Eat whatever you want, and if anyone tries to lecture you about your wright, eat them too!

Hej på er, hur har er dag varit? Min har varit skaplig, har bara varit så sjukt trött men det är jag ju nästan alltid! 
Började för en gångs skull med en ganska ordentlig frukost. Fil med blåbär och hallon, solrosfrön, banan och müsli. 


Tog en glass på Max efter lunch, vi skulle nämligen på studiebesök så jag passade på när vi ändå var nere på stan, hehe. 

Vi var på kriminalmuseet. Där testade vi bland annat denna trähäst som man använde som tortyr för, den gjorde jävligt ont kan jag ju säga. 

Under kvällen har jag mest slappat, skulle pluggat men glömde totalt bort att ta med mig det hem... Ops. Sedan när börjar jag glömma saker, brukar faktiskt nästan aldrig göra det! 
Hoppas ni haft en bra dag.
Pussshej!


Veckans lack- Ljusrosa


En av mina favoritfäger.

Precis när jag målade naglarna kom Munde min lillebror in i rummet. Han ville också måla sina naglar så det var precis det jag gjorde.

Gulligt!
Pussshej från en tjej med söndagsångest...

Mellanmål





Gullunge

Det börjar bli väldigt kallt nu så då får man låna syrrans tröja om man vill gunga! 
Love you baby.

Mina presenter från brudarna

Igår fick jag och Adde våra presenter av Agnes. Blev jätteglad, fick två saker som jag verkligen ville ha + en gullig sten.
Först fick jag en necessär med två fack.
Är den inte fin? 
 
Sedan fick jag en Victoria secret parfym! Har alltid velat ha en av de "nya" och nu fick jag en. Har ju en sedan innan men den är typ 2 år gammal och jag använder den bara till att göra mina tidningsnaglar med. Haha. 
Den luktar sjukt gott! Love it!
 
Dessutom är jag bäst, hehe.
Tack för allt Agnes.
 
Sedan fick jag ett jättefint armband av Adde för några veckor sedan men jag har inte visat er det.
Älskar det! Tack Adde.
 
 


Hektisk morgon!

Idag gick vi upp vid typ halv 7, det var väldigt jobbigt att gå upp ur sängen... Men tillsist kom vi upp, trots kylan! Sedan tog vi bara på oss kläder och åkte ner till rese för att träffa Linn. Sen åkte vi alla tillsammans till en annan Linn för att alla de ville ha biljetter till 1D konserten i Danmark. Så när vi kom dit satte vi oss med 100 datorer, mobiler och en IPad för att lyckas få tag på biljetter. 
Och vi lyckades! Först fick Linn som vi va hos 4 ganska bra biljetter och sedan fick jag tag i de bästa! Blev typ attackerad när jag sa skrek att jag hade de, alla bara kasta sig mot mig för att se om det var sant haha. Jag sa typ "nej ta datorn inte mig, jag vill inte bli mosad!" Blev typ rädd haha. Nej men jag är jätteglad för deras skull, fatta vad roligt för dem! 
 
Just nu sitter jag och tittar på idol, älskar Sandra, George, Mirjam och Erik! (Och massa mer men de var de jag tyckte levererade bäst hehe). Senare ska jag plugga lite, är nästan klar med min svenska debattartikel. Dock suger den men man kan inte prestera på topp jämt, har ingen motivation...
Pusss!


Bilder från kvällen med brudarna mina



Mötte upp Adde i resa.




Ni får tyda bilderna själva, haha. 

Fick även fina presenter från Agnes, visar er imorgon för nu ska vi kolla på Linas kvällsbok haha. Bästa filmen! Sedan ska vi upp imorgonbitti (kl halv 7 seeenast) för att vi ska åka och försöka fixa biljetter till 1D. Jag ska bara hjälpa till att få de, har inget intesse i att gå själv men är man är man en bra vän så är man haha. Under kvällen har vi träffat massa som köar för Sverige konserten (tycker synd om de, det småsnöar ju och är svinkallt) dock ska vi försöka få till Danmarks för att vi tar studenten samma dag som Sverige konserten och då funkar det ju inte för mina muppar! Då ska vi ju festa hehe!

Beautiful

Ny låt i toppen av spellistan.

