Tidningsnaglar

Hej höörrni!
Nu är äntligen videon på uppe på youtube, så nu kan jag länka ut den här! Det tog sin tid så nu blir det råplugg med matte och ekvationer.
 
 
Musik- Closing time med Semisonic
Nagellack- Isadora
Parfym-  Victoria's Secret

Hejhallå!

Nu är jag klar med videon och den kommer upp prick kl. 18:00 lovar! Och dessutom så skrev jag några av de produkter jag använde till videon, vissa ser man och resten är ointressant ;)

Idag hade vi en kortdag, vi hade brandövning på övningsfältet. Det var faktiskt riktigt roligt men ändå läskigt, jag är lite rädd för eld och när det blir så varmt får man ingen luft heller... Och mitt i allt skulle vi "rädda liv" eller några dockor. Brandmannen sa att de vägde 40kg men fet kändes som 100kg, Haha! Jag lägger upp några bilder och förhoppningsvis en video!

https://cdn3.cdnme.se/3574212/6-3/pic_512f6ea59606ee6ea8727f96.jpg" class="image">


Imorgon...

Imorgon kan ni ha något att se fram emot, filmen på hur jag gör mina tidningsnaglar som inte gick att spara tidigare gick att spara på skoldatorn, bra va? Lägger upp den strax efter lunch imorgon! Puss och godnatt :)


Hellooo

 
Nu är det första gången jag bloggar från den nya skoldatorn om någon ville anteckna? Haha i alla fall skulle jag bara skriva att jag hade myspys med Jossan igår! Jag köpte med mig 2 Ben And Jerry's så det satt vi och mumsade på framför en film, sen snacka vi en massa och det var skönt! Man kan säga att det behövdes...! Men jaja nu ska ja sätta mig framför tv och bara dega, jag har faktiskt tagit några dagar utan plugg hemma. Det berodde ju lite på att jag inte mådde så bra men det har ändå varit skönt. Så tänkte fortsätta med det även idag för imorgon blir det pluggpluggplugg, för vi har matteprov på fredag... och föresten så har vi ju muntligt då också, det hade jag glömt! Ååå, skit samma! Ska ändå slappa idag ;)
 
Bjuder på världs fina bilder från webbkameran :*
Hahah awwwwww :') Eller..?
 

Depphumör...

Hej idag är allt bara skit... Eller den började ganska bra, inte dåligt i alla fall. Sen hände det en grej som fick mig tänka och då började ja må dåligt. Inte så kul när man är med kompisarna och klassen, men jag tror många blev lite deppiga men jag relaterade dessutom till flera andra saker så ja allt blev skit helt enkelt... Och mitt i allt ska man få ett dåligt resultat i engelskan, jag suger på grammatik men egentligen brydde jag mig inte hade värre saker i huvudet. Det var mer att det gärna skulle kunnat få vara bra så jag blev lite glad istället, men nej tydligen inte! Jag får helt enkelt träna mer annars klarar jag nog inte engelskan... Men i alla fall det är ju ingen riktig "dagbok" så nu ska jag inte skriva mer sånt... Det får jag ta men min älskling (Jossan) ikväll. Har faktiskt en överraskning till henne, snäll som man är. Men vi båda jag mycket att tänka på men vi döljer det bakom leendet! Det löser dig alltid med ...........! Sen ska jag nog lyssna på lite glad musik så jag blir glad, eller så kör jag på depp där med så kan gråta av mig lite vi får se! Men imorgon är det en ny dag så ska försöka hålla glada miner!
Pussss

(Roligt inlägg... + symboliserande bild)


Lördagsplugg


Min humor!

HAHAHAH


Soffan men huvudvärk...

Alla bilder från fjällen kommer i veckan för jag kan inte ladda upp de... Vet inte riktigt varför men aja ni får några nu i alla fall!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på gladiatorerna. Mår Inte så jättebra direkt, ont i både mage och huvud... Känner mig lite febrig också men det ät tur att det finns tabletter!
Hoppas ni har det bättre än mig! Pussssss

Gangster eller vad? ;)


Hemma

Hej kära bloggläsare! Nu är jag hemma efter 5 härliga dagar i sälen, kläppen. Vi har haft det toppen men tyvärr har jag inte kunnat dela med mig av mina härliga bilder för att min blogg.se app laggarsööönder... Inte okej!
Nu ska jag bara städa färdigt mitt rum, hoppa in i duschen och sen slänga mig framför tv en stund innan jag kryper ner i sängen. Imorgon kommer härliga bilder från alla dagar så nu har ni (kanske) har något att se fram emot? Sen ska jag plugga lite också så jag inte får allt på söndag! Jaja pusss på er och glöm inte att fråga!
 

