Harry Potter med nagellack O.o HAHA

Hola!!! Orkar inte skrivs så mycket... Hehe, idag har jag varit på stan hela dagen! Först med Jossan och sen med Agnes. Skitkul! Hittade inte så mycket på rean för allt snyggt fanns bara i XL... Men jag hittade några nagellack (3st för 105kr) och några smycken (274kr) :) sen hittade jag lite till ordinarie pris, 2 par jeans (800kr), deo (40kr), nagelfil (30kr) och en halsduk (150). Lägger upp bilder!

Nu sitter jag och tittar på Harry Potter samtidigt som jag målar mina naglar inför imorgon! Det fick bli det grönblå nagellacket ;) det blir nog bra! Frågan är bara vad jag ska ha på mig?!?! Haha jag är inte som vissa andra som bestämde sig i typ januari förra året ;) men jag ska ju inte iväg på fest utan mina fina vänner kommer hit istället! Mysigt! Nu ska jag fortsätta kolla för "ni vet vem" är på väg mot Harry :O gaaaaaaaaa!!!


Sova bör man annars dör man

Hej alla glada! Sitter i Jossans soffa och myser, jag ska sova här :) Vi har precis tittat klart på Harry Potter, först bestämde vi att vi skulle ha maraton men vi blev för trötta + att vi ska upp tidigt! Vi ska in till stan för att gå på rean. Det är typ ett måste under mellandagarna ;) Hoppas jag hittar något finfint!

Nu ska vi ofixa oss och kanske titta lite på tv innan vi kryper ner! En bild på Jossans supersöööta kissemisse!


-> Mys med bästavännen

Det blev ändrade planer för dagen ;) Jag följde med Jossan till stallet och vi hade en minifotodag! Vi tog med kort med mobilerna men det blev väldigt fina bilder ändå! Nu är jag på väg upp till Jossan igen efter en kalldusch... Så är det när man bor på landet, varmvattnet kan ta slut och tydligen skulle det göra det precis när jag skulle duscha...! Jaja, nu är jag varm igen. När jag kommer till Jossan ska vi ha en myskväll med film och snacks, Mums!

Hoppas ni också får en supermysig kväll!


Min super intressanta dag!

Hejhopp! Nu sitter jag hos bästa Jossan som sitter och nördar en tv-serie ;) men det passa ju bra för då hinner jag blogga lite snabbt :)

Idag tror jag inte att det händer så mycket... Ska vara med Jossan nu ett tag men hon ska till stallet! Så då ska jag gå hem och troligen ska jag börja rensa bland mina bilder från kameran! Jag vill beställa hem massa bilder och typ "tapetsera" upp de på väggen! Fattar ni? Typ massa småfoton över hela väggen! Det skulle nog bli jättefint. Sen vill jag också beställa en almanacka med egna bilder och tavlor haha! Men jag är nästan pank så nej... Jag får ta lite i taget! Tror jag börjar med småfoton och almanackan ;) Om ni också blir sugna så hittar ni sidan HÄÄÄR och den är helt säker, om ni undrade ;)

Nääänu ska jag vara lite social med jossankossan eller Lill Babs som jag också kallar henne, haha!

Lägger upp en superfin bild! HAHA herregud det ser ut som jag typ tänker: va det någon som sa fredagsmys?


Godnatt finingar

Godnatt på er! Nu är det dags att somna så jag hinner få min skönhetssömn! Det har blivit väldigt sena kvällar den senaste tiden... Nu är ju kl. lite över 02 liksom... Jag som brukar vara i säng innan 00 ;) men det är ju lov så man får fuska lite, bara jag vänder tillbaka det innan skolan :)

Ikväll träffade jag Jossan en kortis. Vi kolla på en film och snackade lite! Skönt att hon är hemma igen. Har saknat henne grymt mycket! Efter det halkade jag hem och spelade lite kort med mamma och Dan, jag vann :D Haha! Nu precis har jag rensat ut massamassa bilder från telefonen! Nästan alla faktiskt, men de ligger på datorn så det är lugnapuckar, men det kommer kännas tomt..! ;)

Nu vet jag faktiskt inte om jag är levande eller död så nu säger jag godnatt (för tredje gången) och sovgott! Pusss


@brumbrumbilen

Hello, nu sitter jag i bilen på väg hem till mamma! Bion, Sune i Grekland, tog precis slut. Den var faktiskt ganska bra, rolig var den i vilket fall! Haha, jag skratta till en gång och det kändes som att alla kolla på mig... Bara för att ingen annan har humor ;)

Nu ska jag hem och se om jag kan hitta någon mysig film! Är skapligt trött, sov ganska dåligt inatt för jag kollade ju på Maria Wern- inte ens det förflutna igår natt. Efter filmen hoppade jag ner i sängen på en gång och låg med mobilen i kanske en timme, sen somnade jag. Sedan runt 4 vaknade jag av någon anledning.. Sen kunde jag inte somna om ;) tänkte på filmen. När jag såg den tyckte jag inte att den var så läskig, visst obehaglig var den men jag har sett värre, haha!

