa videos. Min hobby. Sen ikväll ska vi iväg och fira en i släkten (typ) så det blir nog trevligt! 

Annars har jag inga planer för helgen, utom slappa såklart. Kanske blir någon eller några filmer, mys med familj osv. Plugget tar jag nog i veckan.

Hoppas ni har en bra helg so far. 
Pusss



Happy birthday

Min minsta bror Albin fyller 2 år idag. Hurra, Hurra, Hurra. Sjukt! Han är inte så liten längre trots att han alltid kommer vara min lilla bebis.

Älskar dig så mycket 

Dagen har börjat bra...

Godmorgon, eller god och god. Tåget är inställt, jag fryser och dessutom kommer jag inte hinna till skolan i tid. Jag vet inte om jag skulle kalla det en god morgon. 

Tänkte bara ge er en uppdatering på veckans lack. Jag kan aldrig låta mina naglar vara. I förrgår målade jag på med mer lager för att bubblorna skulle försvinna, det gick sådär men lite bättre blev det allt! Och igår fixade jag glitter på mina ringfingrar. Blev fint men nu får jag inte lägga till mer, det kommer bara se förmycket ut tillslut 

Pusss


Vilken härlig dag

Haha vilken dag, vet ärligt inte vart jag ska börja. Jag började med att försova mig, rejält. Jag som aldrig försover mig... Men som tur var vaknade jag i alla fall en kvart innan bussen skulle gå. Så jag kastar mig upp ur sängen, slänger på lite foundation och maskara samtidigt som jag tar på mig kläderna. Sedan kastar jag ner mina saker i väskan och springer ut i hallen. Vid det laget hade det gått ungefär 10 minuter. Så jag hade 5 min på mig innan bussen skulle gå. Ganska lugnt helt enkelt. Så jag sprang in till mitt rum igen för att fixa till det sista. Sedan sprang jag ut igen, tog på mig mina kläder och började gå mot bussen. Klockan var då 09.23 så jag hade 1 min till bussen. Bussen kommer aldrig i tid så jag tänkte att det var lugnt så jag gick inte så fort, dessutom hör och ser man när bussen kommer så då är det bara att springa om den faktiskt är i tid.
 
När jag kom till hållplatsen stod det en annan person där så jag började slappna av. Vi stod där i kanske 25 minuter, men ingen buss. Jag började få panik, så jag gick hem och väckte mamma som var snäll och körde in mig till skolan. Sent kom jag men bara en halvtimme som tur var. Jag skulle jobba med Sanna så jag tyckte lite synd om henne men hon hade inte riktigt gjort klart sin del av arbetet så jag tror inte att det gjorde så mycket. 
 
Frågan är bara vad som hände med bussen. Antingen var den tidig eller så var den jävligt sen, orkar inte lägga energi på det men man undrar ju. 
 
Resten av dagen har vi jobbat med vårt gymnasiearbete, kuuul. Nae, fyfan vad tråkigt det är rent ut sagt! Jobbigaste ämnet just nu, i och för sig har vi börjat en ny religionskurs som också verkar jävligt tuff. Orkar inte med skolan. Som tur va jobbade vi ganska mycket praktiskt dag så det var inte så förfärligt.
 
Hörs imorgon.
Pusss
ego.
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans lack



Idag målade jag naglarna med ett lack som jag faktiskt köpte just idag. 
Det är ett turkost lack, men det är mer åt det gröna hållet än åt det blå. Jag älskar färgen (dock är bilderna inget bra...). Tyvärr så gillade jag varken kvalitén eller pigmentet på nagellacket så det var lite synd. 

Jag köpte nagellacket på Willys när jag och mamma var och handlade. De sålde nämligen ut nagellack för 10:- styck så jag köpte två stycken. 
Det första är ett limegrönt nagellack med glitter och det andra är det jag har på mig nu. Tycker om färgerna så jag hoppas att de sitter kvar skapligt på naglarna.