Grammy- bildbomb

Hejhej, va det någon som såg på grammy? Jag kollade på olika delar och bilder från det i alla fall och jag vill bara säga klänningarna!!! omg...Såå snygga och sminkningarna, smyckena.. Allt helt enkelt! Klockrent, gud så snyggt jag har en solklar vinnare på allt det! Rihanna.
 
Hon hade en jättefin röd klänning, den är lika fin bakifrån som framifrån eftersom den har en väldigt speciell rygg (man kan se lite på bild nr: 4) snyggt hängande släp och både naglar och läppar är i samma färg. Väldigt stilrent och vackert.   
 
Några andra som också hade väldigt snygga outfits var JLo eller Jennifer Lopez för er som inte förstod och Taylor Swift.
 
Väldigt stilrent precis som Rihanna samtidigt som hon visar mycket ben men ändå på ett icke sexigt sätt eftersom det är så mycket tyg på armen ovan. Snyggt.
 
Sen har vi Taylor som bar flera kläningar under kvällen. Båda var väldigt fina måste jag säga. Ljusa färger med sotad bick också super snyggt! Men varken JLo eller Taylor slår Rihanna, skulle dö för hennes klänning!
 
 
 Hoppas alla har det bra! Pusss

Sportlov!

Hejhopp! Nu är det äntligen sportlov, ni kan inte ana hur jag har längtat! Nu har jag några dagar ledigt utan skolan, plugget har jag såklart.. men det kommer ändå vara superskönt! Vi i familjen + några till som ändå tillhör släkten (orkar inte dra hela historian) ska åka upp till sälen och kläppen. Vi har varit där flera år tidigare så nu känner man backarna lite så det blir bara roligare. Det ska bli superroligt! Jag älskar verkligen att åka skidor, mitt liv hehe. Så idag blir det att packa allt för tidigt imorgon bär det av! Jag måste plugga lite idag också, så jag inte behöver ta med allt upp... Igår gjorde jag klart specialpedagogiken för den skulle vara inne och jag HATAR att lämna in upg. försent, det går bara inte! Så jag har i alla fall en punkt på listan struken. Så nu har jag bara allt annat... åååå men det är bara att kämpa och innan man vet ordet av är det sommarlov. Jag tror det får bli svenskan för vår svensklärare ville ha in en upg. så fort som möjligt. Aja det löser sig!
 
Från en sak till en annan, Connie Talbot! Jag har lyssnat på henne sedan jag först såg henne på tv för fleraflera år sedan. Grym är rätta ordet! Hon sjunger som jag vet inte vad haha jag vet inte vad det är med mig och barn som sjunger asså? Ni kan ju lyssna om ni vill hehe och så kan ni ju kolla lite extra på Jordan Jansen som också är med. Man kan ju säga att han ser jävligt bra ut! Min syster Kajsa har alltid sagt: När ska du sluta lyssna på henne? Hon suger... Men jag tror aldrig att jag kommer det haha och dessutom sa hon samma ska om Justin Bieber och nu tror hon att hon är hans största fan.. Seriöst hon försvarar honom i allt! Herregud... Jaja det var det jag ville säga! Ni kan ju titta in i eftermiddag om ni vill se värdens snyggaste outfit!!!
 

Livet sket sig

Jag dööööör... Jag hatar blogg.se! Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg om min dag och så men åååå allt raderades..! Ni får det i punktform så kanske jag kan skriva mer imorgon för annars somnar jag aldrig! Kl är liksom 00:18...

• Föreläsning med Olle från "fråga Olle" och "fråga Olle dokumentären" jättekul!!!
• SEMLA, Herregud! Mums
• Svenska+psykiatri
• Hem, packa allt till pappa och Sälen! Vi ska dit nu på sportlovet.
• Åkte och firade morfar på hans 85års dag.
• Körde fast med bilen... Stod och försökte få loss den i 100 år!
• Åt tårta!
• Blablabla
• Åkte hem
• Pluggade
• Ligger i sängen
• Godnatt

(Snabb genomgång av dagen!)