Kvällspromenad




New in



Halsduk 150:- och vantar 60:-

Idag var jag också på stan en kortis. Jag var ute efter ett par svarta vantar som skulle passa till min svarta halsduk och mössa. Istället blev det en grå halsduk och ett par grå vantar från monki. Det kommer passa perfekt till mina svarta jackor, känns som att jag bara äger svart i allt haha. Så det ska nog bli bra med lite variation! Nu kan jag ju varva lite beroende på hur jag känner, svart eller grå? Får se om jag lyckas hitta mina svarta vantar annars blir det att köpa ett par nya också! 
Pussshej!


Bilder från dagen



Dagens outfit.

Haha, ja ni...? Vad gör ja här? Smygfotar lite i väntan på prov.

Hur lyckas man tappa en sko? Oj jag har visst bara en på mig...? Haha nej det har säkert sin förklaring.

Åt amerikanska pankakor med sirap. Brukar använda detta recept bara att jag byter ut filmjölken mot vanlig mjölk. Smarrigt! 

Posera i spegeln med en spontan bena haha. 




New in




Världens mysigaste tröja från vero moda. Den kostade 300:- och finns i både grå som jag tog, limegrön och svart. Love it!

Konstigaste dagen på länge...!

Skoldagen var ganska konstig! 
Det började med att jag låste in min nyckel i skåpet, precis när jag klickade igen det kom jag på att nyckeln inte satt i låset så då fick jag värsta ångesten över det... När jag sedan kom tillbaka till skåpet var mitt lås borta, först fick jag panik men när jag öppnade skåpet låg både låset och nyckeln inuti! Sjukt! Fattar inte hur det gick till! För jag är helt säker på att jag låste skåpet och jag hade inga nycklar på mig. Sanna eller aa Maggan95 menade jag haha, såg också att jag låste det och dessutom höll jag kvar i låset precis när jag låst det. Hur fan gick det till? Spöken? Hur kan de hamnat innanför? Om jag inte var så säker på att jag verkligen låste så skulle jag trott att jag la det där men både Sanna och jag såg det ju, läskigt...

Men i alla fall, idag skulle vi ha slutat klockan 4 men vi slutade ca 13.30. Det var någon som skapat ett rykte om att vår svenska lektion var inställd och det gjorde så att någon hade sagt det till vår engelsklärare som gav oss en läxa istället för att vi skulle behövt vänta i timmar på lektionen efter som den kom efter svenska lektionen. Dock var ju inte svenskan inställd och när vi sa det till vår engelsklärare blev hon mindre glad. Dålig förklaring. Fattar fortfarande inte riktigt vad som hände, haha! Men tur va väl det, vi skrattade så att vi dog i skolan. HAHAH! Så jag undrar hur det skulle slutat om vi blev ännu tröttare än vad vi redan var! Får typ lust att lägga upp video när vi skrattar fast ändå inte. Haha.

Så istället för lektioner gick jag och Maggan95 ner till stan. Men hon var tvungen att dra till sin buss så jag blev kvar själv. Hittade faktiskt en jättefin tröja som jag köpte, lägger upp bild senare för nu måste jag plugga. Ska kolla på gårdagens SHF och laga pizza med mamma ikväll så jag måste plugga innan klockan bli för mycket! 
Pussshej!






Tips från mini Emma!

När jag plockade fram mina gamla pärlor till Munde så hittade jag denna lapp

Haha, jag kommer faktiskt ihåg när jag skrev lappen. Jag var kanske 9 år eller mindre kommer inte riktigt ihåg. Meningen var att jag skulle läsa den när jag var stor och jag måste faktiskt säga att jag lyckades rätt skapligt med det. Det var ganska kul att läsa den, skrattade lite åt min fina stavning också haha! Är i och försig inte mycket bättre på stavning nu heller hehe.

Min garderob gapar tom...

Mamma har köpt massor av snygga kläder, bland annat en sjukt snygg jacka som jag också vill ha... Och det jag fick var en rosa bandet roset. Haha, visst det var snällt för jag köper alltid ett rosa bandet roset för att stödja cancer forskningen men jag blir så avundsjuk på mammas kläder. Dessutom köper hon nästan bara märkeskläder vilket bara gör mig mer avundsjuk... Mor..



Den är mörkblå med bruna och guldiga detaljer. Dessutom har den världens mysigaste krage, ska försöka låna den! Dock så kommer jag inte lyckas...

Älskar skolan...

Efter skolan har jag pluggat nonstop tills nu, man måste bara älska skolan! Har jättemycket denna vecka, usch fy blä... Men det är bara att bita ihop, finns folk som har det värre!