Nu ska jag kolla ut på vägen innan jag börjar må dåligt... Sätter på lite bra musik i lurarna också så blir det superbraaa :D förutom att jag sitter längst bak... Vi har en bil med 7 platser och om man sitter där jag sitter har man varken plats för bena eller rumpan! Eller okej! Rumpan får plats men det är inte så skönt..

Finfina bilder från dagen haha, pusss från Emma!


Close your eyes

Godnatt alla fina! Ska krypa ner för att sedan gå upp! Låter ganska värdelöst när man säger det så... Men jag har ställt klockan så ska passa på att sova innan den ringer! Imorgon bär det av till Gusum och släkten :)

P.s Filmen var verkligen döööbra! Tänkte skriva lite mer utförligt imorgon ;) men döööbra är det rätta ordet! Pusss och godnatt.


Saknar er såååååå mycket!

Herregud vad skönt det är att vara ledig! Men jag saknar alla fina vänner i skolan...! Speciellt nu när min jossankossan är i Sälen... Men hon kommer snart hem :)

Jag vill verkligen hinna träffa alla under lovet, så vi hoppas att det blir så! Men lovet är så kort och jag har många punkter på listan! Bl.a.

•Åka mycket skidor
•Se hitta Nemo i 3D B)
•Se Sune i Grekland
•Gå på mellandagarean
•Träffa vänner
•Sova
•Göra klart svenskan
•Fotodag

Det var lite! Men lovet är som sagt för kort... Men en punkt kan jag faktiskt checka av imorgon :D för jag, mina systrar och min kusin ska se på Sune i Grekland! Skitkul!!!

Nu ska jag mysa framför Maria Wern -Inte ens det förflutna, har verkligen längtat efter att få se den, så nu taggar viii! Är ett stort fan av MariaWern, så jag hoppas att det kommer fler filmer :) Kan kanske skriva en liten recension senare ikväll eller imorgon? Vi får se!

Bilder på mina fina vänner! Puss på er mina finisar!


Skapligt misslyckat försök till att locka håret...!


X-Factor USA

Hej igen!!! Tänkte att jag kunde blogga en snabbis innan jag ska hoppa i sängen! (Det är det minsta jag kan göra efter mitt senaste inlägg... HAHA)
 
Dagen har inte varit så speciell! Det enda vi typ gjort är att vi kolla på en film för några timmar sedan, kommer inte ihåg vad den hette men den handlade om en man med massa pingviner?! HAHA typ, poppers blabla. Den var helt okej, kanske inte något jag skulle valt om jag var själv men nu skulle ju hela familjen se så det måste ju passa mina småsyskon ;) Annars har jag mest suttit vid datorn och kollat youtube, hehe! Hitta några gryma tjejer från X-Factor USA. (Länkar tre) De sjunger helt fantastiskt! Framförallt den första Carly Rose. De andra, Beatrice Miller och Diamond White, sjunger också helt otroligt bra men jag måste säga att jag gillar Carly Rose mest efter att ha kollat på flera av deras framträdanden ;) Vet inte vad det är med mig och små tjejer med bra röster? Det kanske är det att de lever det liv jag vill leva? Men det är jag alldeles för blyg för så det kan vi stryka! ;)
 
Bli en grym sångerska
 
Nu blir det sägen med tända ljus och härlig musik! Standard för kvällarna/nätterna!
Godnatt.
 

Data jävel...

Efter att ha skrivit kommande stycket bestämde jag mig för att skriva detta: Hej kära bloggläsare! För West (vadå West?!?!?!? Störda mobil!!!!!) eran egen säkerhet (wtf) eget humör* bör ni inte läsa kommande stycke utan istället hoppa direkt till nästa! (Nu när jag är klar kan jag bekräfta att det är lika bra att skita i hela inlägget! Sluta läsa här...)

Sorry för rubriken men snart känner jag att datorn åker ut genom fönstret... Internet funkar inte så varannan minut måste jag fixa med det... Sen så laggar den söndeeeer... Så jag har varit tvungen att starta om skiten flera gånger... Åååååå, kom och döda mig någon!

Är det någon som vet vad som hände med inlägget? Jag behövde avreagera mig lite.. O.o (sötis gubbe) för er som läste allt trots min varning redan vet... Datorn är dum i hela huvudet! VAD SNACKAR JAG OM?!?! DATORER HAR VÄL INGET HUVUD!!! Ååååå mitt liv... Nu går jag och dör...

R.I.P Emma Vinell som dog när hon fastade i datorn som var på väg ut genom fönstret...

