Dagen

Idag följde jag med Jossan till NFK för att hon skulle tävla, det gick bra i båda klasserna som hon startade i. Hon kom trea i båda.

Sedan efteråt flyttade vi Manne som nu står i Fursta, hoppas att det blir bra där!

Nu sitter jag och kollar på en film, safe heaven, tillsammans med en smarrig smoothie (har blivit beroende av det). Filmen är sjukt bra den rekommenderas starkt, fast lite obehaglig på sina ställen.
Hoppas alla har haft en bra lördag!


Jag måste börja äta frukost...

Jag har aldrig varit en morgonmänniska och därför har det blivit så att jag aldrig ätit frukost. Inte okej jag vet. Det får jag höra ofta. Idag åt jag som vanligt ingen frukost, lunchen i skolan smaka skit och jag fick självklart magkatarr. Alltså man kan ju undra om jag har något bakom skallbenet! Jag vet mycket väl att jag får magkatarr när jag inte äter så jag får fan skylla mig själv. Men nu ligger jag här med en uppblåst och ond mage. Ett perfekt sätt att starta en ny skoltermin. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. (känns som att jag säger det en gång varje vecka men jag lyckas ju aldrig...) Från och med imorgon ska jag börja äta frukost punkt slut. Sluta småäta godis, däremot så tycker jag att det är okej att ta något litet i skolan för att överleva lektionerna men inget mer in på ICA varje dag för att köpa Marabou! Dessutom tror jag att mitt sötsug kan minska om jag börjar äta på morgonen.
 
Blev som ni märkte lite pepp när jag såg denna video
http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/s%C3%A5-p%C3%A5verkas-du-av-att-hoppa-%C3%B6ver-frukosten-2427120
 
Nu ska jag göra klart en upg. till skolan och sen ska jag krypa ner och sova i min underbara säng som jag har saknat hela skoldagen!
Pussshej!
 

Målat naglarna (standard)

Idag fick det bli ett av mina favorit lack. Ceriserosa, det är väldigt fint men lite svårt att matcha. Denna vecka får det alltså bli ganska neutrala färger på kläderna, svart, vitt, marinblått osv.   
 
Känns faktiskt lite sådär inför en ny skolvecka... Men då är det tur att jag har helt underbara vänner omkring mig och denna vecka kommer ju äntligen min älskade Sanna hem igen! Som jag jag har längtat, det har varit tomt utan henne i skolan. Hoppas inte att hon är alltför brun nu efter ett par veckor i spanien, då kommer vi andra att se ut som lik och det är ju aldrig roligt.. ;)
Pussshej!

Efter att ha kollat igenom x antal videos så har jag insett att alla är bra men vissa är bättre än bra, så äre bara

Pussshej!

Eaw, what's that? Oh, det var visst jag.. Hejhej.

(Först och främst så kan ni ju ignorera att jag är totalt ofixad på bilderna men ni fattar ändå poängen)

Jag har någon falsk förhoppning om att jag ser ut som någon jäkla "moviestar" när jag ligger i min säng framför datorn. Så jag tog fram ni iPhone och startat kameran och upptäcker att jag inte är i närheten av att likna någon stjärna... Jag lovar jag gör mig inte till på bilen, jag ser helt enkelt ut så.

Jag är nästan säker på att alla känner igen sig i detta och jag vill bara säga: ae jag vet inte vad jag vill säga... Gå och hämta ostbågar och ställ skålen på bröstet och skyffla i dig som om det vore din sista måltid (vet inte om jag skulle kalla det måltid men just nu saknar jag ord...) nej nu ska jag sova godnatt peps!


Got a secret Can you keep it? Swear this one you'll save Better lock it, in your pocket Taking this one to the grave If I show you then I know you Won't tell what I said Cause two can keep a secret If one of them is dead

 I LOVE PRETTY LITTLE LIARS

Jag älska Clara Henry från månen och tillbaka

Pussshej!

