Solo- Iyaz

Detta är en låt som jag lyssnade på mycket förut och av någon andledning hittade jag den på en av mina gamla spellistor, så ni kan ju ta och lyssna på den om ni vill bli lite glada! Min fredag höjdes direkt till nästa nivå! (Ojojoj)
 
Livet är en dans på kaktusar
Min dag är en suuugande dag
Dagen funkar helt ok.
Ser ljuset i tunneln
Känner hur allt vänder mot det bättre 
Skaplig dag ändå
Härlig dag
Riktig jävla toppendag
It´s F*cking amazing
Finns inga ord som kan beskriva min lycka
 
Fin lista jag fixade ihop va? Haha, ska nog använda mig av den i framtiden! Nää nu ska jag försöka klättra upp frö min lista!
Lyssna nuu finingar!
Pussshej!
 
 
 
 
 
 

Fredag! Då är det snart måndag igen...

Dagen började bra med sovmorgon vilket var tur! Annars hade jag knappt orkat gå upp... Sov dåligt i natt också, men jag kände att jag inte kunde missa mattelektionen så nu är jag på väg till skolan med kroppen ner drogad...! + att jag ser ut som ett as... ursäkta uttrycket men på riktigt... Ni får INGEN bild från idag om ni trodde det, då kommer jag skrämma iväg de enda läsarna jag har :( Hoppas att alla får en bättre fredag en den jag kommer ha!
 
Pussshej!
 
 
 

Läkerol is the shit

Hittade massor av bilder i min dator kan jag ju säga... och även om de inte är snygga så bjuder jag på de! (Sanna och Emma C får också bjuda på en del, hehe...) Allt för er...
 
Men i alla fall, läkerol is the shit! Det är riktiga grejer ska ni veta! Igår skulle jag köpa de nya läkerolen (de som är med på den första bilden) men jag skulle köpa de i lakritssmak istället för de som är på bilden. Men tror ni att de fanns eller? Nej, de var slut och jag blev svinsur... men det blev två vanliga läkerolpaket (salvi) så de fick duga så länge. Men imorgon är det jag som ska gå på upptäcktsfärd!  
Men det var inte det jag skulle komma till så skit i det nu! Det packetet som jag håller i på bilden luktade så sjuk gott att jag och Sanna helt ärligt funderar på att skicka in det som ett förslag till parfym! Halleluja!
 
TOPMODEL NÄSTAAAAA! ->
HEJ JAG HETER EMMA OCH JAG TÄNKTE ER VISA MITT RIKTIGA JAG! HALLELÅ...
 

Sjuk osv...

Då är man sjuk då eller jag vet inte vad, jag kunde inte sova av någon anledning och så hade jag huvudvärk både igår kväll och idag. Så jag kände att det inte var någon idé att åka hemifrån eftersom vi skulle ut på övning i Arkösund! Hur kul är det att bli sämre när man är ute med en båt? Nja, jag kände att det inte var värt det! Så jag har legat i min säng, varit ute lite för att få luft och sen hoppade jag ner i sängen igen!
Kul dag, jag som hade sett fram emot övningen :( aja I'm alive!
Bilder på allt, igga vissa...

https://cdn2.cdnme.se/3574212/6-3/pic_51791fa3e087c36d8e11dadd.jpg" class="image">


->Sängen på dirren

Hej, som alla som har blogg.se- appen redan vet så har det laggat sönder på sista tiden, så ja det är inte så konstigt att det har varit tomt på inlägg... Aja ville bara få det sagt nu när den faktiskt funkar! (Trotts att det är sent, snart halv 1...)
Bloggar imorgon kväll, pussshej!


Hej och förlåt!

NU JÄVLAR! Haha nej men slut på tråk- inlägg! Jag kommer såklart fortsätta med "vad jag gjort under dagen- inlägg" Men inte baaara sådana inlägg!
 
VARIATION FÖRNÖJER, RIGHT?
 
Nu då? Ja det är lördag och jag har pluggat och pluggat hela dagen. Jag har läst en bok och svarat på frågor till den, Såååå skönt att jag äntligen är klar med den (lättad)
Egentligen skulle jag gjort en analys i svenskan men den gör jag imorgon istället för idag orkar jag inte mer + att det börjar lukta pizza så jag ska nog släpa mig ner för att ta en tugga!
Efter maten blir det troligen Fångarna på fortet och CHOKLAD! Som jag har längtat, har nämligen varit fattig den senaste veckan (I'm still) men jag lånade pengar av pappsen så jag skulle kunna köpa min choklad! Jag har ju som många vet ett starkt godisberoende och utan godis är jag inte mig själv. Men trots det har jag sagt att jag ska bli av med det en gång för alla... och tyvärr måste jag ta till med drastiska metoder! Det blir morötter och tandkräm i skåpet nu mera!
Morötterna funkar som "istället för godis" och tandkrämen finns där för att lindra "suget" För alla vet väl hur äckligt allt smakar efter man har borstat tänderna? USCH! Så då kommer jag helt enkelt inte vara lika sugen.
 