Just nu sitter jag framför YT med müsli hehe, mums! Ska gå och lägga mig snart men först måste jag få lite livskvalité! 




Gillar stilen




Teds words of wisdom


Love my friends.


Veckans lack- tidningsnaglar

Veckans lack blev inget bra... Men det får duga denna vecka! Det blev suddig och kladdigt för att jag inte hade tillräckligt med tid att vänta... Så jag kommer inte visa folk mina naglar på nära håll denna vecka! ;)

Ja ni ser ju själva... Om ni vill veta hur man gör tidningsnaglar kan ni kolla in min tutorial som ni hittar HÄR (de naglarna i videon blev 100ggr bättre än de som jag gjorde idag...) 
Pussshej! 
 

Blablabla

Hej på er, nu har jag ångest. Riktig söndagsångest...
Idag borde jag pluggat, jag försökte men jag känner mig fortfarande inte helt frisk så jag stryker den punkten (for the time being). Istället kommer jag ha fullt upp i veckan så om jag inte svarar på till exempel sms, snaps osv. direkt så får ni ha lite överseende. Brabra, då har vi rett ut det.
 
Vad har ni för er ikväll då? Själv ska jag kolla på Williams lista 2 som har premiär. OHERRE det var ju fan 11 minuter sedan, jag måste kolla nu! HÄR är länken till programmet, det kan ni bara inte missa! Senare ska jag kolla på de sista avsnitten av 90210 säsong 5, har även massa ångest när det gäller det. Jag är ju en i gänget och nu tar det slut, fan...
 
Aja, väldigt seriöst inlägg! Ni får ha det bra, Pussshej!
P.s. Veckans lack kommer senare.
 

Filmtips?

Ikväll kommer det bli en riktig myskväll med lillsyrran. Vi ska se en film med godis och cola såklart.
Några filmtips, gärna någon som är rolig för alla åldrar. Clara är 9 år gammal så engelska filmer funkar helt okej, pappa och Zandra kanske också ska kolla så som sagt gärna någon för blandade åldrar. Själv har jag typ ingen fantasi när det gäller filmer... Jag har typ redan sett alla. Filmfreak...? JA.
 
Dagen har bara flugit förbi, jag började med att fixa bloggen och ja det tog sin tid men det är skönt nu efteråt och jag är ändå helt okej nöjd. Sedan har jag och pappa fixat lite lister och lite annat skit för att vi håller på att göra om i vår hall, så jag passade på att övningssköra lite. Det enda som jag tycker är läskigt är de IDIOTER som inte blinkar och att parkera, haha. Men det går framåt, egentligen skulle jag skrivit in mig på körskolan i veckan men pappa och jag missförstod varandra så vi får ta det i veckan som kommer istället.
 
Hoppas alla har en härlig helg än så länge, puss.
Saknar sommaren men de ska samtidigt bli mysigt med höst och framförallt vinter.
 

Nya ändringar

Hej, nu har jag gjort några nya ändringar här på bloggen, jag har nya färger, bloggen är bredare, ny visningsbild, ny beskrivning och jag har även gjort en ny header som får duga tills vidare. Vad tycker ni? Jag tog en färgglad höstbild från förra året och la till en kall effekt och detta blev resultatet:  
Jag använder bara bilder som jag tagit och jag brukar även byta de efter årstider, det kanske ni har märkt? Så jag tyckte detta foto passade ganska så bra faktiskt.

Albin- höstfoton

Igår fotade jag Albin när vi var på väg hem från hans dagis. Det var ett tag sedan som jag verkligen fotade för att jag ville det, känner mig faktiskt taggad på hösten och alla dess färger. Om man bortser från hans sår och snor samt min rostiga fotoförmåga, så tycker jag faktiskt att det blev en hel del bra bilder!
Är han inte världens sötaste?
Min söta lillebror!
 
 
 

One piece

Jag funderar på att köpa en till one piece. Eller jag har ju en Ziperall sedan innan men nu funderar jag på att köpa en riktig, eller Ziperall är ju riktig men ja ni fattar!
 
Fråga är bara vilken och om det är värt att lägga ner de enda pengar jag har...? Dvs. Inga nya vinterskor eller kläder förens typ den sista oktober... hm. är det värt det? Jag älskar ju verkligen den jag har och jag lever typ i den under höst och vinter. Därför är det sjukt jobbigt att ta den mellan mamma och pappa, om jag hade en på varje ställe så vore det ju toppen.
 