Jag gör det igen... Herregud!!!
Hejdååååå


Min jul

Nuuuu tänkte jag lägga ut lite bilder från mina "julnar" (wtf) först kommer bilder på min jul hos mamma, sen hos pappa och tillslut alla fina klappar! Jag hoppas att de kommer i ordning för bloggappen har tendens till att blanda ihop alla bilder... Men det märker vi, jag kan ju fixa och trixa ihop det på datorn också!

Bilderna är kanske inte de bästa men jag föredrar det mörkt och mysigt på julen så det är därför!

Ojjjjj jag har inte en enda bild på tomten..? De ligger säkert på min kamera... Orkar inte lägga in bilderna nu så ni får nöja er med dessa!

 

Hos mamma hade jag en svart ullklänning med ett par frå strumpbyxor, kanske inte så jättefint men döööskönt! (fin spegel)

Gav Munde en poliströja och lite polisgrejer b.la. en pistol! Så akta er!

På tåget mot pappa! Jag och min syrra fick stå för att det inte fanns några platser...

Världens finaste Frasse! Han är min farmors gamla hund, men när hon dog adopterade några i Zandras (pappas tjej) släkt honom så vi får fortfarande träffa honom :)

JAG HAR SLIPPS :D

Detta hade jag på mig hos pappa, en kortärmad skjorta med en veckad kjol + strumbyxor som jag han ta sönder innan jag tog bilden... sen bara lite silversmycken, ring, armband och örhängen :)

 

NU TILL KLAPPARNA

l

l

l

 V

Massa hudgrejer typ body lotion, tvål och ansiktsmask ;) Alltid bra att ha!

Detta set fick jag av mamma :D Mina ansiktskrämer var nästan slut så det var döbra!

Sen fick jag två pyjamasar :) myspys, de var båda lite stora i byxorna men nu efter all julmat tror jag de kommer passa perfect! ;)

Två jättefina kuddar ! (p.s har en förkärlek till USA för jag ska nämligen bli hollywoodfru ;) , brukar faktiskt måla mina naglar i deras flagga, har en blid HÄÄÄR om ni vill se)

BIGMAMA, kl. vet inte om jag ska byta till en ännu större ;)

Ett superduper fint skal som jag har velat ha skitlänge :D

En jättefin tröja som tyvärr var förliten så den måste jag byta till en större eller något annat :(

EN ICURLE :D Så nu har jag två ;) En hos mamma och en hos pappa :D

Money ;)

Hoppas ni också är nöjda med era klappar?! :D

Puss Från Emma! :*


Bed time

Hejhopp! Nu ligger jag äntligen i min sköna säng, myspys! Det har varit en lyckad dag med många fina klappar och trevligt sällskap! Tänkte lägga upp bilder från hela julen imorgon! Vad sägs om det? Det blir nog super! Tänkte inte avslöja något.. ( även om det inte är så stort) haha! Men som jag sa: Det har varit en härlig jul!

Nu ligger jag som sagt i min säng med tända ljus och bra musik, kan bli bättre!? Ja okej det skulle vara bättre med lite sällskap! Antingen någon finfin vän eller en liten pojke kanske! Haha, pojke får det bli! Jag får springa iväg och hämta katten, haha :)

Imorgon kan ni räkna med mycket bilder! Men nu ska jag sova, pusss från Emma

No makeup... (Y) härligt!!!


NY Kategori

Jag har skapat en NY kategori som heter Foto och för er som äger mer än två hjärnceller redan förstår, där ligger det inlägg med mycket foton och jag kan försäkra er om att det kommer mer! :)
 
Klicka HÄÄÄR om ni vill komma direkt till kategorin :)
 
Jag har även skapat en "om mig sida" som ni kan se till vänster! På höger sida kan ni se det kungliga slottet... eller?!?! Men när jag skrev "som ni kan se till vänster" kändes det som att jag var en guide! HAHA, min humor asså! (ni kan bara ignorera den sista meningen för min deleteknapp är trasig.. Eller?!?! OMG jag gjorde det igen... HEJDÅÅÅÅ)
 
p.s har inte orkat lägga in alla inlägg med många bilder men hädanefter kommer de finnas där, pussss

God Jul

Hejhejhej alla, hoppas ny haft en riktigt bra julafton! Det har i vilket fall jag! God mat, kalle anka (trots att det bästa var bortklippt... fml), fina paket osv. superbra helt enkelt! Imorgon ska jag fira jul hos pappa + släkt och vänner. Kommer bli jättekul! Om jag får tid kommer också massa bilder från julen (annars kommer de i mellandagarna), känner att det är onödigt att lägga ut två inlägg om samma sak, så jag slår ihop de! Najsbajs!
 