Nu jävlar ska jag vara snällare mot min kropp och tro mig när jag säger att jag har försökt! Det går bara inte... Jag mår jättedåligt utan mitt socker så nej nu sätter jag ner foten och ska verkligen kämpa och i värsta fall ska jag kämpa in i döden! Haha... nej men jag ska försöka och helst, men bara helst, utan undantag!
Aja nu kurrar magen och jag har ont i nacken så ja det var allt för mig.
Pussshej!
 
Denna låt får mig på bra humör när jag är lite nere och passar utmärkt en solig lördag som denna!
 
 
 

My awesome cat

Haha, så kan det gå om man inte får någon hund!


Natti... ZzzZZzZzz


I'm back

Hejhallå det var ett tag sedan som jag bloggade! Vi har så mycket i skolan så jag varken orkar eller har tid till att blogga! Sorry... Jag fick en liten tillsägelse av Sanna så nu måste jag skärpa mig!

Sååå hur är livet nu då? Jo ganska regnigt måste jag säga... Jag trodde bara att det duggade ute så jag tog skinjackan! Det var inte jättebra.. Det var ju ett vattenfall utanför och jag hade inte tid att byta jacka :( men jag har i alla fall ett paraply och lockigt hår så det löser sig. (Om jag redan har lockigt hår behöver jag inte vara rädd för att det ska locka sig av regnet, hehe)
Är det bara jag eller känns det som att det är höst? Regnigt! Blött! Molnigt! Ja höst är det tydligen...

Nää nu ska jag äta min macka och lyssna på musik :) ville egentligen bara säga att jag kommer skärpa till mig och göra ROLIGARE inlägg som förr! Med bilder, videos osv. Nice va? Aja pussshej!
P.s. Hur söta är inte kläderna?!?! Nu vet i alla fall jag hur ja ska klä mina barn, såååå sött!

https://cdn3.cdnme.se/3574212/6-3/pic_516f82479606ee5c0c437b6d.jpg" class="image">


Caviarnaglar

Grrrr... Haha, i söndags fixade jag ju mina tummar med caviar eller konfetti som jag säger. och idag fixade jag mina andra naglar. Bilden blev fail... Det ser fulare ut än det blev, inte för att det vart så mycket bättre i "verkligheten" men snyggare än på bilden i vilket fall!


-

JAG DÖÖÖRRRRR
JÄVLASKIT, HADE SKRIVIT ETT INLÄGG SOM FÖR EN GÅNGS SKULL TOG UPP NÅGOT BRA... SÅ FÖRSVINNER SKITEN...
HEJDÅ, NU GÅR JAG OCH HÄNGER MIG!

She's not me...

Hejhopp! Nu sitter jag som vanligt på tåget mot Norrköping och skolan. Är allt ifrån taggad på att komma tillbaka till skolan! Påsklovet är alldeles för kort enligt mig, är jag ensam om att tycka det?

I helgen gjorde jag inte så mycket. Jag försökte att göra mina jeans lite slitna men det lyckades inte... Hoppas jag kan föra shorts av de istället! Sen tittade jag en hel del på tv/serie/film. Kollade bland annat på Maria Wern, har sett alla men de är så bra så man kan kolla flera gånger. Det är ganska kul egentligen, jag vet ju redan vem som är mördaren så jag kan ju se allt från ett annat perspektiv.

Jag skulle pluggat med lite av varje men jag orkade verkligen inte... Jag gjorde 2 kapitel matte, som för övrigt tog sjukt lång tid... Men annars inget, jag får ta det i veckan.

Juste, jag fixade ju mina naglar med caviar eller vad det heter? Jag kallar det för konfetti ;) Jag blev faktiskt nöjd men nu under natten har jag tappat lite... Fast det kan ju bero på att jag pillat så mycket...! Haha, aja ni en bild från igår.

Det var min spännande helg! Nu ska jag byta till spårvagnen och åka till skolan!
Pussshej.


@tåget

Hejhej, då var man på väg hem efter en härlig dag med mina tjejer! Har inte träffat de på sjukt länge och det är jättetråkigt eftersom vi alltid har varit så nära! Det är vi nu också men inte på samma sätt... Vi måste träffad oftare helt enkelt!

Och ja vad har vi hittat på då? En massa fast ändå inte. Vi har gått på stan, ätit vår standard mat (kebab och McDonalds) och myst framför bästa filmen "LOL"! Det är okej att filmen heter så men det är inte okej att säga lol...! Hör ni det ;) Men ja en härlig dag som sagt! Nu blir det hem och kolla på let's Dance på tv4play, sova och sen får vi se vad jag hittar på imorgon? Funderar på att designa om mina jeans lite!? Vi märker, om jag gör det lägger jag upp "före och efter bilder" annars har jag inga planer.. Eller joooo det har jag visst! Jag ska sy in mina gamla träningsbyxor, de är jättestora över vaderna... Kommer nog inte upp några bilder för det lär inte bli ett vacker resultat, haha... Aja nu ska jag hoppa av och in i bilen!
Pussshej!
P.s gangster blid + facerape!