Sedan var jag även inne på kicks. Jag använder cliniques serie för mitt ansikte och biotherm till kroppen och jag har varit nöjd. Men nu när den riktiga vintern har kommit har min hud spelat ur. Jag har massa eksem och min hud är helt uttorkad. Till kroppen funkar kortison men inte till ansiktet (eftersom ansiktet är extra känsligt). Så jag letade efter en ny serie som verkligen kan hjälpa min hy. Det var en jättesnäll tjej som fixade så att jag fick ta hem några tester från en av clarens serie så jag hoppas att det ska hjälpa. Vill inte vara en flagande kokosnöt längre.

Hoppas det hjälper annars flyttar jag utomlands!
Pusss


Movies are my life

Så skönt med helg, äntligen. Älskar känslan man har under fredagkvällen, man har hela helgen framför sig och det får mig att slappna av mer än någonsin. Min kväll spenderades tillsammans med Emma J på avstånd. Vi snapchatade i lite mer än 5 timmar, trevligt trevligt. Vi kollade på Frozen den nya Disneyfilmen ni vet. Eller vi kollade inte prick samtidigt, men nästan. Jag skickade nämligen en snapchat att jag skulle kolla på den och vad tror ni hon gjorde? Jo, hon hade precis startat den haha. Läskigt. Så vi kollade typ tillsammans och jag talar nog från oss båda när jag säger att vi har en ny crusch!
This guy
Så söt, jag dog bokstavligt talat genom hela filmen. Både för att jag skrattade så mycket åt honom och för att han är så gullig.
 
Filmen var helt enkelt grym, jag ska kolla på den ikväll igen. Man blir sååå glad trots att den har sina sorgliga ögonblick. Snögubben Olaf, som han heter (han gillar varma kramar btw), gjorde hela filmen.
Ni som inte sett den måste se den. Det kan vara en fördel om man gillar Disneyfilmer, annars kan jag inte lova att ni kommer gilla den.
 
Dessutom äger låtarna i den, så ni kan ju gissa vad jag lyssnar på just nu. De är både bra i sig och det märks att de jobbat med att placera de på rätt ställe. Förstår ni vad jag menar? I vissa disneyfilmer är låtarna fram krystade, haha vet inte hur jag förklara. De passar liksom inte in, de kommer lite plötsligt. Men i denna har de verkligen lyckats. Låtarna startar i prat och liksom byggs på till sång, det känns helt naturligt. Om ni kollar på filmen förstår ni vad jag menar.
 
Idag har jag också kollat på film, en av mina favoriter Friends With Benefits. Älskar den filmen, sitter och gråter över småsaker. Vet inte ens varför, den är inte ens sorglig. Eller jo lite, men inget som man nödvändigtvis behöver gråta för.
Ja, det är väl så mitt liv ser ut. Film, film, film. Men nu ska jag faktiskt äta något, det är tydligen ett måste här i livet.
 
Ha en bra helg.
Pusss

Haul- lyko.se

Hej, äntligen har jag min dator igen så jag kan lägga upp vad jag köpte från lyko.se. Så jag kör igång direkt. (Ursäkta om jag kör en blandning mellan svenska och engelska men jag orkar inte bry mig haha, så länge ni förstår vad jag menar så tycker jag inte att det spelar någon roll)
 
Det första jag köpte var detta set med real techniques borstar. Jag har hört sååå mycket bra om borstarna och jag kan bara hålla med. De äger. Det jag såg fram emot mest var foundationborsten men den visade sig vara en besvikelse. Ser ni på riktigt hur liten den är i jämförelse med min gamla? Skulle ta halva dagen för mig att bli klar med sminket. Så jag använder den borsten som en concealer borste istället och det passar faktiskt mig perfekt. 
I det stora hela är jag väldigt nöjd med alla borstar.
Den första borsten till vänster är en highlighter och shadeborste och den äger, lätt en av mina favoriter i setet. Bredvid foundationborsten är det en detaljborste, den funkar till både concealer och ögonskugga. Jag kommer använda den till ögonen för att få skuggan mer pigmenterad. Desto tätare borste du använder desto mer pigment får du när du applicerar skuggan, det kan vara bra att lägga på minnet. Den sista borsten är en riktigt fluffig men ändå hård, den är bra till både mineral puder och foundation samt att blanda ut skarpa kanter. 
Setet kostade 349:-
 
Den andra saken jag köpte var en salva/insmörjningskräm till min torra hud. Tycker den fungerar bra, den gör vad den ska men den luktar lite konstigt (fast ändå fräscht) och lämnar huden kladdig vilket jag inte gillar. Men min hud börjar bli bättre och det är ju huvudsaken.
Orginal priset för denna är 410:- (tror jag) men den var på rea så jag fick den för 164:- och ni som gillar smink osv. vet att Elizabeth Arden är ett superbra märke så det är största kapet (dessutom är korken supersöt).
 