Punk'd

Såå jävla roligt och hemskt på samma gång!
Har spenderat de senaste timmarna på massor av punk'd videos, love it.

My name is ego

Hej mina fina!
Dagen har varit sjukt jobbig... Pappa började tidigt och jag sent men jag var ändå tvungen att åka med honom så jag fick spendera 2,5 timmar på skolan innan min lektion började. Det jobbigaste var att vi bara satt hela (jävla) första lektionen, vi hade samtal med våra mentorer så man satt bara och väntade på sin tur... kul. Sedan åt vi äcklig skolmat och sen gick vi mot vår sista lektion. Vi hade introduktion av gymnasiearbetet, känner mig inte direkt taggad på det sista året men jag vill hålla i mina betyg som jag verkligen kämpade för förra året. Jag kämpade året innan det med men jag fick ju körtelfeber så det gjorde att jag kom sjukt långt efter, jag var ju hemma 6 veckor sammanlagt och den har fortfarande inte helt lagt sig helt... Fatta det är snart 2 år sedan och mina läkare kan fortfarande se spår av den (som även jag känner av)... Sjukt.
 
Men i alla fall nog om det! Vi slutade ungefär kl. 12.30 och pappa skulle ha slutat 15.00 men nae tydligen inte, han fick reda på att han hade ett möte så han slutade 17.00 istället. Ja ni kan ju räkna ut själva... samanlagt så spenderade jag 6.5 timmar i skolan (utan lektioner alltså) och lite på stan. Jag fick faktiskt med mig lite hem från stan:
En franskmanikyr penna som kostade 60:- på Kicks.
 
Ett skal från Teknikmagasinet för 80:- som är superfint på!

Och sedan funderar jag på att köpa denna blus:
Jag tyckte att den var väldigt enkel och skön men jag får se, känns ändå inte helt klockren.
p.s. När jag satt i skolan tog jag typ tusen egopics så här får ni ett litet stort smakprov, haha.
Pussshej!
 

Horoskop

De senaste dagarna har jag läst mitt horoskop. Jag tycker faktiskt är det är ganska så roligt och det känns som att stämmer nästan jämt!


Myskväll!

Hejhej, nu känner jag att jag bloggar för mycket istället för mitt vanliga gamla bloggande. Men aja om en dag eller två så kommer jag säkert inte blogga över huvud taget 😂
 
När jag kom hem gjorde jag en ganska äcklig sallad, haha det enda jag gillade i den var tomat och persika och den innehöll tomat, mandlar, gurka, sallad och persika. Men jag orkade inte laga någon mat så det fick bli så! Samtidigt som jag åt den kollade jag på PLL och nu har jag tagit lite godis och sitter com tittar på en film. Myskväll!
 
 
 

Ruuuuun

Efter tandläkaren var det en kamp mot klockan...   De var klara med mig ungefär en halvtimme innan tåget gick och jag skulle naturligtvis köpa godis. Jag tyckte jag var värd det efter att ha borrat, för det gjorde så sjukt ont 😭 (undra varför jag får hålen från första början...?) I alla fall, jag sprang (gick jävligt snabbt) till två olika bankomater för att kolla mitt saldo. Sedan sprang jag vidare till min godisaffär och under tiden fick jag ett sms från Jossan, hon hade tydligen sett mig så efter att jag hade köpt godis så sprang jag vidare till henne och sa hej lite snabbt. Och sedan fort till spårvagnen och nu sitter jag på tåget. Halleluja! Dessutom känns det som att jag hade världens största kinder och läppar bara för att jag har bedövning i halva munnen. Så jag ler/pratar typ bara med halva munnen så folk måste trott att jag ser ut så i vanliga fall också. Haha. Men mina tandläkare sa alla fall att jag var duktig och så men nu ska jag bli mycket bättre på att bosta mina tänder för jag vill inte behöva vara duktig. 
 
(såhär ser det ut om jag verkligen försöker att le, men det gör man ju inte hela tiden så undra jag ser ut egentligen...)
 

