Black Friday

Hej på er!
Har ni shoppat något idag? Det har jag, inte för att något var på "Black Friday rean" men ändå haha... Men jag gillar i alla fall att Sverige tagit efter USA även om inte jag hittade något på rean. Det jag köpte var två små julklappar, det börjar ju bli dags att leta julklappar och förbereda sig inför julen nu så man slipper springa runt som en galning den 23e. De andra sakerna jag köpte är också på sätt och vis inför julen. Jag köpte ett par rejäla Ecco skor som jag kan ha och leka med ute på dagiset. Sedan har jag även köpt två klänningar till i jul, en röd och en svart i samma modell. Zoe Sugg (Youtuber, har skrivit om henne nååågra gånger innan. Så ni vet nog vem jag menar vid det här laget hehe) köpte den för inte alls länge sen och sedan dess har jag varit helt kär i den röda klänningen. Jag tänkte ha den på Julafton och den svarta tänkte jag ha lite när som. Det är alltid bra med en svart klänning liksom. Det gäller bara att de passar. Tycker det är så svårt att hitta rätt storlekar när man shoppar på nätet, framförallt när de inte utgår från svenska storlekar... Men jag håller tummarna för att de ska passa. Om ni blir sugna på att kolla in klänningarna hittar ni de HÄR
Hur fin? Är helt kär i den. Klänningarna kostar 275:- styck.
Pusss

Klageri, klageri, klageri

Hej på er!
Jag har väl inte varit så aktiv med inlägg där jag skriver som ni kanske har märkt. Det beror på att jag har jobbat ganska mycket de senaste veckorna. Jag har jobbat på dagiset och så har jag även börjat ett nytt jobb som hänger ihop med dagiset på sätt och vis. Jag jobbar i alla fall på obekväm arbetstid med två gulliga killar när deras föräldrar jobbar nätter, kvällar och helger. Jag har bara jobbat där tre gånger än så länge men det är skönt att det satt igång, det har hängt i luften i ganska många veckor nu. Älskar att umgås med barnen och jobba men man bli så sjukt trött, jag la mig halv 9 häromdagen. Ja ni läste rätt jag, nattugglan Emma Vinell, la mig kl halv 9! Utöver det kommer seriöst inte ihåg när jag la mig innan 11 så det är ett tecken på att jag behöver sova mer, vilket jag ska börja göra. De senaste två veckorna har jag dessutom varit sjuk, det kanske inte är så fräscht att ta upp allt här men man kan säga att jag haft en rejäl förkylning. Jag har verkligen inte varit bra i varken hals eller lungor, jag har bland annat både hostat blod och var... Vi lämnar det där. Jag brukar inte klaga så mycket när jag är sjuk men nu har jag faktiskt gjort det till Adrianna i alla fall (tack för du stått ut med mig hjärtat). Jag har varit hos läkaren flera, flera gånger med min hals för att jag får stora problem när jag är förkyld osv. Men trots att jag själv är tydlig med vad jag vill lyssnar ingen så jag börjar bli riktigt sur...
 
Det blev mest klageri i det här inlägget men det får ni leva med. Nu ska jag kolla de sista klippen på Youtube för dagen. Imorgon ska jag nog åka in till stan ett tag. Känner för att bara gå och strosa, kanske kolla lite julklappar (taggar julen som bara den, min favorittid på hela året). Vi får se vad som händer!
Pusss

Tindra 2år







I lördags fyllde Tindra (min halvkusin eller vad man säger) 2 år så vi var och firade henne. Hon blir bara sötare och sötare för varje dag som går. Hon blir även mer och med bestämd... Jag fick höra "sitt här!" hela kvällen och om man inte sätter sig direkt drar hon ner en. Lite gulligt ändå haha. Det var i alla fall ett mysigt firande och hon klarade till och med att blåsa ut ljusen på tårtan själv.

Myslördag



Myser för fullt i mitt härligt julpyntade rum! 