Vinterväder- Foto

Hej! Den senaste tiden har jag nästan bara bloggat om min vardag. Lite kläder också (längtar efter mina tröjor), men annars bara vardag! Inte så jätteroligt kanske? Jag lovar att jag ska bättra mig med att lägga ut mer bilder och helt enkelt blogga om roligare saker. Därför tänkte jag lägga upp lite bilder! Det låter väll bra? Jag kom nämligen precis in från kylan, jag fotade Albin, vår katt och lite natur. Bilderna blev inte världsbäst men hallå det är kallt så jag var tvungen att ha vantar vilket gjorde så att jag inte kunde hantera kameran lika bra.. Blommor är ju mitt favoritmotiv och nej det finns inga blommor just nu.. De som finns är bruna, haha. Men i sommar ska ni få se på bilder, det kan jag lova! Tänkte att jag kunde lägga ut mina favorit blombilder någon dag också men jag har alla bilder på min hårdisk som ligger hos mamma så det får bli nästa vecka.
 
Hihi titta på tungan!

Fredagfredagfredag

Hallå! Dagen har varit okej. Vi hade vårdprov på morgonen, det gick väll ändå okej men jag fick hjärnsläpp så jag svarade nog fel på några... Men sen var det ju pannkakor till lunch så det var fort glömt! Efter lunchen hade vi matte och sen slutade vi så jag, Sanna, Denise, Emma C och Agnes gick mot spårvagnen för att åka till stan. Då fick jag en liten impuls så jag puttade ner Emma i en snödriva, hahah jag dör! Men så kände jag mig lite taskig för hon blev helt täckt med snö så då sa jag att hon kunde putta mig med. Så jag blundade och så kommer det värsta knuffen! Så jag flyger typ iväg och hamnar på ryggen. Det kändes som att jag typ gjorde en bakåtvolt! Men så är det, gör man något mot Emma får man minst dubbelt tillbaka. Hihi men jag får skylla mig själv ;)

Sen gick vi lite på stan innan jag åkte ner mot resecentrum för att åka hem, men såklart skulle tåget vara försenat.. Kulkul! Men det var inga problem för det är ju fredag!

Under kvällen har jag bara myst men gottigheter framför tv och dator! Men nu börjar jag känna mig trött så jag ska nog krypa ner nu! Puss hejdå.

Föresten GLÖM INTE att fråga mig något :*


New In

Då sitter jag på tåget igen då! Standard att jag passar på att blogga då för om jag kollar ut mår jag illa och vad ska man annars göra? Titta ner på golvet? Naae! Allt går så fort när man tittar ut och om man inte har ätit heller, hela magen vänds ut och in... Inga fler detaljer nu! Men jag tänkte göra ett litet inlägg om vad jag köpt eller "new in" som alla säger!

I tisdags tror jag? Köpte jag denna tröja på stadium, 349:-

Igår hittade jag lite reagrejer på bikbok. Mys byxor och ett sommarlinne med öppen rygg 100:-


Igår beställde jag också två tröjor från ziperall! Ingen som läser min blogg regelbundet kan ha missat det! Längtar sååå mycket efter de nu hihi! Den rosa kostar 499:- och den vita kostar 699:- + 89:- frakt + faktura frakt 19:- men just nu har de rabatt så det gäller att passa på!


Det var det! Nu ska jag hem, äta, plugga, sova, döööö...
P.s bilder från dagen!

 

 

 


Ask.fm

Följer strömmen så fråga nuuu!

http://ask.fm/emmavinell

Inga frågor är dumma! Ska försöka svara på alla om de inte är alltför privata!


Hej mitt vinterland...

Asså usch för vädret! Det har snöat blötsnö hela dagen... I vanliga fall älskar jag snö men idag var det inte min bästa "snödag" Dagen började med ett studiebesök på sjukhuset, kul men lite obehagligt va det. Efter det var hade vi egetarbete så klassen bad mig smsa vår svensklärare och vi kunde faktiskt skjuta fram lektionen, så vi slutade halv 2 istället för lite i 4.