Tandläkaren...

 
Värt att komma till skolan i ca 30 min för att sedan åka till tandläkaren och att laga 2 hål... Får skylla mig själv, ytterligare en anledning att sluta vara en sockergris.. (dock har jag redan planer på att köpa godis. shh säg inget till min tandläkare...) om jag köpe så ska jag dela upp det mellan dagarna så att jag ändå äter lika mycket som jag brukar. Men nu: tandläkaren. Önska mig lycka till!

Today's

Topp från London/ jeans dr: D/ skor converse/ klocka från ur&penn/ väska från accent 
 

Tvnörd, haha

Idol och svenska hollywoodfruar, kan kvällen bli bättre? Och som jag har längtat, jag älskar verkligen Maria! Det enda som är negativt är att Isabel Adrian inte är med längre...


Svar på kommentar

Var har du köpt ditt skal som du har på bilden? Skitfint! :D

 

Tack så mycket! Skalet är tyvärr köpt på en marknad, augustifestivalen om du vet? Men du kan väl kolla runt på några hemsidor det finns säkert liknande någonstans. Förresten så tror jag att det finns liknande på Ullared, en kompis hade tydligen sett det. Annars vet jag tyvärr inte.

 

Mot skolan

Hejhej, nu sitter jag på tåget mot skolan. Planen var att jag skulle åka med pappa men han började 8 och det kändes liiite jobbigt eftersom jag börjar 12 ;) Så jag tog cykeln ner till stationen och tog tåget. Däremot slutar pappa och jag ungefär samtidigt, runt tre så då ska vi hem och äta, titta på idol och svenska Hollywoodfruar (som jag har längtat, man måste bara älska Maria) och förmodligen köra lite. Jag körde lite igår men det gick inte så jättebra... Jag har inte kört på ett tag så jag känner mig lite ringrostig.

Hoppas alla har en bra dag!
P.s kolla in tågvärdinnans långa hår, syns inte så bra men det gick enda ner till knävecket!


Barnprogram

Idag ska jag försöka lägga mig skapligt, har som mål att lägga mig en halvtimme tidigare varje kväll så halv 12 ska jag helst sova.

Just nu ligger jag i min säng och kollar på livet enligt Rosa, grymt bra! Dock har jag bara ett halvt avsnitt kvar så får hitta något annat bra barnprogram att kolla på imorgon. Jag kollar typ på barnprogram varje kväll hehe, I love it! Som igår, då tittade jag på pyjamasklubben som också är väldigt bra. Jag blir liksom glad av barnprogram och dessutom är de inte lika långa som de flesta andra programmen så man kan titta klart de även om klockan är mycket.


Idol


Outfit: första dagen i skolan

Topp från hollister/ jeans från tiger of sweden/ skor converse


Min nyttiga frukost

Detta äter jag bara för att efter denna dag ska jag verkligen försöka bli av med mitt godisberoende... Det är sjukt svårt och jag har misslyckats flera gånger men nu ska jag verkligen klara det. GODIS SKA ENDAST BRUKAS PÅ HELGER (eller så köper jag en viss mängd godis varje vecka och så får jag sprida ut det hur jag vill!)


Kärlek till alla tv-program som startar i samband med skolstarten (mindre kul)


Vilken färg...?

Alla är olika nyanser av rosa, frågan är bara vilken jag ska välja...


Gårdagen


Avslut på sommaren

Just nu sitter jag i bilen, jag är påväg till Agnes för att träffa tjejerna och fira henne (hon har fyllt 18). Vi ska laga mat och bara ha det bra, sedan på kvällen ska vi ner till festivalen och efter det ska jag och Agnes hem för att se på någon film och mysa med snacks osv. Kommer bli suuuuper! Egentligen var planen att skulle alla sovit kvar men det blev lite ändrade planer men det kommer vara roligt att träffa alla!