Fredag


Idag har jag lunchat på stan med mammsen! Efter lunchen skulle mamma på utvecklingssamtal med Kajsa så jag tog en shoppingrunda själv. Köpte bland annat en ny present till mamma. Det blev en shading skugga från Make Up Store. Jag köpte en Tangle Teezer från början men en av mammas kompisar kom med exakt samma sak så jag ska lämna tillbaka den. Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, lagat pizza och nu sitter jag och myser framför idol (heja Lisa, Josefine och Mollie!!!) Nu ska jag återgå till tv:n.
Pusss

Ljusslinga



Ikväll har jag haft en riktig myskväll framför tv:n med mamma. Mys är typ det jag lever för haha... Allt som är mysigt gör mig så glad, ljus, mjuka kläder, varma filtar, romantiskafilmer osv. Älskar det! Därför älskar jag även min ljusslinga som jag köpte idag (den är verkligen mys på hög nivå). Just nu sitter den lite provisoriskt runt min spegel, men egentligen vill jag ha den på väggen vid min säng men det blev inte så bra som jag hade tänkt mig så jag får se vart jag väljer att ha den. Den kanske helt enkelt får sitta kvar där den sitter...? Jag tycker ändå att det blev väldigt fint. Vad tycker ni?
Pusss

Måndag


Ett varmt bad och en smoothie skulle inte sitta helt fel just nu! Jag har jobbat sedan 07.00 imorse och slutade inte förens 20.00. Och när man jobbar med barn får man inte en lugn stund, vilket jag tycker är superkul men också väldigt tröttsamt. Så jag behöver ladda batterierna och att krypa ner i ett varmt bad med en smoothie och en film är enligt mig det bästa sättet. Dock hatar jag att lägga mig blöt så det blir nog att krypa ner i sängen direkt istället. 

Just nu sitter jag på tåget mot Norrköping och mamma. Mamma fyller år imorgon så jag kände att jag ville vara där och sjunga för henne på morgonen, jag vet att hon uppskattar det så mycket. Så imorgon blir det firande av henne, tyvärr har inte det jag köpt till henne kommit än. Jag beställde det i slutet av förra veckan så jag trodde det skulle hinna komma men icke. Får säga som det är helt enkelt... Lite tråkigt men det finns inte så mycket att göra. Ska se om jag hittar något litet på stan imorgon som kan kompensera upp det. 
Pusss

Barcelona Haul

Då var det dags för mig att visa vad jag köpte i Barcelona. Som jag tidigare sagt hittade varken jag eller Adrianna så mycket som vi kanske hade önskat, fast å andra sidan har vi mer pengar kvar nu som vi kan använda till massa annat skoj. Tror tyvärr inte att det kommer vara så kul att se vad jag köpte då det mesta faktiskt är strumpor haha. Men aja, vet att ni gillar hauls så vi kör väl ändå!
Det första jag köpte eller snarare fick från Adde var en Thomas Sabo berlock. Jag köpte en likadan och gav till henne. (Vi vill båda bara ha berlocker vi fått av andra... Haha) Så nu hänger den på mitt armband som ett minne av Barcelona.
På Sephora köpte jag två paletter som jag älskar, jag har velat ha Urban Decays Naked 2 hur länge som helst och Too Faced Natural Eyes i några månader så det var lätt ett av de bästa köpen under resan.
På Sephora köpte jag även två sminkborstar som jag helt glömde att ta bild på... Jag vet i alla fall vad en av borstarna heter, den heter Sephora Pro Precision Powder Brush No.59 och är en rundformad puderborste som jag använder till rough och det tycker jag att det funkar perfekt till. Sedan köpte jag även en vanlig ögonborste. Ganska tät men ändå luftig, den passar perfekt till mina paletter.
I en butik som hette Oshio, om jag inte minns helt fel, köpte jag denna pyjamas som är hur söt och gosig som helst.
På Primark köpte jag dessa underbara mjukisbyxor. Lever på riktigt i de... Har haft på mig de nästan varje dag sedan vi kom hem. Både Adde och jag köpte de så nu kan vi gå runt och se likadana ut haha.
En vanlig hårdounat, även denna är köpt på Primark.
Och ja, strumpor och sockar... Allt från Primark. Fick lite känsla på strumpavdelningen och slängde ner lite av varje. Tycker faktiskt det var ganska bra eftersom jag har brist på strumpor och jag älskar att ha sockar under vintern.
 