Nu blir det lite julmys med familjen! Chips, ostbollar, godis och julmust!!! Oherre ingen vet vart detta kommer sluta! Troligen kommer jag passa bra som julgranskula eller tomte nästa år, fetto!!! Men jag är inte den enda som svullar i mig eller hur Emma?!?! Vill ni se hennes blogg? klicka HÄÄÄÄR
 
Märker ni att jag fetmarkerar titt som tätt?!?! Jag har ingen aning varför jag gör det men det ger mer effekt, eller hur?

Puss från Emma :)

Dan före doppardan

Helloo! Nu sitter jag och kollar på julkalendern. Jag tycker faktiskt att den har varit ganska bra i år, men skådisarna suger! :(

Idag och igår har jag varit i stallet! Det var jättekul men samtidigt iskallt... Har inte ridit på sjukt länge så det var härligt att bara känna doften av hästarna! Igår var Manne (min medryttarhäst) lite dum, han stegrade sig 2 gånger och kastade sig i dikena för att han helt enkelt ville hem till sina kompisar och äta! Första gången stegrade han inte så jätte högt men det var ändå lite obehagligt och sen den andra gången tog han i så han kom upp skit högt..! Så då är man inte så kaxig, speciellt inte när man rider själv i mörkret! Han bukar stega lite titt som tätt men han har aldrig stegrat så högt med mig förut.. :o Men det gick bra tillslut, jag lever och det gör han med!

Idag var han lite snällare, han var stark och pigg men annars gick det super. Jag red inte så långt idag, utan kanske 45 min. Vi tog det lugnt, så det var en mysig tur!

När jag kom hem har jag bara duschat och slagit in julklappar :D Det är sjukt att det ska ta sån tid! Tror jag satt i 2,5 timmar... Och då blev det knappt snyggt! (Jag suger på att slå in paket...) Jag slog in alla mina och många av mammas packet till övriga i familjen för att vara lite snäll ;) Senare ikväll ska jag bara mysa framför tv:n och måla naglarna, Rött får det bli dagen till ära :)

Hoppas ni får en riktigt trevlig jul, precis som jag ska ha! Pusssss


Min dag

Hej alla som inte är döda! :D

Min dag har varit super! Börja med att jag hade min brorsa i nästan 2 timmar, sen satt jag vid datorn och kolla runt lite, haha! Jag vet ärligt inte vad jag gjorde! Sen städade jag min toalett som jag sa att jag skulle göra i fredags men så blev det inte..! Efter det gjorde jag mig i ordning för att åka till pappas tjejs föräldrar för att julbaka! Det var jätte mysigt! Först fika vi, sen bakade vi super mycket julgodis (kommer bilder på lite) sen åt vi tacos och glass, inte samtidigt såklart!!! Efter maten gick vi ner i källaren för att kolla på svenskahjältar galan! Det är sjukt vilka människor det finns! Man får hopp för mänskligheten igen, haha! Det kom faktiskt en och en annan tår! Är ganska "gråtig" av mig ;) vi åkte hem vid typ 23 och sedan dess har jag städat! Lika bra att ha det gjort! Nu är jag 100% klar inför julen! (döö kul att läsa om mitt intressanta liv..!)


Julklappar-check
Jukbak-check
Städat-check
Gran-check                                                                                                                                  Julkänslan-check

(det ända jag ångrat lite är att jag inte gick på skolavslutningen... Den i kyrkan var frivillig men jag tror att man hade fått in den rätta julkänsan där)

Nu ska jag sova! Har precis sagt godnatt med de jag snackat med under kvällen! Snacka med en härlig tjej som jag inte snackat med så mycket tidigare! Men hon var jättegulligt så ser fram emot att snacka med henne någon mer gång ;) sovgott :D

Inlägget publicerades aldrig igårnatt...


Youtube is my life

TJAAAAAAAAAFAN! (WTF)
Jaja, hej! Tänkte skriva om min dag men det ar inte hänt typ något så jag orkar inte skriva så mycket för det kommer ändå inte vara kul att läsa...! Men lite kort, jag kan till och med skriva det i punktform ;)
  • Vaknade, 05:30
  • Fixa smink/hår, 05:45
  • Tåget, 06:58
  • Skolan startar, 08:10
  • Sitter bara och snackar...
  • Julfika med klassen, 10:00
  • Is-tid (Vad vi behöver jobba med, det fick bli svenska), 10:30
  • Vandring mot staden, 11:40
  • Plocka godis :D , 11:50
  • Julklapps shopping (mini), 12:15
  • Glass/Mat på MC, 12:30
  • ICA, 13:00
  • Tåget, 13:36
  • Hemma, 14:30

Sen har jag kollat videos till typ NU, min hobby! Döö skoj, om man gillar sånt? Lägger några nedanför! Mina favoriter är William Spets, Zara Larsson och Clara Henry men jag får se vad jag lägger upp :D

Nu ska jag städa rummet på 30 min, lycka till..! Det kommer snarare ta 2 tim... Jag ska städa hela rummet från topp till tå (golv) + mitt badrum! Men skönare att få det gjort så kan jag ta det lugnt imorgon innan det blir julbak så det står härliga till!!! Ska se om jag kan hitta någon rolig film också, kanske kan tipsa om lite filmer någon dag i mitt liv också?! Men nu ska jag ta och lyfta min feta rumpa (fast jag har ju ingen... :( ) och börja städa!