Idol

Fatta att idol börjar på måndag!!! Det är typ det enda jag har snackat om de senaste dagarna, älskar idol speciellt i början när de upptäcker nya talanger och även folk som är helt tondöva. Haha. Dessutom känner och vet jag massa som har sökt så det ska bli spännande att se om några av de går vidare.


Sant...


🚙💨

Blev inget körande för mig idag, pappa satt fast i en bilkö och sedan blev det för mörkt... Istället så ska jag köra imorgonbitti... Kl. 6:30 redan. Pappa ska till jobbet och jag ska ändå till mamma, härligt att behöva gå upp så tidigt... Fast det är väl lika bra att komma i fas med tiderna nu när skolan börjar snart.
Men inte nog med att det är tidigt, jag är dessutom lite nervös över att köra så långt! Vi får se hur det här slutar!


Dagen vare...!

Hej, idag har jag varit hemma hos pappa och tagit det lugnt. På morgonen satt jag framför datorn och tv, jag kollade på filmen I give it a year.  Den var inte så bra, jag hade högre förväntningar på den men den var ändå helt okej. Senare efter lunch började jag städa, jag städade i 2.5 timmar. Sedan gick jag för att hämta Albin på dagis. Han har precis börjat så Pappa och Zandra vill inte att han ska få för långa dagar nu i början så därför gick jag och hämtade han. La ut några videos på Vine (Emmavinell) så där kan ni ju kolla in vad vi hittade på, haha.
 
Nu har jag precis duschat och ätit, om ungefär en halvtimme ska jag och pappa ut och köra. Känner verkligen att det går framåt, i alla fall med växlingen och så. Fast pappa tycker fortfarande att jag kör förlångsamt men jag tar hellre det säkra före det osäkra.
Seriösa bilder, Pussshej!

Snabbversionen

Hej babes!
De senaste dagarna har jag haft fullt upp! Tänkte försöka köra snabbversionen för annars kommer varken jag eller någon annan orka läsa det.
 
Onsdag:Som ni såg så fyllde min beeestiii år så ja spenderade självklart dagen men henne. Först var vi på stan, hon shoppade lite, klippte sig och sedan åt vi en härlig lunch med hennes pappa i knäppingsborg (påminner massa om kunskapsskolan). Sedan var det bara att åka hem för att ta på sig ridkläder och åka till stallet. Jossan skulle hoppträna så jag följde med för att fota, jag tyckte att det gick ganska så bra för henne (ni får se bilder senare för just nu hittar jag inte min sladd till kameran).
 
Senan åkte vi hem till mig så jag och min familj fick fira henne, vi hann inte vara kvar så länge eftersom vi skulle tälta. Men i alla fall så fick hon en ram med en bild på oss, feminuterskola och ett armband. Sedan åkte vi i till henne och fyllde bilen med massa snacks och godis, sovsäckar, dator, kamera osv. När vi va framme grillade vi mat och marshmallows i mörkret på ett berg och bara myste. Efter det kröp vi in i tältet för att äta massa gotti och såg på en film. Vi valde att se Gone vilket kanske inte var det bästa valet... Den handlade om en som kidnappade och dödade folk i skogen och var va vi? Jo i skogen helt ensamma, snacka om att vi var rädda! Men vi överlevde.
 
 
Torsdag:Inget speciellt, först åkte vi hem och åt frukost framför en film. Sedan åkte jag till pappa.
 
Fredag: På morgonen slappade jag bara och på eftermiddagen, kvällen och natten hade vi gäster. Vi avslutade semestern/sommaren... Låter det inte sorligt? Det är sjukt att det exakt är en vecka kvar till jag börjar skolan... Känns som att vi slutade igår! Det är bara att be till gud att jag klarar det sista året! Men middagen var i alla fall trevlig trots att det var ett slut på sommaren. Såhär såg jag ut:
 
Lördag:Jag klippte gräset på förmiddagen, vi har en väldigt stor tomt så det tar lite över två timmar... Sedan åt vi lite och åkte ut till landet vilket jag tyckte var ganska skönt. Om det är någon som har missat det så har en farlig man rymt från ett fängelse här i Katrineholm så det är polishelikoptrar och polisbilar i vårt villaområde, läskigt. Han är tydligen en våldtäcksman så jag vågar knappt gå ut. På landet åkte vi vattenskidor, ring och fikade. Jag såg även en orm så jag hade en liten panikattack i form av skrik och tårar.
 