Tyvärr kunde jag inte åka hem direkt... Tåget hade precis gott så jag var tvungen att vänta + att ingen kunde hämta mig så när jag väl var framme fick jag gå från tågstationen hem till pappas tjejs föräldrar. Men det var trevligt när jag väl kom dit, innan kändes det sådär... Gå i värsta snöstormen utan att det var plogat med en tung väska! Det finns bättre saker. Men det var värt det för jag fick mellis och varma nybakade vaniljbullar, åååh!

Nu kom jag precis hem! Lite sent kanske kl är liksom halv 7. Ska försöka plugga lite innan jag blir för trött, men jag har planerat andra grejer också. Jag ska titta på "familjen annorlunda" eftersom jag missade det i måndags och så ska jag beställa 2 av tröjorna som ja la ut igår :) jag hade även tänkt att jag skulle ägna ett inlägg till det jag har köpt den senaste tiden, men det tror jag att vi tar imorgon!
Pusss
P.s bild på bushunden som gjorde att jag nästan slog ihjäl mig! Haha hon drog mig kanske 1 meter på mina hälar så jag låg nästan ner men det var som tur en som kunde fånga mig! Döööö obehagligt!


Ziperall

Hjälp mig välja!!! pzl...
Jag ska köpa två tröjor från Ziperall jag vet att jag vill ha den här:
Jag älskar färgen och den vita detaljen, allt! Jag vill helt enkelt ha den ;)
 
Men nu kommer problemet! Jag fick ett mail för kanske 3 dagar sedan, där stod det att jag kunde ta 2 men endast betala för den ena! Superbra tänkte jag eftersom jag vill ha den rosa. Men nu har jag beslutsångest! Det finns hur många fina tröjor som helst! Det finns tröjor som man kan ha i skolan, snygga tröjor, tröjor som man kan mysa i osv. Har ändå valt ut några som det står mellan! Smaken är som baken, så alla tycker säkert olika ;)
Alla tröjor kostar mellan 500-700kr för er som ville veta (De flesta kostar 700kr) Sen är det ju frakt och så men det är ju ett bra märke, så det får kosta även om jag är fattig haha! Det är verkligen inget skit utan tvärtom, jättebra kvalitet! Jag har beställt från de förut och varit supernöjd så det ska nog inte vara några problem! Om jag lyckas välja ;)
Denna är verkligen SUPERSNYGG!!! Tyvärr finns den bara i stl L och XS... XS kan vi ju glömma och det känns inte som att den kommer sitta lika snyggt om den är för stor. Det är inte riktigt den sortens tjocktröja om ni fattar? Jag ska suga på karamellen.
Den här är också snygg men det känns som den inte är riktigt min stil. Men jag kan ju ongra mig. Om jag ska vara ärlig så känns älgarna lite som att de förstör tröjan haha ;)
 
Denna tycker jag också är jättefin men frågan är om det känns lite för collage? Men den ligger ändå bra till just nu.
 
Den här är både mys och fin! Den har små "prick- nitar" (vet inte vad det heter) men den inte helt mys utan man kan ha den till skola och så, det kan man ju med alla men ändå.
Denna är också fin. Den har mycket detaljer som jag gillar men det är färgen som jag är lite osäker på... Brunt? Beige? Snygg men nja jag undrar hur den skulle se ut på mig!
En mörkblå vanlig med dragkedja över huvudet. Jag älskar mörkblå, det är min favorit färg men hmmm undrar vilken jag gillar mest... det var svårt att bara välja ut dessa... haha beslutsångest!
 
HJÄLP!!!
 

Min dag... Helvete

Hejhej! Livet nu förtiden asså... Ingen fritid eller något! Är faktiskt jävligt avundsjuk på alla som går på chill- friskolor. Fyfan! (Förlåt att jag svär men jag måste få uttrycka mig.)

Idag börja det som varje måndag, eller nej det gjorde det inte... Haha det har typ varit min otursdag, först halkade jag så jag slog i rumpan/ryggen och mina handleder. Sanna skratta så hon dog och jag låg där och visste inte vad jag skulle göra. Min första tanke var: shit lever jag? annars kommer jag väl dö pga. att jag kommer skämmas till döds... Men som tur va var det bara Sanna och några tjejer ur min parallellklass som såg, resten hade gått förbi. Det roligaste av allt är ju att Sanna sa något om att vi inte kunde gå där men jag tyckte att det gick! Jag hade fel. När jag och Sanna slutat skratta och jag var uppe på fötter igen gick vi in och hade matte. Och som att det inte vore nog.. jag fastnade med min tröja i ens block och självklart skulle det vara en av de tjejerna som såg mig ramla tidigare! åhhhhh...