Åh, jag har velat ha ett prickverktyg till mina naglar sååå länge. Ni anar inte. Och nu har jag ett, lycklig. Haha. För er som inte vet vad det är så är det till för att man ska kunna göra bland annat prickar på naglarna. Älskar att hålla på med sånt.
Den kostade 35:-
 
Sedan köpte jag tre nagellackspennor. Love. Det är en vit, en svart och en rosa.
De två första kostade 59:- styck och den rosa kostade 39:- 
 
Det sista jag köpte var detta läppstift. Färgen är väldigt fin, men den liknar ett läppstift som jag redan har så det var lite tråkigt... Men det går nog åt. Köpte det mest för att det bara kostade 39:-
 
Så det var allt jag köpte på lyko.se. Älskar sidan och ska lätt beställa där flera gånger så fort det kommer in något intressant. Alla borde kolla in sidan.
Hoppas ni gillade min lilla haul. Ha en bra fortsatt kväll så hörs vi imorgon.
Pusss 
 

Mini haul

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. För mig var det samma visa som alltid... Jag fastnade framför datorn och la mig alldeles för sent så nu är jag helt död. Måste verkligen lära mig att gå och lägga mig i tid, det är inte så konstigt om jag är trött i skolan om jag sover i knappt 5 timmar... 

Ni brukat ju gilla att se vad jag. Köper så jag tänkte bara visa er två saker jag köpt (ha lite överseende med bilderna, måste använda mig av mobilen för att min dator är på lagning). 

Det första jag köpte var en deo, kul att visa men det finns faktiskt en poäng. Jag ville tipsa er om den. Jag tycker den äger rent ut sagt. Den luktar väldigt fräscht, jag har aldrig upplevt att jag luktar svett när jag haft den på mig och den är billig. Den är helt enkelt superbra. Alla är ju såklart olika men för mig fungerar den jättebra.


Sedan köpte jag detta nagellacket från essie. Jag älskar essie nagellacken och jag har velat ha detta sedan det kom ut. Som många redan vet hatar jag lila, men av någon anledning älskar jag denna nyans (konstigt jag vet). Dessutom är färgen det senaste modet inom nagellack, så det kanske haft lite inverkan på mig. Vem vet? Så om ni gillar att följa modet eller bara gillar färgen så tycker jag att ni ska köpa det. 

Det var det lilla jag köpt. Ha en bra dag. 
Pusss




Måndag

Då har den första riktiga skoldagen passerat. Väntar bara på att allt plugg ska komma. Just nu har jag nämligen inte så mycket, gjorde det som behövdes under lovet (allt utom en uppgift).

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på tv, läsa osv. Skönt! Dessutom ska jag försöka lägga mig i tid, lägger mig alltid på tok för sent. Igår la jag mig runt 1 men somnade inte förens typ 3 och när man ska upp kvart i 6 är det knappt värt att sova längre. Trots lite sömn lyckades jag hålla mig vaken nästan hela dagen, somnade till på andra lektionen (får så dåligt samvete när det händer men när ögonen vägrar hålla sig öppna är det bara att ge upp). I övrigt har dagen varit bra. Vi började en ny kurs, psykologi. Det verkar faktiskt väldigt kul och dessutom är det med en av mina favorit lärare så det kommer nog bli bra! 
Nu ska jag återgå till min (mammas) dator.
Pusss
(Vadå snygg? Min kändiscrush)


Veckans lack

Hej babes! Har ni haft en bra helg? Min har varken varit intressant eller rolig. Idag har jag pluggat, kollat runt på youtube, kollat på serier, hängt med Albin och pillat upp ett sår som jag har på axeln ca 17 gånger... Jag är så pillig så jag kan inte låta bli att pilla och tillslut går såret upp igen, surprise liksom... Så tröjan jag hade på mig idag har ganska många blodfläckar. "Men guuuud så intressant Emma berätta mer" (ja jag pratar om mig själv i tredjeperson) 

Nej men, ska vi byta ämne? Imorgon är det skola, ny vecka, nytt schema och nya kurser. Yay...! (Önskar att ny kunde höra sarkasmen i min röst, eller alltså i mina tankar för jag läser inte upp vad jag skriver) gaaa okej detta spårar ur och jag orkar inte skriva något nytt inlägg så take it or leave it.