Jag har tänkt på en grej, jag måste alltid köpa dubbelt av mycket för att jag har skilda föräldrar men jag har ändå samma summa pengar som alla andra... Livet är orättvist. Tycker att mina föräldrar borde ge mig en extra slant varje månad bara därför! 
 
Här är några som jag har fastnat för, alla ligger mellan 1100 och 2000 kr + minst 100 kr i frakt.
Som ni ser så är jag inne på lite mer neutrala färger, den jag har är typ ceriserosa och väldigt färgstark. Jag älskar att den är det men jag skulle inte vilja ha två i så starka färger så om jag bestämmer mig för någon så kommer det bli något åt det neutrala hållet.  
 

Smakprov på morgondagens fotoinlägg

 Pussshej!

Min födelsedag

Hej, jag har som sagt lovat att jag skulle visa er vad jag fick i födelsedagspresent så nu kommer det typ 1år senare.
Blommor haha.
Två stycken beiga nagellack och nagelsmycken.
 
Två sådana borstar för naglarna. Jag bytte den ena till ett rött O.P.I nagellack (fick lägga till lite själv) Detta lacket:
 
Sminkning och 1000:- att handla för på make up store.
 
En låda och lite choklad av pappa.
Ralph Lauren parfym.
En högtalare som äger, man ansluter via Bluetooth och sen playar man bara! PARTY, haha!
 
Ett brunt skinnskärp.
 
Två necessärer, en stor för allt vardagssmink och en liten för lite av varje.
 
Sedan fick jag ett par örhängen av Clara, pengar av morfar, middag, bio, foto ram osv. av Jossan och ett jättefint armband av Adde. (Allt detta är hos mamma så jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder) 
Pussshej!
 
 
 
 
 

Kommande inlägg

Hej, jag insåg precis att jag bloggar väldigt dåligt. Ibland måste man inse fakta och det är faktiskt sant, jag suger.
Hur roligt är det att läsa om mina tråkiga vardagar som alltid ser likadana ut? Usch orkar ju inte ens själv läsa mina inlägg, så hur ska ni orka det?
 
I alla fall så ska jag skärpa mig från och med idag, så får vi se hur länge det håller. I kommande inlägg kommer ni bland annat få se:
  • Foton
  • Videosar
  • Ämnesinlägg
  • Ny design
  • Lovade inlägg

Jag ser fram emot det så det borde ni också göra! Ska bara lista ut hur jag vill ha min blogg! Hmm... Några förslag? Kommentera gärna!

 
Pussshej!
 

 


Idolfavoriter








Frukost





Ny uppdatering- iOS 7.0

Hej, idag är jag hemma. Det var inte riktigt planen... Jag fixade mig och cyklade till tåget, men uppenbarligen klarade jag inte det. Jag fick sjukt ont i huvudet och när jag kom fram kände jag mig svim- och spyfärdig. Jag kände mig dålig innan men jag trodde att jag skulle klara att åka till skolan men tydligen inte... Så nu ligger jag i soffa och har tråkigt...



Igår kväll uppdaterade jag till iOS 7.0 och än så länge älskar jag det! Det finns mycket nytt och coolt 





Pussshej! 

Kids react

Jag var tvungen att lägga ut denna också, om ni inte orkar kolla hela så kan ni hoppa till 2.30 och kolla till 3.00. Älskar hon i början och hon i slutet!

iOS 7.0

Hej, jag insåg precis att jag inte har bloggat idag! Ops...
Just nu sitter jag och glor på min mobil som försöker uppdatera till iOS 7.0 som kom ut idag, det står att det är 2 timmar kvar så jag antar att jag vaknar till en ny telefon. Fuck nu ändrades det till 4 timmar, åh.. Men förhoppningsvis är den klar när jag vaknar. Dock har jag två problem... Vad händer om min mobils alarm inte ringer? Och vad händer om allt raderas...? Då kan jag lika gärna ta livet av mig, allt är i min telefon. Där överdrev jag lite, att ta livet av sig är inget att skämta om, jag ber om ursäkt.
 
Innan jag skulle uppdatera så säkerhetskopierade jag min Iphone men precis när jag tryckte på uppdatera så kom det upp ett fönster där det stod att det hade misslyckats så nu är den inte säkerhetskopierad och jag vet inte hur man avbryter uppdateringen... Min lyckodag.
 