På matten jobbade vi med mitt svåraste/sämsta område. Potenser. Jag bokstavligt talat suger! Efter den tuffa starten gick vi vidare mot gympan. Vi skulle ha innebandy så alla bytte om som vanligt och gick in i salen. Jag och Sanna stannade lite längre i omklädningsrummet med två andra tjejer i klassen och naturligt vis tappar en av de sin IPhone så hela skärmen spricker! Det var verkligen hela skärmen... Stackan! Hoppas inte min otur typ smittade henne och att det var mitt fel, haha ;)

Back on track! Vi började spela, det gick ganska bra till en början jag sköt hejvillt som vanligt, hehe. Men jag gjorde faktiskt två mål ett som bara råkade träffa (snyggt va det också, så det är bara att låtsas att det var meningen) sen tog jag bollen från tre tjejer som stod i ett hörn och slogs om bollen. Jag tog bollen och gick skitlångsamt mot målet, men de märkte knappt något så de stod kvar i hörnet och letade efter bollen så jag kunde kunde i lugn och ro föra in bollen i målet! YAY! Haha... Sen gick resten skit! Haha jag skulle halvspringa med bollen på fri plan, bara för att träna lite. Tror jag körde typ 5-10 gånger på kanske en meters avstånd och det blev stolpe ut eller totalmiss varje gång... Emma C la sig precis som jag ner av skratt! Vi kan båda konstatera att innebandy inte är min grej.

Sen va det lunch, vård och specialpedagogik som vi för övrigt hade muntlig redovisning i, imorgon också...! (+ Att vi har engelsk prov...) Jag tycker verkligen att det är skitjobbigt med muntligt men jag försöker i alla fall trots att mitt hjärta nästan sprängs! Men man kommer ju ingen vart om man inte försöker och jag vet att ingen skrattar om man gör fel så det är inte det, om de skulle skratta skulle jag säga till de!!!! Haha.

Efter skolan gick jag och Agnes på matte stöd, sen åkte jag hem vilket inte heller gick så bra... Jag åkte med en buss 17:10 men den gick tydligen inte hem till mig, så jag fick gå 1km i världens jävla snöstorm! Hallå tyck synd om mig ( uppmärksamhet)

Näää nu blev detta världens längsta, konstigaste inlägg så jag lägger ner nu!
Godnatt på er! :)


Ge mig kraft

Gud vilken helg... Jag menar det på ert negativt sätt! Har bara pluggat 24/7, usch.

Imorgon är det måndag och en ny vecka startar... Bara att sätta igång ingen. För att avsluta denna vecka bra tänkte jag lägga upp mina favoritbilder med text.


Söndag

Idag är det bara plugg som gäller... Har sjukt mycket att göra så det är bara att sätta igång!
Svenska, matte, engelska, specialpedagogik, vård. Har mycket i allt! Svenska ska en upg. In + att jag måste läsa. I matte ska jag göra några upg. I engelska måste jag träna till ett prov vi har på tisdag. I spec. måste jag höra en upg. Om historia + träna till två muntliga som vi har måndag och tisdag. I vård måste jag läsa och träna tull ett prov som vi har på onsdag.

Jag kommer inte hinna allt men jag får göra så gott jag kan! Jag måste måla mina naglar också om jag bara kan bestämma färg ;)


Minnen

Nu sitter jag på bussen hem! Trodde inte att jag skulle hinna men det var inga större problem, bussen var bl.a. Sen. På vägen till bussen snackade jag med Sanna (hon skulle också till Stortorget) och vi kom fram till att det nästan är vårväder! Solen skiner, snön smälter osv. Allt känns ljusare också!

När jag satte mig på bussen satte jag på musik och nu lyssnar jag på gamla låtar, typ Per Gessle osv. Samtidigt som jag bläddrar igenom mina bilder, har inte så många efter som jag rensade för bara några veckor sedan men jag tänkte ändå lägga upp några!

Fredagfredagfredag!!! Wiee


RSS 2.0