Söndagsångest- check. Som alltid men det är bara att köra, jag vet ju att den dagen jag tar studenten kommer jag vilja klamra mig fast i skolan och aldrig lämna den. Nu...? Ja nu vill jag elda upp den. 

Föresten, nu är jag igång med veckans naglar igen *alla jublar* gör det då! Vad väntar du på? Jubla! Haha okej förlåt- back on track
Denna vecka har jag väldigt tjejiga naglar, de blev ljusrosa med vita och mörkrosa prickar över hela naglarna. Diskret men ändå det där lilla extra. 

Ha det bra så hörs vi imorgon. 
Pusss




Jag ska bli Törnrosa och sova i 100 år

Åh, äntligen helg! Så skönt, jag har suttit framför youtube hela dagen. My life. Är det bara jag som skulle behöva ett lov till? Jag har gått i skolan i två dagar och är redan slut. Haha. Förmodligen behöver jag bara vänja mig. 

Igår var jag och pappa och handlade och eftersom jag är shopaholic kom jag inte hem tomhänt. Det jag köpte var två iPhoneskal

De var båda på rea och kostade bara 30:- styck, hur billigt? Det första skalet eller vad man ska kalla det är hur mysigt som helst. Kanske inte värdens snyggaste men jag tyckte att det var så gulligt och gosigt så jag köpte det. Jag kommer nog använda det lite mer som en detalj. Rätt kläder och skalet kommer se sååå snyggt ut. 
Det andra skalet är ett vanligt hårt skal. Jag tycker det är jättefint, klassiskt på något sätt och återigen det kostade bara 30:-

Sen vill jag bara säga att min dator sönder så jag kan inte lägga upp vad jag köpte från lyko. Det kommer upp direkt när datorn är lagad.
Pusss

Back to school

Hej, då har skolan börjat! Sååå kul. Nej men ändå skönt på något sätt. Det som inte är så kul är väl att mina hungerkänslor kommer tillbaka i samband med skolan. Hatar skolmat. 

Det var i alla fall skönt att ha en kortvecka, det är liksom redan fredag. Det känns som en mjukstart inför nästa vecka då ett helt nyss schema startar. Det blir nog bra. 
Nu ska jag i alla fall åka hem och ha fredagsmys med min chokladkaka och med mina masariner (stavas det så). Goda är de i alla fall!
Ha en bra fredag!
Pusss





Stockholm- haul

Hej, igår var jag som sagt i Stockholm och shoppade. Jag köpte en hel del men ändå inte så jättemycket (enligt mig). Det var väldigt mycket som var på rean så nästan allt som jag köpt hade sänkt pris. Så ja, här kommer det jag köpte!
 
Denna söta blus/toppen från Monki. Tyckte den var sååå gullig och den kommer passa perfekt i vår och sommar. Den kostade bara 100:-
 
Från Zara köpte jag både en superfin blommig tröja. Tyckte att det var väldigt fin och den kommer också passa väldigt bra till i vår och sommar. Och ett super stort och väldigt fint halsband, det passar bra till nästan allt.
Tröjan kostade 100:- | Halsbandet kostade 280:- 
 
Topshop köpte jag tre saker. Ett spetslinne, som är transparent i ryggen och en blommig klänning som har spets detaljer fram (den är mycket finare på). Återigen, de kommer båda vara superfina i vår och sommar. Sedan köpte jag också en Kanintröja, jag dör varje gång jag kollar på den! Tycker att den är så söt. Dessutom är den jätteskön att ha på sig.  
Linnet kostade 100:- | Klänningen kostade 150:- | Tröjan kostade 200:-
På Holister köpte jag två basictröjor en blå randig och en röd. Gillar båda, framförallt den blå. Alltid bra att ha liksom.
De kostade bara 80:- styck. Sjukt, halva reapriset. Ja tack! 
 