I alla fall, jag tycker att ni ska kolla in följande video. Alla måste ha sätt "tjejen med den roliga tallangen"? Annars får ni låssas att ni har det och titta på den i smyg, haha. Det är i vilket fall en tjej som heter Sarah Ellen, jag har följt henne ett bra tag via olika sociala medier så jag känner henne på djupet. Haha! Nej men hon är riktigt cool och denna video som jag länkat här nedanför är på barn som får kolla på hennes "dans video på YT" och sedan berätta vad de tycker osv. Sjukt kul, killen i hatten och tjejen som är supersööööt i slutet är helt klart mina favoriter!  
Pussshej!

Designade om Sannas kalender, ganska spontant faktiskt




Todays

Börjar min sovmorgon med att åka till skolan.. Så är det när man är beroende av att få skjuts. Så nu sitter jag i skolan med en cola och tänkte plugga lite innan jag börjar.

Idag har jag på mig: 
Top från London/ byxor dr. Denim/ skor från scorett/ klocka från ur&penn

Mitt allt- min Bettan





Världens bästa Clara, haha!

Underlivsrengöring? HAHA

Jag är så trött att jag skulle kunna dö...

Hej gubbar och gummor! 
Dagen spenderades i skolan, jag var typ död och pluggade inget... Efter skolan åkte jag och pappa och köpte några järn grejer till hallen. Sedan åkte vi till morfar för han gjort något med sitt internet... Vi trodde det skulle ta ca 10 min men det tog nästan 1,5 timme... Jag råkade somna (av utmattning) i hans soffa så för mig gick det fort, värre var det för pappa. Men tyvärr fick jag ingen tid över för att plugga... Jag känner att jag vetkligen behöver det men just nu måste jag prioritera min sömn också. Jag sov bara 3 timmar inatt och om jag inte får någon sömn blir inte mina skolarbeten bra...

Idag lämnade jag även tillbaka min väska som gått sönder, köpte ett överlack och körde en hel del. Fullt upp alltså!
O.P.I kostar 150:- 

Dessutom fick jag en till liten pressent av pappa :)
Denna låda som jag la ner mina kameragrejer i. Innan låg det två chokladkakor, mums!
Hoppad ni haft en bättre dag än jag, Pussshej!


Veckans Lack

Denna vecka har jag röda naglar! Först tänkte jag göra USA-naglar men tiden räckte inte till, istället kollade jag på svenska Hollywoodfruar med mamma. Mysigt. Det kanske blir det någon annan vecka, vem vet. 
 Pussshej!
 

A night to remember

Hej igår hade jag en toppen kväll! Först var vi hemma hos Jossan och bastade och gjorde ansiktsmask


Sedan fixade vi oss och tog bussen in till stan. Där köpte vi godis och åt på restaurang, seriöst vi åt värdens godaste plankstek! 

Sen gick vi och såg The heat, helt klart en av de roligaste filmerna jag sett! Vi skrattade så vi tjöt, och vi skrattade när ingen annan skrattade för att vi fortfarande skrattade åt de som alla andra redan hade skrattar klart åt, Haha! Det var en lyckad kväll och det var fakriskt min födelsedagspresent från Jossan så hon var gullig och bjöd på allt. Och så fick jag även denna. 

Men som sagt en lyckad kväll, det måste vi göra om gumman! 


Vilse i skogen med en häst som vägledare

Hej, igår följde jag med Jossan till stallet. Först mockade vi, gjorde höpåsar och sedan red vi ut. Jag tog Manne och hon Cocke. Det var väldigt roligt att sitta på hästryggen igen även om vi bara tog det lugnt. Det roligaste var att vi red vilse haha. Manne har bara stått i det nya stallet i ca en vecka så Jossan vet typ inga ridvägar än. Men som tur va hade vi Cocke! Den hästen har däremot stått i stallet ett bra tag så Josefine släppte tyglarna och han förde oss tillbaka till stallet! Haha, sjukt att han hittade ut från skogen, det var ju bara massor av träd överallt och han hade ju förmodligen inte varit precis där vi red heller. Vi var borta i nästan 2 timmar och det var inte planen kan jag ju säga haha! 