HEJRÅÅÅÅÅ

 


Bildbomb

Sitter @tåget hem mot Katrineholm och äter nougat :D mums!

Idag har varit en konstig dag?! Vet inte riktigt var den tog vägen ;) Vi plugga lite på förmiddagen men det slutade med massa roliga bilder, ni kan ju se själva en bit ner! Sen skrev vi ett prov som inte riktigt var som vi hade förväntat oss + att jag lyckades läsa fel så jag svara superknäppt på 2 frågor, menmen. Sen hade vi svenska, men alla drog hem. Det var inte valfritt men alla hade tydligen glömt sina arbeten? O.o (haha söt gubbe!) Jag är ju dock en snäll elev ;) så jag satt kvar och jobbade(skälv!) Men det lönar ju sig till slut! Efter ett tag kom Sanna in så jag behövde inte sitta själv i slutet! Vi satt faktiskt till och med kvar i 45 minuter efter lektionens slut! Såg även min svensklärares barn, super söt blyg liten grabb! Varje gång jag ser ett gulligt barn kommer jag på att jag också vill ha barn! Men jag tror att jag väntar med det i några år ;) Sen drog vi en kortis till stan och jag kan som vanligt inte motstå alla gottigheter... Blev en julmust, en choklad och en nougat. Men det är jag värd! Jag är faktiskt ganska snäll! Ja gav precis en tjej sin vante! Hon hade tappat den. Jag hade inte snott den, eller? ;) NAE..! Nu ska jag hem och åka snöskoter(förhoppningsvis) sen blir det dusch och tv för idag tror jag inte att jag orkar plugga... Har inte så mycket nu heller! Det kan jag göra i mellandagarna ;)

Njut av bilderna..!

 


@Det sena tufftuff tåget...

Hej, som rubriken lyder så sitter jag på tåget mot skolan. Det kom 5 min sent, så det är ingen fara men nu åker vi tydligen i "begränsad hastighet p.g.a. Fordonsfel... Jag orkar inte! Men så länge jag kommer i tid till skolan så är det lugnt!

Igår var det första dagen i skolan och det var jätteroligt att träffa alla igen! Vi gick en "vanlig dag" men den blev inte så "vanlig dag". Först hade vi matte men vi satt bara och fika för att vår mattelärare ska vara pappaledig. Sen fortsatte vi med idrott, vi fick göra vad vi ville och det slutade med att vi låg på tjockmattan och snacka! Har inte skrattat så mycket på länge, det kan bero på att jag var lite övertrött också men ändå! Etter idrotten hade vi engelska som jag och några till fick ledigt på. De andra skulle ha muntliga nationellaprov och det hade jag redan gjort. Apropå NP, idag ska vi få reda på resultaten... Det kommer kännas super nervöst... Om jag skulle chansa tror jag inte att det gick så bra... Det är i vilket fall vad min magkänsla säger :( Istället för engelska gick vi bort till huset där vi har historia, vi satt bara och snacka och fika. Sedan på historialektionen kollade vi på hur världen har sett ut! Jättekul... Vi skulle egentligen fått reda på vad vi fick på prover vi skrev för typ 7 veckor sedan! Men han hade glömt de hemma så vi ska få reda på det idag. Bättre sent än aldrig ;) När vi slutat tog jag hand om Albin för han var med pappa och hälsade på i skolan. Men pappa skulle ha ett möte så då ville han att jag skulle ta honom så Albin och jag gick omkring på skolan ;) Alla trodde säkert att han var min ;) lite pinsamt var det ändå! Sen åkte vi hem och vi var hemma vid 7 kanske... Sen satte jag mig och plugga till provet på onsdag! (Börja igår) det kommer inte gå bra..

Hör kanske av mig lite senare, pussss


Nattinatti

Skriver imorgon! Jag har verkligen inte haft tid...!

Ni får lite bilder från dagen istället!
(Hoppas de kommer i rätt ordning..)