Nu kommer vi till det som inte var på rean.
HM köpte jag tre nagellack och ja ni kan ju se själva vad de är i för färg och vad de heter.
Essie nagellacken kostade 129:- styck | Isadora lacket kostade 69:-
 
Kicks köpte jag två saker. Ett EOS Lip Balm. Love it, det smakar och luktar såå gott. Mina läppar blir väldigt mjuka och förpackningen är verkligen supergullig. En hårspray från Loréal Paris, hört mycket positivt om den och jag kan bara hålla med, idag när jag hade lockat håret sprayade jag i den utan att håret blev stenhårt och lockarna höll under hela mitt stadsbesök. Så tummarna upp för den!
EOS Lip balm 89:- | Hårsprayen 69:-
 
Cubus köpte jag en masskara från Maybyline, har hört så mycket bra saker om denna masskara så jag beslöt mig för att testa den. Kan säga vad jag tyckte om den i ett annat inlägg då jag inte testat den än. 
Den kostade 145:-
 
Det var allt jag köpte i Stockholm (och faktiskt några saker här hemma i Norrköping). Sammanlagt gjorde jag av med 1720:- (mer än jag trodde). Men jag sparade väldigt mycket i och med att det var rea. Vet inte exakt hur mycket hag sparade men min gissning skulle vara runt 2000:-. Låter kanske mycket, men det var som sagt väldigt mycket som var på rea och till och med halva reapriset så jag tror faktiskt att det kan vara så mycket.
Vi hade det i alla fall det jättebra under hela dagen i Stockholm, vi åt på T.G.I Friday. Trodde förövrigt att jag skulle spy, var så gott så jag kunde inte sluta äta.
Imorgon kommer jag lägga upp vad jag köpt på lyko.se (om det hinner komma dvs.) så då kommer ytterligare ett haul inlägg.
Pusss
 
 

Bring me my bed please

Hejhej, dagen har varit kort. Jag vaknade för ca tre timmar sedan, fick typ panik när jag såg att klockan var ett... Inte likt mig, men nu är jag uppe, fixad och påväg till körskolan för lite teori. Hoppas att jag inte somnar, skulle vara så pinsamt. Egentligen borde jag inte vara trött för jag somnade mellan två och tre och sov som sagt till ett, det är nästan 11 timmar. Men ändå känner jag mig trött och längtar efter min säng.

Ikväll ska jag få ihop en Stockholms haul till er. Antingen en video eller ett inlägg med bilder, jag vet inte än. Beror lite på hur mycket tid jag har. Jag måste både hinna plugga innan skolan imorgon och se ppl. Det har ju börjat ingen (äntligen). Ååååå så taggad på resten av säsong fyra, ni anar inte! Det finns redan ute på några sidor enligt mina kontakter (Adde). Men eftersom jag är i stan så kan jag inte se det, har en liten ångestattack här på spårvagnen... Måste kolla på det direkt när jag kommer hem. 

Nu ska jag hoppa av spårvagnen och gå in på körskolan. Hörs ikväll! 
Pusss

(Sötaste hörlurarna och skönaste läppsylet)

Time to sleep

Efter en heldags shopping i Stockholm är jag väääldigt trött. Mina fötter är svulla och gör ont, eller egentligen gör typ hela kroppen ont. Kommer få träningsvärk... 

Jag tänkte visa er vad jag köpte imorgon, för nu är klockan väldigt mycket. Hoppas i alla fall att ni haft en bra dag, min har varit toppen. Vill tillbaka, gillar verkligen stora städer. Dock skulle jag inte vilja bo där året om, gillar även att ha lite space. Jag vill ha en gräsmatta på tomten och gärna några kossor och andra djur i närheten. Jag älskar det. 

Nu ska jag sova, godnatt mina fina!