Nu snart ska jag dra till Jossan, vi ska ha en underbar kväll. Berättar mer senare! 
Pussshej! ❤

The Conjuring

Hej!
Igår var det en vanlig skoldag som avslutades med att vi (3/4 av mitt "gäng") gick på The Conjuring. Kvällen började med att jag gick till bussen i min egna lilla värd och hoppar högt av att en ropar "HEJ EMMA!". Då var det en lärare på skolan som sprang förbi och redan då kände jag att det kanske inte var den bästa idén att se en skräckfilm som vuxna, biffiga karlar blir rädda för om jag blir rädd för en lärare haha. Men filmen var väldigt bra men också väldigt läskig! Jag satt med knäna uppe vid ansiktet och smågrät stora delar av filmen, haha. Jag var inte direkt livrädd utan roligt rädd och som många redan vet så har jag lätt till tårarna. När det gäller filmer så gråter jag om de är: läskiga, roliga, sorliga, romantiska, hemska, glada osv. det finns tårar för allt.
 
Sen slog kl. 00.00 och helt plötsligt blev det fredag den 13:de... Brukar inte vara skrockig av mig men seriöst typ 00.01 tappar jag min iphone i golvet och får panik. Som tur va var det ingen spricka. Sedan la jag mig i min säng och kollade på en Disneyfilm för att bli av med den tidigare filmen. Sedan somnade jag.
 
Nästa gång jag vaknade var kl. 03.45 och då kunde jag inte somna om... Tänkte på filmen. Så jag börjar snacka med Emma C och hon sa att jag skulle kolla på en till Disneyfilm, så det gjorde jag! Och då tappar jag ner min mobil bakom sängen och får panik för att det lät sjukt högt men ingen spricka då heller. Pust!
 
Nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, eller jag tappade min mobil bakom ett element men tack gud, ingen spricka då heller. Men jag känner att jag behöver byta till ett säkrare skal! Jag dööör om jag får en spricka!
 
Idag ska jag plugga lite  sedan ska morfar komma och fira mig vid typ 15.00 och vid 16.00 ska jag till stallet med Jossan. Fullt upp alltså!
Hoppas ni alla får en härlig fredag.
Pussshej!
 
 
 

Rena rama fluffet

Hej babes! 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, blev klar med min novell i svenskan, tufft men nu är jag klar. Hatar svenska, man måste tänka på vad man skriver, hur man skriver det och även alla jävla regler överallt. Det enda som gjort svenskan okej är de lärarna som vi har haft. Visst det har varit sjukt tråkiga arbeten men om man dessutom hade haft en dålig lärare så hade det varit ännu tråkigare. Just nu gillar jag vår svenska lärare, hon är verkligen snäll och så men på sätt och vis saknar jag vår tidigare lärare också. 

Efter skolan har jag inte gjort något, det är kaos här hemma för några har varit här och sprutat något medel så våra kryp ska försvinna.😳
Så jag har knappt kunnat göra något. 

Nu snart ska jag se idol, vill träffa Jossan så om jag hinner ska jag gå till henne, om hon är hemma dvs. (Jossan om du ser detta kan du gärna dra iväg ett sms) 

Igår somnade jag med flörta så resultatet av det var fluff-lockigt hår... Usch.


Wiliam har lagt upp en ny video- äntligen

Man MÅSTE bara älska den grabben!

Det tar på krafterna att gå i skolan

Nu sitter jag och förbereder det sista inför skolan imorgon, jag jag precis kollar på idol tillsammans med godis! Mums. Så nu är det bara att köra igen, pluggade innan idol men jag hann inte klart så jag tog en paus.



Appen

Än så länge gillar jag den nya appen. Det enda negativa är att man inte kan ställa in storlek på bilderna... Så när jag lägger upp bilder kommer inte hela bilden med...! 
Tröja från Cubus/ tiger of Sweden jeans/ vita converse 

Vilka problem jag har! Haha

Igår tog jag bort det nagellacket som jag gjorde i söndags för att jag inte gillade färgen, såg inte att den var SÅ lila (hatar lila). Så igår rum 23 målade jag om mina naglar till beige. Inte ett smart val. När jag sedan la mig blev mina naglar helt förstörda... Och nu tvingats jag gå med det till skolan haha. Fail. 