Söndag: Jag spelade sims 3 och kollade på tv, haha. Gjorde massa mer men kommer ärligt inte ihåg...
 
Måndag: Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade 9 men somnade om till lite i 11. Sedan kollade jag på This is 40. Den var helt okej. Efter det städade jag i köket i ca 1,5 timmar och nu sitter jag i min säng och bloggar. Får se om jag kör något i eftermiddag, pappa och Zandra har ju börjat jobba idag så det beror lite på om pappa orkar eller inte.
 
Pussshej!
 

Vi drar till landet!


GRATTIS ÄLSKLING!

Grattis världens underbaraste vän! Du betyder precis allt för mig. Du är en vän som alltid finns där för mig och du vet att jag alltid kommer finnas där för dig. Att ha sin bääästastevän några ynka meter ifrån sig är mer än man någonsin kan önska sig. Du är den första jag går till om jag är glad, ledsen, arg, sårad, besviken, lycklig, förbannad eller upprörd över något, för jag vet att du alltid kommer finnas där för mig precis så som jag finns där för dig. Att ha dig i mitt liv betyder så otroligt mycket och om jag någon gång i livet får barn så hoppas jag att det barnet får en vän som du för det är det värdefullaste man kan få. 

Jag skulle vilja lägga ut en bild på oss när vi är riktigt små men jag tänker bespara oss och alla andra den synen, haha. Så därför lägger jag istället upp en bild som knappt är ett år gammal, dock ser jag ut som en mupp men jag tyckte att den passade ganska så bra eftersom jag är lite av en mupp när jag är med dig. Jag älskar dig hjärtat!
(Skrev samma på Facebook, haha)
 
 

Målat naglarna

Jag har precis målar naglarna (alla naglarna, både tånaglarna och handnaglarna. Haha vad fult handnaglarna... Heter det ens så?) Det var länge sedan, jag har ju tagit en nagellacks paus nu under sommaren men nu får ser vara nog... Älskar att ha nagellack! Idag fick det bli gult, det ser så somrigt ut tycker jag!
Pussshej!


Arbetsmyran är igång igen

Tjohoo! Idag har jag varit en arbetsmyra igen. Först jobbade jag i trädgården i nästan 2 timmar och sedan tvättade jag en av våra bilar i över 3 timmar... Den var sjukt skitig. Så nu har jag fått en stor blåsa på tummen, jag jobbar för hårt.

Imorgon fyller Jossan år. YAY! Så imorgon blir det att hänga runt henne :)))) Tyvärr så mår hon inte så bra just nu men förhoppningsvis är hon bättre tills imorgon för vi har planer på att åka iväg någonstans för att tälta, bada och bara ha det bra!


Snart 18

Jag insåg precis att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 18år! Sjukt enligt mig.

Fin bild...


Clara Henry

Hej, nu sitter jag och tittar på 90210 (igen). Det var egentligen därför jag tog en paus, för att jag älskar det såååå mycket och blir helt beroende. Bara idag har jag sett 7 avsnitt och jag är rädd för att det kommer bli fler. Men det är inte det enda jag ska göra ikväll, nu snart ska vi grilla och det blir min favorit! Kött med koktpotatis, holliday sås, halloumiost och tomater ♥
 
Efter maten ska jag cykla till Jossan eller så kommer hon hit, ingen vet riktigt än. Det märker vi! Men just nu orkar jag inget... Jag har rensat ogräs i 2.5 timmar i denna värme och dessutom med värdens jävla mensvärk. Kill me now, please! Och bara därför tänkte jag dela med mig av Claras mensvideo, haha. Älskar hennes videosar så därför öser jag bara på och ni som inte följer Clara Henry på Youtube: Gör det. Jag har följt henne så länge jag kan minnas och jag älskar henne bara mer och mer för varje video. Dessutom startar hennes egna show i höst (på 5:an) den vill ni inte missa. Här är länken till hennes Youtubekanal.