Fullt upp!

Dagen har varit fullproppad! Började ganska dåligt med att jag halkade på grund av att vi har byggarbetare som lägger om taket och därför har vi en byggställning precis utanför dörren. Och ni kan ju tänka er mig stressad för att jag var sen till bussen och sen måste jag klättra fram till vägen... Ajajaj! Faceplant framför alla byggarbetare + en skadad hand... pinsamt! Sen tappade jag mitt örhänge på vägen till bussen och hittade aldrig ploppen, tår i ögat... Bra start på dagen!

Sen åkte jag till skolan med Sanna och Agnes för att ha lovmatte, mycket skratt! Haha, allt var roligt och vissa lärare asså... Haha.

Planerna för dagen fortsatte och jag träffade Jossan för att sedan åka ut till Friskis i Ingelsta. Vi köttade i över 2 timmar med blandade övningar bland annat så sprang vi 3km sen körde vi mage, ben, armar ja allt helt enkelt! Så imorgon kommer jag ha sjukt mycket träningsvärk...

När vi hade gymmat klart hämtade jossans pappa oss och vi åkte till Citygross för att handla och jag sprang omkring som en liten kanin (fast kaniner hoppar ju men ändå..) Jossan letade efter mig jag efter henne och när vi äntligen hittade varandra var hennes pappa borta... Kaos! Men det löste sig, jag köpte lite till grejer mamma och till mig också såklart läkerol, ett äpple som jag tappat bort...?! (Were are you?) Köpte även choklad som alltid och läppsyl eftersom Munde åt upp mitt haha, jäkla unge! Sen hände det inte något mer. Åkte hem. Åt mat tittade på tv och duschade, sååå spännande precis som resten av dagen...!

Nu ska jag ofixa mig, kissa, krypa ner och ja det var den dagen! Imorgon ska jag till skolan precis som idag, sen vet jag inte vad som händer? I don't know!?!?!? Nääää nu rinner det snart över, time to run, aaaaaa. Hejdåååå alla fina och rara!


Dagen

Hej bloggisen!
Idag var jag på stan med Jossan som planerat. Vi gick runt runt runt och upp och ner, för Jossan behövde en jacka och aa sen tog beslutsångesten över... Det slutade med att vi åkte till Ingelstad och köpte en jacka, yay!

Själv hittade jag inte så mycket eller jo det gjorde jag... Iallafall med min ekonomi! (Bilder nedan)

Sedan tränade vi på Friskis och jag köpte ett 10 kort för nu efter lovet börjar mitt nya liv... Mitt gamla är en desperat historia så den tar vi senare! Iallafall... Ska jag träna mer efter lovet! Kan inte vara så svårt efter som jag just nu aldrig tränar, hehe. Men det kommer säker gå bra! Gym är egentligen inte min grej för jag förstår inte maskinerna och det är ju en förutsättning... Men ska se om jag kan få med Jossan på ett pass någon dag? Det är lättare + att man får bra träning samt bra pass (man behöver inte tänka på uppvärmning, aktivitet, nedvarvning och stretching) och det är skönt!

Under kvällen har jag varit med familjen och kollat på filmen "eat pray love" med Julia Roberts, ganska bra men hon är med i sååå många filmer som är sååå mycket bättre men det var mysigt för jag fick ju glass + jag hade köpt choklad :D ops... Sen lurade jag och en kompis en annan kompis, haha! Tradition att lura henne den 1:a april! Aa det var den dagen det...!

Nu ska jag ofixa mig och mysa ner i sängen! Imorgon måste jag hjälpa mamma för Munde är sjuk och han kan alltså inte gå till dagmamman så då får jag vara stand-in... Sen ska jag plugga något och förhoppningsvis träffa Jossan- kossan, muuu! Aja vi märker, som alltid, godnatt alla fina och fula.

Nagellack från Isadora 69:-

Nagellacks konfetti från kicks 219:-

Dyrt men jag hoppas att det är värt det!

Träningsbyxor från SOC för 249:-

De är ganska tunna och det är skönt nu till vår och sommar!

Så jag såg ut ;)


Myspys

Myser framför Pretty little liars efter en härlig filmkväll med bästi (Jossan)! Ska snart sova, det börjar bli sent...

Imorgon ska jag till stan med Jossan för att shoppa lite grejer, sen ska vi träna innan vi åker hem igen! Ser fram mot något som förhoppningsvis blir en toppendag, somnar säkert med ett leende på läpparna. Det var ett tag sedan så... ja man får njuta så länge det varar! Puss och godnatt.


RSS 2.0