O.P.I

O.P.I är ett av mina favorit lack, den ger en täckande och slät finish. Love it!Tyvärr så är det ganska dyrt, de kostar 150kr st. Men å andra sidan så innehåller de mycket också, hela 15ml. 15ml låter ganska lite men om vi pratar nagellack så är det väldigt mycket. 
Om vi tar två vanliga lack som exempel: Isadoras lack innehåller 6ml och kostar oftast 70kr, Depends lack innehåller 5ml och kostar runt 20kr. Självklart är det olika kvalitéer i och med priserna. Så det är liksom inte bara priserna som skiljer de åt utan lacken är, enligt mig, som natt och dag! 
 
I alla fall så köpte jag ett rött O.P.I lack idag. Väldigt snyggt och klassikt, först kunde jag inte bestämma vilken färg men tillslut bestämde jag mig för detta:




Todays

Hej, det är verkligen roligt att vakna till att blogg.se äntligen bestämt sig för att uppdatera appen! Nu finns det mer funktioner och det ska tydligen vara lättare att lägga till bilder osv. Jag är väldigt taggad på att prova uppdateringen.


Topp från bikbok/ kofta från HM/ jeans från tiger of Sweden/ en inbakad fjäderfläta i luggen.

Veckans lack

Idag blev det ett ganska neutralt fast ändå färgglatt nagellack. Typ metallic rosa/lila med några blommor på. Svårt att förklara färgen, inte en av mina favoriter men den passar ändå till väldigt mycket i klädväg så det får bli veckans lack. Nästa vecka funderar jag på att göra USA-naglar, det var längre sedan. Och jag blev väldigt sugen på rött, det är inte precis ett höst-lack men jag tänker hålla mig kvar vid sommaren i minst 2 veckor till så! ;)

Nu ska jag gå och slå ihjäl en fluga som irriterar mig något fruktansvärt, sedan ska jag läsa igenom en text och tillslut sova eftersom jag ska upp tidigt...
Pussshej!


18 år!!!

Hej på er!
Igår var jag med Madde och Adde och vi hade det kort sagt bäst! Först var vi hos hemma hos Adde och gjorde lite av varje. Vi åt våfflor (som förövrigt var sjukt gott), sedan fixade vi oss (smink alltså), sen satte vi oss och snacka lite och förberedde oss för utgång eftersom vi alla fyllde 18 i veckan. Och det blev inget annat än lyckat, vi hade en awsome kväll och natt. Vi träffade några härliga boys som var sjukt trevliga som vi faktiskt hängde med hela kvällen, haha. Vi dansade, drack lite (vi tog det väldigt lugnt), snackade och aa vi hade roligt helt enkelt. 
Sedan runt 2-3 gick vi hem till Adde och la oss, kommer inte exakt ihåg när heh (och det var av den enkla anledningen att jag inte kollade på klockan). Och sedan sooov vi ett tag. Och nu sitter jag hemma och borde plugga men nae jag kollar på film istället. BRA där Emma... Men aja jag måste plugga lite så ha det bäst liten häst.
 
Detta blev ett väldigt uppradat inlägg, menmen! Hur som helst, här kommer några gula bilder från igår.
 
 
Pussshej!
 

Helgens lack- Beige

Jag älskar O.P.I lacken!


Höstens lack

Hej på er, jag tänkte tipsa om höstens nagellack. Jag vet att det inte är så många som håller koll på de hetaste lacken just för den årstid man befinner sig i, utan de kör på samma lack året runt. Jag brukade själv använda samma lack året om. Men det gör jag inte nu längre, jag tycker det är roligt att variera mig. Det bestämmer man såklart själv men jag gillar det.
 
I alla fall, jag tänkte uppdatera er om vilka lack som är heta i höst. Det är mycket matta och detaljerade lacksom är inne i höst. Även naturfärger så som till exempel grön och beige är riktigt snyggt. Däremot är det sämre med de starka färgerna som jag egentligen älskar men de hör till sommaren, så det ska bli kul att börja använda lite andra lack.
Det kommer bli en härlig höst.
Bilder från Lindas sminkblogg
 

Imorgon blir jag gammal

Imorgon fyller jag 18år och därför ska jag sova nu! Jag vill alltid sova innan tolvslaget på både min födelsedag och på julafton, för då känns det liksom extra speciellt när man vaknar på morgonen. Så ja godnatt, hoppas jag vaknar av att familjen kommer in imorgon också. Mysigt! Dessutom har jag sovmorgon (men väcks ändå runt 6) men det är skönt att inte behöva stressa. Jag kanske till och med hinner somna om lite!


Veckans lack- champagnerosa


RSS 2.0