@Tuffetuffe Tåget mot Norrköping

Hejhej! Nu sitter jag på tåget hem från min kära tvilling Adrianna (Adde)! Igår träffades jag, Adde, Madde och Agnes för första gången på länge... Det var jättekul att ses igen, vi gick och åt, hyrde filmer, snacka massa och åt godis! En riktig myskväll! Jag och Madde sov även där (inte för att vi sov så mycket men ändå). Det var en ganska galen kväll som sluta med massa skratt och bulor... Haha! Man kan säga att vi gjorde lite random konster samtidigt som vi filma allt så mobilen är full av roliga filmer! :D

Apropå filmer kolla vi på två skräckfilmer! De var väl inte så vidriga men man blev ändå rädd, på den första i vilket fall för på den andra var jag så trött att jag inte orkade, haha! Tror den första hette typ, ATM eller något? Den handla i vilket fall om en bankomat ;)

Nu sitter jag som sagt på tåget hem mot Norrköping, vid stationen står mamma och väntar för vi ska iväg och handla lite, lite kul när man inte har smink och inte har sovit så mycket... Men det blir säkert bra! Senare ska jag tyvärr plugga och troligen städa lite... Usch men det äter ungefär så alla mina söndagar ser ut! :( Men idag slipper jag ångesten inför skolan eftersom jag nästan längtar! Ska äntligen få träffa alla saknade vänner! :)

P.s jag skämde ut mig totalt på tåget... Jag satt och kolla Instagram och så kom den här bilden upp och jag kunde inte hålla mig från skratt... Kände mig så himla träffad! Det händer till och med att jag stänger av vattnet för att lyssna... ;)


R.I.P

Krypa ner i en renbäddad säng i ett nystädat rum med en nyduschad kropp och nymålade naglar, hihi! Den känslan! Älskar verkligen att hoppa ner i en säng som luktar gott och känns fräsch. Jag har det ändå bra om man jämför sig med andra! Jag vill skänka en tanke till de i USA...

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.

Att vi inte skäms över det vi klagar och gnäller över! Någon har precis förlorat en vän, mamma, pappa, syster eller bror. Medan vi gnäller över pepparkaksgubbar i lucia tåg, herregud... Vad är det för sjuk värld vi lever i? Vem kan göra något sånt?

R.I.P


Fin bild... Osminkad och ofixat hår! (Har som sagt inget att klaga på, jag och mina nära och kära lever...)


Sista dagen (inte på mitt liv)

Hejhej! Idag var det min sista dag på praktiken! Först tänkte jag att det kommer bli skönt (framförallt att slippa alla långa dagar, kvällar och helger! Men just nu känner jag motsatsen... Jag kommer sakna det härliga gänget! Positiva, roliga, snälla osv.

Oj nu såg jag att det börja snöa också! Nice! I vilket fall, på måndag blir det skola ingen alltså! Har saknat alla så sjukt mycket! Lärarna har jag också saknat litelite men framförallt alla klasskamrater. Ska bli kul att ses en snabbis innan jullovet, vi ska ha ett prov och (nästan) vara klara med den stora svenska upg. Som jag har snackat om och jag har verkligen pluggat som en dåre med den så nu hoppas jag att jag får betyg därefter! Igår var jag i skolan och min svenska lärare (en av de jag saknat, för vissa kan man ju inte precis säga att man längtar efter...) hon sa att det lilla hon läste såg bra ut! Så jag ska sitta med henne sen på mån, tis eller ons och göra indelningen! Skönt! Men provet... Det kommer nog inte gå så jätte bra, tyvärr.. Ska var borta hela helgen och just nu kan jag inget. Blir akut plugg på måndag och tisdag! Men jag får tänka på att det är jullov snart! Kämpa in i det sista!

YOLO, so take a chance and do something about it!

Kom på det nyss, haha! Men det är sant! Man lever bara en gång (vad vi vet) så visst man ska ha kul men om man vill bli något som man gillar får man gripa tag i pennan och blocket och plugga på! "Lev varje dag som att det var din sista" funkar inte alltid! Jag skulle inte plugga min sista dag i livet men det är sånt man måste göra så det är inget att skjuta upp. Lika bra att jag gör om det uttrycket till... Hmm... "Lev varje dag som ett steg mot ditt mål" eh... Jaja ni fattar vart jag vill komma!

Nu ska jag äntligen måla mina naglar! OMG! Man får inte ha nagellack inom vården men nu jävlar! (vissa vet att jag är helt beroende av nagellack) Haha! Sen ska det få torka framför julkalendern :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pusss Emma

Ps. Egentligen borde tummen peka nedåt eftersom jag städar!