Måndag

Hej, just nu sitter jag och tittar på 90210. Jag har faktiskt tagit en liten paus i serien men nu tyckte jag att det var dags att börja kolla igen.
Snart måste jag ut och hjälpa till i trädgården... Det är bara att börja.
(Tråkinlägg)


Livet efter gymnasiet...?

Hej!
Livet rullar på och sommaren är nästan slut... Det är det sista jag vill just nu men snart måste jag ändå möta verkligheten. Jag har räknat ut att det bara är ca 2 veckor kvar till skolstart, fattar inte att det nästan har gått över 10 veckor! Men så är det, ska försöka göra det bästa av de sista dagarna nu. Det är ju faktiskt mitt sista sommarlov. 
 
Det jobbigaste är inte att börja skolan utan det är vetskapen om att jag ska börja sista året på gymnasiet. Jag har bara ett enda år kvar. Att ta studenten ser många som något positivt, inte jag. Självklart kommer det vara roligt att ha på sig studentmössa och rusa ut från skolan. Men samtidigt så kommer det vara slutet på något underbart och hemskt på samma gång. Alla fina och härliga människor som jag har lärt känna. Den gemenskap man har på skolor finns inte på samma sätt på en arbetsplats. Det kommer jag verkligen sakna... Mina vänner betyder allt. Men jag tror inte att det bara är därför som jag inte vill sluta skolan. Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag har ingen plan. Jag blir undersköterska efter studenten, men det är verkligen INGET som jag vill hålla på med. Jag vill vara någon som gör skillnad. Det kanske låter lite klyschigt, men jag vill inte bara gå dag efter dag och göra något som varken betyder något för mig eller någon annan. Helst vill jag arbeta med barn. Enda sedan jag var liten har jag varit förtjust i barn, jag förstår dem och de förstår mig (oftast). Men inom vilket område vill jag jobba med barn, bra fråga... Jag har funderat på ett ton av olika arbeten som skulle passa men det är alltid något som gör att jag tvekar. De jobb jag funderar på har ofta  något att göra med min uppväxt.
 
Barnsjuksköterska kanske skulle vara något? När jag var liten låg jag på sjukhus minst en gång per år, jag var så smal att jag inte kunde klara av en vanlig magsjuka på egen hand, men med hjälp från sjukhuspersonalen blev jag snabbt frisk igen. Jag kommer framförallt ihåg en av sjuksköterskorna, jag tror att hon hette Jessica eller något liknande, hon fick mig att känna mig som en riktig kämpe (vet att det låter töntigt men jag fick kraft). Jag kommer också ihåg hur mycket det faktiskt betydde och det är det jag vill, jag vill vara någons Jessica.
 
Det är en liknande historia men ett annat yrke som också finns med på listan av aktuella jobb. Lärare. Genom alla skolår har jag både haft bra och dåliga lärare. Redan i 3:an fick jag en av de underbaraste lärarna man kan tänka sig, Malin. Hon betydde väldigt mycket för mig, hon var som en extra kompis då jag inte hade så gott om kompisar på den tiden. När jag 3 år senare börja kunskapsskolan fick jag en jättehärlig engelsklärare, Gunnel. Hon hjälpte mig att förbättra min engelska då jag var väääldigt dålig. Men jag kände att hon hade tro på mig vilket gjorde att jag också började tro på mig själv, och jag lyckades få G. Dessutom fanns det lite marginal och nu på gymnasiet har det bara gått uppåt med engelskan. Nu på gymnasiet har jag även haft många härliga lärare, de får mig att kämpa och som jag sa förut, de får mig att tro på mig själv. Eva-Britt, Carina och Jenny är bara några av de jag fått "pepp" hjälp av. Sådant uppskattar jag något enormt. Det är det som får mig att kämpa, jag har alltid haft svårt i nästan alla ämnen men nu har det släppt. Jag börjar till och med känna mig duktig. Jag vill också vara speciell på det sättet, jag vill att någon ska kunna dra nytta av mig. Känna att jag har hjälpt de med något som de vill lyckas med. Skulle inte det vara häftigt? Jag skulle tycka det.
 