Sedan köpte jag även hem lite godis (surprise surprise) och en vattenkanna till mamma och Dan som tack för resan. Hittade inget annat haha... Så de fick den, lite godis och sedan fick Munde både en bilar tröja och en bilar mugg som typ tack till mamma och Dan fast till Munde. Vet inte om ni fattar men det blev i alla fall uppskattat från alla tre!
 
Så ja, det var det jag köpte. Kommer inte ihåg några priser tyvärr... men kanske 2000- 2500:- för allt. Får se om jag lägger upp priserna när jag kommer till mamma nästa fredag.
Pusss

Myskväll

Det snöar ute peps! 
Jag har in princip taggat julen sedan i sommras (som alltid) så ni kan ju gissa om jag är glad. Vintern och julen får mig bara att må så bra, jag är en riktig mystjej och på vintern blir det 100 gånger mysigare. Massa härliga ljus, julpynt, brasor och härliga varma drycker. Älskar det så mycket! OCH jag höll nästan på att glömma jullåtarna! Jag har som vanligt tjuvstartar sedan några veckor tillbaka. Måste dock uppdatera min spellista känner jag, men känslan finns fortfarande där. 

Idag har jag i alla fall jobbat. Jag slutade inte förens fem så jag var skapligt trött när jag kom hem. Först var jag på en avdelning med 1-3 åringar och blev helt slut och sedan var jag på en avdelning med 4-5 åringar och blev lite piggare. Jag själv trivs bäst med de som är lite äldre. Eller det beror helt på barnen i och för sig. Vissa små är supergulliga och snälla men det finns även de som skriker, slåss och kastar mat överallt så de är jag inte lika förtjust i. De äldre har växt ifrån det stadiet, visst finns det undantag men om man generaliserar är det så. Förra veckan tyckte jag tvärtom så det går väl i perioder, men om jag tar det stora hela är det jättekul och jag trivs verkligen med barnen och de verkar trivas med mig. Dock blir man verkligen helt slut efter en dag med de små liven! Så ikväll (sista jobbdagen för veckan) mös jag verkligen till det med godis och chips, mysiga kläder, ljus och lite annat mys. Imorgon ska jag fortsätta dagen i mysets tecken. Det ser jag fram emot! 
Nu ska jag sova så jag överhuvudtaget kommer upp imorgon! 


Pusss

Noah Ritter

Man måsta bara älska honom! Jag tycker personligen att de tidigare klippen med honom är mycket roligare, så gå in på Youtube och kolla in de också. Kan jag få adoptera honom eller?

Biomys (igen)



Kom precis hem från bion med mina tjejer. "Love, Rosie" var jättebra, många snygga och kända skådisar (dregel). Dock störde vi oss lite på en tjej som satt framför oss. Varje gång man fick feeling och kände att tårarna kom brast hon ut i storgråt... Som att någon hade dött. Hon grät verkligen jättejättejätte högt! Så varje gång hon gjorde det började vi skratta istället. Nog för att jag också är väääldigt blödig men inte fan gråter jag så högt, framförallt inte på bio. Så det var både störande och väldigt roligt! 

Nu sitter jag framför youtube och dör lite smått åt Noah Ritter! Måste lägga upp ett klipp på honom sen. Om ni inte vet vem det är måste ni söka på han på youtube nuuu. Man kan inte låta bli att skratta åt han, världens roligaste unge! Jag ska försöka roa mig framför datorn halva natten för jag ska åka och hämta mamma och hennes kompisar vid 03 och om jag försöker sova kommer jag vara helt död och alltså inte kunna köra. Som tur är ligger jag efter i massa serier så jag kommer inte ha några problem att underhålla mig i alla fall.
Hoppas nu haft en bra dag!
Pusss

Barcelona

Hej på er!
Som ni vet var jag i Barcelona med Adrianna för några dagar sedan så jag tänkte som sagt skriva lite och lägga upp bilder från resan. Jag ska försöka skriva en lagom lång sammanfattning och sedan låta bilderna tala. Vi får se hur det går, som ni vet har jag en tendens att ordbajsa hej vilt... Men jaa, vi kör väl.
 