Pusss

Youtube- Missglamorazzi

Just nu är Missglamorazzi eller Ingrid Nilsen som hon heter, en av mina favoriter på Youtube. Kommer ihåg att jag kollade lite på henne när jag precis hade skaffat youtube, för typ fyra eller fem år sedan. Och nu av en tillfällighet hittade jag henne igen. Jag älskar verkligen att kolla på smink- och skönhetsvideosar (som alla vet vid det här laget) och allt vad det innebär och hon gör det perfekt enligt min åsikt. Dessutom känner jag igen mig i henne, vi är båda lite knäppa och typ... Hm, vet inte vad jag ska säga. Typ barnsliga, eller nja det är fel ord men något åt det hållet haha.
 
I alla fall så tycker jag att ni kan kolla in hennes kanal. Den första videon är hennes senaste, det är en "favoritvideo" för 2013. Jag tycker mest om hennes "favoritvideos" och hennes getting ready with me- videosar. Så därför länkar jag även en sådan video.
 
 
Pusss

Me and my obsessions

Det var ett tag sedan som jag visade er mina naglar. Om jag ska vara ärlig så är det för att de blev sååå fula efter att jag tog bort mina gelénaglar, de är fortfarande gropiga och fula men de ser i alla fall bättre ut. Jag ska aldrig göra om de på det stället kan jag ju säga. Att fixa naglar är bland det roligare jag vet och hur jag än gör blir det klumpigt och fult. Men jag gör mitt bästa för att det ska se någorlunda ut.
 
Jag ska ju som sagt till Stockholm imorgon så jag ska förmodligen köpa något vårdande lack. Jag funderar på att köpa ett lack från Essie som tydligen ska stärka och jämna ut gropar i naglarna. Låter riktigt bra. Ett annat lack som jag vet att jag kommer köpa om jag bara hittar det är:
 
Det är ett topcoat som gör att nagellacket under blir matt. Hur snyggt? Jag kunde inte välja en bild så ni kan ju klicka HÄR om ni vill se några exempel (jag tycker att man ser resultatet bäst på bild 6 och 9). Jag har velat ha det i en evighet och det finns bara i vissa butiker och vår kära huvudstad fick ju alla dessa butiker medan vi några mil ner får nöja oss med HM... Nagellacket kostar mellan 160 - 200 kr men jag tycker helt klart att det är värt det. Om jag ska beställa kommer jag ju ändå att behöva betala frakt, så det kostar nog ungefär lika mycket i butik som på nätet.
 
Till poängen med hela inlägget: mina naglar.
 
Denna vecka har jag gjort marinblå, glansiga, glittriga naglar. Mycket på en gång. Som ni kan se så är det bubbligt och lite ojämnt på sina ställen, men jag kan som sagt inte göra så mycket åt det... (jävla gelénaglar...) Jag valde att ha hela tummarna glittriga och på övriga naglar valde jag att bara ha glittret vid roten av nageln och upp en bit. Det ser mycket snyggare ut in real Life. Det gör det typ alltid, så ni får helt enkelt ta och träffa mig.
 
Apropå nagellack, ni som känner mig riktigt väl kanske vet att jag hatar lila. Verkligen hatar, fast det är bara vissa lila färger har jag märkt på sistone. Färgen på följande nagellack absolut älskar jag! 
 
Är det inte jättefint? Jag tycker att det är urfiiint! (konstigt nog).
 
Det var allt jag ville säga och tur är väl det, jag lyckas alltid göra för långa inlägg... Ibland bloggar jag inte alls och ibland bloggar jag lite för mycket på en och samma gång istället. Haha, that's me...
 
Pusss på er!
 
 
 

Life is ruff sometimes

Hej på er, hur är det med er? Med mig är det inte direkt toppen, men man får ta dagen som den kommer. Morgonen har varit tuff, jag var tvungen att gå upp tidigt för att ha Albin för att pappa och Zandra skulle iväg. Som tur var är han en gullig liten grabb så det gick bra.
 
Den senaste timman har jag legat i sängen och gjort ett tappert försök att bli på bättre humör. Jag har kollat runt på youtube. Min favoritsysselsättning. Men det hjälpte inte så mycket, känner mig kanske lite bättre så jag ska försöka ta mig upp och ta på mig lite kläder. Blir nog ett par jeans och en myströja, ska nämligen åka till mamma så jag kan inte ta på mig mysisar. Eller kan kan jag ju men känns lite opassande att komma i ett par marinblå plyschbyxor. Tar på mig de så fort jag kommer till mamma. 
 
Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag som sagt åka till min mamma, jag är hos pappa nu men jag har planer för veckan så jag måste vara i norrköping. Idag ska jag färga håret och imorgon ska jag, mamma och Kajsa åka till Stockholm för lite shopping. Jag behöver komma på andra tankar och vad passar inte bättre än lite shopping? Sedan på onsdag ska jag ha körteori, ska även ha det på torsdag men då börjar ju skolan igen så det blir som hen vanlig vardag. Känns jävligt jobbigt, rent ut sagt, att gå tillbaka dit. Hm... 
 
Ja, jag ska ta mig i kragen och resa på mig. Vi måste åka till tåget om en halvtimma och jag har varken ätit eller packat väskan. Braaa. Nej men ni får ha det så bra, pusss
 
 
 
 
 
 

Ny design

Då var designen nästan klar, jag är inte supernöjd men jag tycker det blev mycket bättre än vad den var innan. Nu är det ändå lite liv i bloggen. Förut var den blå med löv som header, hur kul? Dessutom är designen mer mig nu, älskar blommor och det har även dykt upp en bild på mig i headern för första gången (dock är bilden bara tillfällig, precis som profilbilden då jag bara tog några). Jag har även ändrat några typsnitt och lagt till lite i min meny (det ligger nu mera länkar till några sociala medier längst ner).  
 
Det som jag fortfarande inte är nöjd över är skärningen i bakrunden, om ni kollar till höger så kommer ni också se det. Tyvärr går det inte att göra så mycket åt det, har redan försökt och det blir bäst så som det är nu. Sedan ska headern bytas ut så fort jag har en bättre, haha. Hur söt är jag inte på den jag har nu? Det ser ut som jag bara har en framtand såg jag nu, haha. Fail. Och återigen så ska min profilbild bytas, jag har seriöst inga bilder på mig själv. Eller jo, det har jag men det är lite ont om de. Dessutom har jag ju sedan två månader brunt hår så jag kan ju inte ta en gammal där jag har blont hår så jag får ha det så för stunden.
 
Hoppas ni gillar designen, jag tycker den är helt okej. Ganska gullig om jag får säga det själv. Ni får gärna skriva vad ni tycker.
 Pusss

Under progress

Jobbar på bloggens designen just nu, så det är därför den kanske ser lite rolig ut!
Kraaam

Trött på allt...

Hej, dagarna går i ett. Har egentligen massor av måsten men det är så mycket skönare att bara ligga och sova i sägen. Idag sov jag till halv 1, jag hade ställt klockan på 11 men min katt kom precis då så jag låg kvar och gosa med honom och tydligen somnade jag om...
 
Nu har jag precis varit iväg med pappa, vi handlade och fixade lite med en av våra bilar. Just nu har jag inga andra planer, kanske kollar på någon film innan maten och sedan efter lär det väl bli en till haha. För det är väl inget på tv:n? Eller? Jag tycker inte att det varit något bra på tv:n sedan Idol slutade... (allt slutade i samband med det. Dessutom har ALLA serier uppehåll... Vems idiotiska idé var det att pausa alla serier på samma gång?) Så om någon har något bra filmtips får ni gärna skriva en kommentar! (För jag har sett alla som jag kan komma på)
 
Nu ska jag ner och fika, hoppas det blir något smarrigt!
(Det känns som mitt hår både var längre och tjockare för några månader sedan, inte för att jag vill ha så tjockt men ändå)
(Bilderna är gamla och alltså i fel storlek)
Pusss
 

Då var jag igång igen... Bye money, bye...

Hej, då var man 700:- fattigare. Jag är verkligen sämst på att hålla i pengar... Men jag vill ju ha allt på en och samma gång även om det ofta är ganska onödiga saker i vissas ögon. Men för mig är de värdefulla, eller nja jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag antar att man skulle kunna kalla det min hobby. För de som inte fattar vad jag snackar om så är det skönhetsaker jag köpt haha. Älskar att hålla på med smink och naglar sååååå mycket! Tänkte visa er allt när det kommer hem, förmodligen någon gång i nästa vecka. Jag beställde skönhetsprodukterna från Lyko.se så om ni inte redan varit inne där så tycker jag att ni kan klicka HÄR och checka in den sidan, de har bra märkesprodukter till ett bra pris (oftast).
 