Men det finns nackdelar med alla jobb. Som sjuksköterska har man dåliga arbetstider, kvällar, nätter och helger är kanske inte de roligaste arbetstimmarna. Som lärare måste man ta med sig jobbet hem i form av rättning och eftersom min pappa är lärare vet jag vad det betyder... Mindre tid med familj, vänner och mycket stress. Men som jag sa: det finns nackdelar med alla jobb, det är bara att inse det. Så man får välja det arbete som man helst vill och försöka se till det positiva. Det är inte alltid lätt men jag antar att det är det jag också måste göra. Men jag har fortfarande ingen aning om vad jag vill jobba... Men för stunder är det ändå de 2 ovanstående jobb som jag funderar mest på. Lite roligt är det ändå att jag är inne på liknande jobb som mina föräldrar, min mamma är sjuksköterska (snart distriktsköterska) men inte inom samma område som jag är inne på. Min pappa är lärare men har jobbar inte heller inom det område som jag är inne på, han är gymnasielärare medan jag funderar på att jobba med låg- eller mellanstadiet.
 
Jag får helt enkelt se vad jag kommer jobba med, men för stunden tänker jag fokusera på de sista veckorna av sommarlovet och låta framtiden bestämma vad som ska hända härnäst.
 
(Det var kanske ett lite annorlunda inlägg men jag kände för att sätta ord på mina tankar, eller något haha.)
Pussshej!

Nike Air Max

Apropå "In love" så är jag även kär i Air max skorna! Jag måste ha de skorna så snart som möjligt, sjukt snygga! Är inne på att köpa rosa och vita men jag vet inte riktigt än... Det enda jag vet är att jag vill ha modell 90 dam.
 
  

I'm in love

För några dagar sedan hittade jag ett klipp på Jai Waetford och jag är helt seriöst kär i hans röst, det var länge sedan som jag blev så berörd av någons röst. Blev helt tårögt. Därför tycker jag att ni ska ta och lyssna in dessa låtar:

I´m back!

Hello!
Nu är jag hemma efter en härlig men tyvärr ganska så regnig stockholmsresa. Vi har varit på grönan, typ det roligaste som finns. Sedan har vi såklart shoppat och varit i alla butiker som vi inte har här hemma i Nkpg. Och jag kan ju säga att Hollister stod högst upp den listan. Dock så var det ganska så sjukt, det var superlång kö in till butiken, det var lika lång kö in till omklädningsrummen och sedan var det även kö till kassan... Men nu i efterhand var det ändå värt det. Jag har ju varit på Hollister i London och det var ändå ganska så likt, det är mörkt, hög musik och surftema. den enda skillnaden var väl att det var fullt med inhyrda dansare i London.
 
Men nog om det! Ni vill väl se vad jag köpte eller?
Grrrrr...!
 
Det jag köpte var:
Denna söta blusliknande tröjan. Älskar den. Den kostade 430:-
Sedan köpte jag denna härliga tjocktröja. Har ingen vit tjocktröja så jag tyckte att det var passande att jag köpte just en vit. Den kostade 480:- tror jag...?
 
Sedan har jag köpt en hel del hemliga saker, har ju två fina vänner som har/ska fylla år (fyllt år)! Ni kanske får se efteråt :)
 
Pussshej, nu ska jag sova för imorgon kommer Agnes till mig. Det ska bli över 28 grader så vi ska hänga vid poolen och jobba på brännan, sen ska hon sova här så det lär bli en hel del mys också!
 
 
  

RSS 2.0