Godnatt


Instagram

Följ mig på instagram! @emmavinell

Lägger ut bilder på allt möjligt! Nu när det är fint ute ska jag börja fota mera igen! Jag älskar att fota på sommaren, blommor, vänner, hästar, hundar (alla djur, utom de äckliga), natur osv. Senaste tiden har jag inte fotat så mycket och det är för att jag inte gillar den sena hösten. Den tidiga hösten är fin med alla färger och så men sen när allt börjat bli brunt istället blir det varken fina bilder eller roligt att fota! Alla som är hobbyfotografer vet vad jag menar! Man får en kick av fina bilder, så utan något fint att fota blir det inga kickar, haha! Men nu när det är fint och vitt så jag känner att det är dags att ta kameran och gå ut! Ska se om jag kan fixa en fotodag med någon så kan jag lägga upp bilderna efter :D


Zara Larsson

Detta är en riktigt grym tjej! Underbar på insidan, utsidan och såklart är rösten också helt fantastisk! Jag har följt henne på youtube enda sedan hon vann Talang och sen i programmet Jag ska bli stjärna. Hon la ut denna video för 3 dagar sedan men jag fick först reda på det när jag såg att en annan blogg lagt upp den! Jag ska i vilket fall plugga med musik och denna låt kommer säkert spelas några gånger under kvällen!
 
 
Pusss Emma

Secretariat-filmrecension

Secretariat är en hästfilm som är baserad på en sann historia, vilket jag tycker gör filmen ännu bättre. Filmen handlar om en tjej/kvinna/mamma/fru som plötsligt får reda på att hennes mamma dött. Hennes mamma bodde tillsammans med hennes senila pappa på en hästgård som hon själv växt upp på. Efter begravningen känner hon att hon måste stanna kvar för att hjälpa hennes pappa, som inte klarar av mycket längre. Hennes familj får åka hem och hon själv får pendla mellan hästarna och sin familj. Hon får reda på att två utav deras bästa hästar är parade med en av de bästa galopphästarna i världen. Hingstens ägare ska få ett utav fölen och hennes pappa det andra. Det ska singla slant om vem som får välja föl först, hon förlorar men får ändå det föl som hon ville ha. Några veckor senare fötts Big Red, Secretariat som senare kommer att bli hans tävlings namn. Big Red är en fantastisk häst, han har en stark personlighet och både han och hans ägare färgas av varandra. Han gillar att skryta om hur snabb han är, vilket han med all rätt får göra för han blir fort en av de vinnande hästarna. I varje lopp lägger han sig sist för att sedan dra förbi alla på en gång, för att skryta. De vill att han ska ställa upp i flera av de största tävlingar med de har inga pengar så de försöker på alla sätt och vis få in de pengarna de behöver.
 
Filmen är en rolig, fin och en sorlig historia. Man skrattar och gråter samtidigt som man sitter som på nålar när Big Red springer sina lopp. Det var första gången på länge som jag grät av både glädje och sorg i en och samma film. Filmer är helt klart värd att se om man gillar denna typ av film. Av mig får den få 4 Emma av 5!  
   

Ny Header

Idag fixade jag en ny header! Ska göra en bättre sen men denna får duga så länge för jag hade ju en sommarbild, hallå!?!? Jaja, ska nog göra en med massa bilder, vi får se! Nu ska jag gå ner och slänga mig i soffan med en filt, vetekudde och en bra film för jag är nämligen hemma idag med. Magkatarren gick aldrig över så idag ska jag äta skorpor och fil, haha.
pusss

Åååå nej! Not again...

Usch... Ska precis sova men jag har fått magkatarr nu under kvällen... Så vi får se hur det går! Det är svårt att somna när hela magen skriker! Ni som har haft mycket magkatarr vet hur det känns! Det liksom svider i magen samtidigt som det är svullet och ömt... Varje liten rörelse gör att man gör en grimas för att det börjar svida ännu mer! :( Men det löser sig! Har ätit flera skorpor (bra mot magkatarr) och det ligger tabletter bredvid sängen. Bara jag får lite sömn så blir det nog bra :)

Idag har jag pluggat och kollat på en film! Imorgon lovar jag att det kommer en recension! Min pappa fyllde också år så jag ringde och grattade honom, synd att jag inte var där.... Annars har jag inte gjort så mycket... Kollade lite på nobelmiddagen med mamma, klänningarna!!! Dööfina! :D

Nu ska jag ta och stänga båda mina ögon för just nu är bara ett stängt. Har ni testat att blunda med ena ögat när man ligger med mobilen? Det ena blir vant vid ljus och det andra vid mörker. Så sen när man stänger mobilen känns det som att man är blind på ena ögat! Haha, vissa fattar säkert, annars kan ni ju testa ;)

Godnatt på er pusss


Pluggpluggplugg

Hej, idag är jag ledig från praktiken! Det är inte mer än rätt eftersom jag jobbade helgen. Men jag är inte ledig från skolan... Har pluggat hela dagen... Nu rättar jag och innan har jag skrivit och bytt ut ord och så! Vill ja bra betyg och nu har jag verkligen kämpat så jag hoppas att min lärare gillar det! Efter jag pluggat ska jag städa och lite så!