Just nu har jag två beställningar där, först gjorde jag en och sen beställde jag 3 saker till och jag visste inte hur man slog ihop ordrarna... Jag kommer dessutom göra en tredje beställning inom kort då en sak var slut på deras lager (det enda jag skulle köpa från början men jag fick visst med lite annat, som vanligt). Men det ska i alla fall bli kul att få hem och jag visar er som sagt allt när jag får hem det. Kan knappt vänta tills jag får pröva det!
 
(Gamla egobilder i brist på annat)
Pusss och godnatt!

Då var det 2014

Tiden går som jag ofta påpekar för fort... Bara över en sekund blir det ett nytt år, från 23.59 på nyårsafton till 00.00 den 1 Januari dvs. ett nytt år som startar. Jag antar att många firade in det nya året med nära och kära. Kanske med släkt eller med vänner, eller båda två för den delen också. Jag firade in det nya året med Jossan och massa andra hos en gemensam vän till oss. Matilda. Det var väldigt trevligt, jag träffade mycket nytt folk och även personer som jag känner sen tidigare så det var väldigt trevligt.
Matilda fick lite panik ett tag då det började droppa in mer och mer som inte var bjudna från början men det löste sig bra och jag tror alla hade kul. Till en början i alla fall, sedan stupade en del.
 
Jag hade i alla fall kul. Tyvärr fick jag magkatarr ett tag men det löste jag med Coca Cola och snittar, haha jag åt upp nästan alla själv även om jag faktiskt inte har en aning om vad som var på. Bra... Men efter det kunde jag fortsätta kvällen som planerat, hade lite ont i magen framåt 1 men det berodde nog på något annat (orkar inte berätta mer om festen, det skulle bli sååå rörigt tro mig. Det lilla jag kan säga är att jag tappade min eller Jossans mobil i ett stengolv men den höll i alla fall).
 
Vid 1, efter att vi hade firat tolvslaget och dansat lite, tog vi oss mot bussen. Vi åkte hem, tog bort sminket, bytte om mm. Vi gjorde oss kort sagt i ordning för att sova. Fredrik och Simone (Jossans bror och hans tjej, min för länge sedan närmsta killkompis och till och med ex. Haha) hade fest så de var fullt ös när vi kom hem så vi var lite med de innan vi kröp ner. Jag vet inte riktigt vad som hände. Det första jag gjorde var att ha ner Simones drink över hela golvet, Fredrik skällde på Simone samtidigt som både hon och jag försökte förklara att det var jag som hade hällt ut den. Sen torkade hon upp allt medan jag började leta efter Jossan som var helt försvunnen. (Haha, vet inte om jag tar allt i rätt ordning men jag försöker så gått jag kan). Jag hittar Jossan i deras soffa, drar med henne upp och vi går och lägger oss. Sedan vet jag faktiskt inte varför men jag gick upp och Jossan följde med. Då har någon hällt ut dricka över hela golvet så jag satte mig ner tillsammans med Simone och torkade upp det. Sedan var Jossan borta igen men jag hittade henne som tur var, vi gick ner och la oss i soffan framför Hannah Montanha, bästa programmet. Sedan gick vi upp och la oss igen. Vi somnade men vaknade titt som tätt av olika andledningar.
 
Idag på morgonen, vaknade vi ganska tidigt först men somnade om till 11. Sedan gick vi upp för att hämta något att äta och satte oss framför tv:n. Jag åt dock väldigt lite då jag mådde väldigt illa. För lite sömn kommenderat med magkatarr och massa annat skapar illamående. Vid 13 åkte Jossan till stallet medan jag låg kvar i deras soffa ett bra tag till och kollade (snarare lyssnade men ändå) på tv med Erik en av Fredriks vänner och Simone.
 
Sedan började alla städa så jag tvingade mig upp och städade lite jag med (satt på toaletten). Packade alla mina saker och åkte hem. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och försöker få till ett inlägg men helt ärligt vet jag inte vad jag skriver...
 
Hoppas alla hade det bra igår, själv hade jag det kort sagt super. Tack alla som var där och bidrog till en rolig kväll! Pusss
 

RSS 2.0