Den första dagen valde vi att ta en turistbuss som tog oss till alla sevärdheter. Vi såg bland annat Park Güell som är en park med massa coola byggnader och mosaikfigurer, ett måste om man är i Barcelona. Utsikten där ifrån var helt magisk!

Sedan såg vi även La Sagrada Familia som är en byggnad som jag tycker påminner om en myrstack haha. Jag vet inte varför men jag tänker på en myrstack när jag ser den. Den var väldigt svår att fota tyvärr... 
 
Vi såg Barcelonas härliga stränder

På kvällen åkte vi och kollade på Font Màgica De Montjuïc viket gick sådär för tydligen var det en stor racing tävling där vilket vi inte fattade förens det var för sent... Först sprang vi över banan utan ett ont anande men när vi senare skulle gå tillbaks gick det inte lika bra för vi var inringade av racingbanan och tävlingen var i full gång. Så där stod vi och inte kom någonstans och dessutom var vi stressade för att vi skulle med vår buss hem. Tillslut fick vi springa över banan i full fart samtidigt som några funktonärer drog och puttade på oss för att det skulle gå snabbare. Trodde jag skulle dö för en sekund. Bilarna körde ju inte direkt långsamt... Men det var också en upplevelse, haha.
 
Den andra dagen gick vi på La Ramba som är en väldigt känd gata i Barcelona. Vi gick på en marknad och köpte en cerisrosa drakfrukt och smoothies.
 
Sedan följde vi hela La Ramba ner till stranden och gick in i ett stort shoppingcenter där vi kollade lite butiker och åt ute på en brygga i solen.
 
 
 
Den tredje och sista dagen gick vi på Passeig de Gràcia som är en gata med massa märkesbutiker. Efter det utforskade vi tunnelbanan och åkte till ett shoppingcenter för att kolla in några butiker.

När vi hade shoppat färdigt åkte vi tunnelbanan tillbaka och satte oss på en restaurang och åt, sen gick vi till La Ramba och satte oss och tog en sangria.

Efter det försökte vi bara hålla oss vakna resten av natten för att vi skulle åka till flyget kl. 04 men det gick sådär... Vi båda däckade framför tv:n på hotellet och vaknade om vart annat och försökte väcka varandra. Men vi kom i alla fall till flygplatsen. Båda var nog lika döda tror jag, vi hade bara sovit i ca en timme så det var ju inte så konstigt. Ingen av oss kommer ihåg att planet startade, vi somnade direkt efter att vi satt oss och vaknade först när vi hade flygigt en bit. Då är man trött, haha. När jag kom hem tänkte jag försöka hålla mig vaken och packa upp men det slutade med att jag somnade på mattan och vaknade av att mamma väckte mig. Så kan det gå när man inte sover!

 
Resan var i alla fall jätte lyckad. Vi hade så himla kul och jag är glad att jag åkte med denna pingla. Bästa vännen man kan ha! Tack för en härlig resa babe!
Pusss

Resturang och biomys




Ikväll har jag varit på resturang och bio men min babe. Vi kollade på "The Maze Runner" som var sjukt bra! Inte min favorit genre men Gud vad bra den var alltså! Och det faktum att Dylan O'Brien (dregel) var med gör den ju inte direkt sämre! Jag måste se tvåan när den kommer ut. Imorgon blir det faktiskt också bio med fler babes. Jag, Adrianna och Agnes ska se "Love, Rosie". Det är mer min genre så vi får hoppas att den också är bra. Jag och Adde har taggat i ett halvår så förväntningarna är höga! Jag älskar att gå på bio såhär i höstmörkret.
Pusss

RSS 2.0