Idag är mitt hår ofixat och jag har en sovfrilla haha kolla själva på bilden! Usch, men det börjar faktiskt att bli lång! Eller hur? Sen när man plattar det blir det ännu längre :) jag funderar på att slinga ljusa slingor eller tona det mörkare. Vad tycket ni? Kommentera gärna så jag kan bestämma mig :D Kan lägga upp en bild när man ser mitt hår framifrån! Men det får nog bli en gammal bild ;) för jag känner att det är fel dag att ta en ny!


Stockholm

Igår var jag i Stockholm och shoppade :D Älskar den staden! Jag, Kajsa (syrran) och mamma åkte tidigt på morgonen för att vi skulle få så mycket tid som möjligt och det räckte kan jag ju säga, har träningsvärk i både ben och armar. För jag skulle ju såklart bära alla påsar! Mamma kan inte med sina händer.. och Kajsa är lat! Haha. Jag hittade julklappar till 3 syskon och lite nytt till garderoben!
 
Julklappar från alla möjliga affärer(sammanlagt), 366:-
Bikbok: 2 linnen, 2 strumpbyxor, 227:-
Ur&Penn: Döskallearmband, 79:-
Veromoda: Svart stickad tröja, 179:-
HM: Blå stickad tröja, 199:-
Lindbergs: Mössa, 600:-
Summa: 1471:- (Inte så mycket för att vara jag och i Stockholm dessutom, haha)
 
Det var nog det mesta som jag köpte, sen köpte ju mamma och kajsa också saker såklart! Det jag är mest nöjd med är nog mössan! DÖFIN! Synd bara att den skulle gå på 600:- Men det var ju en märkesmössa så det kod star ju... men jag tycker att det är mycket för en mössa!
Sen åt vi god mat och kollade runt på bl.a. NK.
Sen när vi letade efter någon stans att äta såg vi Isac ur XFactor! Han vinkade åt oss :D Vi gick precis vid han också men det var fullt med folk så vi snacka aldrig med han :(
 
Jag, alla påsar och min MÖSSA :D
ISAC (dåligkvalitet)
Puss heeeeej :D
 

Blogg.se, Appen

Hej som ni kan se om ni kan läsa (om ni inte kunde skulle ni inte kunnat se det här heller...) Jaja, Appen på min mobil fungerar inte... Bara för mig? Så det är därför jag inte bloggar! Brukar bara blogga när jag har lite tid över och här hemma har jag aldrig det... Pluggpluggplugg!Den fungerade igår på morgonen men sen dess har det inte funkat... skulle lägga upp massa bilder från Stockholm men det går ju inte... Men de kommer så fort jag fått igång den! Eller om jag orkar skriva nu här....

Stockholm nästa!

På väg till vår huvudstad med mamma och Kajsa. Vi ska kolla på lite julklappar och kläder såklart! Ska se om jag hittar något att ha på mig på jul och nyår :) Ska faktiskt bli jättekul att ha en heldag med familjen, har nämligen tagit ledigt från praktiken så känns extra bra när jag slipper jobba!

Haha en bild är oseriös, ni kan säkert lista ut vilken ;)


@Tufftuff tåget

På tåget, ingen lunch, glömde matlådan, jobbar till 22, nationellaprov imorgon! Allt går såååå bra för mig just nu! Kommer svälta ihjäl ikväll...

Igår plugga jag och kollade på en film. Det var typ det jag gjorde... Jävla svenska arbete, tar livet på mig! (Haha, jag kommer tydligen dö flera gånger!) recensionen kommer imorgon för som sagt jobbar jag till 22 och sen måste jag sova för NP är ju ganska viktiga!


Tog ett rejält snack med Siri, haha!

Står lite fel på sista bilden men "hon" hörde fel...! Ska va "I get down on my knee...

P.s imorgon kommer troligen filmrecensionen på en superduper bra film!


Vinterkylan

Vad var det jag snackade om igår? -10! Nu är det -18, jag tror att jag stannar inne idag. Tur att jag är ledig!


2 december

Åååå idag är det den 2 december och julstämningen är på topp! Har lyssnat på julmusik i flera månader men det blir något extra nu när det är december. Sitter framför julkalendern som i år heter "mysteriet på greveholm" samma som den för några år sedan men med andra skådisar. Jag kommer ihåg den första, sjukt bra! Så jag har höga förväntningar på denna! Jag sitter också med julmust och en chokladkaländer så det finns inget som saknas just nu! Ska se på någon film senare, får se vilken :D


@tåget

Är på tåget mot Norrköping för att träffa en ur min gamla klass och finaste Agnes. Ska se om jag hittar lite julklappar och sen ska vi fika! Det blir nog mysigt.

Bjuder på en oseriös bild ;)


RSS 2.0